Καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απλά ντροπή!

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Giorgio P
Real Name: Γιώργος (I think you got that by yourself...)
Facebook ID: 0

Re: Καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απλά ντροπή!

Δημοσίευση από Giorgio P »

Με χάνεις...

Το επιχείρημά μου, formally, είναι:
- Η έννοια μετανάστης συνήθως* χωρίζεται σε δύο είδη: απλοί και λάθρο- (κατ' άλλους "νόμιμοι" και "παράνομοι", δηλαδή με "χαρτιά" ή όχι)
- Η έννοια του μετανάστη είναι ηλίθια ("είμαστε όλοι γήινοι")
Άρα και η έννοια του λαθρομετανάστη είναι ηλίθια** ("είμαστε όλοι γήινοι")

*εδώ πήγαινε το "για όποιον αποδέχεται αυτό τον όρο"
**θα μου επιτρέψεις να τη θεωρήσω δύο φορές ηλίθια, επειδή έχει να κάνει με "χαρτιά"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgio P την Τετ Αύγ 15, 2012 1:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Così preziosa come il vino
così gratis come la tristezza
con la tua nuvola di dubbi e di bellezza...
Άβαταρ μέλους
mplamplampla
Real Name: Kiriakos Tsimplidis

Δημοσίευση από mplamplampla »

Giorgio P έγραψε:Με χάνεις...

Το επιχείρημά μου, formally, είναι:
- Η έννοια μετανάστης συνήθως* χωρίζεται σε δύο είδη: απλοί και λάθρο- (κατ' άλλους "νόμιμοι" και "παράνομοι", δηλαδή με "χαρτιά" ή όχι)
- Η έννοια του μετανάστη είναι ηλίθια ("είμαστε όλοι γήινοι")
Άρα και η έννοια του λαθρομετανάστη είναι ηλίθια** ("είμαστε όλοι γήινοι")

*εδώ πήγαινε το "για όποιον την αποδέχεται"
**θα μου επιτρέψεις να τη θεωρήσω δύο φορές ηλίθια, επειδή έχει να κάνει με "χαρτιά"
fubar
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...

Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
Giorgio P

Μπορείς και να μου πεις πού κάνω λάθος...
Ιάσωνας
Real Name: real name

Δημοσίευση από Ιάσωνας »

Πρώτα οι αθίγγανοι και οι μετανάστες, μετά οι τρανσέξουαλ, στη συνέχεια τί? Όσοι δε γράφουν τα παιδιά τους στη φασιστική νεολαία?

http://www.rednotebook.gr/details.php?id=6618
Άβαταρ μέλους
beep-beep

Δημοσίευση από beep-beep »

Αυτή η είδηση μάλλον πέρασε στα ψιλά:

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231209520

1) Δείτε πόσο διαφορετικά περιγράφουν το θέμα οι δημοσιογράφοι!! Αντί για "ελληναράς ανθρωπόμορφο τέρας" και "9χρονη Βουλγάρα", μιλάνε για θύτη και θύμα. Φαίνεται ξεκάθαρα πως στην υπόθεση της Πάρου, τα ΜΜΕ πριμοδοτούν το ρατσιστικό μίσος και τις ακροδεξιές πολιτικές.

2) Όλοι αυτοί που ζητούν το κεφάλι κάθε μετανάστη όταν διαπράττει έγκλημα, δεν βλέπω να παρουσιάζουν την ιδια θέρμη στην καταγγελία αντίστοιχων πράξεων απο έλληνες. Αυτό είναι και η μεγαλύτερη υποκρισία!

Προσωπικά θεωρώ πως και για τον μετανάστη στην Πάρο που βίασε και χτύπησε την 15χρονη, και για τον 63χρονο στην Καβάλα, πρέπει να συλληφθούν και να έχουν δίκαιη δίκη. Όσοι υπερασπίζονται την αυτοδικία να πάνε να ζήσουν σε κανα βουνό με τους Χρυσαυγίτες και να μας αφήσουν ήσυχους.
To beep or not to beep?
rontrigez

Δημοσίευση από rontrigez »

Αν δεν καταλάβουμε την ταξικότητα του φαινομένου "μετανάστης" δεν πρόκειται να λυθεί τίποτα και πουθενά. Μόνο με την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανατροπή του καπιταλισμού σε μια χώρα ή και ομάδα χωρών, μέχρι την πλήρη επικράτησει παντού, θα ζήσουμε καλύτερα, και το φαινόμενο θα το καταργήσει η ίδια η ζωή.

