Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ Δευτέρα 11/11
Re: Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. ΣΕΜΦΕ Δευτέρα 11/11
σεβομαι τους κανονισμους του forum και δν βριζω στον βαθμο του δυνατου αρχικα
δευτερον ευχαριστως να εριχνα και το φτυαρι μαζι στις παραταξεις σας δεν τιθεται τετοιο θεμα
εχω και γ**ω τις λογικες γιατι ειναι λογικη.. εσεις προσπαθηστε να βρειτε λογικη βαση στο τσιρκο σας
ναι ναι ναι ουρανια τοξα και μονοκεροι.. οταν μπορουν να γινουν πραξεις εσεις το μονο που ξερετε ειναι το λουκετο.. προφανως ειμαι γελοιος που καθομαι και ασχολουμαι με ατομα που δν εχουν ιδεα απο διαλογο λογικη και κυριως δημοκρατια.. ειναι οι χρυσαυγιτες αλλα ειστε και σεις αλλα φρουτα.. τουλαχιστον η δικη σας εφηβεια δν εχει ξυλο οποτε παει κ ερχεται
δευτερον ευχαριστως να εριχνα και το φτυαρι μαζι στις παραταξεις σας δεν τιθεται τετοιο θεμα
εχω και γ**ω τις λογικες γιατι ειναι λογικη.. εσεις προσπαθηστε να βρειτε λογικη βαση στο τσιρκο σας
ναι ναι ναι ουρανια τοξα και μονοκεροι.. οταν μπορουν να γινουν πραξεις εσεις το μονο που ξερετε ειναι το λουκετο.. προφανως ειμαι γελοιος που καθομαι και ασχολουμαι με ατομα που δν εχουν ιδεα απο διαλογο λογικη και κυριως δημοκρατια.. ειναι οι χρυσαυγιτες αλλα ειστε και σεις αλλα φρουτα.. τουλαχιστον η δικη σας εφηβεια δν εχει ξυλο οποτε παει κ ερχεται
- semfetamine
- Real Name: Προμηθεύς Πυρφόρος
- Facebook ID: 0
10 vdomades ennoeis? kai shmera..Falgorn έγραψε:Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.
ARBEIT MACHT FREI
-
marousiotis
- Real Name: ---
Επαναστάτες, στο ότι η κατάληψη δημοσίου κτιρίου είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ακόμα κι αν έχει αποφασιστεί από πλειοψηφία, θα απαντήσετε ποτέ κάτι; Γιατί έχει γραφτεί πολλές φορές, και σε αυτό και σε άλλα τόπικ, αλλά πάντα το αποφεύγετε...
-
obelokix
- Real Name: mh s noiazei
LIBO->Να άτομο που πάει και ψηφίζει σε εκλογές και συνελέυσεις και καθορίζει το μέλλον μου..Να ξέρεις ότι δεν μπορείς μια ζωή να κρύβεσαι πίσω απ το pc σου τρώγοντας και χέζοντας..Σ ευχαριστώ που δίνεις το ζωντανό παράδειγμα όλων αυτών που καταλόγιζα σε σας τα παραταξιακά σκουπίδια..Παντελής έλλειψη επιχειρημάτων..Προσπαθεί ένας συμφοιτητής σου να συζητήσει για όλα όσα γίνονται και συ γράφεις QQLMAO και ότι άλλο γραφουν τα 5άχρονα στις μέρες μας αντί να εκφέρεις μια αξιοπρεπή άποψη..Γέλα..Πιο δυνατά απ ότι γελαει η κοινωνία μαζί σου δεν νομίζω να καταφέρεις να γελάσεις..Άντε τωρα..τράβα δείξε το post στους φίλους σου να LΜΑΟ όλοι μαζί...Μόνο γι αυτό κάνετε..
- Katsarola
- Real Name: Διαγαλαξιακός Υπερδικτάτωρ
- Facebook ID: HNNgnGNGGGNGGGG
Μισο να σου φερω το μεταλλιο σουdru85 έγραψε:σεβομαι τους κανονισμους του forum και δν βριζω στον βαθμο του δυνατου αρχικα
Αλλ'αντ'αυτου ας κατσω να κλαφτω στο φορουμdru85 έγραψε:δευτερον ευχαριστως να εριχνα και το φτυαρι μαζι στις παραταξεις σας δεν τιθεται τετοιο θεμα
Προσωπικως δεν ανηκω στον δευτερο πληθυντικο που χρησιμοποιεις, εχω να πατησω σε ΓΣ απο το πρωτο ετος. Εν μερει επειδη βαριεμαι, εν μερει επειδη σιχαινομαι τους πιθηκισμους που λαμβανουν χωρα εκει. ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΙ ΟΜΩΣ, ΕΤΣΙΔΕΝΕΙΝΑΙ; Και οχι, η λογικη σου δεν ειναι λογικη.dru85 έγραψε:εχω και γ**ω τις λογικες γιατι ειναι λογικη.. εσεις προσπαθηστε να βρειτε λογικη βαση στο τσιρκο σας
Πραξεις σαν; Γελοιος εισαι επειδη εχεις καταπιει αμασητη την παπαρια περι δυο ακρων, συγκρινοντας ανθυποπιθηκους με ανθρωπους. Προφανως πολλοι αριστεροετσι εχουν -χαμηλο- διψηφιο IQ αλλα και παλι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να τους συγκρινεις με χροισαβγυτεσ.dru85 έγραψε:ναι ναι ναι ουρανια τοξα και μονοκεροι.. οταν μπορουν να γινουν πραξεις εσεις το μονο που ξερετε ειναι το λουκετο.. προφανως ειμαι γελοιος που καθομαι και ασχολουμαι με ατομα που δν εχουν ιδεα απο διαλογο λογικη και κυριως δημοκρατια.. ειναι οι χρυσαυγιτες αλλα ειστε και σεις αλλα φρουτα.. τουλαχιστον η δικη σας εφηβεια δν εχει ξυλο οποτε παει κ ερχεται
Το αστειο ειναι οτι συμφωνουμε εστω εν μερει. Καταληψη γινοταν σαν μορφη αλληλεγγυης προς τους εργαζομενους, αν οι εργαζομενοι παυσουν την απεργια τους δεν θεωρω οτι εμεις πρεπει να συνεχισουμε. Οσο για την εφηβεια, την εχω περασει (δυστυχως αν θες) εδω και αρκετο καιρο.
Και το να μπουν τα ΜΑΤ σε πανεπιστημιακο χωρο ειναι παρανομο, αλλα δεν σε ειδα να πολυεχεις προβλημα, μαλλον το γουσταριζεις οχι-και-τοσο-ενδομυχωςmarousiotis έγραψε:Επαναστάτες, στο ότι η κατάληψη δημοσίου κτιρίου είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ακόμα κι αν έχει αποφασιστεί από πλειοψηφία, θα απαντήσετε ποτέ κάτι; Γιατί έχει γραφτεί πολλές φορές, και σε αυτό και σε άλλα τόπικ, αλλά πάντα το αποφεύγετε...
Πως σου φαινεται που ο QQMOARROFLMAO αποφασιζει για σενα; Σ'αρεσει; Επισης οχι μονο εφαγες το bait αλλα και τον ψαρα με την βαρκα μαζιobelokix έγραψε:LIBO->Να άτομο που πάει και ψηφίζει σε εκλογές και συνελέυσεις και καθορίζει το μέλλον μου..Να ξέρεις ότι δεν μπορείς μια ζωή να κρύβεσαι πίσω απ το pc σου τρώγοντας και χέζοντας..Σ ευχαριστώ που δίνεις το ζωντανό παράδειγμα όλων αυτών που καταλόγιζα σε σας τα παραταξιακά σκουπίδια..Παντελής έλλειψη επιχειρημάτων..Προσπαθεί ένας συμφοιτητής σου να συζητήσει για όλα όσα γίνονται και συ γράφεις QQLMAO και ότι άλλο γραφουν τα 5άχρονα στις μέρες μας αντί να εκφέρεις μια αξιοπρεπή άποψη..Γέλα..Πιο δυνατά απ ότι γελαει η κοινωνία μαζί σου δεν νομίζω να καταφέρεις να γελάσεις..Άντε τωρα..τράβα δείξε το post στους φίλους σου να LΜΑΟ όλοι μαζί...Μόνο γι αυτό κάνετε..
Αχ καλέ, μπριζολάκια.
-
obelokix
- Real Name: mh s noiazei
Ρε κατσαρολίτσα δουλειές δεν έχεις να κάνεις?Παρα μόνο κάθεσαι και κάνεις καθυστερημένα σχόλια...Δν έχει καμιά πορεία σήμερα να μας αφήσεις να μιλήσουμε λίγο εδώ πέρα?Βλέπεις ότι τόσα παιδιά λένε τη γνώμη τους και αντί να απαντήσεις σε κάτι μας κάνεις επίδειξη της ηλεκτρονικής και ΜΟΝΟ, μαγκιάς σου..get a life αδερφέ/η αφού γουστάρεις και αγγλικά..
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Οκ, όσο απολαυστικό και αν είναι το ξεκατίνιασμα σας, θα πρέπει να σταματήσει κάπου εδώ. Ο διάλογος που θα ζήλευαν μόνο οι Νεάντερταλ δεν χρησιμεύει σε απολύτως τίποτα. Αν δεν έχετε επιχειρήματα για να απαντήσετε, βγείτε καμιά βόλτα, διαβάστε κανένα βιβλίο, αλλά *για όνομα* μην κάνετε posts .. Δε βοηθάνε σε τίποτα απολύτως.
Τα επόμενα εξίσου επιμορφωτικά posts θα διαγραφούν.
Τα επόμενα εξίσου επιμορφωτικά posts θα διαγραφούν.
Μια ζωή τα ίδια. Οι 399 απολύσεις.com είναι παράνομες; πάντα οι κρυφοαπριλιανοι τα ίδια λένε. Και το 73 και πάντα.
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ ΔΕΝ ΉΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΉ ΉΤΑΝ ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΆΛΗ ΤΑΞΙΚΉ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ ΔΕΝ ΉΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΉ ΉΤΑΝ ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΆΛΗ ΤΑΞΙΚΉ
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
Μωρέ ας ήταν πλειοψηφία, και τότε σε ένα κράτος που παρανομεί ενάντια στον πολίτη θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για νομιμοποίηση αυτής της κατάστασης. Αλλά δεν είναι πλειοψηφία για έναν απλό λόγο: το πανεπιστήμιο το πληρώνει κάθε πολίτης, άρα πλειοψηφία μεταξύ των φοιτητών και εργαζόμενων μόνο, δεν είναι πλειοψηφία. Για το πόσοι Έλληνες υποστηρίζουν αυτές τις πρακτικές, μπορείς να δεις πόσους μαζεψε ο Αλέξης στη συγκέντρωση που κάλεσε προχτές. Άλλος τρόπος να νομιμοποιηθεί αυτή η κατάσταση είναι να πληρωθούν όλα τα έξοδα των πανεπιστημίων αυτής της περιόδου από τις τσέπες των Σύριζα (ναι, με την έκτακτη κρατική χρηματοδότηση που είχε καταψηφίσει εκ του ασφαλούς λόγο μειοψηφίας, και μετά πήγε και την εισέπραξε), Ανταρσύα, ΕΕΚ, ΚΚΕ κτλ.marousiotis έγραψε:Επαναστάτες, στο ότι η κατάληψη δημοσίου κτιρίου είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ακόμα κι αν έχει αποφασιστεί από πλειοψηφία, θα απαντήσετε ποτέ κάτι; Γιατί έχει γραφτεί πολλές φορές, και σε αυτό και σε άλλα τόπικ, αλλά πάντα το αποφεύγετε...
Α και ακόμα, όσο έγκλημα και αν αποτελεί αυτή η κατάσταση και όσο και αν τάσσομαι υπέρ του να λήξει άμεσα με κάθε τρόπο, μεγάλο μέρος διοικητικών βιώνουν μια μεγάλη αδικία, και χωρίς αυτούς το πανεπιστήμιο θα έχει προβλήματα σε διάφορες άλλες λειτουργίες πέραν των μαθημάτων και των εξετάσεων. Θα μπορούσαν, όπως πρότειναν και τα ΣΙ εδώ και 1 μήνα, να στείλουν σπίτια τους τους αποσπασμένους και τα βύσματα του Πάκη που δεν προσφέρουν τίποτα και πέφτει το μηνιάτικο κάθε μήνα. Τότε και τα νούμερα θα έβγαιναν και όλοι ευχαριστημένοι θα ήμασταν, αλλά αυτός ο υπουργός και οι συμβούλοι του πρέπει να είναι ο ορισμός των ανίκανων βολεμένων κομματόσκυλων που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4 (αυτό φάνηκε και όταν έπρεπε να τους κράξει όλος ο κόσμος για να κρατήσουν στο Νέο Λύκειο το πιο σημαντικό μάθημα της εποχής μας, την πληροφορική)
ΥΓ: Αύριο 10:00 πμ έχει στα προπύλαια διαδήλωση φοιτητών και άλλων πολιτών που έχουν αγανακτήσει με αυτή την άθλια κατάσταση (με ευθύνη υπουργείου, αντιπολίτευσης και συνδικάτων) και θέλουν να ακουστούν. Όσοι είστε μαζί μας καλό θα είναι να έρθετε.
ΥΓ2: @katsarola Ομάδες που σκοτώνουν παιδιά 20 χρονών επειδή για κάποιους λόγους (ψυχολογικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς, οτιδήποτε) γράφτηκαν σε μια φασιστική οργάνωση, εσύ δεν τις θεωρείς άκρο; Γιατί εγώ δε μπορώ να βρω καλύτερο χαρακτηρισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NickNafplio την Τρί Νοέμ 12, 2013 5:24 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Katsarola
Δουλειες δεν εχω, καταληψη εχουμε φιλος! Σε πορειες δεν παω, δεν ειμαι επανασταταραιος (το οποιο το ειπα ηδη, αλλα η κατανοηση κειμενου δεν πρεπει να ειναι το φορτε σου). Επισης, δεν εμποδιζω κανεναν να πει την γνωμη του, χωρις να σημαινει ομως οτι θα την σεβαστω απλα και μονο επειδη ειναι γνωμη καποιου (παρομοιωση με ποποτρυπιδες και τα ρεστα). Τωρα για την ηλεκτρονικη μαγκια μου, ασ'το, το ηλεκτρονικο μου τσουτσουνι ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 εκατοστα.obelokix έγραψε:Ρε κατσαρολίτσα δουλειές δεν έχεις να κάνεις?Παρα μόνο κάθεσαι και κάνεις καθυστερημένα σχόλια...Δν έχει καμιά πορεία σήμερα να μας αφήσεις να μιλήσουμε λίγο εδώ πέρα?Βλέπεις ότι τόσα παιδιά λένε τη γνώμη τους και αντί να απαντήσεις σε κάτι μας κάνεις επίδειξη της ηλεκτρονικής και ΜΟΝΟ, μαγκιάς σου..get a life αδερφέ/η αφού γουστάρεις και αγγλικά..
Συμφωνω 100%. Το προβλημα ομως ειναι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να διωξουν τα βυσματα, γιατι ειναι ...βυσματα. Αν μπορουσε να εξασφαλιστει οτι κατι τετοιο θα γινει οντως αξιοκρατικα, να γινει ΧΘΕΣ.NickNafplio έγραψε:Α και ακόμα, όσο έγκλημα και αν αποτελεί αυτή η κατάσταση και όσο και αν τάσσομαι υπέρ του να λήξει άμεσα με κάθε τρόπο, μεγάλο μέρος διοικητικών βιώνουν μια μεγάλη αδικία, και χωρίς αυτούς το πανεπιστήμιο θα έχει προβλήματα σε διάφορες άλλες λειτουργίες πέραν των μαθημάτων και των εξετάσεων. Θα μπορούσαν, όπως πρότειναν και τα ΣΙ εδώ και 1 μήνα, να στείλουν σπίτια τους τους αποσπασμένους και τα βύσματα του Πάκη που δεν προσφέρουν τίποτα και πέφτει το μηνιάτικο κάθε μήνα. Αλλά αυτός ο υπουργός και οι συμβούλοι του πρέπει να είναι ο ορισμός των ανίκανων βολεμένων κομματόσκυλων που δεν ξέρουν που πάνε τα 4
NickNafplio έγραψε:ΥΓ2: @katsarola Ομάδες που σκοτώνουν παιδιά 20 χρονών επειδή για κάποιους λόγους (ψυχολογικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς, οτιδήποτε) γράφτηκαν σε μια φασιστική οργάνωση, εσύ δεν τις θεωρείς άκρο; Γιατί εγώ δε μπορώ να βρω καλύτερο χαρακτηρισμό.
Το θεωρω προβοκατσια. Το οτι υπαρχουν σκατοκεφαλοι σε αντιστοιχους χωρους που θα ηθελαν να κανουν κατι τετοιο το θεωρω αρκετα πιθανο. Αλλα εγινε με υπερβολικο επαγγελματισμο ωστε να το εχει κανει η χ ψ ακροαριστερη/αναρχικη/αντεξουσιαστικη/ΓΟΥΑΤΕΒΕΡ σεχτα/οργανωση/ΕΠΙΣΗΣΓΟΥΑΤΕΒΕΡ.
Ειλικρινα, δεν σου παραφαινεται βολικο που λιγο αφου το ενα ακρο σκοτωσε μαφιοζικα και ευθαρσως το αλλο ακρο σκοτωσε πιο μαφιοζικα ΔΥΟ; (ω ποια συμπτωσις, τωρα θα απαντησουν για να συνεχιστει η βεντετα). Σκεψου τι εχασε και τι κερδισε η ΧΑ (α, και οι αλλοι τελικα ειναι κωλοπαιδα!), τι κερδισε η κυβερνηση (ειμαστε υπευθυνοι και καταδικαζουμε την βια απ'οπου προερχεται!) και τι εχασε η αριστερα (ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΣ!) στα ματια του νοικοκυραιου, ητοι της πλειοψηφιας των ψηφοφορων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Katsarola την Τετ Νοέμ 13, 2013 4:08 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αχ καλέ, μπριζολάκια.
1. Όσο καθορίζω εγώ το μέλλον σου, άλλο τόσο καθορίζεις και εσύ το δικό μου.obelokix έγραψε:LIBO->Να άτομο που πάει και ψηφίζει σε εκλογές και συνελέυσεις και καθορίζει το μέλλον μου..Να ξέρεις ότι δεν μπορείς μια ζωή να κρύβεσαι πίσω απ το pc σου τρώγοντας και χέζοντας..Σ ευχαριστώ που δίνεις το ζωντανό παράδειγμα όλων αυτών που καταλόγιζα σε σας τα παραταξιακά σκουπίδια..Παντελής έλλειψη επιχειρημάτων..Προσπαθεί ένας συμφοιτητής σου να συζητήσει για όλα όσα γίνονται και συ γράφεις QQLMAO και ότι άλλο γραφουν τα 5άχρονα στις μέρες μας αντί να εκφέρεις μια αξιοπρεπή άποψη..Γέλα..Πιο δυνατά απ ότι γελαει η κοινωνία μαζί σου δεν νομίζω να καταφέρεις να γελάσεις..Άντε τωρα..τράβα δείξε το post στους φίλους σου να LΜΑΟ όλοι μαζί...Μόνο γι αυτό κάνετε..
2. Άσχετα από αυτά που γράφεις (συνεχίζω να διαφωνώ), δεν έχεις "ιντερνετικό χούμορ".
3. Τι πρόβλημα έχεις με τα 5άχρονα ?? Αυτά έπρεπε να έχουν πρόβλημα μαζί σου, γιατί καθορίζεις το μέλλον τους, όπως έκαναν και οι προηγούμενες πο*τσογενιές για το δικό μας, και μας φέραν στη σημερινή κατάσταση.
4. Οι απόψεις σου μπορούν ελεύθερα να κατεβούν ως πλαίσιο στη σχολή και να "δοκιμαστούν" από το φοιτητικό σύλλογο. Δικαιολογίες του τύπου: "θα με τραμπουκίσουν" ή "οι Γ.Σ. είναι μόνο για παραταξιακούς" δεν φέρουν καμία λογική. Εξάλου η σχολή έχει ανοίξει από φοιτητές σε Γ.Σ., ενώ ταυτόχρονα υπήρχαν πλαίσια κατάληψης.
5. Προφανώς και γελάω με τους φίλους μου με το "ξεκατίνιασμα" στο "φόρουμ".
6.
, Do you even Lift ? Λιβαδά Παναγιώτη με λένε!obelokix έγραψε:Να ξέρεις ότι δεν μπορείς μια ζωή να κρύβεσαι πίσω απ το pc σου τρώγοντας και χέζοντας.
7. Δεν είμαι μέλος καμίας παράταξης.
8. Αν έλεγες τις απόψεις σου ΚΑΙ στη συνέλευση θα τις σεβόμουν, όταν απλά γκρινιάζεις στο "φόρουμ" και δεν κάνεις τα λόγια σου πράξεις είσαι απλά γραφικός.
Pleon me noiazei !!obelokix έγραψε:Real Name: mh s noiazei
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libo την Τρί Νοέμ 12, 2013 6:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
I Have No Mouth, and I Must Scream...
Φονιάδες των λαών, Νοικοκυραίοι.

Φονιάδες των λαών, Νοικοκυραίοι.

-
do urden
- Real Name: alex
YO... Λοιπον η αληθεια ειναι οτι εχω σκυλοβαρεθει τη ζωη μου στη σεμφε, θελω να τελειωσω οσο πιο γρηγορα γινεται και να μην ξαναπατησω ποτε πραγμα στο οποιο με εμποδιζει η κλειστη σχολη.. απο την αλλη ειμαι εκει σε καθε συνελευση και στηριζω το ενιαιο πλαισιο που κατεβαινει διαφωνωντας με το μεγαλυτερο κομματι της πολιτικης αναλυσης που κανουνε.. (η αληθεια ειναι οτι παντα βαριομουν να το διαβαζω ολο ).. η περιοδος αυτη πιστευω πως ειναι ισως απο τις μοναδικες που η καταληψη εχει νοημα ΑΚΟΜΑ και αν καποιον τον ενδιαφερει μονο η σχολη του.. ναι ξερω οτι τα εχετε ακουσει αααπειρες φορες οτι το ιδρυμα θα υπολειτουργει χωρις τις γραμματειες και τους security και τις καθαριστριες και δεν ξερω εγω τι αλλο.. η απαντηση στην καταληψη δεν μπορει να ειναι του τυπου κοψε μας το 1 χερι αντι για τα 2.. και σε 1 μηνα τωρα που θα αρχισουν να παιρνουν και τον μπουλο και τα μελη δεπ τι θα γινει δηλαδη? δεν ακουσα ποτε κανεναν απο αυτους εδω που θελουν τη σχολη ανοιχτη για να μαθουνε να παραπονιουνται οτι η σχολη μας εχει σοβαρη ελλειψη απο αλγεβριστες η απο αριθμοθεωριστες.. για αυτα μονο ξερω σιγουρα επειδη με αυτα ασχολουμαι, αλλα φανταζομαι οτι υπαρχουν και αλλα παραδειγματα..θεωρω πολυ λογικα καποια απο τα επιχειρηματα για να ανοιξει η σχολη και σε καμια περιπτωση δε θεωρω χρυσαυγιτες αυτους που τα υπερασπιζονται(για να μην παρεξηγηθω)... επισης πιστευω πολυ εντονα οτι αν δεν ειχε γινει τοσα χρονια τοσο μεγαλη καταχρηση της καταληψης και των πορειων δε θα υπηρχαν τοσες πολλες αντιδρασεις τωρα..κατι σαν τον βοσκο που τρολλαρε τους αλλους οτι σκασανε λυκοι να φανε τα προβατα
αλλα ενα λαθος δε διορθωνεται με 2 λαθη ( εκτος και αν εισαι γιατρος
) obelokix, πιστευω οτι αν υπαρχει μια στιγμη στη φοιτητικη μας ζωη να αγωνιστουμε και να παλεψουμε για κατι αυτη η στιγμη ειναι τωρα..αυτη ειναι καθαρα δικη μου εκτιμηση και οχι καποιας παραταξης που αυτες οι στιγμες ειναι συνεχεις τιμες ενος ανοιχτου συνολου..(γελασα πολυ με το QQ και το QQMOAR.. η σοβαροφανεια θα μας φαει ωρες ωρες ) cya
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
Αυτό που λες είναι πολύ πιθανό. Παλιότερα όμως έχουμε θρηνήσει θύματα από αποδεδειγμένα αριστερούς, τους οποίους μέχρι και σήμερα υποστηρίζουν κάποια μικρά τμήματα της αριστεράς.Katsarola έγραψε:NickNafplio έγραψε:ΥΓ2: @katsarola Ομάδες που σκοτώνουν παιδιά 20 χρονών επειδή για κάποιους λόγους (ψυχολογικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς, οτιδήποτε) γράφτηκαν σε μια φασιστική οργάνωση, εσύ δεν τις θεωρείς άκρο; Γιατί εγώ δε μπορώ να βρω καλύτερο χαρακτηρισμό.
Το θεωρω προβοκατσια. Το οτι υπαρχουν σκατοκεφαλοι σε αντιστοιχους χωρους που θα ηθελαν να κανουν κατι τετοιο το θεωρω αρκετα πιθανο. Αλλα εγινε με υπεβολικο επαγγελματισμο ωστε να το εχει κανει η χ ψ ακροαριστερη/αναρχικη/αντεξουσιαστικη/ΓΟΥΑΤΕΒΕΡ σεχτα/οργανωση/ΕΠΙΣΗΣΓΟΥΑΤΕΒΕΡ.
Ειλικρινα, δεν σου παραφαινεται λογικο που λιγο αφου το ενα ακρο σκοτωσε μαφιοζικα και ευθαρσως το αλλο ακρο σκοτωσε πιο μαφιοζικα ΔΥΟ; (ω ποια συμπτωσις, τωρα θα απαντησουν για να συνεχιστει η βεντετα). Σκεψου τι εχασε και τι κερδισε η ΧΑ (α, και οι αλλοι τελικα ειναι κωλοπαιδα!), τι κερδισε η κυβερνηση (ειμαστε υπευθυνοι και καταδικαζουμε την βια απ'οπου προερχεται!) και τι εχασε η αριστερα (ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΣ!) στα ματια του νοικοκυραιου, ητοι της πλειοψηφιας των ψηφοφορων
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
- Katsarola
Υπηρχε ομως καποιο πολιτικο υποβαθρο και λογικη πισω απο την επιλογη των στοχων (εκτος κι αν υπαρχουν περιπτωσεις που δεν γνωριζω, δεν σ'το παιζω παντογνωστης). Αν ειχαν σκοτωσει καποιο (μεγαλο)στελεχος της ΧΑ, θα το συζητουσαμε υπο αλλη βαση. Βλεποντας το τελειως ουδετερα (φερε τον εαυτο σου στον ρολο του ιστορικου του μελλοντος), τι κερδισαν οι μεν απο τον θανατο δυο τυχαιων τραμπουκων; Τι κερδισαν οι δε εχοντας πλεον δυο μαρτυρες και εχοντας ξανα (μερος απο ο,τι ειχαν, εστω απο) την συμπαθεια του κοσμου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Katsarola την Τρί Νοέμ 12, 2013 6:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αχ καλέ, μπριζολάκια.
Ο βιασμός της λογικής από έναν μέγα επιστήμονα.Μωρέ ας ήταν πλειοψηφία, και τότε σε ένα κράτος που παρανομεί ενάντια στον πολίτη θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για νομιμοποίηση αυτής της κατάστασης. Αλλά δεν είναι πλειοψηφία για έναν απλό λόγο: το πανεπιστήμιο το πληρώνει κάθε πολίτης, άρα πλειοψηφία μεταξύ των φοιτητών και εργαζόμενων μόνο, δεν είναι πλειοψηφία. Για το πόσοι Έλληνες υποστηρίζουν αυτές τις πρακτικές, μπορείς να δεις πόσους μαζεψε ο Αλέξης στη συγκέντρωση που κάλεσε προχτές. Άλλος τρόπος να νομιμοποιηθεί αυτή η κατάσταση είναι να πληρωθούν όλα τα έξοδα των πανεπιστημίων αυτής της περιόδου από τις τσέπες των Σύριζα (ναι, με την έκτακτη κρατική χρηματοδότηση που είχε καταψηφίσει εκ του ασφαλούς λόγο μειοψηφίας, και μετά πήγε και την εισέπραξε), Ανταρσύα, ΕΕΚ, ΚΚΕ κτλ.