IAESTE
IAESTE
Gia tous foitites tou tetartou etous kai tou pemtou autin tin periodo ginontai oi aitiseis gia tis theseis tis IAESTE. Sas protinw anepifilaxta na pate mias kai einai apisteuti empeiria analogi tou erasmus. To mono pou xreiazeste einai mia analitiki vathmologia apo grammatia kai na siblirwsete to entipw pou tha sas dwsoun apo tin IAESTE (stin pritania sto isogeio).
Y.G
Simbouli: min polipriksete tin Gianna einai gamw ta paidia alla an tin ekneurisete...Toulaxiston einai apo tis liges pou douleuoun sto politexnio kai noiazontai.
Y.G
Simbouli: min polipriksete tin Gianna einai gamw ta paidia alla an tin ekneurisete...Toulaxiston einai apo tis liges pou douleuoun sto politexnio kai noiazontai.
- sparc
- Real Name: Γιώργος
Και φυσικά για ότι απορίες, συμβουλές και τα λοιπά μπορείτε να ρωτήσετε τον el_greco (πρώην πρόεδρος της ΙΑΕΣΤΕ) ή εμένα (νυν παλαιότερο μέλος, αφού κανείς πλέον δεν ασχολείται με ιεραρχία).
Σε γενικές γραμμές η ΙΑΕΣΤΕ είναι πρόγραμμα για πρακτική εργασία στο εξωτερικό σε αντίθεση με το ERASMUS που είναι για μαθήματα και το BEST που είναι για σεμινάρια
Σε γενικές γραμμές η ΙΑΕΣΤΕ είναι πρόγραμμα για πρακτική εργασία στο εξωτερικό σε αντίθεση με το ERASMUS που είναι για μαθήματα και το BEST που είναι για σεμινάρια
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me?
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω!
Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
- The Godfather
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
[οφτοπικ] ελ γκρεκε (κλητικη) ξερεις οτι το προεδριλικι κολλαει ρετσινια!
ησουν και θα εισαι ο προεδρος μας
τα σεβη μου κυριε προεδρε [/οφφτοπικ]
παντως νονε ξερω πολλα παιδια που φυγανε εξωτερικο για ερασμους μεσα στην ανοιξη
ησουν και θα εισαι ο προεδρος μας
τα σεβη μου κυριε προεδρε [/οφφτοπικ]
παντως νονε ξερω πολλα παιδια που φυγανε εξωτερικο για ερασμους μεσα στην ανοιξη

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Αν και μπορώ να μιλήσω μόνο σαν "επίτιμος" σχετικά με τα της IAESTE, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με τη φετεινή χρονιά - άλλωστε οι αιτήσεις έγιναν μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων, και η διανομή των θέσεων έγινε στις 12/02, όπως αναφέρεται και στο http://www.ntua.gr/iaeste. Από εκεί και πέρα, τώρα είμαστε στη διαδικασία αποστολής χαρτιών κλπ στις ξένες IAESTE για να δούμε ποιοι φοιτητές μας γίνονται δεκτοί και που. Το πρόγραμμα θα δεχτεί νέες αιτήσεις, για την περίοδο 2007-2008 από τις αρχές του ερχόμενου ακαδημαϊκού έτους, μετά τον Οκτώβρη. Μέχρι τότε, για πληροφορίες κλπ, περάστε από το ισόγειο της Πρυτανείας, στο γραφείο της IAESTE (στο διάδρομο πίσω από το ATM)
- The Godfather