[Μηχανογραφικό & ΣΕΜΦΕ] Παρακαλώ βοηθήστε με....!!!!!!!
- kamari
- Real Name: Μαριάννα
- Facebook ID: 0
ALLO !!!! Τελικά κι εγώ θα βάλω πρώτη επιλογή την ΣΕΜΦΕ!! Και τους έχω κουφάνει κι όλους που έβαλα 2η σχολή προτίμησης τους ΗΜΜΥ... ΧΙ ΧΙ ΧΙ... Επιτέλους χαίρομαι που υπογράφτηκε αυτό το προεδρικό διάταγμα,όμως όσον αφορά τους απόφοιτους της σχολής θα πρέπει να περιμένουν την δημοσίευσή του στην εφημερίδα της κυβέρνησης για να πάρουν πιστοποιητικό που να τους αναγνωρίζει το δικαίωμα να διδάξουν? (Ρωτάω για την ααδερφή μου.)
"eadem mutata resurgo"~"αν κι αλλαγμένη,θα ξαναπροβάλλω η ίδια" Jacob I Bernoulli
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Το ΠΔ δεν έχει υπογραφεί ακόμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι στο στάδιο του ελέγχου νομιμότητας στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Μόλις ολοκληρωθεί και αυτό, θα υπογραφεί από τον Πρόεδρο, θα τεθεί η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους και θα δημοσιευτεί σε ΦΕΚ. Από τότε και μετά θα είναι νόμος του κράτους...
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ρεηνμποου... και εγω εχω απογοητευτει απο την σχολη αλλα οχι και ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
-
ΕΣΩΣΤΡΕΦΗΣ
ειμαι μαθητης 3 λυκειου
Ειμαι 17 χρονων και φετος δινω πανελληνιες και θα ηθελα να δηλωσω μαθηματικο ομως εχω ακουσει πολλα και θελω να ξεκαθαρισω καποια πραγματα ... εγω σαν μαθηματικος θα ηθελα να γινω ερευνητης χωρις να αποκλεισω και την απασχοληση μου ως καθηγητης θα ηθελα να ρωτισω αφου αποφοιτησεις το ΣΕΜΦΕ τι πτυχιο περνεις ?και κατι ακομα αφτο το διπλωμα τι δουλεια μπορω να βρω και αυτο το λεω γιατι στην Ελλαδα δεν υπαρχει μελλον σε ολα τα επαγελματα κακα τα ψεματα!!θα με βοηθουσατε πολυ αν απαντουσατε...
Moved by Wizard
Moved by Wizard
Δεν ξέρω από ποια πόλη είσαι αλλά αν είσαι από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και αντέχει οικονομικά η οικογένειά σου επίλεξε κάποιο από τα περιφερειακά τμήματα Μαθηματικών.
Παρακάτω, πληροφορίες για τα τμήματα __
Πάτρας
Aιγαίου
Ιωαννίνων
Κρήτης
Ενημερώσου και για άλλες σχολές πριν διαλέξεις τελικά.
Kαλή δύναμη και μην απογοητευτείς ό,τι και να γίνει!
( πλάκα έχει αυτό το emoticon τελικά! )
Παρακάτω, πληροφορίες για τα τμήματα __
Πάτρας
Aιγαίου
Ιωαννίνων
Κρήτης
Ενημερώσου και για άλλες σχολές πριν διαλέξεις τελικά.
Kαλή δύναμη και μην απογοητευτείς ό,τι και να γίνει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lifo την Πέμ Οκτ 18, 2007 5:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
Το παιδί -αν κατάλαβα καλά- τώρα είναι 17 χρονών και θα αποφοιτήσει από το Λύκειο
το ακαδημαϊκό έτος 2007-8.
Γι' αυτό και έκανε την ερώτηση στις 28 Αυγούστου.
Ή μήπως κάπου κάνω λάθος, άλλαξε η ημερομηνία όταν μεταφέρθηκε το post ? :roll: :? :)
( _ όχι ότι το προηγούμενο είχε κάποιο πρόβλημα
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
Provlepomenes Vaseis 2008
Geia se olous
.
Eimai 17 kai pao 3i lykeiou kai panta eixa mia trela me ti fysiki. Diavaza vivlia gia ti zoi tou Einstein, gia astrofysiki klp.
Molis eida oti yparxei afti edo i sxoli sta 15 mou, apofasisa oti afti einai i sxoli mou.Mono pou tote den eixate epaggelmatika dikaiomata kai eipa "asto kalytera"
Ospou tora katoxirothikan. Omologoumenos,den to kseroun polloi oti exei ginei afto,kai oi perissoteroi kathigites lene oti i sxoli einai dyskoli kai oti einai poly kako gia to tipota.
Omos emena de me endiaferei! Den exo provlima na diavazo fysiki (esto kai mathimatika ta 2 prota eti an kai den mou poly aresoun) kai den thelo na mpo se mia sxoli gia na ksinomai . Eimai proeteimasmenos gia diavasma sti sxoli pou tha mpo kai exo stoxous gia metaptyxiaka h na fygo gia to eksoteriko...
Ithela loipon na rotiso...pistevete oti tora pou katoxirothikan ta dikaiomata tha anevoun poly oi vaseis? Ego ipologizo na vgalo gyro sta 17500 moria...tha mpo arage an anevoun oi vaseis? An mpo tha ftyso aima sto kormo tou fysikou?Episis pairnete kai ypotrofies? thx
Eimai 17 kai pao 3i lykeiou kai panta eixa mia trela me ti fysiki. Diavaza vivlia gia ti zoi tou Einstein, gia astrofysiki klp.
Molis eida oti yparxei afti edo i sxoli sta 15 mou, apofasisa oti afti einai i sxoli mou.Mono pou tote den eixate epaggelmatika dikaiomata kai eipa "asto kalytera"
Ospou tora katoxirothikan. Omologoumenos,den to kseroun polloi oti exei ginei afto,kai oi perissoteroi kathigites lene oti i sxoli einai dyskoli kai oti einai poly kako gia to tipota.
Omos emena de me endiaferei! Den exo provlima na diavazo fysiki (esto kai mathimatika ta 2 prota eti an kai den mou poly aresoun) kai den thelo na mpo se mia sxoli gia na ksinomai . Eimai proeteimasmenos gia diavasma sti sxoli pou tha mpo kai exo stoxous gia metaptyxiaka h na fygo gia to eksoteriko...
Ithela loipon na rotiso...pistevete oti tora pou katoxirothikan ta dikaiomata tha anevoun poly oi vaseis? Ego ipologizo na vgalo gyro sta 17500 moria...tha mpo arage an anevoun oi vaseis? An mpo tha ftyso aima sto kormo tou fysikou?Episis pairnete kai ypotrofies? thx