Ακόμη και αν δεν υπάρχαν πόλεμοι, η ανισομετρία- λόγω της αναρχίας στην παραγωγή- στον καπιταλισμό πάντα θα δημιουργεί μεταναστευτικά ρεύματα.

Και συγκεκριμένα για την Ελλάδα, σε καιρό ύφεσης οι καπιταλιστές δεν χρειάζονται μετανάστες γι αυτό και έχουν τα καλόπαιδα, τους πραιτωρές τους, τους χρυσαγίτες να κάνουν την βρώμικη δουλεία. Γι αυτό και τα τσιράκια τους στα ΜΜΕ αναπαράγουν τέτοιου είδους ειδήσεις.

Πάντα ο φασισμός αναπτύσσονταν σε περίοδους καπιταλιστικής κρίσης και χρησιμοποιώντας τους θεσμούς της αστικής δημοκρατίας για την ανελιξή του. Εξ ου πως με την εξαθλίωση του λαού χαίρονται και την επιδιώκουν οι φασίστες, καθώς με κινήσεις τύπου διανομής τροφίμων προσπαθούν να εγκλωβίσουν λαικά στρώματα με χαμηλή πολιτική πείρα με το μέρος τους.

ΥΓ1: Τώρα που η ΧΑ είναι στη Βουλή, θα φωνάζει και οι 300 στο Γουδή; Η να καεί το μπουρδέλο η Βουλή, μαζί με αυτούς μέσα;

ΥΓ2: Πόσο αντισυστημική ήταν η ψήφος στη ΧΑ όταν την ψήφισαν οι μισοί μπάτσοι;
Άβαταρ μέλους
vbalos
Real Name: Vasilis

Δημοσίευση από vbalos »

+1000 από εμένα rodrigez !!!
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
Άβαταρ μέλους
mplamplampla
Real Name: Kiriakos Tsimplidis

Δημοσίευση από mplamplampla »

rontrigez έγραψε: Πάντα ο φασισμός αναπτύσσονταν σε περίοδους καπιταλιστικής κρίσης και χρησιμοποιώντας τους θεσμούς της αστικής δημοκρατίας για την ανελιξή του. Εξ ου πως με την εξαθλίωση του λαού χαίρονται και την επιδιώκουν οι φασίστες, καθώς με κινήσεις τύπου διανομής τροφίμων προσπαθούν να εγκλωβίσουν λαικά στρώματα με χαμηλή πολιτική πείρα με το μέρος τους.
Den exoume mono tora kapitalistiki krisi. Kai palaioteta eixame. Kai to provlima ton LATHROmetanaston palaiotera itan megalitero. Skepsou oti tora oi perissoteroi theloun na epistrepsoun/idi epistrefoun stis patrides tous (ap' tis opoies efigan "diogmenoi" zitontas "tixaia" ena kalitero aurio stin Ellada kai oxi se mia xora pou tha mporousan na exoun kalitero mellon apo apopsi douleias, p.x. Germania, Souidia)

Politiki peira mporei na exei kapoios sta 20 tou xronia?
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...

Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
Giorgio P

Πάμε να τον λιντσάρουμε!
Τις πρώτες πέτρες θα ρίξουν chArAls και mplamplampla.

Άντε, και είναι καιρός να καθαρίσει ο τόπος από τους απολίτιστους τους Ξανθιώτες...

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/egl ... ampaign=HW
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

Δεν θέλω πολλά. Μια εξέταση στους λεμφαδένες να πας να κάνεις μπας και πάρω καμιά χαρά! :)

Ευχαριστώ για την τιμή της πρώτης πέτρας αλλά προηγούνται οι συγγενείς. Εσύ θες κέρασμα σιχαμένε ψυχάκια?
Εικόνα
papagalakos II
Real Name: Λουμίδης

Δημοσίευση από papagalakos II »

Σε κάποιες χώρες υπάρχει αυτό που λέγεται "τεκμήριο αθωότητας".
Είναι μία απ' τις λεπτομέρειες για τις οποίες παινεύονται οι δυτικοί πως έχουν ανώτερο πολιτισμό απ' αυτούς της ανατολής.

Μια άλλη λεπτομέρεια είναι η κατάργηση της ποινής του λιθοβολισμού, του δημόσιου λιντσαρίσματος, του βασανισμού κ.α.

Κοντά σε αυτά είναι ο διαχωρισμός εκκλησίας-κράτους, η "διακήρυξη των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη", η θέσπιση ισότητας και ισότιμης μεταχείρισης απέναντι στον νόμο κ.α.

Αυτά γενικά μιλώντας. Και πάνω σ' αυτά έχω να παρατηρήσω πως αυτοί που θέλουν να τα καταργήσουν είναι οι ίδιοι που κοκορεύονται σαν γύφτικα σκεπάρνια για την ανωτερότητα του δυτικού πολιτισμού, το ολυμπιακό πνεύμα κ.λπ.
Η εξήγηση σ' αυτά είναι απλή κατ' εμέ, και είναι πως τα θεμέλια του ρατσισμού και της εθνικοφροσύνης είναι η βλακεία.

Το θέμα όμως είναι πως η αστυνομική βία δεν είναι δίκαιη, ούτε ηθικά αλλά ούτε και νομικά. Το μόνο δίκαιο στο οποίο πατά είναι το δίκαιο του ισχυρού. Οι μπάτσοι δεν είναι δικαστές και δεν έχουν ούτε το δικαίωμα αλλά ούτε και την ικανότητα να κρίνουν και να δικάζουν. Υποθέτω γι' αυτό η νομική είναι επιστήμη και δεν ανατίθεται στον οποιονδήποτε μπάτσο.

Η βία των μπάτσων εις βάρος αυτού του βιαστή κατά τη γνώμη μου ήταν δίκαιη. Δεν προκύπτει όμως από κάποιο αξιακό σύστημα, κάποια σκέψη και κάποιο αίσθημα απόδοσης δικαιοσύνης, αλλά από καθαρή βία.

Κι αυτό φαίνεται απ' το γεγονός ότι την ίδια ώρα, οι ίδιοι μπάτσοι βασάνισαν με χουντικές μεθόδους τους προσαχθέντες απ' τη Βίλα Αμαλίας. Είναι κι αυτή η βία δίκαιη; Και ποιος θα το αποφασίσει;
Αν ρωτούσαν εμένα θα έλεγα ότι στο σοσιαλισμό θα υπάρχουν λαϊκά δικαστήρια, με πολύ συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας όπως αυτός έχει περιγραφεί στις αποφάσεις του ΕΑΜ και της ΠΕΕΑ.

Επειδή όμως δεν έχουμε κομμουνισμό. και επειδή μέχρι τότε πρέπει κάπως να κυλήσει κουτσά στραβά (περισσότερο στραβά) η καθημερινότητα υπάρχουν κάποιες διαδικασίες. Διαδικασίες και νόμοι, που παραδόξως κάποιες φορές είναι σωστοί και δίκαιοι. Πιθανότατα αυτό ισχύει γιατί είναι νόμοι που έχουν προκύψει από επαναστάσεις και όχι από νομικούς.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και το δικαίωμα σε δίκη και σε μεταχείριση με σεβασμό. Άλλωστε πουθενά στο αστικό δίκαιο δεν περιλαμβάνεται ο βασανισμός σαν επίσημη ποινή.
Άβαταρ μέλους
chArAls
Real Name: Χαρης

Δημοσίευση από chArAls »

1) ‘Όποιος προσπαθήσει να φέρει στο θέμα στην εγκληματικότητα από τους λαθρομετανάστες ή έλληνες είναι ζώο και δεν του αξίζει απάντηση. Βιαστής, παιδόφιλος, έμπορος ναρκωτικών, μαφιόζος, προαγωγός και συγκεκριμένοι δολοφόνοι είναι τα ίδια σκουπίδια.

2) Στα «νομικά». Μια ερώτηση. Ο κορκονέας και αυτός δίκαιη δίκη? Ο μπάτσος που τρώει μολότοφ( όσο να πεις λίγο χειρότερο από λιντσάρισμα) ή ρουκέτα πέρασε από δίκη? Ήσουν μπροστά όταν βασάνιζε κόσμο? Ο επιχειρηματίας? Όταν ήταν την προηγούμενη φορά το θέμα μίλησα με ένα παιδί που διαφωνούσαμε και μου λέει δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά με αυτούς που από την μία σέβονται τη νομιμότητα και από την άλλη ζητάνε κρεμάσματα κτλ. Άρα μήπως και εσύ να διαλέξεις εάν θες σεβασμό των νόμων ή όχι? Δεν γίνεται στον μπάτσο που σαπακιάζει κόσμο φωτιά και σε αυτά τα ζώα σεβασμό.

