Ευρωμπάσκετ 2007

Άντε γειά, φιλαράκο! Άντε γειά!

Συντονιστής: Chris

Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

The Godfather έγραψε:Πιστεύω ότι όλοι σήμερα πανυγηρήσαμε το καλάθι του J.R.Holden στην εκπνοή. Espana go home.
Θεία δίκη!

Πολύ γουστάρω να βλέπω τον μικρό Γκασόλ να μην πιστεύει στα μάτια του που μπήκε το σουτ του "Ρώσου" Χόλντεν...!!

Εικόνα
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

Μετά το τέλος του Eurobasket της Ισπανίας, o Νίκος Χατζηβρέττας ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την Εθνική Ελλάδας.

Νομίζω ότι αν θα ήθελε κάποιος να κάνει έναν απολογισμό, βλέποντας συνολικά το επίπεδο των ομάδων, θα έβλεπε ότι ενώ ο πήχης για εμάς ήταν αρκετά ψηλά ανέβηκε συνολικά το επίπεδο του μπάσκετ που είδαμε, πράγμα πολύ ευχάριστο.

Όσον αφορά την Εθνική, θεωρώ ότι παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς, που είναι η ατμομηχανή της Εθνικής, με το να προέρχονται από μια πλήρη σεζόν με τις ομάδες τους, έπαιξαν στο 75-80% των δυνατοτήτων τους, κάνοντας υπέρβαση.

Θεωρώ ότι ο Γιαννάκης, είναι ένας πολύ έξυπνος προπονητής που κατάφερε να διαχειριστεί με φειδώ και λίγη "πονηριά" το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Αρκεί να συγκρίνει κάποιος τα δύο παιχνίδια της Εθνικής με την Ισπανία.

Νομίζω, ότι όταν μια ομάδα έχει παίχτες τόσο επιβαρυμένους από υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους, είναι επιβεβλημένο ο προπονητής να μην τους κάψει, αλλά να τους βάλει να παίξουν στο ρελαντί και να φροντίσει να "κοροϊδέψει" τους αντίπαλους ούτως ώστε η ομάδα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει.

Δυστυχώς, χάσαμε στον ημιτελικό από μια ομάδα, που έκοβε κι έραβε το πρόγραμμα στα μέτρα της. Φάνηκε όμως ότι μετά την υπερπροσπάθεια που έκαναν με 8 παίχτες το Σάββατο, δεν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να κερδίσουν τη Ρωσία που για μένα φέτος έδειξε ότι από δω κι εμπρός επανέρχεται δυναμικά στο χώρο του μπασκετ.

Δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να είμαστε στεναχωρημένοι από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αντίθετα, θέλω να προσπαθήσετε να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που είδατε να χάνει η ομάδα που υποστηρίζετε σε ημιτελικό, αλλά να νοιώθετε ότι αυτή η ομάδα κέρδισε απόψε. Δε συμβαίνει συχνά ;)

Ένα σχόλιο για το Νίκο Ζήση, που ίσως πέρασε εντελώς αφανής. Ο Γιαννάκης τα βρήκε σκούρα πέρυσι με τον τραυματισμό του. Περίμενα ότι θα έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη Σλοβενία και όντως ήταν φοβερή η συνεισφορά του σε σχέση με το χρόνο που έπαιξε αποδεικνύοντας ότι δεν είναι 100% σε φόρμα μετά την περιπέτειά του, αλλά είναι μεγάλος παίχτης. Ο Γιαννάκης με το να μη θέλει να ρίξει τα φώτα πάνω του, τον έβαζε για ελάχιστο χρόνο και μέχρι ένα σημείο αναγνωρίζω το ορθόν της απόφασής του. Από την άλλη πάλι, το Σάββατο ήθελα να τον δω περισσότερο να πληρώνει τους Ισπανούς με το ίδιο νόμισμα.

Όσον αφορά τις φιναλίστ, ήταν από τους πιο όμορφους τελικούς των τελυταίων χρόνων... Θεία Δίκη θα έλεγα  την αστοχία των Ισπανών στις βολές, που έκρινε σε τεράστιο βαθμό το αποτέλεσμα και στέρησε το τρόπαιο από την πρωταθλήτρια κόσμου.

