Πρόταση για αλλαγή κανονισμού
Συντονιστές: constant, AlexandraDC, markelos
- panosssvent19
- Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Πρόταση για αλλαγή κανονισμού
Προτεινω να αλλακσει ο κανονισμοσ και και να γινουν υποχρεοτικη η Ελληνικη (και οχι greeklish) γραφη στο forum....
:D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panosssvent19 την Κυρ Ιούλ 01, 2007 5:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
με τα greeklish ξεχνάμε τα ελληνικά γράμματα. όπως ο panosssvent19 ξεχνάει ότι υπάρχει ελληνικό γράμμα 'ξ'
edit: βασικά μόλις θυμήθηκα πως έχει αναφερθεί ότι είναι δυσλεκτικός o παραπάνω χρήστης, οπότε άκυρο το σχόλιό μου!
edit: βασικά μόλις θυμήθηκα πως έχει αναφερθεί ότι είναι δυσλεκτικός o παραπάνω χρήστης, οπότε άκυρο το σχόλιό μου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pao132003 την Σάβ Ιουν 30, 2007 11:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Κι εγώ γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες και θα ήθελα να γράφουν και οι χρήστες (όσο και να πεις, τα greeklish χτυπάνε άσχημα στο μάτι και σε μακροσκελή κείμενα γίνονται κουραστικά).
Από την άλλη στο παραμικρό λάθος θα βγει ο κάθε "έξυπνος - Μπαμπινιώτης" (καλή ώρα ο pao, ο οποίος αφού γνωρίζει και το ξ, θα έπρεπε να ξέρει πως μετά από τελεία ξεκινάμε με κεφαλαίο γράμμα
) να την πει σε όποιον τολμάει να κάνει λάθος από βιασύνη, αμέλεια, άγνοια, whatever.. με συνέπεια να γίνει το forum ...
Προσωπική μου άποψη:
Γράφ'τε όπως θέλετε, με εξαίρεση στους τίτλους των θεμάτων, όπου παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε την ελληνικήν κι όχι την βαρβαρικήν προσομοίωση της γλώττας του φωτός, για να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο..
Από την άλλη στο παραμικρό λάθος θα βγει ο κάθε "έξυπνος - Μπαμπινιώτης" (καλή ώρα ο pao, ο οποίος αφού γνωρίζει και το ξ, θα έπρεπε να ξέρει πως μετά από τελεία ξεκινάμε με κεφαλαίο γράμμα
Προσωπική μου άποψη:
Γράφ'τε όπως θέλετε, με εξαίρεση στους τίτλους των θεμάτων, όπου παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε την ελληνικήν κι όχι την βαρβαρικήν προσομοίωση της γλώττας του φωτός, για να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο..
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Re: Πρόταση για αλλαγή κανονισμού
panosssvent19 έγραψε:Προτεινω να αλλακσει ο κανονισμοσ και και να γινουν υποχρεοτικη η Ελληνικη (και οχι greeklish) γραφη στο forum....
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΕπανάληψη έγραψε:Προτείνω να αλλάξει ο κανονισμός και και να γίνει υποχρεωτική η Ελληνική (και οχι greeklish) γραφή στο forum....
Βρείτε τις διαφορές ανάμεσα στην παράθεση και την επανάληψη και κερδίστε ένα (ελαφρώς) χρησιμοποιημένο "Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας" του Γ. Μπαμπινιώτη, 'Β έκδοση του Κέντρου Λεξικολογίας!
Σοβαρά,τώρα,μάλλον δεν πρέπει να μπει κανονισμός (μόνο) για τα greeklish,αλλά να χρειάζεται και φωτοτυπία του Απολυτηρίου Δημοτικού (με βαθμό >=8.5),προς διαφύλαξη της οπτικής αισθητικής των χρηστών!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
εgw lεW nα κanουμe mια πrosιξh tωn δuo αλfaβηtωn...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- panosssvent19
Re: Πρόταση για αλλαγή κανονισμού
Megalos digonismos poios einai o poio arthografos edw mesa exei to megalitero apolythrio leikiou kai megalitero dikth noimosinhs kai stoixiodous pedeia...xaxxaxaxaxaxaxaantony07 έγραψε:panosssvent19 έγραψε:Προτεινω να αλλακσει ο κανονισμοσ και και να γινουν υποχρεοτικη η Ελληνικη (και οχι greeklish) γραφη στο forum....ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΕπανάληψη έγραψε:Προτείνω να αλλάξει ο κανονισμός και και να γίνει υποχρεωτική η Ελληνική (και οχι greeklish) γραφή στο forum....
Βρείτε τις διαφορές ανάμεσα στην παράθεση και την επανάληψη και κερδίστε ένα (ελαφρώς) χρησιμοποιημένο "Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας" του Γ. Μπαμπινιώτη, 'Β έκδοση του Κέντρου Λεξικολογίας!
(Sorry κιολας αλλα δυστιχως δεν ξερεις τι παει να πει δυσλεξια αρα απο αγνια και αμαθια συνχωρισε...(πληροφορισου σωστα)
antony07 έγραψε:Σοβαρά,τώρα,μάλλον δεν πρέπει να μπει κανονισμός (μόνο) για τα greeklish,αλλά να χρειάζεται και φωτοτυπία του Απολυτηρίου Δημοτικού (με βαθμό >=8.5),προς διαφύλαξη της οπτικής αισθητικής των χρηστών!
:D :D :D :D :D :DevilFlames: :DevilFlames:
Με βαθμο απολυτηριου>=8.5(μιας και θελεις να παραμηνεις στο forum) πως καταφερες να μην γνωριζεις οτι η ελλειψη συγκεντρωσης στον γραπτο λογο δεν μπορει και δεν πρεπει να προσβαλει την αισθητηκη σου???Μπορω να σου απαντησω εγω μιας και ειναι ρυτορικη η ερωτηση...Δεν μπορεις να ξεχωρισεις οτι σημασια τελικα δεν εχει τοσο η ορθογραφια και η συνταξη των λεξεων αλλα η αποτυπωση των σκεψεων σε λεξεις και προτασεις.Στο τελος αυτες ειναι που μας ξεχωριζουν απο τα ζωα και ονομαζομαστε ανθρωποι.Ετσι μπορεις να δημιουργησεις και να φαντασιοθεις λυσεις στα προβληματα σου και να κανεις την ζωη σου ευκολοτερη μιας και μασ δωθηκε η διαδικασια της σκεψης...Καλο λοιπον ειναι πριν ακουμπισουμε το πληκτρολογιο (δηλαδη πριν ανοιξουμε το στομα μας) να εχουμε καποιες στοιχιοδες γνωσεις που ξεπερνουν το λυκειακο επιπεδο και να γνωριζουμε τι συμενει συσλεξια και τι ειναι κατι τετοιο???Καλο λοιπον ειναι να προσπαθουσες (μιας και μπορεις ποιο ευκολα απο εμενα να το κανεις)να ανοιξεις ενα απλο βιβλιο και να διαβασεις (ποιο ευκολα απο εμενα)και να καταλαβεις (ποιο ευκολα απο εμενα) τι ειναι δυσλεξια μιας και εγω το εμαθα δισκολοτερα απο εσενα...Τοτε θα μπορουσες να απαντησεις και να θεσεις ορους στα σοβαρα οπως ειπες για τον βαθμο απολυτηριου.(βεβαια μπορει και να εκτεθεις γιατι οι δυσλεκτικοι οπως θα μαθεις δεν ειναι παντου σε μιονεκτικη θεση).Αν πιστευεις ακομα οτι η αισθητηκη σου περιοριζετε στην συνταξη και την ορθογραφια καλα κανεις και το πιστευεις γιατι μεχρι εκει μπορεις να αντημετοπισεις τους ανθροπους στο ορθορογραφικο τους και το συντακτικο τους τροπο και δεν μπορεις να τους διαχωριζεις απο τα ζωα,ενο συναναστρεφεσε με αυτους και επικοινωνεις με αυτους ανταλαζωντα "ζωοδες" αποπσεις...Τελικα αυτα που γραφουμε ειναι απλα γραματα και σχηματα μπροστα σε μια οθονη και αυτα ειναι τελικα που εχουν το νοιμα...το "οι" το "ι" το "η" το "ω" και οχι η σημασια τους...
Α και σε περιπτωση που γνωριζεις κατι για την δυσλεξια τωτε πρεπει να σε πληροφορισω οτι η ημιμαθια ειναι χειροτερη απο τιν αμαθια...
Και για χαβαλε κοταξτε ποιος ανοιξε αυτο το τοπικ...Καποιος που γραφει μονο greeklish...(Giauto to prama eipa to krakste me aneta kai me zilo alla kapoioi to parermhneysan ara toy kanw edit)
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- antony07
- Forum Moderator

- Επικοινωνία:
Ρε μεγάλε,μπερδεύεις την αισθητική με την σημασιολογία! Αναφέρεσαι στο δεύτερο, όπου όντως έχει σημασία ΤΙ γράφεις,όχι το ΠΩΣ το γράφεις! Η αισθητική,όμως,αναφέρεται στο να μην σου βγαίνουν τα μάτια την ώρα που διαβάζεις,και να μην κοπανάς το κεφάλι σου στο πληκτρολόγιο. Όσο για την δυσλεξία,εννοείται πως δεν ήθελα να σε προσβάλω,ούτε να σε κάνω να νιώσεις μειονεκτικά. Παρ'όλα αυτά,γνωρίζω τι είναι και πως είναι η δυσλεξία,αφού 1)Η μάνα μου είναι δασκάλα αποκατάστασης δυσλεξίας σε ειδικό κέντρο,και 2) Είχα μαθητές δυσλεκτικούς στα μαθηματικά,που με σωστή και συστηματική δουλειά κατάφεραν να την ξεπεράσουν.
Οπότε γνωρίζω ότι η δυσλεξία δεν είναι μόνιμη κατάσταση,είναι κάτι αποκαταστάσιμο και ιάσιμο,γιατί λοιπόν γκρινιάζεις???
Οπότε γνωρίζω ότι η δυσλεξία δεν είναι μόνιμη κατάσταση,είναι κάτι αποκαταστάσιμο και ιάσιμο,γιατί λοιπόν γκρινιάζεις???
- panosssvent19
δεν υπαρχει λογος να νιωσω μειονεκτικα και δεν νιωθω μειονεκτικα δεν νομιζω οτι εισαι κατι περισσοτερο απο μεναantony07 έγραψε:,ούτε να σε κάνω να νιώσεις μειονεκτικά.
antony07 έγραψε:Όσο για την δυσλεξία,εννοείται πως δεν ήθελα να σε προσβάλω,
να σου θυμησω....
antony07 έγραψε:panosssvent19 έγραψε:
Προτεινω να αλλακσει ο κανονισμοσ και και να γινουν υποχρεοτικη η Ελληνικη (και οχι greeklish) γραφη στο forum....
Επανάληψη έγραψε:
Προτείνω να αλλάξει ο κανονισμός και και να γίνει υποχρεωτική η Ελληνική (και οχι greeklish) γραφή στο forum....
antony07 έγραψε:Η μάνα μου είναι δασκάλα αποκατάστασης δυσλεξίας σε ειδικό κέντρο,και 2) Είχα μαθητές δυσλεκτικούς στα μαθηματικά,που με σωστή και συστηματική δουλειά κατάφεραν να την ξεπεράσουν.
Οπότε γνωρίζω ότι η δυσλεξία δεν είναι μόνιμη κατάσταση,είναι κάτι αποκαταστάσιμο και ιάσιμο
Τοτε δυστηχως για σενα...
χαχαχαχαχαχα(φανηκε)
antony07 έγραψε:γιατί λοιπόν γκρινιάζεις???
Αν καταλαβες οτι γκρηνιαζω και κλαιγομαι...Τοτε σιγουρα αλλος εχει το προβλημα...
Ε ψοφα το να τελειωνουμεel_greco έγραψε:Συνεχίστε, συνεχίστε... καλά το πάτε. Όπου να'ναι ψοφάει...
(Καλο θα ηταν να κλειδωθει το τοπικ...)

- antony07
- Forum Moderator

- Επικοινωνία:
-Δεν διεκδίκησα ποτέ το νε είμαι κάτι περισσότερο από σένα (δεν χρειάζεται άλλωστε
)
-Δεν κατάλαβα το "δυστηχώς για σένα". Δεν έχω κάποια σχέση με αυτού του είδους τα πράγματα! Άν σε τσούζει τόσο,κράτα το μέσα σου καλύτερα
.
-Όχι ρε φίλε,δεν γκρινιάζεις,χαριεντίζεσαι τόοοοσο σκερτσόζικα!
Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί ότι σημασία δεν έχει το να απαντήσεις σε κάποιον,αλλά το ΤΙ θα απαντήσεις. Και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ σχέση με την δυσλεξία!
Οι φθηνές εξυπνάδες επιπέδου "Φιλαράκια" (XA! σου την είπα!) μόνο εσένα βλάπτουν...
-Δεν κατάλαβα το "δυστηχώς για σένα". Δεν έχω κάποια σχέση με αυτού του είδους τα πράγματα! Άν σε τσούζει τόσο,κράτα το μέσα σου καλύτερα
-Όχι ρε φίλε,δεν γκρινιάζεις,χαριεντίζεσαι τόοοοσο σκερτσόζικα!
Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί ότι σημασία δεν έχει το να απαντήσεις σε κάποιον,αλλά το ΤΙ θα απαντήσεις. Και αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ σχέση με την δυσλεξία!
Οι φθηνές εξυπνάδες επιπέδου "Φιλαράκια" (XA! σου την είπα!) μόνο εσένα βλάπτουν...
- panosssvent19
Egw den prosbala kanenan kai den exw logo na to kano.Opoios esei to kanei.Oso gia to simasia den exoyn oi lekseis alla to ti symenoyn nomizw sto eksigisa analytika ayto
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
einai to teleuteo mou post giati ton xanw ton elenxo....
Oi anasfalia einai megalo problymaOtan yparxei ena symptoma tis einai na prospatheis na deikseis stoys aloys oti eisai anoteros antropos prosbalontas,krinontas astoxa.ktl.Prosekse to ayto giati to ekanes poio pano...antony07 έγραψε:-Δεν διεκδίκησα ποτέ το νε είμαι κάτι περισσότερο από σένα (δεν χρειάζεται άλλωστε Wink )
Na se kala poy mporeis kai me krineis...(kai poios eisai esy pou tha to kaneis)antony07 έγραψε:-Όχι ρε φίλε,δεν γκρινιάζεις,χαριεντίζεσαι τόοοοσο σκερτσόζικα!
Den milisa gia sena apla afoy gnwrizeis ti einai kai milas etsi eironika kai apaksiotika disatixos gia sena loipon kai to gelio itan teleios ma teleios eirwniko...Kai an thes na mathes emena den me tsoyzei katholoy apla tsantizome na blepw atoma poy theoroynte noimon na ekfrazontai apaksiotika se ena thama poy gnwrizoyn ti einai xlebazontas ta orthografika lathi tou alounou...antony07 έγραψε:Δεν κατάλαβα το "δυστηχώς για σένα". Δεν έχω κάποια σχέση με αυτού του είδους τα πράγματα! Άν σε τσούζει τόσο,κράτα το μέσα σου καλύτερα Confused .
einai to teleuteo mou post giati ton xanw ton elenxo....

- antony07
- Forum Moderator

- Επικοινωνία:
Βέβαια! Εγώ σε προσβάλω,όχι τα γραφόμενά σου. Η σημασία έγκειται στην σημασιολογία,και η ορθογραφία στην αισθητική (το ξανάπα αυτό)! Οπότε,συμπλέκεις άσχετα μεταξύ τους θέματα.
Επίσης,φαίνεται πόσο ανασφαλής είμαι...όσο άστοχες είναι και οι παρατηρήσεις σου (εκτός αν μπορείς να το δικαιολογήσεις από κάπου)!
Όσο για τον έλεγχο,πρόσεχε μην τον χάσεις και προσγειωθείς σε κανένα πασσαλάκι!!!!!
ΥΓ Ελπίζω να έλαβες το κράξιμο που ζήτησες!!
Επίσης,φαίνεται πόσο ανασφαλής είμαι...όσο άστοχες είναι και οι παρατηρήσεις σου (εκτός αν μπορείς να το δικαιολογήσεις από κάπου)!
Όσο για τον έλεγχο,πρόσεχε μην τον χάσεις και προσγειωθείς σε κανένα πασσαλάκι!!!!!
ΥΓ Ελπίζω να έλαβες το κράξιμο που ζήτησες!!
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
παρακαλω καποιος να κλειδωσει ακομα και να διαγραψει το τοπικ.......
ειναι λυπηρο για καποιους να ξεκινουν προσωπικες επιθεσεις και κοροιδιες......
δεν θα επεκταθω περισσοτερο
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- panosssvent19
Skliraios έγραψε:παρακαλω καποιος να κλειδωσει ακομα και να διαγραψει το τοπικ.......
Simfono as to kleidosei kapoios...

- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Το θέμα κλειδώνεται και σε μερικές ώρες θα πεταχτεί. Αν κάποιος από τους δυο σας (δεν θα πάρω θέση/διακρίνω στάσεις υπέρ ή εναντίον ενός ή του άλλου) αισθάνεται υπερήφανος για τα λόγια που αντάλλαξε με τον άλλον, προλαβαίνει να κάνει ένα copy-paste και να κρατήσει τα posts στο προσωπικό του αρχείο ή να τα επεκτείνει και να συνεχίσει τον ανούσιο καβγά, αλλά μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
Κρίμα...
Κρίμα...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.