Επίσης δεν διαφωνώ καθόλου με την δίκαιη δίκη και αυτού και του άλλου της Πάρου κτλ. Και ίσα ίσα διαφωνώ και με την συμπεριφορά των δικηγόρων της Ξάνθης. Εάν η άρνηση τους να τον υπερασπιστούν ήταν αποτέλεσμα συναισθηματικής φόρτισης και ανθρώπινης αδυναμίας να τελέσουν τα καθήκοντα τους και όχι ηθικής συνειδητής επιλογής τότε οκ. Να δικαστεί δίκαια, να κριθεί ένοχος δίκαια και να κρεμαστεί δίκαια.

Απλά όοοολα αυτά περί αθωότητας και πράσινα άλογα μου φαίνονται υπεκφυγές. Αν πιστεύεις στον σωφρονισμό των βιαστών πες αυτό. Αν πιστεύεις πως πρέπει να τους κρεμάμε πες αυτό. Αν πιστεύεις πως πρέπει να τους κρεμάμε και πως αυτό τους αξίζει, αλλά φοβάσαι μην την πληρώσει κανένας αθώος πες αυτό. Και τα περί εθνικισμού και ρατσισμού είναι η βλακεία του αριστερού. Δείξε μου έναν που να λέει θανατική ποινή μόνο σε ξένους βιαστές. Καλά το πήγες και έμεινες στο θέμα της τιμωρίας ενός εγκληματία, οπού και εξέφρασες μια άποψη.

Και μια τελευταία ερώτηση προς όλους του υπερασπιστές των δικαιωμάτων τέτοιων ζώων. Έχει τόση σημασία? Θα κλάψετε αν πεθάνει?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Malefino
Real Name: Thomas
Facebook ID: 2147483647

Δημοσίευση από Malefino »

chArAls έγραψε:1) ‘Όποιος προσπαθήσει να φέρει στο θέμα στην εγκληματικότητα από τους λαθρομετανάστες ή έλληνες είναι ζώο και δεν του αξίζει απάντηση. Βιαστής, παιδόφιλος, έμπορος ναρκωτικών, μαφιόζος, προαγωγός και συγκεκριμένοι δολοφόνοι είναι τα ίδια σκουπίδια.
Κανείς δεν είναι ζώο γιατί απλούστατα για όλα υπάρχει απάντηση.
Μπορεί να λες εσύ και ο κάθε εσύ ότι ο βιαστής είναι βιαστής ανεξαρτήτου εθνικότητας αλλά στο φαντασιακό της ελληνικής κοινωνίας δεν νομίζω να υπάρχει ακριβώς αυτό. Όταν σκάει η είδηση ενός βιασμού στο μυαλό των περισσοτέρων έρχεται η εικόνα ενός ανθρωπόμορφου μάυρου δέρματος τέρατος, με μουστάκι, κοντού στο μπόι και με παράξενο ντύσιμο -μήπως σου θυμίζει Πακιστανό ή Αφγανό; Και αν δεν πιστεύεις κάνουμε ένα γκάλοπ για το πόσοι με την πρώτη σκέφτηκαν ότι την κοπέλα αυτή βίασε Ασιάτης.

Και το παράδειγμα αυτό το χρησιμοποιώ κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι στα πλαίσια του αντιρατσισμού προκειμένου να σπάσει αυτό το φαντασιακό που περιέγραψα παραπάνω. Συνήθως για όλα τα εγκλήματα είναι υπεύθυνοι οι μαυρούληδες μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Επίσης δεν είναι τυχαίο το ότι όταν βιάζουν Πακιστανοί ή Αφγανοί εμείς σε συνδυασμό με τους τίτλους εφημερίδων ή τηλεοπτικών πάνελ λέμε "Ξένος βίασε μικρή και όμορφη κοπελίτσα.." ενώ όταν βιάζει έλληνας λέμε "Ανθρωπόμορφο τέρας βίασε μικρή και όμορφη κοπελίτσα κ.λ.π". Η διάκριση αυτή δεν φαίνεται να είναι τυχαία αφού άνετα βγάινει το συμπέρασμα ότι "οι ξένοι γενικά βιάζουν, εγκληματούν κ.λ.π ενώ μόνο μερικά ανθρωπόμορφα τέρατα δικά μας εμπίπτουν σε τέτοιες πράξεις".[/quote]
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.

VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
papagalakos II
Real Name: Λουμίδης

Δημοσίευση από papagalakos II »

Με την βία έχω πει πολλές φορές πως δεν έχω κανένα πρόβλημα γενικά κι αόριστα. Σε έναν κόσμο βίας όπου η κοινωνία δεν είναι οργανωμένη ώστε να μπορεί να απαντήσει συλλογικά, η βία, και για την ακρίβεια η αντιβία είναι ο δρόμος της αξιοπρέπειας.

Είμαι ενάντια στην τυφλή βία. Και ό,τι και να λένε τα ΜΜΕ, οι συντηρητικοί ή το ΚΚΕ η λαϊκή αντιβία μόνο τυφλή δεν είναι. Περνά από φιλτράρισμα, ζύγισμα, σκέψη και μετά φτάνει στη δράση, η οποία δράση έχει συγκεκριμένο λόγο, θέλει να πετύχει συγκεκριμένα πράγματα και με κίνητρα ιδεολογικά που την νομιμοποιούν ηθικά. Τη κάνουν νόμιμη στα μάτια του λαού, και όπως έλεγε ο Λένιν: «Αλήθεια είναι ό,τι συμφέρει το λαό».

Αυτό σημαίνει πως σαν κομμουνιστής πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν είναι ζώο και πρέπει να ξέρει και να μπορεί να τιθασεύει τα ένστικτά του. Έτσι για παράδειγμα είμαι υπέρ της λαϊκής αντιβίας, από όσο μικρή ομάδα κι αν προέρχεται, σε μία πορεία ή σε ένα πάρκινγκ που θα χτυπήσει μια διμοιρία. Είμαι όμως ενάντια στο λιντσάρισμα ενός μεμονωμένου μπάτσου. Εκτός αν βρισκόμαστε σε κατάσταση γενικευμένων συγκρούσεων όπου η λαϊκή οργή νομιμοποιεί τα πάντα, απ' τα σπασίματα βιτρινών το Δεκέμβρη του '08 μέχρι τις μαζικές εκτελέσεις που έχουν γίνει στις επαναστάσεις.

Ξεφεύγω όμως απ' το θέμα. Το θέμα εδώ είναι η συγκεκριμένη βία ενάντια σε έναν βιαστή. Πάνω στην ώρα της δράσης του οποιαδήποτε χρήση βίας κατά τη γνώμη μου (και τη γνώμη του ποινικού κώδικα) είναι αποδεκτή ως αυτοάμυνα. Απ' τη στιγμή όμως που ο βιαστής έχει ακινητοποιηθεί, ακόμη περισσότερο απ' τη στιγμή που είναι κρατούμενος και θα περάσει από δίκη η περαιτέρω άσκηση βίας λόγο οργής είναι κατανοητή αλλά λάθος. Είναι το ένστικτο της εκδίκησης, της απόδοσης δικαιοσύνης. Δεν είναι λάθος, όμως είναι περιττό, αφού θα περάσει από δίκη.
Αν θα είναι σωστή η δίκη, αν είναι σωστό το νομικό πλαίσιο και αν τελικά η απόφαση του δικαστηρίου θα αποδώσει δικαιοσύνη είναι άλλη κουβέντα.

Κατ' εμέ δεν μπορεί γιατί εκ των πραγμάτων σε γενικές γραμμές η αστική δικαιοσύνη είναι άδικη και μεροληπτική.
Στην περίπτωση που συμφωνεί κάποιος μ' αυτό, αυτό που πρέπει να κάνει δεν είναι να αυτοδικήσει πάνω στον βιαστή αλλά να παλέψει για την αλλαγή της κοινωνίας, των νόμων και της απόδοσης δικαιοσύνης.

Μέσα σε όλα αυτά πάντως αν κάποιος εκτελούσε αθόρυβα τον βιαστή εμένα δεν θα με πείραζε καθόλου. Ούτως ή άλλος δεν έχω και κακή άποψη για τον Στάλιν, την STASI, την ΟΠΛΑ ή την παραδειγματική τιμωρία γενικότερα.
Αυτό που λέω είναι ότι προσωπικά για να μην μου είναι αδιάφορη αλλά να με κάνει να την υπερασπιστώ, η βία και η αυτοδικία πρέπει να έχει πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους. Μια απλή εκδίκηση είναι απλώς μία στιγμή απόδοσης δικαιοσύνης. Δεν αλλάζει κάτι, όπως οι δεντροφυτεύσεις δεν λύνουν το περιβαλλοντικό πρόβλημα ή τα συσσίτια δεν λύνουν το οικονομικό. Για όλα αυτά χρειάζεται πολιτικός αγώνας. Επαναστατικός αγώνας.

