Σεμινάριο "CV & Interview Training"

Αφού βαριέσαι τόσο να πας μέχρι την Γραμματεία, μπες εδώ.

Συντονιστές: AlexandraDC, markelos, Ryu, constant, φιάλη klein

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Job Fair Athens
Δημοσιεύσεις: 16
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 09, 2013 2:06 am
Real Name: Job Fair Athens
Facebook ID: 0

Σεμινάριο "CV & Interview Training"

Δημοσίευση από Job Fair Athens »

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2016, διοργανώνεται σεμινάριο με τίτλο “CV & Interview Training’’ την Τρίτη 8 Μαρτίου και ώρα 11:00-14:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Κτηρίου Διοίκησης (Πρυτανεία) της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου (ΕΜΠ).

Κατά την διάρκεια του συγκεκριμένου σεμιναρίου, ο κ.Βίκτωρας Κούκης, Συμβουλευτικός Ψυχολόγος και στέλεχος του Γραφείου Διασύνδεσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις τεχνικές σύνταξης ενός αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος, καθώς και την επιτυχημένη παρουσία και αντιμετώπισης μιας συνέντευξης.

Συγκεκριμένα, η θεματολογία της ομιλίας είναι η εξής:
Το βιογραφικό σημείωμα και η συνέντευξη επιλογής.
Το προσωπικό και επαγγελματικό προφίλ του υποψηφίου κατά την αναζήτηση εργασίας.
H απασχολησιμότητα του υποψηφίου στο σημερινό περιβάλλον της αγοράς εργασίας.
Η ακαδημαϊκή φοίτηση και οι δυνατότητες ανάπτυξης της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του υποψηφίου κατά την διάρκεια των σπουδών.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος μιας σειράς από ομιλίες, workshops και σεμινάρια που έχουν ως στόχο την προετοιμασία των συμμετεχόντων για την κεντρική εκδήλωση του Job Fair Athens 2016 που θα γίνει στις 25-26 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Το Job Fair Athens (http://www.jobfairathens.gr/) είναι μια διημερίδα καριέρας με φοιτητικό, εθελοντικό, μη κερδοσκοπικό και πανελλήνιο χαρακτήρα που απευθύνεται σε φοιτητές και νέους απόφοιτους πολυτεχνικών, οικονομικών και τεχνολογικών σχολών με στόχο την σύνδεση του πανεπιστημίου και της αγοράς εργασίας και την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: https://goo.gl/lpofyJ. Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο facebook event: https://goo.gl/Of0BCd
Job Fair Athens - Power your future
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις”