Υπαρχουν φοιτητριεσ(συμφωνουμε ολοι πιστευω οτι δεν ειναι φοιτητεσ,ετσι?)που παιρνουν πιπεσ στουσ καθηγητεσ για να περασουν τα μαθηματα?και ποια μαθηματα?ολα?ειμαστε σοβαροι?
Κατα τα αλλα , οσον αφορα το θεμα τησ αντιγραφησ ,πιστευω οτι ειμαι καπου στη μεση.
Αρχικα πηγαινα με τον σταυρο στο χερι,δεν εκανα καθολου σκονακια,τιποτα,ουτε τυπουσ ουτε τιποτα!Στη συνεχεια ομωσ απογοητευτηκα,και πιστευω οτι για αυτο φταιει εν πολλοισ ο τροποσ εισαγωγησ στα ανωτερα εκπαιδευτικα ιδρυματα.Διοτι δεν ειναι δυνατον εγω που μπηκα στη σχολη σχεδον τελευταιοσ στο ετοσ μου (και αυτο επειδη εγραψα καλα σε εκθεση,ιστορια,κτλ-στα μαθηματικα πατωσα!) να εχω τισ ιδιεσ δυνατοτητεσ και το ιδιο μυαλο με καποιον που μπηκε απο τουσ πρωτουσ και αριστευσε στα μαθηματικα(στισ πανελληνιεσ).Αναρωτιεμαι δηλαδη κατα ποσο ειναι ικανοι ολοι οι φοιτητεσ,υπο τισ παραπανω συνθηκεσ να αντιληφθουν και να εμβαθυνουν σε μαθηματα του επιπεδου των στοχαστικων ανελιξεων,των διαφορων αναλυσεων και γενικα σε μαθηματα που απαιτουν κατι παραπανω απο απλη λυση ασκεσεων παρομοιεσ με αυτεσ που λυνονται στην ταξη....
Με το σταυρο στο χερι λοιπον,εφτασα καπου στα μεσα του 4ου ετουσ,να μη μπορω να περασω μαθημα,και να μου εχουν μαζευτει πανω απο 20 βαρβατα μαθηματα.Τι θα επρεπε λοιπον να κανω εγω τοτε?Να τα παρατησω,να αλλαξω σχολη,και να εχω 4 χαμενα χρονια στη πλατη μου?Ειλικρινα,θα μπορουσα προσωπικα να διαβαζω με τισ ωρεσ,να κοψω εξοδουσ,παρεεσ τα παντα,φτανει να ειχε αποτελεσμα ο κοποσ μου.Πραγμα το οποιο δεν συνεβη!Εχω φτασει στο 14εξαμηνο και χρωσταω μαθηματα στα οποια πραγματικα πιστευω οτι το μυαλο μου δεν επαρκει,για τα οποια το μυαλο μου πιστευω οτι δεν ειναι αρκετο!
Συγνωμη για τη λογοδιαρροια,περιμενω τισ αποψεισ σασ.