Board index   FAQ   Search  
Register  Login
Board index Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. Ακαδημαϊκά

«Αιώνιοι» φοιτητές: Τέλος για πάντα!

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Moderators: Ryu, antony07

Re: «Αιώνιοι» φοιτητές: Τέλος για πάντα!

Postby dead » Fri May 15, 2015 4:38 pm

semfetamine wrote:η λύση είναι μια

δίδακτρα μετά το 5ο έτος

σάκ ιτ


Ημίμετρα

jakob wrote:Αν γίνονταν αυτές οι περικοπές εκεί θα είχαμε κανονική επανάσταση, όπως άλλωστε φοβόταν και το ΔΝΤ για τη χώρα μας.)


Προς το παρόν ο λαός αναμένει απο τον Συριζα να κάνει την προσπάθεια. Βέβαια οι δεξιές- σοσιαλφιλελεύθερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, τα ΔΝΤ, ΕΚΤ κτλ είναι έτοιμα με το πιστόλι στο χέρι να τιμωρήσουν την παραμικρή απόκλιση απο τις μεταρρυθμίσεις. Ωραία λέξη αυτή αλλά δεν λένε τι σημαίνει για το βιωτικό επίπεδο του λαού. Κάποια στιγμή βέβαια θα τελειώσουν τα λεφτά και ο Συριζα θα καταρρεύσει. Θα παρουσιαστέι μια κατάσταση οπού η αριστερά θα πρέπει να πεί στο λαό απόδραση απο το καπιταλιστικό σφαγείο της Ε.Ε. ακόμα και με δυσμενέστερες συνθήκες. Θα είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά θα είναι ο δρόμος που θα οδηγήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση σε σοσιαλιστικές βάσεις και στην σύνδεση με το παγκόσμιο προλεταριάτο. Τα παραδείγματα υπάρχουν παρά τις όποιες "ιδεολογικές λοξοδρομήσεις". Ντονμπάς, Βοσνία, Κομπάνι, Τυνησία κ.α. Ας γίνει και στην Ελλάδα λοιπόν και παγκόσμια.
Last edited by dead on Fri May 15, 2015 6:22 pm, edited 1 time in total.
User avatar
dead
 
Posts: 158
Joined: Wed Nov 20, 2013 6:21 pm
Real Name: Kollontai

Re: «Αιώνιοι» φοιτητές: Τέλος για πάντα!

Postby Giorgio P » Fri May 15, 2015 5:17 pm

Συγγνώμη για το τιτανοτεράστιο οφτόπικ:

mplamplampla wrote:Η επιστροφή στον σκοταδισμό... Από έναν υπουργό παιδείας που αποκαλεί την έρευνα στο CERN ύβρη.. Ωραία παραδείγματα.. Να τον χαίρεστε κύριοι.

mplamplampla wrote:Πες μου αν δεν ανέβηκε σωστά.. http://www.filedropper.com/mpaltas-cern

Όσο για το σπούδασε θεωρητική φυσική.. Έχεις μήπως κοιτάξει πόσες δημοσιεύσεις έχει;; Να σου πω. Μπορείς να τις μετρήσεις στο ένα χέρι. Μόνο. Καθηγητής που σπούδασε θεωρητική φυσική υψηλών ενεργειών.... Χαχααχαχαχαχα καλό!!


  • Αν παρακολουθήσεις προσεκτικά το βίντεο που παρέθεσες, θα δεις ότι ο Μπαλτάς μιλάει όπως συνηθίζουν(;) σε τέτοιες περιστάσεις οι φιλόσοφοι: παρουσιάζει το ζήτημα χωρίς να παίρνει ξεκάθαρη θέση.
  • Ακόμη και να έπαιρνε ξεκάθαρη θέση και να ήταν αυτή που υπονοούσες (δεν υπάρχει λόγος να ξέρω τι απόψεις έχει), από πότε το cern και η επιστήμη γενικότερα είναι υπεράνω κριτικής, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη σχέση τους με την υπόλοιπη κοινωνία;
  • Για το επιχείρημα που σκιαγράφησε έχεις τουλάχιστον να πεις κάτι ή μόνο η λέξη σε πείραξε;
  • Με βάση τα δύο προηγούμενα posts σου, είτε έχεις μπόλικες και "δημοφιλείς" δημοσιεύσεις στη φιλοσοφία/ηθική/κοινωνιολογία/γιουνέιμιτ της επιστήμης είτε double standards (και διάφορες άλλες ιδιότητες που κόβει η αυτολογοκρισία). Και -πάλι με βάση τα δύο προηγούμενα posts σου- κλίνω προς το δεύτερο.

