η απάντηση είναι προφανώς ότι εσύ διαμαρτυρήθηκες για "αδικίες",όχι εγώ.stavrakos έγραψε:Ποιο πενταράκι 4 ρε ?
Αν είχε κοπιάσει δεν θα χρειαζόταν να αντιγράψει.Σιγά τον Βασιλάκη Καΐλα,που τον αδίκησε η κακούργα η Ανάλυσηstavrakos έγραψε:[...]Η προσωπική σου επιτυχία θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει και όχι τι κάνουν οι άλλοι.. και που ξέρεις τι κόπο έχει κάνει ο άλλος τον οποίο εκείνη τη στιγμή βλέπεις να αντιγράφει?
Εγώ βλέπω συχνά πολλούς που το παίζουν έξυπνοι (πχ εσένα τώρα). Αλλά και άλλους συμφοιτητές, που θεωρούν αναγκαιότητα την αντιγραφή, αφού αλλιώς "δεν περνιέται", λες και κάποια στιγμή θα περαστεί μόνο του.stavrakos έγραψε:Άσε που κανένας που αντιγράφει δεν βγαίνει να το παίξει έξυπνος μετά.
Τώρα, το παρακάνεις.stavrakos έγραψε:Όσο για τον Παπαιωάνου που έγραψες.. έχει γ##@ τα μάθηματά του και αν είσαι και γκόμενα έχεις και bonus!
Κατηγορείς έναν καθηγητή,ο οποίος χαίρει σεβασμού και εκτίμησης από πολλούς. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη κατηγορία,παρακαλώ να την αναφέρεις και να την στοιχειοθετήσεις.
Αλλιώς, το "έχει γ##@ τα μάθηματά του" σημαίνει:
i) Δεν κατάλαβες τίποτα από αυτά που λέει
ii) Δεν πέρασες κανένα μάθημα,γιατί θέλουν σκέψη (
iιi) Δεν κατάφερες να αντιγράψεις, όπως όλο το κοπάδι στο αμφιθέατρο
Εσύ θεωρείς ότι είσαι αξιοπρεπέστατος όταν βγάζεις το σκονάκι,το κρατάς κάτω από το θρανίο μη και σε δουν,και κλέβεις βαθμό (γιατί δεν τον κερδίζεις βέβαια). Και εφόσον μπαίνουμε ΟΛΟΙ σε μια διαδικασία, όλα περιστρέφονται γύρω από όλους μας, και η αντικειμενικότητα,και ο σεβασμός,και ο συναγωνισμός. Θέλω πάρα πολύ να κοιτάξω την πάρτη μου, και το κάνω 5 χρόνια τώρα, αλλά κάποια στιγμή η ανέχεια τείνει στην ηλιθιότητα, και εγώ για χάρη σου (σας), τον ηλίθιο δεν θα τον ξανακάνω.stavrakos έγραψε:Έχεις εσύ αξιοπρέπεια και τη χάσαμε οι άλλοι? Και πως σε κοροιδεύουν οι άλλοι όταν αντιγράφουν? Μήπως νομίζεις ότι όλα περιστρέφονται γύρω σου?
Κοίτα την πάρτη σου και άσε τι κάνω εγώ και οι υπόλοιποι.
Ή καλύτερα την επόμενη φορά κάρφωσε κάνα δυο από τους "απατεώνες"..
Και,τέλος, πες μου έναν λόγο να μην σε καρφώσω.
Αντιγράφεις,δεν αντιγράφεις;
Δεν χάνουμε όλοι οι υπόλοιποι,ο θεσμός, και το πανεπιστήμιο απ' αυτό;
Γιατί να μην τιμωρηθείς;
Όταν πας με το καλό στο πειθαρχικό,στην Σύγκλητο (ή κάπου εκεί), τι θα πεις; Ότι εγώ είμαι "ρουφιάνος" ή "καρφί";; Ή θα μου κρατάς μουτράκια;
Ξέρεις,προτιμώ να αυτοαποκαλούμαι δερματολόγος, που καθαρίζω την "ακμή". Είναι πιο παραστατικό
ΥΓ
Αφού ξέρει,γιατί το συνεχίζει; Είναι εθισμένος, όπως στα ναρκωτικά ή την :whatever: ;Και κανείς δεν κάνει τον έξυπνο για το τι επιστήμονας είναι όταν αντιγράφει.. γιατί ξέρει..
Edited by theos: Ρίξτε λίγο τους τόνους...