Υ.Γ.
Ο συσχετισμός ενεργειών πολιτικής βίας με εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου οφείλεται είτε σε τρικυμία εν κρανίω είτε στην προσπάθεια απαξίωσης της πολιτικής βίας.
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Μιας και είναι Χριστούγεννα, θα απαντήσω με τον προσήκοντα σεβασμό στον αγαπητό chArAls:
chArAls έγραψε:1) ‘Όποιος προσπαθήσει να φέρει στο θέμα στην εγκληματικότητα από τους λαθρομετανάστες ή έλληνες είναι ζώο και δεν του αξίζει απάντηση. Βιαστής, παιδόφιλος, έμπορος ναρκωτικών, μαφιόζος, προαγωγός και συγκεκριμένοι δολοφόνοι είναι τα ίδια σκουπίδια.
Γιατί είναι όλοι το ίδιο; Και γιατί είναι σκουπίδια;
  • Βιαστής και παιδόφιλος είναι απλά μη-κοινωνικά αποδεκτές σεξουαλικές διαστροφές: από που κι ως που εσύ ενστερνίζεσαι την άποψη της κοινωνίας και βάζεις εσύ το όριο μεταξύ αποδεκτού και μη; Δεν κατάλαβα γιατί το "spanking" ή οποιαδήποτε άλλη μορφή "άγριου" σεξ είναι αποδεκτή (και ενίοτε επιβραβεύσιμη: "Πωπω άντρααααας ο Rocco Siffredi") και ξαφνικά όταν αυτό κλιμακωθεί στον βιασμό είναι ο άλλος σκουπίδι. Θα μου πεις, στον βιασμό η άλλη δεν γουστάρει, ενώ στο rough sex γουστάρει, ότι τίθεται δλδ θέμα συναίνεσης, και με την σειρά μου θα σου απαντήσω ότι και το μη-συναινετικό σεξ είναι μορφή διαστροφής (είτε στις γυναίκες είτε στα παιδιά), και έχει κάθε δικαίωμα να υπάρχει!
    Εσύ και οι απόψεις που καταπίνεις αμάσητες είστε τόσο μικρόμυαλοι, που δεν βλέπετε την αντιφατικότητα: 50 χρόνια πριν αν έβλεπες γκέυ στον δρόμο θα μπορούσες να τον σύρεις στα δικαστήρια (όπως τον Oscar Wilde), ενώ τώρα τον αφήνεις να σε "κόβει" όταν διασταυρώνεστε στο Γκάζι, και μετά περηφανεύεσαι στην παρέα σου ότι έχεις πέραση και στο ίδιο φύλο.....
    Και θα σε αποστομώσω με το χιλιοειπωμένο επιχείρημα του Μαρκησίου: Από την στιγμή που το ανθρώπινο μυαλό θεωρείται το τελειότερο δημιούργημα της Φύσης και του (γνωστού) Σύμπαντος, πως τολμά ο οποιοσδήποτε να χαρακτηρίζει οποιοδήποτε προϊόν του (πάθος/διαστροφή κλπ) αμαρτία, ανήθικο, ανώμαλο κλπ κλπ, επειδή απλά δεν το συμμερίζεται, ενώ μπορεί να έχει άλλα τόσα πάθη, που ο ίδιος να τα θεωρεί αυτονόητα και φυσιολογικά.
  • Όσο για το "έμπορος ναρκωτικών, μαφιόζος, προαγωγός" τι να σου πω.... Πιστεύεις ότι εσύ και ο οποιοσδήποτε πολίτης δεν είστε συνένοχοι σε αυτό; Πρώτα πρώτα, ποιός σου είπε ότι να εμπορεύεσαι γυναίκες ή ναρκωτικά, είναι καταδικαστέο μόνο και μόνο επειδή βλάπτει κάποιους. Τότε και ο μάνατζερ μοντέλων κλπ να θεωρείται προαγωγός, αφού "πουλάει" υπηρεσίες γυναικών. Σιγά την διαφορά μεταξύ σεξ και πασαρέλας, πάλι βάζουν μία γυναίκα να κάνει πράγματα που δεν θέλει για κάποια συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, και η εκάστοτε γυναίκα είτε το απολαμβάνει, είτε το κάνει αδιαφορώντας.
    Ή τότε και ο περιπτεράς να θεωρείται έμπορος ναρκωτικών, αφού πουλάει τσιγάρα και αλκοόλ. Αν ήξερες, το αλκοόλ και το τσιγάρο κάνουν πολύ περισσότερη ζημιά από την μαριχουάνα (ή ακόμα και την ηρωίνη), και είναι εξίσου εθιστικά. Άσε που μετά από την απεξάρτηση από την ηρωίνη ο χρήστης είναι κατά 90% όπως ήταν στην προ-χρήσης εποχή, ενώ πχ ο αλκοολικός μετά την αποτοξίνωση έχει κιρρωτικό ήπαρ, και συνεχή τοξίκωση, δια βίου. Ας τους συλλάβουμε, λοιπόν! Και τους ψιλικαντζήδες!