Καλή ξεκούραση σε όλους και πάντα να βλέπουμε καλό μπάσκετ!

ΥΓ: Κάποια παιδάκια εδώ μέσα κάνουν κόντρες για να αποδείξουν ποιος είναι περισσότερο ενάντια στην Εθνική. Λίγη ντροπή δε βλάπτει... Έχω καταντήσει γραφικός να κράζω τύπους που έχουν τη φωτογραφία του Γκασόλ, αλλά πιστεύω πρέπει να την αλλάξουν και να βάλουν κάναν Ρώσσο ή έστω Αμερικάνο ;)  

Καλά μυαλά!
Άβαταρ μέλους
Νάξιος
Real Name: Λάμπρος

Δημοσίευση από Νάξιος »

Remali tis Fokionos Negri έγραψε:
The Godfather έγραψε:Πιστεύω ότι όλοι σήμερα πανυγηρήσαμε το καλάθι του J.R.Holden στην εκπνοή. Espana go home.
Θεία δίκη!

Πολύ γουστάρω να βλέπω τον μικρό Γκασόλ να μην πιστεύει στα μάτια του που μπήκε το σουτ του "Ρώσου" Χόλντεν...!!

:thumbup:  :thumbup:  :thumbup:
Άβαταρ μέλους
Remali tis Fokionos Negri
Real Name: KX
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Remali tis Fokionos Negri »

Εικόνα

ΧΑΡ ΧΑΡ ΧΑΡ!!! :twisted:  :twisted:
Εικόνα
"Εάν ταίς γλώσσαις τών ανθρώπων λαλώ καί τών αγγέλων, αγάπη δέ μήν έχω, γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον."
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Neo έγραψε: ΥΓ: Κάποια παιδάκια εδώ μέσα κάνουν κόντρες για να αποδείξουν ποιος είναι περισσότερο ενάντια στην Εθνική. Λίγη ντροπή δε βλάπτει... Έχω καταντήσει γραφικός να κράζω τύπους που έχουν τη φωτογραφία του Γκασόλ, αλλά πιστεύω πρέπει να την αλλάξουν και να βάλουν κάναν Ρώσσο ή έστω Αμερικάνο ;)  

Καλά μυαλά!
χε χε καθολου. Εμενα πχ που εχω σχετικη φωτο ποσως με ενδιαφερει η εθνικη, και η καθε εθνικη (για να μη πω και μη εθνικη ομαδα)... κερδιζει ή χανει. Απλως οσο υπαρχουν "ευαισθητα" (εθνικα; ) ανακλαστικα... τοσο καποιοι θα ενοχλουνται.  :wink:
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Neo

Δημοσίευση από Neo »

Άρα απλά παίζεις εδώ πέρα το ρόλο του εκνευριστικού κομπλεξικού που δεν ενδιαφέρεται για την Εθνική, αλλά απλά μπαίνει εδώ μέσα για να εκτονώσει τα κόμπλεξ του.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri
Real Name: nikolas?

Δημοσίευση από nikolas_asteri »

χωρίς να θέλω να φανώ σαδιστής (και χωρίς ίχνος εμπάθειας προς τους ισπανούς (όταν οι διαιτητές έσπρωξαν την εθνική στο παιχνίδι με τη σερβία δεν άκουσα κανέναν να λέει τίποτα)) είναι και αυτές οι φωτογραφίες (του gasol που δακρύζει πχ) μέρος της ομορφιάς του αθλητισμού. της χαμένης ευκαιρίας που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς το βράδυ και σε καμιά εβδομάδα γίνεται αποφασιστικότητα να μην ξανανιώσεις ετσι ξανά.

πιο επική στιγμή για μένα στον τελικό εκείνη που η μπάλα χοροπηδά στο στεφάνι στο σουτ του gasol και εκείνος κάθεται και κοιτάει παρακαλώντας την...αδυνατώντας να κάνει κάτι παραπάνω...ώσπου τελικά τη βλέπει να αποφασίζει να μην μπει και πέφτει κάτω. είναι τραγικό να φτάνει σε ένα σημείο το παιχνίδι που όλα παίζονται σε ένα σουτ.

