Περί του τόπικ "Λίστα Χαριστικής"

Σχόλια, προτάσεις και ατελείωτο καντήλing στους φίλτατους Διαχειριστές.

Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos

Απάντηση
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Περί του τόπικ "Λίστα Χαριστικής"

Δημοσίευση από o_apolytos »

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηξη: πώς βλέπετε το γεγονός ότι δημοσιεύονται στη ψύχρα στοιχεία φοιτητών της ΣΕΜΦΕ στο εν λόγω τόπικ; Φαντάζομαι, όσοι είναι στη λίστα δεν τους νοιάζει, καθώς "δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, δεν κάνουν κάτι κακό". Αλλά μία στο ένα τρισεκατομμύριο, αν ήμουν εγώ μέσα στη λίστα, δε θα ένιωθα και τόσο καλά. Και είναι χαρακτηριστικό, πως τα δύο αρχεία έχουν κατεβεί περισσότερες φορές από τον αριθμό των φοιτητών που βρίσκονται μέσα στη λίστα. Οκέυ, ας πούμε ότι κάποιοι τα κατέβασαν δυο και τρεις φορές για πλάκα. Επίτηδες ανοίγω καινούργιο τόπικ, για να μη διαταράξω την ειρήνη και την ησυχία των παιδιώνε που συμμετέχουν εκεί. Άλλωστε, κατά ένα γνωστό και γλοιωδέστατο ρητό, "η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου" χοχο. Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O kanenas την Πέμ Σεπ 08, 2011 9:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Topic moved
Άβαταρ μέλους
MagGod
Real Name: <MIT|s|Mag>
Facebook ID: 0

Re: Περί του τόπικ "Λίστα Χαριστικής"

Δημοσίευση από MagGod »

ok με πιάσατε εγώ τα κατέβασα γιατί είμαι κατιναραΕικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Καλώς το έθεσες. Αν υπάρχει πρόβλημα έστω και από έναν που είναι στη λίστα, ας το αναφέρει και τα αρχεία θα κατεβουν (αν και το "κακό" ήδη έχει γίνει). Καλύτερα η λίστα αυτή, αντί να ανεβάζεται στο semfe.gr να στέλνεται στα mails που έχουν δηλώσει "συμμετοχή".
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
pao132003
Real Name: Γιάννης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pao132003 »

Αυτό συζητήθηκε χθες στη συνάντηση και δεν υπήρχε ένσταση από τους παρευρισκόμενους. Αν κάποιον τον ενοχλεί, μπορεί να το πει, δεν είναι και τόσο τρομερό θέμα πια.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)

H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
Άβαταρ μέλους
kostas.m
Real Name: k.mastakas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kostas.m »

o_apolytos έγραψε:Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηξη: πώς βλέπετε το γεγονός ότι δημοσιεύονται στη ψύχρα στοιχεία φοιτητών της ΣΕΜΦΕ στο εν λόγω τόπικ; Φαντάζομαι, όσοι είναι στη λίστα δεν τους νοιάζει, καθώς "δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, δεν κάνουν κάτι κακό". Αλλά μία στο ένα τρισεκατομμύριο, αν ήμουν εγώ μέσα στη λίστα, δε θα ένιωθα και τόσο καλά. Και είναι χαρακτηριστικό, πως τα δύο αρχεία έχουν κατεβεί περισσότερες φορές από τον αριθμό των φοιτητών που βρίσκονται μέσα στη λίστα. Οκέυ, ας πούμε ότι κάποιοι τα κατέβασαν δυο και τρεις φορές για πλάκα. Επίτηδες ανοίγω καινούργιο τόπικ, για να μη διαταράξω την ειρήνη και την ησυχία των παιδιώνε που συμμετέχουν εκεί. Άλλωστε, κατά ένα γνωστό και γλοιωδέστατο ρητό, "η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου" χοχο. Αυτά.
Μόλις τώρα είδα το τοπικ, αλλιώς θα είχα απαντήσει νωρίτερα.

Κατ' αρχάς, αυτή η λίστα αποφασίστηκε στην συγκέντρωση που κάναμε να είναι αναρτημένη στο semfe.gr. Εγώ ρώτησα πολλές φορές αν όσοι ήταν εκεί ήθελαν να είναι δημόσια ή όχι καθώς καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να έχει πρόβλημα να δοθούν τα στοιχεία του και μου απάντησαν να την βάλω στο semfe.gr και μάλιστα θα έβαζα την κανονική λίστα (στην λίστα με τα μαθήματα που χρωστάει κάποιος θα έβαζα και το ονομά του) παρ' όλα αυτά εγώ όταν άρχισα την όλη διαδικασία αποφάσισα ότι είναι πολύ να βάλω και τα ονόματα στο forum, οπότε αποφάσισα να βάλω μόνο αριθμό μητρώου σε όλα. Στην δημοσιευμένη λίστα δεν γράφεται τίποτα άλλο παρά ο αριθμός μητρώου και τα μαθήματα που χρωστάνε. Δεν δίνονται άλλες προσωπικές πληροφορίες.

Επίσης, στο πρώτο ποστ με το που άνοιξα το τοπικ αναφέρω ότι
kostas.m έγραψε:Αυτή η λίστα γίνεται για να γίνουν οι διαδικασίες όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Στην συγκέντρωση που κάναμε αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε την λίστα το αργότερο την Παρασκευή το πρωί, έτσι ώστε αν έχει γίνει κάποιο λάθος να διορθωθεί άμεσα. Δεν θα γράφουμε ονοματεπώνυμο, μόνο αριθμό μητρώου
Αυτό ήταν πολύ ξεκάθαρο, οπότε αν κάποιος μου έστελνε e-mail θα ήξερε ότι τα στοιχεία του θα δημοσιεύονταν. Επίσης, αν κάποιος διαφωνούσε με αυτό θα μπορούσε να το είχε γράψει στο forum πριν να ανεβάσω τις λίστες ή πριν να στείλει τα στοιχεία του και εκεί μπορεί να αλλάζαμε πλάνο και να βρίσκαμε έναν άλλο τρόπο να κοινοποιήσουμε την λίστα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, οπότε δημοσίευσα την λίστα όπως είχα προαναγγείλει.

Το ότι έγινε η λίστα δημόσια ήταν για να γίνουν τα πράγματα γρήγορα, όπως και έγιναν. Μέσα σε μια μέρα την φτιάξαμε και κάποιος βιάζεται αυτήν την περίοδο αν θέλει να πάει για μεταπτυχιακό.
"Πρέπει να μάθουμε, θα μάθουμε" David Hilbert
Απάντηση

Επιστροφή στο “Forum & Portal”