Και σε περίπτωση που εσύ που πετάς χαλικάκια, αγαπητέ, θεωρείσαι αναμάρτητος, σου θυμίζω ότι ζεις μιά χαρά στον προηγμένο δυτικό κόσμο, σε βάρος των ανθρώπων που πεθαίνουν και δυστυχούν στον τρίτο κόσμο. Και πριν αρχίσεις τις εξυπναδίστικες απαντήσεις, σου υπενθυμίζω ότι είσαι και εσύ "νταβατζής" εμμέσως, από την στιγμή που το πισι που γράφεις τις μπούρδες σου φτιάχτηκε σε κάποιο sweatshop του τρίτου κόσμου, από κάποιο παιδάκι που έπρεπε να βγάλει το μισό πιάτο φαί που θα έτρωγε εκείνη την μέρα.
Επειδή βαρέθηκα να γράφω, απαντάω επιγραμματικά στα υπόλοιπα. Τo "padding" με σάλτσες δικό σας:
chArAls έγραψε: 2) Στα «νομικά». Μια ερώτηση. Ο κορκονέας και αυτός δίκαιη δίκη? Ο μπάτσος που τρώει μολότοφ( όσο να πεις λίγο χειρότερο από λιντσάρισμα) ή ρουκέτα πέρασε από δίκη? Ήσουν μπροστά όταν βασάνιζε κόσμο? Ο επιχειρηματίας?
Ναι, ναι και ναι. Γιατί όχι; Αρκεί η αμορφωσιά και η καλλιεργημένη ηλιθιότητα να μην αποτελούν ελαφρυντικό, αλλά αντίθετα επιβαρυντικό, γιατί δεν ήταν άξιοι να αντιληφθούν το προφανές και να ξεφύγουν από το συστημικό mind-fast-fooding!
chArAls έγραψε: Όταν ήταν την προηγούμενη φορά το θέμα μίλησα με ένα παιδί που διαφωνούσαμε και μου λέει δεν διαφωνώ μαζί σου,
Εγώ πάλι μίλησα με έναν πακιστανό στο φανάρι και του είπα να φύγει, γιατί κλέβει την δουλειά την ημεδαπών, και ότι αν δεν είχε έρθει εδώ, το καθαριστήρι αυτό θα το κράταγε ένας Έλλην (και δη τσιγγανάκι).
chArAls έγραψε: αλλά με αυτούς που από την μία σέβονται τη νομιμότητα και από την άλλη ζητάνε κρεμάσματα κτλ. Άρα μήπως και εσύ να διαλέξεις εάν θες σεβασμό των νόμων ή όχι? Δεν γίνεται στον μπάτσο που σαπακιάζει κόσμο φωτιά και σε αυτά τα ζώα σεβασμό.
Μήπως πρώτα να κάψουμε τους γουόναμπι δικαστές; Και όχι, δεν θέλω σεβασμό στους νόμους που ψηφίζει η μεγαλοαστική τάξη αποκλειστικά, γιατί δημιουργήθηκαν με σκοπό κυρίως το ταξικό συμφέρον, όχι το κοινωνικό. Εξάλλου, κάπου άκουσα ότι όλα τα ζώα είναι ίσα, μερικά όμως είναι περισσότερο ίσα από τα υπόλοιπα.
chArAls έγραψε: Επίσης δεν διαφωνώ καθόλου με την δίκαιη δίκη και αυτού και του άλλου της Πάρου κτλ.
Χαίρομαι που πιστεύεις ότι η αποψάρα σου έχει έστω και απειροστή αξία. Άντε στους αγανακτισμένους να δεις αν έρχεται η επανάσταση, τώρα, γιατί νομίζω άργησε.
chArAls έγραψε: Και ίσα ίσα διαφωνώ και με την συμπεριφορά των δικηγόρων της Ξάνθης. Εάν η άρνηση τους να τον υπερασπιστούν ήταν αποτέλεσμα συναισθηματικής φόρτισης και ανθρώπινης αδυναμίας να τελέσουν τα καθήκοντα τους και όχι ηθικής συνειδητής επιλογής τότε οκ. Να δικαστεί δίκαια, να κριθεί ένοχος δίκαια και να κρεμαστεί δίκαια.
Και έτσι σιγά-σιγά η "κοινωνική αγανάκτηση" θα κρεμάει οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί της και προκαλεί την οργή της (δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο περιστατικό), μέχρι που να μείνουν οι ηλίθιοι, που κατά την λαϊκή θυμοσοφία είναι και αήττητοι.
chArAls έγραψε: Απλά όοοολα αυτά περί αθωότητας και πράσινα άλογα μου φαίνονται υπεκφυγές. Αν πιστεύεις στον σωφρονισμό των βιαστών πες αυτό.
Δεν βρίσκω λόγo να "θεραπεύσεις" μια διαστροφή, είναι μέρος της φύσης.
chArAls έγραψε: Αν πιστεύεις πως πρέπει να τους κρεμάμε πες αυτό.
Θέλω να κρεμάσουν διάφορους "σκεπτόμενους", όπως εσένα.
chArAls έγραψε: Αν πιστεύεις πως πρέπει να τους κρεμάμε και πως αυτό τους αξίζει, αλλά φοβάσαι μην την πληρώσει κανένας αθώος πες αυτό.
Και ποιοί είσαι αυτοί που είναι "αναμάρτητοι" και θα τους κρεμάσουν; Ξέρεις σε τι ποσοστά βρίσκεται η οικογενειακή βία, ειδικά στην επαρχία? Βγήκαν οι ξανθιώτες να κάνουν τους άγιους. Βρε αι.....