@noir: σε ευχαριστεί να ενοχλείς? (χωρίς να με νοιάζει ποιον έχεις φωτογραφία) απλά μου έκανε εντύπωση το σχόλιό σου.
Άβαταρ μέλους
noir
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

Αναδιατυπωνω:

Άρα απλα παιζω το ρόλο του "ενοχλητικου" που δεν ενδιαφερεται για καμια εθνικη, αλλα απλα μπηκε εδω μεσα για να απαντησει σε μια "μπηχτη" και να "προβοκαρει" οσους εκφραζουν νοοτροπιες που βρισκει απο εκνευριστικες ως ηλιθιες.

... και συμπληρώνω

Αν αυτο λεγεται κομπλεξ... τοτε θα παραπεμψω στην υπογραφη της O_kanenas. Απ την αλλη ολοι για να εκτονωσουν κατι μπηκαν εδω. Εγω ηρθα κατοπιν προ(σ)κλησης. ;)

(τελικα όσος καιρος και αν περάσει, ορισμενα πραγματα ειναι διαχρονικά.... )
Εικόνα
Neo

Δημοσίευση από Neo »

Αν δεν θες να καταλάβεις ότι είσαι εκνευριστικός, δεν μπορώ εγώ να στο βάλω στο κεφάλι. Κι επειδή δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράφω τα ίδια πράγματα, όσο "εκνευριστικό και ηλίθιο" θεωρώ τον συγκεκριμένο, πλέον θεωρώ κι εσένα.

Δε σου ζήτησε κανείς να τον εκνευρίσεις. Αν θες να γράψεις κάτι για να προσφέρεις στη συζήτηση που γίνεται για το μπάσκετ, κάνε το. Από κει και πέρα το θεωρώ προκλητικό να έρχεσαι εσύ, αυτός, ο άλλος κι ο παράλλος λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι Εθνικιστής όποιος υποστηρίζει την Εθνική.

Νομίζω ότι όσες φορές έχει χρειαστεί έχω επέμβει ενάντια σε φασίστες κλπ που μπαίνουν εδώ μέσα. Ποτέ όμως δεν πρόκειται να χαριστώ σε ανθρώπους που είτε είναι αριστερά, είτε είναι δεξιά, είναι στα άκρα και φροντίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους πετώντας μ@λ@κίες από δω κι από εκεί, απλά για να πουλήσουν αντίδραση στο κατεστημένο που τους έχει περιθωριακούς.

Λες και χρειάζεται η κοινωνία και το κατεστημένο για να είναι περιθωριακοί... Δεν φτάνει δηλαδή το ότι κουβαλάνε ένα σωρό κόμπλεξ και πουλάνε μασημένη τροφή που τους δώσανε άλλοι, αλλά φταίει η άδικη κοινωνία.

Εγώ θα ρωτήσω κάτι πολύ σαφές: Θεωρεί εδώ μέσα κανένας το δημοσιογράφο  Χελάκη εθνικιστή;;; Γιατί έχω την εντύπωση ότι κατέβαινε με το Συνασπισμό. Αλήθεια, πώς γίνεται να επιτρέπεται αυτός ο άνθρωπος να λέγεται αριστερός; Ντροπή!

Σε συζητήσεις τύπου ορθής και κοινής λογικής, δεν πρόκειται να μπω. Θεωρώ ότι ο κόσμος εδώ μέσα έχει αρκετή λογική για να κρίνει ποια είναι τα όρια του εθνικισμού και ποια είναι τα όρια του κόμπλεξ. Συνεχίστε να αποδεικνύετε ότι είστε κομπλεξικοί. Υπάρχουν κάποια στοιχεία στο χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, τα οποία δεν του επιτρέπουν να κατανοήσει το πώς συμπεριφέρονται οι υπόλοιποι γύρω του.

Δεκτό το να μην καταλαβαίνεις, δεν θα σου εξηγήσω εγώ... Από κει και πέρα όμως, μπορείς να αγνοείς τα αντίστοιχα threads για να συνεχίσω κι εγώ να αγνοώ εσένα.
Άβαταρ μέλους
obelix

Δημοσίευση από obelix »

Αντί να γράφετε τα ίδια κ τα ίδια  δε μαζευόμαστε Φίλοι της Εθνικής-Εχθροί της Εθνικής να παίξουμε κανένα μπασκετάκι??
οχι τπτ άλλο στα επιχειρήματα δεν υπάρχει μετρική,ενω το σκορ κάτι έχει να πει: 21-19 ΒΟΥΛΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Άβαταρ μέλους
noir
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

1) Πριν αναφερθω εμεσσως σε αυτο το τοπικ ουτε ειχα γραψει ουτε σκοπευα να γραψω. Οποτε δε μπηκα στο τοπικ για να προκαλεσω. Τα αθλητικα ετσι και αλλιως τα αγνοω απο την αποψη πως μου ειναι αδιαφορα. Ενα λοιπον το κρατουμενο. Αν καποιος ειχε προβλημα με την υπογραφη μου ας μου εστελνε pm ή ας ανοιγε σχετικο τοπικ...

2) Δεν αποκαλεσα αμεσα καποιον εθνικιστη. Υπογραφω με μια φοτο και διεγειρω καποια αντακλαστικα. Υποπτευομαι εθνικα. Μπορει και καποια αλλα. Απο κει και περα αν καποιος/οι εκνευριζονται ειναι δικο τους θεμα και της ψυχοσυνθεσης τους. Οχι δικο μου.

3) Neo δε σου ζητησε κανεις να μας διηγηθεις ποσο μεγαλος αντιφασιστας εισαι. Μπραβο σου. Αλλωστε οι πρακτικες του καθενος, φαινονται στην πραξη στο διαστημα καποιου χρονου... και οχι στα λογια που λεει ο καθενας για τον εαυτο του.

Ολα τα αλλα σχετικα με το περιθωριο, το κοινωνικο κατεστημενο κλπ μου ειναι απλως αδιαφορα. Οπως φυσικα και ο χελακης :P . Εξαλλου αυτο που ο καθενας αντιλαμβανεται ως ακρο ή ως περιθωριο εχει να κανει καθαρα με το ευρος της αντιληψης του.

Απο κει και περα το ποια thread θα αγνοω ή οχι δε νομιζω να εχει νοημα το συζηταμε μιας και ειναι μια επιλογη καθαρα προσωπικη. Απλα να υπενθυμισω πως αναφερθηκα εδω ( η υπογραφη μου για την ακριβεια) απο το Neo χωρις καν να εxω κανει ποστ εδω.... Αν απο την αλλη προτιθεσαι να με αγνοεις, εσυ και οποιος αλλος δικαιωμα σου/του. Σε αυτο και οποιο αλλο thrread.

Γνωριζω πως το τοπικ φυσικα και δε ειναι το καταλληλο μερος για την απαντηση. Αλλα εχω την εντυπωση πως οταν εισαι στην ignore list καποιου δε μπορεις να του στειλεις pm. (οπως και αυτος να διαβασει τα "ενοχλητικα" μηνυματα :P) Για αυτο και ποσταρω εδω.

Αν καποιος mod εχει ορεξη να διασπασει το τοπικ, θα μπορεσε να γινει μια συζητηση που ξεφευγει απο τα πλαισια της στειρας αντιπαραθεσης.

@obelix, δεν ειμαι εχθρος της "εθνικης"... ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
obelix

Δημοσίευση από obelix »

@ noir

παρόλα αυτά δεν απαντάς...το αλλάζουμε το όνομα αν αυτό είναι πρόβλημα..

όσον αφορά το 1+2:ι αν αγνοούσες τα αθλητικά και ήθελες να ερεθίσεις αντανακλαστικά θα έβαζες τη φωτό σε μια απάντηση...

αφού τη βάζεις σε όποιοδήποτε τόπικ κ αν ποστάρεις, δεν αγνοείς καθόλου τα αθλητικά γιατί επιλέγεις να υπογράφεις με αυτήν ακριβώς τη φοτό σε όλο το φόρουμ,όχι καμια άλλη...δηλαδή από όλων των ειδών τα αντανακλαστικά που ξέρεις ότι θα διεγερθούν εσύ επιλέγεις τα αθλητικά/εθνικιστικά/πατριωτικά...κ αν έβαζες φοτό των Αλβανών οπαδών που έπαιξαν ξύλο με Έλληνες μετα το 2-0 που χάσαμε,θα καταλάβαινα οτι αγνοείς τα αθλητικά αλλά η βία που κουβαλάει σε κάνει να θες να αποκαλεσεις άμεσα ηλίθιους τους ανεγκέφαλους...

αλλά βάζεις τους εξίσου αδιάφορους Ισπανούς να σηκώνουνε το παγκόσμιο...γιατι? θέλω να πω οτι σιγουρα έχεις πιο σοβαρά θεματα να υπογράψεις...

γιατί δεν βάζεις αυτή για υπογραφή?

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Eric Roberts

Δημοσίευση από Eric Roberts »

Θα συμφωνήσω με τον Neo,όσον αφορά τον παράγοντα κούραση.Αυτό ήταν φανερό απο την πρώτη φάση,όπου η ομάδα δεν πατούσε καλά.Θα μου πείτε,"μα και στο Βελιγράδι αλλά και στην Ιαπωνία η ομάδα στα πρώτα παιχνίδια δεν έκανε καλές εμφανίσεις".Αυτό είναι αλήθεια,αλλά η ομάδα ήταν μία ταχύτητα κάτω στην Ισπανία.
Οι Παπαλουκάς και Διαμαντίδης δεν έχουν μόνο μία πλήρη σεζόν στις πλάτες τους αλλά 3.Παίζουν συνέχεια και οι ομάδες τους φτάνουν μέχρι το τέλος,με εκείνους να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Άλλοι παίκτες όπως ο Ζήσης ήταν εκτός φόρμας,ενώ και ο Σπανούλης είχε πολλά σκαμπαναβέσματα στην απόδοσή του.
Σημαντικές απουσίες αυτές του Σχορτσανίτη (θυμηθείτε πόσο καλά έπαιξε πέρυσι) αλλά κυρίως του Φώτση καθώς ήταν της τελευταίας στιγμής (ενώ του Σχορτσανίτη όχι,αφού ο Γιαννάκης δεν υπολόγιζε και πολύ σ'αυτόν λόγω των προβλημάτων που είχε).
Ένα σχόλιο για το Νίκο Ζήση, που ίσως πέρασε εντελώς αφανής. Ο Γιαννάκης τα βρήκε σκούρα πέρυσι με τον τραυματισμό του. Περίμενα ότι θα έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τη Σλοβενία και όντως ήταν φοβερή η συνεισφορά του σε σχέση με το χρόνο που έπαιξε αποδεικνύοντας ότι δεν είναι 100% σε φόρμα μετά την περιπέτειά του, αλλά είναι μεγάλος παίχτης. Ο Γιαννάκης με το να μη θέλει να ρίξει τα φώτα πάνω του, τον έβαζε για ελάχιστο χρόνο και μέχρι ένα σημείο αναγνωρίζω το ορθόν της απόφασής του. Από την άλλη πάλι, το Σάββατο ήθελα να τον δω περισσότερο να πληρώνει τους Ισπανούς με το ίδιο νόμισμα.

Κι εγώ την ίδια άποψη έχω-άλλωστε είχε πολύ μικρή συμμετοχή στα πρώτα παιχνίδια,άρα πιο ξεκούραστος απ'τους άλλους-ενώ έπρεπε να είχε ξεκουράσει και τον Σπανούλη για 2-3 λεπτά,όπως επίσης και οτι έκανε λάθος που επέμεινε στο Λάζο,μιας και ήταν φανερό οτι το παιχνίδι δεν του ταίριαζε (αργός για τον Γκασόλ,ενώ δεν μπορούσε να καλύψει χώρους και να βγεί στην περιφέρεια να μαρκάρει).Όλα αυτά βέβαια κατ'όπιν εορτής,αφού αν έμπαινε το τρίποντο του Παπαλουκά στο 65-67 δε θα τα'χα σκεφτεί αυτά...Ή αν είχαν χάσει και καμιά βολή οι Ισπανοί!!! :evil:

Και μιας και ο λόγος για την Ισπανία...Αρκετά με τα περί τρομερής και φοβερής ομάδας που ακούω δεξια κι αριστερά (κυρίως απο δημοσιογράφους).Είναι μια πολύ καλή ομάδα,η οποία όμως έχει χτυπητές αδυναμίες που φάνηκαν και στον ημιτελικό και στον τελικό.
Μπορούσαμε να παίξουμε με Διαμαντίδη και Παπαλουκά χαμηλά εκμεταλλευόμενοι τη διαφορά ύψους με τους Ισπανούς play.
Είχαν εξωπραγματική ευστοχία στις βολές (27/28 δε γίνεται κάθε μέρα) αλλά και στα τρίποντα (πολλά απ'αυτά ήταν απο τα 7 μέτρα και βάλε ενώ ήταν και υπο πίεση). :x
Ακόμα να τονίσω πως το ωραίο μπάσκετ δεν είναι βαράμε 22 τρίποντα και 21 (!!!) δίποντα,εκ των οποίων τα μισά απο έναν παίκτη (Γκασόλ).Δεν είναι θέαμα τα πολλά τρίποντα.Έχουμε χάσει την έννοια του καλού μπάσκετ.Γι'αυτό είμαι της άποψης οτι το τρίποντο πρέπει να πάει στα 7.25 (θα "ανοίξει" κι ο χώρος περισσότερο) αλλά και οι άμυνες να γίνουν πιο σκληρές (λιγότερα φάουλ).

Και για να μην έχουμε παρανοήσεις,δεν εννοώ οτι η Ελλάδα παίζει θεαματικό μπάσκετ.Ίσα ίσα.Άμυνα και control basket παίζει,κυνηγώντας την ουσία πάνω απ'όλα.Ούτε φυσικά ήταν ποτέ η Ελλάδα ομαδάρα,όπως την είχαν παρουσιάσει κάποτε.Έχει κι αυτή τις αδυναμίες της,με πρώτη και καλύτερη το περιφερειακό σούτ αλλά και τη στατικότητα στην επίθεση.
Όσον αφορά τις φιναλίστ, ήταν από τους πιο όμορφους τελικούς των τελυταίων χρόνων...
Συναρπαστικούς,όχι όμορφους δλδ όχι θεαματικούς.Εκτός κι αν με το όμορφος τελικός εννοείς συναρπαστικός,με εναλλαγές-ανατροπές στο σκόρ κλπ,οπότε συμφωνούμε... 8)
Θεία Δίκη θα έλεγα  την αστοχία των Ισπανών στις βολές, που έκρινε σε τεράστιο βαθμό το αποτέλεσμα και στέρησε το τρόπαιο από την πρωταθλήτρια κόσμου.
Αυτό που έλεγα για τις βολές.Και φάνηκε στον τελικό.Δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού...
Εικόνα

Don't worry be happy...
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

κριμα που το εχασε η ισπανια... πραγματικα η καλυτερη ομαδα του κοσμου... και με τις εμφανισεις της το απεδειξε... και η εθνικη εχει πολυ καλη ομαδα και η θεση που πηρε της αξιζε...
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Lifo

Δημοσίευση από Lifo »

Neo έγραψε: ΥΓ: Κάποια παιδάκια εδώ μέσα κάνουν κόντρες για να αποδείξουν ποιος είναι περισσότερο ενάντια στην Εθνική. Λίγη ντροπή δε βλάπτει... Έχω καταντήσει γραφικός να κράζω τύπους που έχουν τη φωτογραφία του Γκασόλ, αλλά πιστεύω πρέπει να την αλλάξουν και να βάλουν κάναν Ρώσσο ή έστω Αμερικάνο ;)  

Καλά μυαλά!
Αυτό λέμε κι εμείς, Neo, σε παιδάκια και μη, δηλαδή σε όσους έχουν νοοτροπία 10χρονου :wink:
Λίγη ντροπή και λίγη ψυχραιμία δε βλάπτει.  :)

Αντεύχομαι - καθαρά και ανοιχτά μυαλά!!  :)  :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lifo την Τρί Σεπ 18, 2007 12:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
' Όσο υπάρχουν σφαγεία θα υπάρχουν και πεδία μαχών ' - L. Τolstoy
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”