Βίωσα την απόλυτη προσωπική αποτυχία με τα αποτελέσματα του test. Και φυσικά αναφέρομαι στο γεγονός πως το test αποφάνθηκε ότι ανήκω στην κατηγορία... "Engineer". Τελικά η μοίρα πάντα κρατάει την τελευταία κουβέντα
INFP - "Questor". High capacity for caring. Emotional face to the world. High sense of honor derived from internal values. 4.4% of total population.
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς... Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω... Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά! ο χαμένος τα παίρνει όλα
Introverted (I) 54.55% Extroverted (E) 45.45%
Intuitive (N) 61.76% Sensing (S) 38.24%
Feeling (F) 54.05% Thinking (T) 45.95%
Perceiving (P) 61.76% Judging (J) 38.24%
Your type is: INFP
INFP - "Questor". High capacity for caring. Emotional face to the world. High sense of honor derived from internal values. 4.4% of total population.
You scored as introverted and intellectually curious
Αν και το Thinking είναι λίγο ψηλότερο από τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μου τίποτα καινούριο πιστεύω!
Tουλάχιστον τώρα ξέρουμε ότι στη ΣΕΜΦΕ είμαστε περισσότεροι από 4.4%
@HeartDoc: Εννοεί ότι αυτού του "είδους" οι άνθρωποι αποτελούν το 4.4% του συνολικού πλυθησμού! Ομοίως τα αντίστοιχα ποσοστά και για τα άλλα αποτελέσματα.
I think therefore I am? Could be! Or is it really someone else who thinks he's me? Reymond Smullyan - This book needs no title
Στενή είναι η αρετή, δεν μπορώ να αναπνεύσω· μικρός, στενός είναι ο Παράδεισος, δε με χωράει· σαν άνθρωπος μου φαίνεται ο Θεός σας, δεν τον θέλω! Ν. Καζαντζάκης - Ασκητική
Έχουμε 4 σειρές (πείτε τις "μεταβλητές") που παίρνουν μια από 2 διαφορετικές τιμές. Όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί είναι 2^4. Δηλ. 16. Που είναι πολύ κοντά στον αριθμό 12 (τόσα δεν είναι τα ζώδια; ). Θα είχε ενδιαφέρον, λοιπόν, να μας πει κάποιος (πιστός) με ποιον τρόπο θεωρεί ότι σχετίζονται οι παραπάνω κατηγορίες με τα ζώδια, τα οποία αν δεν δίνουν 12 διαφορετικές περιπτώσεις (ή "κατηγορίες") τότε δίνουν... 12*12 (λαμβάνοντας υπ' όψιν και τον ωροσκόπο).
Περίεργο που οι απαντήσεις του test (όσο παπατζιλίκι κι αν είναι) πέφτουν αρκετά μέσα χωρίς να ζητούν πουθενά ημερομηνία γέννησης... Βέβαια δεν μπορεί να προβλέψει τι θα μου συμβεί την άλλη εβδομάδα (όπως ο Χορταρέας και η Πατέρα) αλλά όλα έχουν μια αρχή.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.