-----------------------------

dead wrote:Προς το παρόν ο λαός αναμένει απο τον Συριζα να κάνει την προσπάθεια. Βέβαια οι δεξιές- σοσιαλφιλελεύθερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, τα ΔΝΤ, ΕΚΤ κτλ είναι έτοιμα με το πιστόλι στο χέρι να τιμωρήσουν την παραμικρή απόκλιση απο τις μεταρρυθμίσεις. Ωραία λέξη αυτή αλλά δεν λένε τι σημαίνει για το βιωτικό επίπεδο του λαού. Κάποια στιγμή βέβαια θα τελειώσουν τα λεφτά και ο Συριζα θα καταρρεύσει. Θα παρουσιαστέι μια κατάσταση οπού η αριστερά θα πρέπει να πεί στο λαό απόδραση απο το καπιταλιστικό σφαγείο της Ε.Ε. ακόμα και με δυσμενέστερες συνθήκες. Θα είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά θα είναι ο δρόμος που θα οδηγήσει στην παραγωγική ανασυγκρότηση σε σοσιαλιστικές βάσεις και στην σύνδεση με το παγκόσμιο προλεταριάτο. Τα παραδείγματα υπάρχουν παρά τις όποιες "ιδεολογικές λοξοδρομήσεις". Ντονμπάς, Βοσνία, Κομπάνι, Τυνισία κ.α. Ας γίνει και στην Ελλάδα λοιπόν και παγκόσμια.

Στο βαθμό που διαφαίνεται μια τάση (τουλάχιστον -αν και φαντάζομαι όχι μόνο- στην ελλάδα), αυτή δεν είναι προς την συνειδητοποίηση και (αυτο)οργάνωση του προλεταριάτου· και χωρίς αυτοοργανωμένο προλεταριάτο, οι όποιες εξελίξεις (μέσα, έξω, δίπλα ή απέναντι από την εε) δεν μπορούν να είναι προς το συμφέρον του προλεταριάτου. Εξάλλου, δεν υπάρχουν μόνο στο εξωτερικό αφεντικά· δεν χάνουν δηλαδή όλοι στην ελλάδα από την τρέχουσα -και την όποια- κατάσταση.
Αν έχεις όρεξη για διάβασμα, μερικά άρθρα (πχ από το τεύχος 93, από το τεύχος 94) του sarajevo περιέχουν ενδιαφέροντα πράγματα.
Α, επίσης: υπερβάλλοντας λίγο, μήπως τα αποτελέσματα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών (σε πειραιά και βόλο), αναγκάζουν τα παραδείγματά σου να συμπεριλάβουν και την ουκρανία;
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
Giorgio P
 
Posts: 157
Joined: Tue Oct 04, 2011 9:43 pm
Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)
Gender: Male

Re: «Αιώνιοι» φοιτητές: Τέλος για πάντα!

Postby dead » Fri May 15, 2015 10:50 pm

mplamplampla wrote:Η επιστροφή στον σκοταδισμό... Από έναν υπουργό παιδείας που αποκαλεί την έρευνα στο CERN ύβρη.. Ωραία παραδείγματα.. Να τον χαίρεστε κύριοι.


Στο βίντεο κάθε άλλο παρά αυτό λέει. Μιλάει για το αν είναι λογικό να ξοδεύεις ποσά για ένα πείραμα τη στιγμή που υπάρχουν τόσα άλλα προβλήματα. Μιλάει για ύβρη αλλά και για δέος. Το θέτει ως ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί ακόμα από κανέναν.