chArAls έγραψε: Και τα περί εθνικισμού και ρατσισμού είναι η βλακεία του αριστερού.
Όχι ψυχασθένεια του δεξιού;
chArAls έγραψε: Και μια τελευταία ερώτηση προς όλους του υπερασπιστές των δικαιωμάτων τέτοιων ζώων. Έχει τόση σημασία? Θα κλάψετε αν πεθάνει?
Δεν θα κλάψω, θα μου είναι αδιάφορο. Βέβαια, και οι δικοί σου λεμφαδένες να σαπίσουν, πάλι δεν θα κλάψω (ίσως χαρώ λιγάκι). Πιστεύεις ότι εγώ (και ο οποισδήποτε άλλος) δίνουμε δεκάρα για τον κάθε άγνωστο; Ή πιστεύουμε (όπως βλακωδώς πιστεύεις εσύ) ότι αν κρεμάσουμε όλους τους βιαστές που θα συλλάβουμε, ή όλους τους εμπόρους ναρκωτικών, θα εξαφανιστεί και το φαινόμενο; Αυτά είναι φαινόμενα και εκδηλώσεις βαθύτερων αιτιών, που βρίσκονται βαθιά στα θεμέλια της ηθικοποίησης και της ετερονομίας (κατά Καστοριάδη) της κοινωνίας. Είναι σαν να θεραπεύεις το σύμπτωμα, και όχι την ασθένια. Είναι σαν να έχεις πνευμονία, και να παίρνεις ντεπονάκι για να σου φύγει ο πυρετός! Εύχομαι να το κάνεις, αφού σκέφτεσαι έτσι, την επόμενη φορά, για να επιβεβαιώσεις και την θεωρία της εξέλιξης.

* Συγγνώμη από όλους τους δύσμοιρους που υπέβαλλα στο παραπάνω brainfuck! Θεώρησα ότι αντιμετωπίζοντας μία επιφανειακή και εκφυλισμένη συλλογιστική, μπορούμε (και έχει πλάκα) να πολεμήσουμε την φωτιά με φωτιά!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”