ΠΑΟ News

Άντε γειά, φιλαράκο! Άντε γειά!

Συντονιστής: Chris

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
spartiatisgx

Re: ΠΑΟ News

Δημοσίευση από spartiatisgx »

PAIDES EKTATO DELTIO...O NIO THA MOU TA XOSEI AGRIA.....
FTIAKSE ME RE NIO....VALTA OLA MESA........SE PERIMENO
ME EPIXEIRIMATA OPOS PANTA ANALOGA TOU OTI
H THYRA 13 EINAI ENAS "SYLLOGOS " ME EUAISTHISIES.........
TOSO EYAISTHITOI POU PLAKONETE ME TA ALLA MASTOURIA TIS THYRAS EFTA......
ARAGE OTAN PLAKONESTE DEN KOUVENTIAZETE GIA TO ASFALISTIKO KAI GIA TO AIMODOTIKO?
MIPOS VREITE KANA KAINOURGIO TROPO NA PAIRNETE TO AIMA TON ALLON.........

KAI MIN KSEXNAS......NIO SE LATREUO....ALLA PSAXNO ALLA AGORI TORA....
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από vbalos »

Λοιπόν...Ας αρχίσουμε...Κατ'αρχάς έχω να σου πω πως γράφεις άθλια και αυτές οι παρομοιώσεις σου και οι εξυπνάδες ρε παιδί μου...έλεος...Δεύτερον από που κατάλαβες εσύ ότι εγώ δεν ενδιαφέρομαι για το καλό του τόπου??? τις πορείες που έχω κάνει , τους αγώνες που έχω κάνει τις συζητήσεις ώστε να αφυπνίσω κόσμο και άλλα χίλια δύο πράγματα που έχω κάνει στην ΠΡΑΞΗ για ένα καλύτερο αύριο σε αυτό το μπουρδέλο αμφιβάλλω αν θα τα κάνεις σε δύο ζωές και όχι σε μία (ναι είμαι και πολιτικοποιημένος ελπίζω να μη με ρίξεις και γι'αυτό στην πυρά)...Και αν θες να συζητήσουμε σε δικό μας topic για τις απόψεις μας περί ενός καλύτερου αύριο για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο είμαι διαθέσιμος για να σου αποδείξω πως αυτά που λες είναι μπούρδες και πως τα συμπεράσματα που βγάζεις είτε είναι προϊόντα απλής ηλιθιότητας είτε καθαρού λαϊκισμού , ώστε να πείσεις τον αναγνώστη ... τον εαυτό σου ??? θα σε γελάσω...Λοιπόν τρίτον το 90% του κόσμου εδώ μέσα δεν έχει τη φωτογραφία του στο avatar και δεν είναι τόσο μα τόσο ψώνιο ώστε να κάθεται να ποζάρει για να δείξει την αφεντομουτσουνάρα του εκτεθημένη στο δίκτυο επειδή εσύ το κάνεις θα μας κατηγορήσεις κι'όλας...και επίσης φαντάζομαι ότι κανείς από αυτούς δεν έχει προσωπικότητα επειδή νιώθουν ταυτισμένοι με το avatar τους ο DJ Manos στον ίδιο παρανομαστή με εμένα , ο p4nos με το Μπόμπ σφουγγαράκη και άλλος με νεραϊδες , άλλος με τοπία κ.ο.κ. Ε ρε φίλε τι άλλη βλακεία θα ακούσω????!!! Πάμε παρακάτω στα δικά μας για την έφεση που κάναμε στο ΑΣΕΑΔ για πες μου ρε μεγάλε πόσες αγωνιστικές φάγατε πέρυσι για ΜΟΛΟΤΩΦ που ρίξατε στον πάγκο μας και για τη μισάωρη διακοπή του αγώνα και εξήγησέ μου αν αναλογικά με τους καφέδες και την 5 λεπτη διακοπή η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων είναι οκ...Αν ήσουν μέσα στο γήπεδο και έβλεπες τι αίσχη κάνανε όλοι οι παληκαράδες παίκτες΄σας από τον πάγκο προκαλώντας από το ζέσταμα κι'όλας και αυτοί και ο καραγκιόζης που έχετε για προπονητή και εσύ ότι είχες θα τους πετούσες πίστεψέ με τουλάχιστον οι δικοί μας παιχταράδες και η προπονητάρα που ακούει στο όνομα Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν σας προκάλεσαν ποτέ ούτε με χειρονομίες , ούτε πετώντας πίσω στην εξέδρα αντικειμενα , ούτε πιάνοντας και δείχνοντας τα αρχίδια τους (τρομάρα τους) ούτε τους συνέλαβε ο φακός σε κανένα ματς και ποτέ όπως τον Πρίντεζη να τραγουδάει για τον Ηλιόπουλο...