Giorgio P wrote:Α, επίσης: υπερβάλλοντας λίγο, μήπως τα αποτελέσματα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών (σε πειραιά και βόλο), αναγκάζουν τα παραδείγματά σου να συμπεριλάβουν και την ουκρανία;


Σίγουρα οι τάσεις προς το παρόν δεν δείχνουν μια μαζική εξέγερση για την ανατροπή του καπιταλισμού. Αυτό δεν σημαίνει οτι υπάρχει και ταξική ειρήνη. Ο ίδιος ο Γουόρεν Μπάφετ μίλησε για ταξικό πόλεμο απο τη μεριά των πλουσίων τον οποίο κερδίζουν. Ο ατομικισμός και ο καταναλωτισμός έχει εισχωρήσει βαθιά στο ανθρώπινο αξιακό σύστημα και πως να μην έχει γίνει αυτό άλλωστε αφού αυτή είναι και η επίσημη παγκόσμια πολιτική. Η καλλιέργεια αυτών των ενστίκτων βασίζεται σε υλικές προυποθέσεις αλλά και στην τρομοκρατία που αποτελεί το μηνιάτικο που αν δεν πέσει έχεις σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Στη σημερινή φάση της κρίσης του καπιταλισμού οι βεβαιότητες αυτές αποσαθρώνονται και το πως θα κάτσουν τα ζάρια θα το δέιξει η ιστορία.

Για την Ουκρανία δεν υπερβάλλεις καθόλου. Απο μια επαναστατική κατάσταση μπορεί να προκύψει η επανάσταση αλλά μπορεί να προκύψει και η αντεπανάσταση και τα φαινόμενα Μπέου-Μαρινάκη είναι αναμενόμενα στη σημερινή σήψη της κοινωνίας. Τα κείμενα καλά τα λένε ως προς τη κοινωνική διαστρωμάτωση αλλά αυτή η σνομπίστικη καταγγελία του υποταγμένου εργάτη και του μικροαστού καταντά αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Που ήταν αυτές οι αναλύσεις όταν πριν 3-4 χρόνια 1.000.000 κόσμος κατέβαινε στο Σύνταγμα;
User avatar
dead
 
Posts: 158
Joined: Wed Nov 20, 2013 6:21 pm
Real Name: Kollontai

Re: «Αιώνιοι» φοιτητές: Τέλος για πάντα!

Postby dead » Wed May 20, 2015 2:00 pm

Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ για την "αυθόρμητη" κίνηση κατά Μπαλτά.

http://tvxs.gr/news/ellada/proedros-oiele-epixeirimaties-kai-media-piso-apo-tin-epithesi-kata-mpalta

ΥΓ. Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η «κίνηση κατά Μπαλτά» σε κλειστό γυμναστήριο του Αμαρουσίου μισθώθηκαν μέχρι και σχολικά λεωφορεία μεγάλου ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου των Αθηνών, θυμίζοντας πρακτικές μεταφερόμενων οπαδών συγκεντρώσεων της δεκαετίας του ’80. Αφιερωμένο σε όσους δεν αναγνωρίζουν τις σκοπιμότητες πίσω από την πολιτικοεπιχειρηματική πρωτοβουλία….
User avatar
dead
 
Posts: 158
Joined: Wed Nov 20, 2013 6:21 pm
Real Name: Kollontai

Re: «Αιώνιοι» φοιτητές: Τέλος για πάντα!

Postby jakob » Fri May 22, 2015 1:46 pm

Aπο την εφημερίδα "ΚΟΝΤΡΑ", φύλλο 822.

Ορκισμένοι θεματοφύλακες της
εκπαίδευσης της αγοράς


Ολα τα «μπουμπούκια» του άγριου νεοφιλελευθερισμού συνασπίστηκαν για να κηρύξουν τον πόλεμο στις αλλαγές που προωθεί στην εκπαίδευση το υπουργείο Παιδείας με αιχμές του δόρατος τους «αιώνιους φοιτητές», τα Συμβούλια διοίκησης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, τα πειραματικά και πρότυπα σχολεία.
Εστησαν «Πρωτοβουλία» με τίτλο «Παιδεία 2015» και με προμετωπίδα το σύνθημα «Οχι ‘’Μπαλτά’’ στην Παιδεία» και τη στήριξη ισχυρών επιχειρηματικών
συμφερόντων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ
διοργάνωσαν την πρώτη -κατά δήλωσή τους- κινητοποίηση από μια σειρά σχεδιαζόμενων δράσεων για να ανατρέψουν τις κουτσουρεμένες αστικοδημοκρατικές
αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας με το νομοσχέδιο για τα κατεπείγοντα μέτρα σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση
(Κόντρα αρ. φυλ. 820 και 821) και με το πολυνομοσχέδιο που θα έρθει οσονούπω
για την κατάργηση των κακόφημων Συμβουλίων Ιδρυμάτων, την επιστροφή των
«αιώνιων φοιτητών», κ.λπ. (Κόντρα αρ. φύλ.819).

Η κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο «Σπύρος Λούης» του
Αμαρουσίου και σ’ αυτή πήρε μέρος όλος ο εσμός της υπεράσπισης των μνημονιακών πολιτικών στην Παιδεία, που ισοπέδωσαν ό,τι είχε απομείνει από το δημόσιο σχολείο και το δημόσιο πανεπιστήμιο, όλοι οι θιασώτες του «ανταγωνιστικού», «αποτελεσματικού» εκπαιδευτικού συστήματος. Η Βάσω Κιντή, μέλος του Συμβουλίου διοίκησης του ΕΚΠΑ (υποψήφια αρχικά με τη ΔΗΜΑΡ και στη συνέχεια με το Ποτάμι), που το 2013, διαρκούσης
της μεγαλειώδους απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων που είχαν τεθεί σε διαδικασία διαθεσιμότητας-απόλυσης, δε δίστασε να καλέσει την αστυνομία στο πανεπιστήμιο για να συλλάβει φοιτητές που διαμαρτύρονταν ενάντια στις
εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου του Ιδρύματος (όπως προέβλεπαν οι νόμοι Διαμαντοπούλου-Αρβανιτόπουλου) είναι, να φανταστείτε, η πιο «λάιτ» περίπτωση σ’ αυτή την «Πρωτοβουλία», ανάμεσα σε όλο αυτό το «μπουκέτο» των ορκισμένων θεματοφυλάκων της εκπαίδευσης της αγοράς.

Ολα τα μέλη της «Πρωτοβουλίας» είναι «ένας κι ένας». Ιδού κάποια από αυτά:

- Ο Γιάννης Αντωνίου, εκπρόσωπος του λόμπυ των πειραματικών και προτύπων σχολείων, που υπερασπίζεται το θεσμό της «αριστείας», κοντολογίς το διαχωρισμό και την κατηγοριοποίηση στο σχολείο (άρα και στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς), αντανάκλαση του ταξικού διαχωρισμού της κοινωνίας.

- Ο γνωστός για τις συντηρητικές, αντιδραστικές απόψεις του Θάνος Βερέμης, που υπήρξε πρόεδρος του ΕΣΥΠ επί Μαριέττας Γιαννάκου, που σε συνέντευξη-προμοτάρισμα της «Πρωτοβουλίας» στον έτερο Καππαδόκη αντιδραστικό Πορτοσάλτε (τηλεόραση του ΣΚΑΙ 12/5) εξέφρασε τη ναζιστικής έμπνευσης θεωρία ότι ο «άριστος γεννιέται από τη φύση».

- Ο Γρυσπολάκης, τέως πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, εμπνευστής της ψευτο-τρομοπροπαγάνδας ότι στον προαύλιο χώρο του ΕΜΠ διακινούνται ναρκωτικά, κυνηγός κεφαλών αγωνιστών φοιτητών.

