Πορεία των ναζί
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
Πορεία των ναζί
Μόλις πέρασε από την Λ. Κηφισίας μια πορεία ναζί. Με συνθήματα "έξω οι ξένοι από την Ελλάδα" και "δουλειά στον έλληνα εργάτη" και πλήθος ελληνικών σημαιών, καθώς και μεγάλες σημαίες με το σύμβολο ες-ες να ανεμίζουν. Δεν πίστευα σε αυτό που έβλεπα: πώς μπορεί ένας άνθρωπος να βαστάει τη σημαία με το ες-ες;!;
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Εχουνε ψυχη και οι νεοναζι
Πετρινη καρδια και θολο το μυαλο
Δεν μπορω να τ'ανεχτω
Σπαστους τα πλευρα
Χυστους τα μυαλα
Σπαζε καθε μερα απο εναν και συ
Μπασταρδονεοναζι.
Ειναι σωστο, μη το σκεφτεις
Ειναι καλο το να σπας ναζι
Και να τους τριβεις τη μουρη στην ΑΣΦΑΛΤΟΟΟΟΟ
για οποιον θελει να το ακουσει μπορει να το βρει στο
http://www.greekpunk.net το λενε οι σμερνα και λεγεται τραγουδι για τους ναζι η καπως ετσι
Πετρινη καρδια και θολο το μυαλο
Δεν μπορω να τ'ανεχτω
Σπαστους τα πλευρα
Χυστους τα μυαλα
Σπαζε καθε μερα απο εναν και συ
Μπασταρδονεοναζι.
Ειναι σωστο, μη το σκεφτεις
Ειναι καλο το να σπας ναζι
Και να τους τριβεις τη μουρη στην ΑΣΦΑΛΤΟΟΟΟΟ
για οποιον θελει να το ακουσει μπορει να το βρει στο
http://www.greekpunk.net το λενε οι σμερνα και λεγεται τραγουδι για τους ναζι η καπως ετσι

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Δυστυχώς, όπως έλεγε μια καθηγήτριά μου στο Λύκειο (και την κορόιδευα τότε...) ο φασισμός δεν καταπολεμείται ποτέ,γιατί πάντα κάπου θα καραδοκεί.
Αναρωτιέμαι αν αυτό γίνεται γιατί αποτελεί έκκριση της ανθρώπινης μικρομυαλιάς και ηλιθιότητας....
Αναρωτιέμαι αν αυτό γίνεται γιατί αποτελεί έκκριση της ανθρώπινης μικρομυαλιάς και ηλιθιότητας....
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ειναι ενα θεμα που εχω συζητησει απειρες φορες και εχω αποψη κατασταλλαγμενη... βεβαια οταν αναφερω την αποψη μου οδηγουμαστε σε εναν χαωδη ατερμονα βροχο... η αποψη μου σε γενικες γραμμες ειναι οτι απο την στιγμη που εχουμε δημοκρατια δεν πρεπει να δινουμε την δυνατοτητα σε τετοιεσ φωνες να εκφραζονται -φωνες που ειναι εναντια της, αστικης εστω,δημοκρατιας...

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
η σημαια των SS δεν ειναι τπτ αλλο απο κλεμμενα αρχαια ρουνικα συμβολα και αρχαια ελληνικα,μην καταδικαζεις το συμβολο λοιπον αλλα αυτο που αντιπροσωπευει,για μενα δεν ειναι παραξενο του οτι καποιοι εστω και τετοιας ιδεολογιας κανουν πορεια,για μενα το παραξενο ειναι πως υπαρχουν ανθρωποι που υπερμαχονται 70 χρονια μετα τετοιων ιδεων και εκει ειναι και το λυπηρο της υποθεσης
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- Remali tis Fokionos Negri
- Real Name: KX
- Επικοινωνία:
+1 :thumbup:Pepe έγραψε:Εντάξει, ο καθένας μπορεί να εκφράζει την γνώμη του, δημοκρατία έχουμε. Αλλά η σημαία των SS δεν συμβολίζει κάποια ιδεολογία, αντιπροσωπεύει κάτι τόσο τραγικό και φρικτό.. Δεν δικαιολογείται κανένας που κρατάει αυτή τη σημαία.

"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Πω πω πω κάτι έξυπνοι,σιγά ρε παιδιά μην μας σπάτε στο ξύλο,λυπηθείτε μας
:lol:
Εχετε ιδέα ρε εξυπνοπούλια τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός;
Η μόνο αυτά που έχετε ακούσει την κρατική τηλεόραση ξέρετε
''Οι ναζί σκοτώνουν είναι κακοί κακοί κακοί κακοί,σκοτώνουν σκοτώνουν,κακοί κακοί!!!!!!!!!!!''
Ε τόσα χρόνια το παραμυθάκι το μαθαίνουν τα παιδάκια,και ο μπαμπούλας λειτουργεί πλέον!
Χαρείτε την ωραία πολυφυλετική κοινωνία σας(αχ μπαλαμώ
) και το ωραίο κράτος δικαίου
.Και αφήστε εμάς τους ξεχασμένους να φωνάζουμε για εμάς και όχι για άλλους!
Εχετε ιδέα ρε εξυπνοπούλια τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός;
Ε τόσα χρόνια το παραμυθάκι το μαθαίνουν τα παιδάκια,και ο μπαμπούλας λειτουργεί πλέον!
Χαρείτε την ωραία πολυφυλετική κοινωνία σας(αχ μπαλαμώ
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Καλέ, τι σ'έπιασε? Όλοι ξέρουμε ότι οι ναζί είναι καλοί άνθρωποι! Σέβονται τους συνανθρώπους τους και δεν τους θεωρούν κατώτερους ή ζώα απλά επειδή έτυχε να έχουν διαφορετική καταγωγή. Ποτέ δεν διέπραξαν κανένα ολοκαύτωμα και ποτέ δεν βασάνισαν κανέναν! Εννοείται ότι συνεχίζουν να μην βασανίζουν και να μην σκοτώνουν κανέναν... Αυτοί είναι που υλοποιούν το δικαίωμα στην ελευθερία για όλους τους ανθρώπους (δεν ξέρω, βέβαια, για τους υπανθρώπους τι ισχύει...pogrom έγραψε:Εχετε ιδέα ρε εξυπνοπούλια τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός;Η μόνο αυτά που έχετε ακούσει την κρατική τηλεόραση ξέρετε
''Οι ναζί σκοτώνουν είναι κακοί κακοί κακοί κακοί,σκοτώνουν σκοτώνουν,κακοί κακοί!!!!!!!!!!!''
Εμμ... έχω κάτι βασικές απορίες: 1. Στρατόπεδο συγκέντρωσης τι σημαίνει? Το άκουσα κάπου στην κρατική τηλεόραση...
2. Οι Εβραίοι γιατί είναι κακοί άνθρωποι? Και γιατί άξιζαν τέτοια γενοκτονία? (μάλλον γιατί είναι υπάνθρωποι)
3. Τους μετανάστες γιατί τους δέρνουν ή και σκοτώνουν οι νεοναζί? (μάλλον γιατί είναι υπάνθρωποι)
4. Στην τελική, καταλήγω ότι μόνο οι έλληνες είναι άνθρωποι! (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλό κι αυτό!)
Εσύ που έκανες το ξεπέρασμα του παραμυθιού, πες μας σε παρακαλώ την αλήθεια (την οποία είμαι σίγουρη ότι κατέχεις)!pogrom έγραψε:Ε τόσα χρόνια το παραμυθάκι το μαθαίνουν τα παιδάκια,και ο μπαμπούλας λειτουργεί πλέον!
χαχαχαχαχαχαχααχα μιλάει για δίκαιο ο φασίστας! Όταν λες, "εμάς" ποιους εννοείς? Την Άρια φυλή των Ελλήνων? Όχι, γιατί αν είναι έτσι, δεν σου ζήτησαμε να φωνάζεις για μας. Μόνος σου κάθεσαι και παιδεύεσαιpogrom έγραψε:Χαρείτε την ωραία πολυφυλετική κοινωνία σας(αχ μπαλαμώ) και το ωραίο κράτος δικαίου
.Και αφήστε εμάς τους ξεχασμένους να φωνάζουμε για εμάς και όχι για άλλους!
pogrom, μήπως σε ενοχλεί λίγο αυτό?
Ά! Και μια τελευταία απορία: Βλέπεις Λιακό χωρίς να χάσεις κανένα επεισόδιό του?
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Εδω ειναι χωμα και αερας στο οποιο περνανε ανθρωποι. Δυστυχως αναμεσα του εμφανιζονται και περιπτωσεις μονιμης εγκεφαλικης βλαβης (βλ pogrom και λοιπα παρακρατικα γκρουποσκυλα), εκμεταλλευσης & αδικιας (βλ αφεντικα), και αυτοκαταστροφης και μεγαλομανιας (βλ πολιτισμο πολεμων και καταστροφης του περιβαλλοντος). Νομιζω θα μπορουσαμε να κανουμε και χωρις αυτα, ετσι δεν ειναι;

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη