Πόσο θυμωμένος είστε;

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος
Facebook ID: 0

Re: Πόσο θυμωμένος είστε;

Δημοσίευση από Hengeo »

Lol το είχα κάνει πρόσφατα και μου είχε βγάλει 2 ή 3 και όντως κάπου εκεί είμαι, μπορεί να με πιάσει κάποιες στιγμές θυμός αλλά γενικά είμαι ήρεμος. Αντιθέτως αν υπάρχει ανάλογο test για κατάθλιψη ή ψυχοπλάκωμα θα χτυπήσω αρκετά μεγάλα νούμερα αυτή την περίοδο..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
Georgrinder
Real Name: Γιακουμης Πορδος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Georgrinder »

4
A set is a Many that allows itself to be thought of as a One.

-Georg Cantor
Άβαταρ μέλους
Tsakalos
Real Name: Κώστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Tsakalos »

1 για τον Tsakalo!

Oντως σε ολους τις ιδιες μ@λ@κιες γραφει! Μου λεει κ εμενα "Μην προσπαθείτε να ηρεμήσετε με νικοτίνη, αλκοόλ ή ναρκωτικά." :lol:
Τελευταία προτεραιότητα η σχολή μου!
και να θυμομόστε τον κύριο Dio...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lemon-tree
Real Name: *changes.

Δημοσίευση από lemon-tree »

Dave έγραψε:
lemon-tree έγραψε:2.(δραστήριος αλλά όχι αναστατωμένος), παραλίγο 1. (ήρεμος)
φτου γαμ!...πρέπει ν'αρχίσω να σπάω κεφάλια :P
Σκέψου τότε όλους όσους σε κόβουν τα τελευταία χρόνια στη ΣΕΜΦΕ. Θα ανέβεις κατηγορία! :lol:
χαχα, λες ε? μπα δεν τα καταφέρνω, δικό μου είναι το λάθος, τους κατανοώ! :e_biggrin:
πλάκα πλάκα, η κατανόηση έχει αντικαταστήσει μεγάλο μέρος του θυμού σε μένα..(για να μην μιλήσω για καταθλιψάρες και ψυχοπλακώματα που λέει και ο @Hengeo.. )
έτσι πρέπει να πηγαίνει, ή θυμώνεις με άλλους, μεταθέτεις άγχη νεύρα φοβίες ψυχώσεις και καθάρισες, ή στεναχωριέσαι, και το γυρνάς στον (επειδή, αντιθετα με ό,τι θα πίστευε κανείς, δεν πάσχεις από συμπλέγματα κατωτερότητας, αλλά αντιθέτως, είσαι μεγαλομανής να νομίζεις οτι φταις για όλα εσύ τρομάρα σου! :mrgreen: ), οπότε οι άλλοι μεν τη βγάζουν λάδι, αλλά εσύ την έβαψες :e_biggrin: :|

LocknLoad έγραψε:7 Έξαλλος! Εκτός ελέγχου, πετάει αντικείμενα, προκαλεί σωματικές βλάβες στον εαυτό του ή τους άλλους

Αλλα η αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν γενικα ολη μου τη ζωη και οχι πχ τα τελευταια 2 χρονια. Κανονικα ειμαι πιο ηρεμος
χαχα, σοβαρά? :e_biggrin: 8)

longshot έγραψε:Τι διαολο, μονο εγω βγηκα βουδας?
εγώ ανησυχούσα μήπως πέφτω στην κατηγορία 'αναίσθητη', αλλά αφού το θέτεις 'βούδας', θα το δεχτώ κι εγώ :e_ugeek: :mrgreen:
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.

"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
Άβαταρ μέλους
Elli
Real Name: Elli

Δημοσίευση από Elli »

6????!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”