- Ο Μιχάλης Σταθόπουλος, τέως πρύτανης του ΕΚΠΑ, που το 1985 συναίνεσε στην άρση του ασύλου και την εισβολή των ΜΑΤ στο Χημείο, όπου πραγματοποιούνταν κατάληψη έπειτα από τη δολοφονία του μαθητή Μιχάλη Καλτεζά από τον μπάτσο Μελίστα.

- Ο Νίκος Σταυρακάκης, τέως πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ, επικεφαλής της ομάδας των εκσυγχρονιστών που ανακατέλαβαν την Ομοσπονδία για να αποτελέσουν συνοδεία «προθύμων» στις κυβερνητικές προσπάθειες για την επιβολή του
επιχειρηματικού πανεπιστήμιου.

- Ο Σωκράτης Κάτσικας, σήμερα καθηγητής στο ΠΑΠΕΙ, μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων για την αξιολόγηση των ιδρυμάτων της Ενωσης Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων (αξιολόγηση με κριτήρια ανταπόκρισης του πανεπιστήμιου στις ανάγκες της αγοράς), τέως πρύτανης στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και μέλος της
Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

- Η Μαρία Λεκάκου, μέλος του Συμβουλίου Ιδρύματος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2012. Κατά καιρούς πέρασε ως ειδική σύμβουλος και από τα υπουργεία Εμπορικής Ναυτιλίας και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Το 1994-1995 διετέλεσε πρόεδρος-διευθύνουσα σύμβουλος
της Αθηναϊκής-Αναπτυξιακής ΑΕ, εταιρίας που παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις
σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα με στόχο την
ανάπτυξη της καπιταλιστικής επιχείρησης και την αύξηση του πελατολογίου της.

- Η Νιόβη Παυλίδου, καθηγήτρια της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, υποψήφια περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία, στηριζόμενη και
από τον Τζήμερο και στη συνέχεια υποψήφια με το Ποτάμι το 2014.

Στην εκδήλωση προσήλθαν για να δώσουν τα φώτα τους και να στηρίξουν την
προσπάθεια οι αφεντομουτσουνάρες της Διαμαντοπούλου, του Αρβανιτόπουλου, του Λοβέρδου, της Μπακογιάννη, του Κυριάκου Μητσοτάκη, του -κατά δή
λωσή του- αγρίως νεοφιλελεύθερου Αδριανόπουλου, της Χριστοφιλοπούλου, του
ανεκδιήγητου Κικίλια, του Κωστή Χατζηδάκη, του Γρυσπολάκη, του Φορτσάκη,
του Σταύρου Θεοδωράκη (που επιθυμεί διακαώς την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και στην Ελλάδα), επιφανών στελεχών διαφόρων «μαγαζιών» εμπορίας
της γνώσης και άλλων βαστάζων και μαϊντανών του αστικού συστήματος.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές όλη αυτή η σάρα η μάρα και το κακό
συναπάντημα πραγματοποιεί συγκέντρωση στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή,
όπου ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τα «Επείγοντα μέτρα σε πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Αναμένεται συνέχεια, αφού όλες αυτές οι κινήσεις οργανώνονται παρασκηνιακά απ’ όλες τις δυνάμεις -πολιτικές, επιχειρηματικές, πανεπιστημιακές- που στηρίζουν με νύχια και δόντια την εκπαίδευση της αγοράς
'Οταν τα καφενεία είναι ανοιχτά, μην κάνετε την σχολή καφενείο.
jakob
Portal Moderator
Portal Moderator
 
Posts: 180
Joined: Wed Sep 18, 2013 3:06 pm
Real Name: jakob
Gender: Male

Re: «Αιώνιοι» φοιτητές: Τέλος για πάντα!

Postby mplamplampla » Tue May 26, 2015 3:04 pm

jakob wrote:Aπο την εφημερίδα "ΚΟΝΤΡΑ", φύλλο 822.

- Ο Γιάννης Αντωνίου, εκπρόσωπος του λόμπυ των πειραματικών και προτύπων σχολείων, που υπερασπίζεται το θεσμό της «αριστείας», κοντολογίς το διαχωρισμό και την κατηγοριοποίηση στο σχολείο (άρα και στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς), αντανάκλαση του ταξικού διαχωρισμού της κοινωνίας.Δυστυχώς οι σχολές έχουν καταντήσει κομματικά παραρτήματα. Λυπάμαι που είμουν συμφοιτητής με γλύφτες ανίκανων. Λυπάμαι που βρίσκω υποστηρικτές ατόμων που καταντούν τα ιδρύματα σε αυτή την άθλια κατάσταση που βρίσκονται..

Όταν (και αν) με το καλό τελειώσετε να πάτε σε φιλελεύθερα (με τη δική σας ερμηνεία) χώρες για μεταπτυχιακά και διδακτορικά.. Οχι Αγγλίες, Γερμανίες κλπ. γιατί διαχωρίζουν τους πολίτες τους..

Ζα! Ξυπνήστε!
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...

Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
User avatar
mplamplampla
 
Posts: 274
Joined: Mon Oct 06, 2008 2:46 pm
Real Name: Kiriakos Tsimplidis
Gender: Male

Re: «Αιώνιοι» φοιτητές: Τέλος για πάντα!

Postby dead » Tue May 26, 2015 6:36 pm

Χαχαχαχα χαλάρωσε κουτσομπόλη. 'Αιντε και καλή σταδιοδρομία. 'Ενα κολλέγιο με δίδακτρα των 20000 ευρώ το χρόνο θα σε περιμένει να δώσεις τα φώτα σου στην ανθρωπότητα.
User avatar
dead
 
Posts: 158
Joined: Wed Nov 20, 2013 6:21 pm
Real Name: Kollontai

Re: «Αιώνιοι» φοιτητές: Τέλος για πάντα!

Postby semfetamine » Tue May 26, 2015 9:50 pm

to be honest, δεν θέλω κολλέγια..

θα μπορούσαμε και εμείς να βρούμε κανά φράγκο, αν (υπό ιδανικές συνθήκες) είχαμε τις πόρτες μας ανοιχτές (και τα μυαλά μας)

Απλά να ξέρεις η φάση στα κολλέγια είναι lose-lose γιατί προφανώς θα πάνε αυτοί που δεν θα τελειώσουν το δημόσιο.. εσύ π.χ.
Οπότε εκεί θα φας τρελή φρίκη γιατί οι διπλανοί σου θα είναι εξίσου χαζοί αλλά η πλειοψηφία πολύ πιο δεξιοί και πλούσιοι!!
Σπυριά θα βγάλετε!! (ακόμα περισσότερα δηλαδή)

Το μόνο θετικό που βλέπω είναι 2-3 θέσεις εργασίας για τους σεμφίτες - υπέυθυνους εργαστηρίων για πρωτοετά.. δεν μας χάλασε.. πρωτοετά χαζογλυφαδιωτάκια και τέτοια.. όποιος έχει περάσει, ξέρει ;)

φιλιά μάγκες
ραντεβού στην ουρά του ΟΑΕΔ
όσο υπάρχει ακόμα και αυτός..
ARBEIT MACHT FREI
User avatar
semfetamine
 
Posts: 277
Joined: Tue Jan 24, 2012 12:50 am
Real Name: Προμηθεύς Πυρφόρος
Gender: Male

Re: «Αιώνιοι» φοιτητές: Τέλος για πάντα!

Postby dead » Tue May 26, 2015 10:40 pm

Τι λες ρε μ@λ@κ@; Να χάσω την ευκαιρία να γίνω αιώνιος συνδικαλιστής; 'Ασε που στα κολλέγια θα είναι και καθαροί οι τοίχοι. Στην ελεύθερη αγορά έτσι είναι. Φράγκα από έρευνα μόνο αυτός που είναι δραστήριος και βρεί καμιά εταιρεία, το ΝΑΤΟ και πάει λέγοντας. Ξεκόλλα. Δράσε. Στην ανάγκη γίνε atenistas.
User avatar
dead
 
Posts: 158
Joined: Wed Nov 20, 2013 6:21 pm
Real Name: Kollontai

Previous

Return to Ακαδημαϊκά

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron