Προπαγάνδα με caps lock

Πες κι εσύ μια χαζομάρα! ΜΠΟΡΕΙΣ!

Συντονιστής: snodrion

o_apolytos
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: Κυρ Οκτ 21, 2007 3:06 pm
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Re: Προπαγάνδα με caps lock

Δημοσίευση από o_apolytos »

Να ρωτήξω κάτι: κάποια Μαίρη του κειμένου είναι κόπυ-πάστα; Καταστάλαξε πώς θα γράφεις το μασώνος/μασόνος.
Η παλαιά διαθήκη δεν έχει μόνο όργια, σόδομα και γόμορα, έχει και το Μωυσή με τα κόλπα του και τις έντεκα εντολές του και τον Αβραάμ (και τον Ισαάκ) και τον Σαμψών (καλά πού το βάζεις αυτό το παληκάρι; τι Ηρακλής και μ@λ@κίες) και όλη την παλιοπαρέα.
Και δε λέγεται καμπαλά, εκτός κι αν είσαι Γάλλος. Καμπάλα λέγεται... Εξ ου και για ποιον χτυπάει η καμπάλα του Τζόζεφ (και αυτός Εβραίος για να ταιριάξει με την πολεμική μου) Ντον.

Τέλος, το έθνος μας (προυτς, συγγνώμη) δεν είναι ελληνοχριστιανικό. Σύμφωνα με τη θεωρία του Παντουρκισμού προερχόμαστε όλοι από τουρκικά φύλα (Α4), τα οποία έχουν στην ουσία ξεστρατίσει και απομακρύνονται από τη μάνα Τουρκία.

Κάτσε διάβασε και μετά έλα να μας πεις και τα υπόλοιπα. Αρκετά πια.

ΥΓ: για να μη θυμηθώ και Ναβουχοδονόσορα με κάτι μανάδες και ιστορίες περίεργες και κάτι παιδιά που τα βάζει στη μέση και χορεύουνε και τέτοια και γίνεται το καμ του σι... Λίγη συστολή πια.
SOS3210

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ

Δημοσίευση από SOS3210 »

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ

Πρός τον Ελληνικό Λαό Πρός τις Εισαγγελείες Α.Π.+Κατώτερες Πρός Φοιτητές+κ.α.

ΤΑ ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΗ αρθρα του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μας :
τό άρθρο 1#3 λέει ότι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!
και τό άρθρο 3 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ καθορίζει ώς Επίσημη Θρησκεία του Ελληνικού Εθνους την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ καί
το άρθρο 103#1 λέει ότι ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
και το ΘΕΜΕΛΕΙΩΔΕΣ άρθρο του Ελληνικού μας Συντάγματος 120
καθορίζει οτι ΘΕΜΕΛΕΙΔΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
Ο δέ ΠΟΙΝΙΚΟΣ κώδικας τιμωρεί τους παραβάτες από ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (ΠΚ259) , ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ (ΠΚ148)[π.χ για πράκτορες της mossad , κ.α.]
ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ (ΠΚ134)
και ο Δημοσιουπαλληλικός Κώδικας στα άρθα του 24 καί 109#2(α),(β), τιμωρεί ΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΛΕΙΨΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...
Σύμφωνα με τους Ελληνικούς νόμους των προγόνων μας οι Ελληνές ΔΕΝ ΔΕΝ είναι δεύτερης κατηγορίας υπήκοοι και οι αλλοδαποί πρώτης κατηγορίας Πολίτες , Αλλά η Ελλάδα ανοίκει στούς Ελληνες σύμφωνα με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!
SOS3210

ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΟΜΟΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Δημοσίευση από SOS3210 »

Τό πιό συνωμοτικό σχέδιο ολων των εποχών περιγράφεται στα "Πρωτόκολα των σοφών της σιών" και η πράξη τα αποδεικνύει πλήρως αληθινά και εφαρμόζονται ιδίως σήμερα...(Εάν θέλετε να τα αγοράσετε σε βιβλίο πωλείται από την εφημερίδα "Ορθόδοξος Τύπος" , 6 ευρώ και είναι επιμέλεια του Αρχιμανδρύτη Βασσιλόπουλου ) ή
Βρήτε τα στο Ιντερνετ στα Ελληνικά ή Αγγλικά η σε άλλες γλώσσες και μελετήστε τα και συζητήστε τα επι της ουσίας...
SOS3210

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩ

Δημοσίευση από SOS3210 »

Απόδειξη
Διαβάστε στο περιοδικό "Επίκαιρα" που κυκλοφορει , τώρα , 5-4-2012 έως 11-4-2012 , ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ καί άρθρα στο περιοδικό
ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....
SOS3210

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝ

Δημοσίευση από SOS3210 »

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!.(περιοδικό «Επίκαιρα» ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ της 5-4-2012 έως 11-4-2012)

Η κύρια Τράπεζα που ελέγχει το Διεθνές Τραπεζικό σύστημα είναι η Goldman Sachs που είναι Εβραική!.
Επίσης ο μεγαλήτερος Διεθνής Τραπεζίτης που ελέγχει το Παγκόσμιο χρήμα είναι οι Εβραίοι Rothschilds με περιουσία 500 ΤΡΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ δολλαρίων ΗΠΑ (ψάξτε στο Ιντερνετ)
ΚΑΙ οι Κορυφαίοι Διεθνείς Τραπεζίτες της Παγκόσμιας Οικονομικής Δικτακτορίας είναι Εβραίοι και ελέγχουν(OI METOXOI) και την ΙΔΙΩΤΙΚΗ Εβραική Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve System or FED) που δίνει ως ΔΑΝΕΙΟ με τόκο και επιτόκιο το Αμερικάνικο δολλάριο στην Αμερικάνικη Κυβέρνηση!!!
Ακολουθεί ο κατάλογος με τα ονόματα των Κορυφαίων Εβραίων Διεθνων Τραπεζιτών που Ελέγχουν εκατοντάδες ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ δολλαρίων ΗΠΑ (δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Ελεύθερη Ωρα" σελίς 4 της Τετάρτης 21 Μαρτίου 2012)
1. Rothscilds of London (Εβραικής καταγωγής)
2. Lazar Brothers of Paris (Εβραικής καταγωγής)
3. Israel Moses Seif of Italy (Εβραικής καταγωγής)
4. Warburg Bros of Hamburg (Κρυπτοεβραίος)
5. Lehman Brothers of New York (Εβραικής καταγωγής)
6. Kuhn Loeb of New York (Εβραικής καταγωγής)
7. Chase Manhattan of New York(Εβραικής καταγωγής)[Morgan πράκτορες των Εβραίων Rothschilds και συνεργάτες των Rockeffelers πρακτόρων των Rothschilds)
8. Goldman Sachs (Εβραικής καταγωγής)
9. George Soros Εβραικής καταγωγής

Οι Εβραίοι ROTHSCHILDS είναι στην Ελλάδα Κύριοι Μέτοχοι
1. της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ "Τράπεζας της Ελλάδος"
2. της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος
3. Στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ εταιρεία
4. Στην Κοσμοτέ (η Vodafone/Hellas On Line είναι Εβραική) Κινητής Τηλεφωνίας
5. Και Αλλού

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ...
Kαι μετά εσείς ασχολήστε με...Αμερικανούς και Γερμανούς...
ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ (FED & Media) ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ (DEUTCH BANK) ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...
SOS3210

ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ποίημα ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ

Δημοσίευση από SOS3210 »

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ
ΟΠΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ...
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

{ΑΠΟΔΕΙΞΗ : ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ , ΕΝΩ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥ...}

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ «ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ/ΛΕΧΘΕΙ»
ΑΠΌ ΤΟΝ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΓΚΟΥΝΤΕΡ ΓΚΡΑΣ

THE POEM “WHAT MUST BE SAID”
by the NOBEL price Winner Gunter Grass , published April 2012
(THINK , Learn more about Nuclear Israel & Iran and form YOUR OWN opinion )



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ.
Τι πρέπει να ειπωθεί.

Γιατί παρέμεινα σιωπηλός, γιατί συγκρατήθηκα τόσο, για κάτι που επιχειρείται απροκάλυπτα μέσα από παιχνίδια του πολέμου, στο τέλος των οποίων όσοι από εμάς επιβιώσουν δεν θα είναι παρά σκιές;.

Είναι το υποτιθέμενο δίκαιο του πρώτου χτυπήματος, που θα κατέστρεφε τους ανθρώπους στο Ιράν, που αρθρώνεται από κύμβαλα αλαλάζοντα και υποστηρίζεται από οργανωμένες ομάδες, με την υποψία ότι ίσως μια ατομική βόμβα να κατασκευάζεται εκεί.

Λοιπόν, γιατί διστάζω να ονοματίσω έναν άλλο τόπο στον οποίο για χρόνια πολλά –παρ’ όλο που κρατήθηκε μυστικό- μια ενισχυόμενη πυρηνική δυνατότητα αναπτύσσονταν πέρα από κάθε εποπτεία ή έλεγχο οποιουδήποτε είδους;.

Αυτή η γενικευμένη πρακτική απόκρυψης των πραγμάτων, στην οποία και η δική μου σιωπή έγινε συνένοχη, μοιάζει πια με ένα αποτρόπαιο ψέμα και με αναγκάζει σε μια μορφή τιμωρίας όταν έρχεται η στιγμή της χλεύης: Όμως η ετυμηγορία «αντι-σημιτισμός» ξεπέφτει πλέον εύκολα.

Τώρα που η ίδια μου η χώρα έρχεται ξανά και ξανά στην θέση του σκληρά κατηγορούμενου για τα δικά της εγκλήματα, τα ξεκάθαρα και ασύγκριτα, φαίνεται να είναι το σημείο εκκίνησης (κάτι που είναι απλώς επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά εμφανίζεται ως διαδικασία επανόρθωσης) ενός ακόμα υποβρυχίου ικανού να μεταφέρει πυρηνικές κεφαλές, στο δρόμο του για το Ισραήλ, όπου ούτε μία πυρηνική βόμβα έχει προς το παρόν αποδειχτεί ότι υπάρχει, με μοναδικό μάρτυρα τον ίδιο τον φόβο, θα πω αυτό που πρέπει να ειπωθεί.

Όμως γιατί έμεινα σιωπηλός ως τώρα;.

Γιατί θεωρούσα πως η καταγωγή μου κηλιδωμένη από έναν λεκέ που ποτέ δεν θα μπορέσει να σβήσει, σήμαινε ότι δεν θα μπορούσα να περιμένω από το Ισραήλ, έναν τόπο με τον οποίο είμαι – και πάντα θα είμαι- συνδεδεμένος, να αποδεχτεί την ανοικτή δήλωση της αλήθειας.

Γιατί μόνο τώρα, όντας πια γέρος και με όση μελάνι μου απομένει δηλώνω πως η πυρηνική δύναμη του Ισραήλ θέτει σε κίνδυνο την ήδη εύθραυστη παγκόσμια ειρήνη;.

Διότι ό,τι πρέπει να ειπωθεί σήμερα θα είναι μάταιο αν ειπωθεί αύριο.

Διότι εμείς οι ήδη πολύ επιβαρυμένοι με ενοχές Γερμανοί, ίσως να παρέχουμε τα εργαλεία για ένα επερχόμενο έγκλημα έτσι ώστε η συνενοχή μας να μην μπορεί πια να εξαλειφθεί με καμία από τις συνήθεις δικαιολογίες.

Και επί πλέον σπάω την σιωπή μου γιατί σιχάθηκα την Δυτική υποκρισία και πραγματικά ελπίζω πως πολλοί θα ελευθερωθούν κι αυτοί από την σιωπή τους και θα μπορέσουν να απαιτήσουν από αυτούς που είναι υπεύθυνοι και ένοχοι για τον επερχόμενο κίνδυνο να αποκηρύξουν οποιαδήποτε πιθανότητα για χρήση στρατιωτικής βίας, θα μπορέσουν να επιμείνουν ώστε οι κυβερνήσεις του Ιράν και του Ισραήλ να επιτρέψουν και οι δύο ταυτόχρονα σε κάποιον επίσημο διεθνή θεσμό έναν ανοικτό και χωρίς κανένα περιορισμό έλεγχο της πραγματικής πυρηνικής τους δυνατότητας.

Κανένας άλλος τρόπος δεν μπορεί να είναι επιβοηθητικός για τους Ισραηλινούς και στους Παλαιστινίους, σε αυτούς που παρόλο που ζουν δίπλα - δίπλα κατατρύχονται από την εχθρότητα σε αυτήν την περιοχή που διακατέχεται από αυταπάτες, αλλά και για όλους εμάς..


(Η Ελληνική μετάφραση του ποιήματος έχει ληφθεί από την Ιντερνετ διεύθυνση του κ. Κούγιογλου www.tvxs.gr )
Thinking
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: Κυρ Ιούλ 03, 2016 6:51 pm
Real Name: Ιωσήφ-Χρήστος Κονδυλάκης
Gender: Male

Re: Προπαγάνδα με caps lock

Δημοσίευση από Thinking »

This is continuation of the 3 pages Fax of Joseph-Christos Kondylakis to ALL Judges of European Court on Human Rights , dated Wednesday-19-April-2017 ...

PROOF OF JEWS DOING SUPER TERROR MURDERS OF HUMAN SACRIFICES...

The Jew woman in the following Internet video Confess that the Jews are doing Rituals Murders of Human Sacrifices...
https://www.youtube.com/watch?v=OnLEr3wJqIg

History of Super Terror Jewish Ritual Human Sacrifices exist in the following Internet vide
https://www.youtube.com/watch?v=dCD03h8Z20c

JEW Prof Ariel Toaff (born 1942) is a professor of Medieval and Renaissance History at Bar Ilan University in Israel, whose work has focused on Jews and their history in Italy.
He came to international prominence with the 2007 publication of the first edition of his controversial book Pasque Di Sangue (Passovers of Blood), in which he claimed historical basis[1] for ritual use of human blood, obtained by murder...JEW Prof. Ariel Toaf is the son of Elio Toaff, late former Chief Rabbi of Rome...
From the following Internet site you can download his book “Passovers of Blood” in English language in which the Jew Prof. Ariel Toaff Confess that the Jews are doing Super Terror Ritual Murders of Human Sacrifices
http://www.israelshamir.net/BLOODPASSOVER.pdf
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αστεία”