Αλλά η τακτική της πρόκλησης και μετά της γκρίνιας είναι πάγια στο σωματειάκι σου και σε κάθε ΜΙΚΡΟ σωματείο γι'αυτό και παλαιότερα στέλνατε τον Ελληνιάδη να μας τα πρήζει και τώρα τον προπονηταρά της εθνικής που με τα αρχίδια των παιχταράδων του Παναθηναϊκού έκανε ότι έκανε και τώρα το παίζει μετρ της προπονητικής...Τώρα για να κάτσω να σε ψάξω να σε βρω από κοντά χλωμό δε νομίζω πως θα πάρω κάτι από τη συνάντηση , εδώ κάθομαι και σου απαντάω για να μη μένουν ενυπώσεις από τις συσσωρευμένες μ@λ@κίες που εξαπολύεις σε κάθε μα σε κάθε ποστ σου σωριδών...Η τακτική με την οποία γράφεις είναι άλλωστε πάγια: 0% επιχειρήματα (στηριγμένα εννοώ όχι μαλακισμένα),χιουμορ που κατεβάζει τουλάχιστον 5 με 10 βαθμούς τη θερμοκρασία του topic και αφήνει στον αναγνώστη ένα μηδίαμα σιχαμάρας , 100% ειρωνία και παρωπίδες και 100% αδυναμία να σταθείς με λόγο συνεπή έστω και σε ένα θέμα από αυτά που σχολιάζεις...Ξεκίνα το επόμενο ποστ σου λοιπόν λέγοντας για τη μαζοποίηση στις φοιτητικές παρατάξεις και γενικά στα πολιτικοποιημένα άτομα , κάνε ένα βλαμμένο αστείο (ξέρεις εσύ) για το αγαπημένο σου θέμα περί αιμοδοσίας , πες δυο τρεις βρισιές για τους παναθηναϊκούς και τους οργανωμένους γενικά...Επίσης για να τελειώνω γιατί βαρέθηκα να απαντάω στα αυτονόητα οι σύλλογοι και οι παρατάξεις φίλε μου είναι απόρροια της κοινωνικότητας και της εκ των έσω ανάγκης του ανθρώπου για συλλογικότητα και δεν εκμηδενίζουν την προσωπικότητα του ανθρώπου που μετέχει σ'αυτές απλά την παίρνουν και τη μετουσιώνουν σε όπλο για την κατάκτηση του κάθε στόχου που η εκάστοτε παράταξη θέλει να πετύχει δίνοντας έτσι στον άνθρωπο αυτό τη δυνατότητα να συναναστραφεί με ανθρώπους με τα ίδια πιστεύω εμπλουτίζοντας στην ουσία και δική του προσωπικότητα αλλά και φαρέτρα για να είναι ικανός να απαντήσει σε οποιαδήποτε αηδία του προβάλλει ο άλλος ως επιχείρημα (όπως εσύ λογου χάρη)...Έτσι η σχέση έχει περισσότερο το χαρακτήρα του δούναι και λαβείν παρά το χαρακτήρα της μαζοποίησης και αν θέλεις να ξέρεις μεγάλε μου η μόδα και η τάση που επικρατεί στην ανθρωπότητα περισσότερο από κάθε άλλη εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον είναι η μόδα της αποξένωσης και της μη συλλογικότητας γιατί το σύστημα και οι κρατούντες του γνωρίζουν καλά πως έναν έναν μας αντιμετωπίζουν πολύ πιο εύκολα από ότι όλους μαζί...Ελπίζω να σε κάλυψα μια και καλή μπας και συζητήσουμε κι'όλας...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Και σα να το ήξερα επαληθεύτικα ειλικρινά δεν είχα καν δει το επόμενο ποστ σου (προηγούμενο από το δικό μου )όταν σου έγραφα...Δύο πραγματα είναι άπειρα το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία , μόνο που για το σύμπαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος έγραφε ο Άλμπερτ πριν καν γεννηθείς εγώ σε πρόλαβα για ένα ποστ , ε εντάξει δεν είμαι και Άλμπερτ !!!
J.R.T
Άβαταρ μέλους
spartiatisgx

Δημοσίευση από spartiatisgx »

re vlaka prepei na exeis to xamilotero iq se olo ton galaksia...sigoura
ta alla paidia den tautizontai me ton bob to sfouggaraki i o allos me to avatar ktl...alla
aplos eipa oti oi malakies pou les se sindiasmo me tin fotgrafia sou se xaraktirizoun...
ean o allos me foto ton bob to sfouggaraki milouse sinexeia gia to sfouggari profanos tha tautizotan kai tha xaraktirizotan apo auto........katalabes koutornithi.......katalavaino tin anagki ton anthropon na omadopoiithoun kai na simmetexoun se KOINES DRASTIRIOTITES.......EINAI anthropino..vasika ksepernaei tin mikrotita tou anthropou...ginetai se olo to simpan...ginetai pantou...gia auto kai mravo se olous pou simmetexoun sta koina.....omos iparxoun kai kapoioi vLAKES SAN KE ESENA RE NIO
pou pera apo tin anagki tou koinoviou-koinis drasis exoun tin anagki NA TAUTIZONTAI ME AUTA...EGO EKEI DIAFONO...DEN EXO TIN ANAGKI TIS TAYTISIS OUTE TIS EKSARTISIS....
ESI PROFANOS TIN EXEIS.......AUTO EINAI TO ASXIMO..I TAUTISI..KAI ESI DEIXNEIS OTI EISAI TAUTISMENOS ME MALAKIES...OPOS OMADA THYRA 13 KAI OTI ALLO SOU KAPNISEI........
aporo pos milao mazi sou...mallon exo tautistei me to ANTITHETO SOU....THA STAMATISO AMESOS...VLAKA KAI ILITHIE
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Πάρε αναπνοές βαθιές βρίσε λίγο ακόμη και ξέσπασε αυτό σίγουρα θα σε χαλαρώσει...Μόνο που έχω και κάτι ακόμη να πω και συγγνώμη αλλά προφανώς σε topic που μιλάμε για αθλητικά για αθλητικά θα μιλήσω,(βέβαια έχεις και ένα δίκιο γιατί με τις μ@λ@κίες σου που κάθομαι και απαντάω είμαι συνεχώς off topic αλλά δεν πειράζει γουστάρω που λυσσας να μου την πεις) , όταν ανοίξει topic για άλλο θέμα πχ πολιτική θα αλλάξω το avatar και θα βάλω σφυροδρέπανο...p4nos θα δεις ρε φίλε τι θα πάθεις θα ανοίξω topic για το Μπόμπ Σφουγγαράκη να σου την πέσει και εσένα ο Σπαρτιάτης να δεις τι τραβάω...(Ε ρε γέλιο)^2...
1) Έχεις το χαμηλότερο iq σε όλο το γαλαξία ---> ο Σπαρτιάτης έχει ταξιδέψει σε όλο το γαλαξία και όχι μόνο αυτό έχει υποβάλλει και τους κατοίκους του σε iq test ... Αυτό μάλιστα είναι μια αποκάλυψη
2) Γίνεται σε όλο το σύμπαν ---> Εκτός από το iq test του γαλαξία μας που ήταν ομολογουμένως μεγάλο βήμα ο Σπαρτιάτης δεν έμεινε εκεί μελέτησε και τη συμπεριφορά πολιτισμών σε ολόκληρο το σύμπαν
ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΗΜΑΡΤΟΝ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vbalos την Σάβ Δεκ 06, 2008 1:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
J.R.T
Άβαταρ μέλους
kemP
Real Name: Panos

Δημοσίευση από kemP »

Spartiati min asxoleisai re me tous lagous....Suntrofoi gauroi den einai anagi na tsakwneste me tous tritodefterous....kai na kserete oti oso uparxoun noumera san ton NIO, tin Katia pou bgainei ston Sportfm,ton Gotzo kai ton Karagouni o Olympiacos 8a einai o dunastis tou ellinikou podosfairou.....Eutuxws exoume polu mellon ,mprosta mas logo twn parapano proswpwn pou anefera....Kai to xeirotero geia esas einai to oti osoi feugoun lene ta xeirotera gia esas..opws Kuriakos .Gekas, Antwnaros klp....Ante geia!!! Kai euxaristoume pou yparxetai kai o Vazelos den blepei aspri mera!!!!!

P.S:Ksexasa na pw kai oti o Antwniou o texnikos dieu8untis sas ,otan ir8e san paixtis ston peiraia orkizotan oti 8a sas xwsei polla mpalakia....Na ton xairestai...Apo monoi sas kseftilizete tin enoia tis omadas kai tis enotitas.....Bre OUST!!!!Kai kati teleutaio posa fulla poulane oi prasines efimerides? se sxesi me tis kokkines? to 1/10 h polu lew..Prassini kai derby 5000 fulla mazi..i Hxw ekleise re gamwto ?tin efage i marmaga?O kaluteros kritis einai i gnwmi tou koinou...ara to koino milaei...oi kokkines poulane = eisaste pou8enades kai xesmenoi apo to koino (ali8eia pws niw8etai me toso xesimo)...kai den mporei kanenas na mou pei tpt epi autou...giati poulaei oti exei zitisi....kai o gauros exei zitisi giati exei Mpaoktzides,Kotes kai Lagous monimous pelates!!!!
Ευ-Αγγελος
Real Name: ...

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Εγώ απλά μία ερώτηση θέλω να κάνω , περισσότερο ρητορική...

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος (οποιασδήποτε ομάδας) Πώς!!! γίνεται ιδιοκτήτης ομάδας να έχει ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ?????????????????????????????????????????????????????????????????

Και να λένε οι φίλαθλοι του ολυμπιακού ΓΙΑΤΊ τους κατηγορούν συνέχεια για παράγκα?????????????????????????????????????

Δεν λέω πως τα πρωταθλήματα όλα ήταν μουφιές.Αλλά δεν μπορείς να έχεις το στοίχημα και να περιμένεις ο άλλος να μην υποψιάζεται τίποτα.
Δηλαδή ρε παιδιά αν ο Πατέρας είχε το στοίχημα και έπαιρνε η πανάθα συνεχόμενα πρωταθλήματα , εσείς που είστε ολυμπιακοί(φίλαθλοι) τι θα λέγατε ΚΑΙ μετο δίκιο σας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ευ-Αγγελος την Σάβ Δεκ 06, 2008 1:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vbalos

Δημοσίευση από vbalos »

Μιλάμε για τον ίδιο λαό που 30 χρόνια + ψηφίζει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και προκοπή δεν βλέπει??? Είναι σαφώς τεκμήριο να σε στηρίζει αυτός ο λαός...!!! Επίσης καλά κάνεις μεταξύ μας που τον συμβουλεύεις να σταματήσει γιατί απ'ότι και εσύ βλέπεις δεν υπάρχει περίπτωση τον έχω για πλάκα , μήπως εσύ θα ήθελες πέρα από φανφάρες και άντε γειά και τα γνωστά σας να μου απαντήσεις σε όσα γράφω πιο πάνω για το σωματειάκι σας ή μόνο αυτά έχεις να πεις...
Υ.Γ. μου άρεσε πολύ η παρένθεσή σου (στο ποδόσφαιρο) απλά θα την ήθελα και πιο εμπλουτισμένη βάλε μπροστά και τη λέξη ελληνικό και κάτι γίνεται αν δε βάλεις και μπροστά από τη λέξη ελληνικό και την έκφραση ''ανυπόληπτο γιατί έτσι το καταντήσαμε με τις παράγκες μας'' θα λες την πλήρη αλήθεια και θα συμφωνήσω...
Υ.Γ.2 Την Κάτια βλέπω όλοι σας την ακούτε καλά σας τα λέει η γυναίκα , γί'αυτό και μόνο να βρίζετε ξέρετε να απαντήσετε δεν ξέρετε αλλά και τι να πείτε...???
Υ.Γ.3 και μιας και μου άλλαξες την παρένθεση τριτοδεύτεροι σε ποιό άθλημα ρε μεγάλε γιατί 498 τιτλάκια είναι αυτά...
Υ.Γ.4 Το νούμερο ή οποιονδήποτε τέτοιον χαρακτηρισμό δε σου τον επιτρέπω ξανά οκ??? κάτσε πρώτα να γνωριστούμε να σου την πω καμμία 20αριά φορές και μετά βλέπουμε για το πως μιλάμε ο ένας στον άλλον...Με τον Σπαρτιάτη έχω άλλη σχέση...
J.R.T
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Το topic κλειδώθηκε για προφανείς λόγους. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τον αστυνόμο/πατέρα στον καθένα και ούτε το θέλουμε, αλλά πρέπει να σέβεστε και κάποια πράγματα...
Δε μας ενδιαφέρουν οι σχέσεις μεταξύ σας και αν μιλάτε με αυτό τον τρόπο σας παρακαλούμε να τον κρατήσετε για το καφενείο όπου θα βρεθείτε να τα πείτε.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά”