The Fountain Of Life
- Mulholland Vader
- Real Name: Γιαννης
- Master Chief
- Real Name: φουφουτος
H ηλικια μου ή οτι αλλο εννοουσες δεν εχει καμια σημασια. Το ολο γλεντι του "Η ζωη αρχιζει στο θανατο" κτλ το εχω ξανακουσει και μου εχει φανει ενδιαφερον προσεγγιση στο θανατο. Ειδικα αν εχεις μεγαλωσει σε μια κοινωνια με θρησκεια που υποσχεται παραδεισους και κολασεις ειναι μια καλη εναλλακτικη (αντι να μην πιστεψεις σε κανεναν, προτιμας τις αερολογιες... Στο κατω κατω της γραφης, ξερεις κανεναν που να εχει πεθανει και να εζησε να το δηιγηθει?).Δεστην ξανα σε λιγα χρονια.
Ειχε κατι καλο η ταινια: Το ολο κολπο με το δεντρο στη φουσκα. Ηταν μια καλη ιδεα. Ωραια εικονα κτλ
P.S. Ο Λαζαρος δεν μετραει πρεπει να το γνωριζεις το ατομο. Εχεις ακουσει για αυτον και οπως ειναι φυσικο... δεν πιστευεις σε Ο,ΤΙ ακους... (ελπιζω)
P.S.2 Αναρωτησου σε λιγα χρονια αν το "σε λιγα χρονια" ηταν (περα απο βιολογικα) λογικο να το πεις. Εσυ ο ιδιος τοτε που θα βλεπεις διαφορετικα τα πραγματα σκεψου κατα ποσο σε βοηθησε η ηλικια σε αυτο.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Mulholland Vader
ΚλειδωσεΚαιΦορτωσε, αυτο που εγραψα ηταν ακριβως αυτο που εννοουσα. Δεστην σε λιγα χρονια εχοντας δει και μερικες ταινιες ακομα και εχοντας βιωσει διαφορες καταστασεις και εχοντας συζητησει, σκεφτει, ωριμασει περισσοτερο, και θα μου πεις τοτε την αποψη σου για την ταινια.
Μια φραση και μια εννοια εχουν πολλες ερμηνειες και προεκτασεις, δηλαδη τι μου πετας εκει περα για Λαζαρο και αλλες παρομοιες χριστιανικες ιστοριες, καμια σχεση με θρησκειες, θεους και δαιμονες η ταινια. Εχει μονο φιλοσοφικες και επιστημονικες προεκτασεις.
Μια φραση και μια εννοια εχουν πολλες ερμηνειες και προεκτασεις, δηλαδη τι μου πετας εκει περα για Λαζαρο και αλλες παρομοιες χριστιανικες ιστοριες, καμια σχεση με θρησκειες, θεους και δαιμονες η ταινια. Εχει μονο φιλοσοφικες και επιστημονικες προεκτασεις.
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
- Mulholland Vader
Οχι, μια χαρα ειμαστε. (ισως αν εβαζα ενα : P στο τελος του προηγουμενου post να ηταν πιο ευχαριστο)και εννοειται δεν εγραψα τιποτα με υποτιμητικο υφος, το αντιθετο.
Αλλα δεν πιστευεις οτι θα ηταν καλυτερη αν ηταν λιγο μικροτερη (σε χρονο)?
Off Topic
Αν σου αρεσει η metal (death) τοτε ισως να σου αρεσουν οι wintersun. Εχουν τετοιου στιλ λογια
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]