Doesn't that make you feel great?
Πόσο αξίζει το πτώμα σας;
- panosssvent19
- Real Name: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Congratulations, your dead body is worth $3050!
Υ.Γ.: Αμφότερα τα φύλα "ξενερώνουν" συχνά απέναντι σ αυτόν που δίνεται χωρίς ιδιοτροπίες και επιδίδονται στο προκλητικό κυνήγι αυτού που "δεν τους κάθεται". Θλιβερό παιχνίδι, που δυστυχώς το αντιλαμβανόμαστε μόνον όταν είμαστε από την πλευρά του χαμένου. Οταν είμαστε εμείς οι δράστες, μας φαίνονται όλα πολύ φυσικά...

- Nasia!
- Portal Administrator

- Real Name: Νάσια παραγοντικό
- Facebook ID: 1169014285
Congratulations, your dead body is worth $5150!
:P :D
By the way, τι σημαίνει hernia? Εγώ απλώς πάτησα no γιατί δεν έχω ιδέα, αλλά αν είναι ν' αξίζω κι άλλα... :twisted:
Offtopic: Βασικά δεν είναι κ τελείως offtopic μια και το πόσο "αξίζεις" σ' αυτό το τεστ εξαρτάται από τον τρόπο ζωής σου (βλ. κάπνισμα, διατροφή κ.τ.λ.)
Ερωτήσεις κρίσεως:
Ερώτηση 1 : Αν ήξερες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, τρία από τα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και (η γυναίκα) είχε και σύφιλη, θα της σύστηνες να κάνει άμβλωση; Διαβάστε και την επόμενη ερώτηση πριν απαντήσετε.
Ερώτηση 2 : Είναι χρόνος να εκλεχτεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης, και μόνο η ψήφος σου μετράει. Tα γεγονότα για τους τρεις κορυφαίους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα.
Ο υποψήφιος Α συναναστρέφεται με διεφθαρμένους πολιτικούς. Συμβουλεύεται αστρολόγους. Απατά τη γυναίκα του. Πίνει 8 με 10 martinis ημερησίως και καπνίζει μανιωδώς πούρα.
Ο υποψήφιος Β απολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές, κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, έκανε χρήση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο και πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ.
Ο υποψήφιος Γ είναι παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου. Χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπύρα που και που και δεν έχει ποτέ απατήσει τη σύζυγό του.
Σε ποιον από τους τρεις θα έριχνες την ψήφο σου;
Αποφασίσατε;
Ο υποψήφιος Α είναι o Franklin D. Roosevelt.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Winston Churchill.
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Adolph Hitler.
Και η απάντηση στην ερώτηση της άμβλωσης: Εάν είπατε ναι, μόλις σκοτώσατε τον Beethoven.
Αρκετά ενδιαφέρον έτσι; :yawinkle:
Ίσως τελικά να μην μετράνε κ τόσο κάποια πράγματα, ε???
By the way, τι σημαίνει hernia? Εγώ απλώς πάτησα no γιατί δεν έχω ιδέα, αλλά αν είναι ν' αξίζω κι άλλα... :twisted:
Offtopic: Βασικά δεν είναι κ τελείως offtopic μια και το πόσο "αξίζεις" σ' αυτό το τεστ εξαρτάται από τον τρόπο ζωής σου (βλ. κάπνισμα, διατροφή κ.τ.λ.)
Ερωτήσεις κρίσεως:
Ερώτηση 1 : Αν ήξερες μια γυναίκα που ήταν έγκυος, η οποία είχε ήδη 8 παιδιά, τρία από τα οποία ήταν κουφά, δύο τυφλά, ένα με διανοητική καθυστέρηση, και (η γυναίκα) είχε και σύφιλη, θα της σύστηνες να κάνει άμβλωση; Διαβάστε και την επόμενη ερώτηση πριν απαντήσετε.
Ερώτηση 2 : Είναι χρόνος να εκλεχτεί ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης, και μόνο η ψήφος σου μετράει. Tα γεγονότα για τους τρεις κορυφαίους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα.
Ο υποψήφιος Α συναναστρέφεται με διεφθαρμένους πολιτικούς. Συμβουλεύεται αστρολόγους. Απατά τη γυναίκα του. Πίνει 8 με 10 martinis ημερησίως και καπνίζει μανιωδώς πούρα.
Ο υποψήφιος Β απολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές, κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, έκανε χρήση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο και πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ.
Ο υποψήφιος Γ είναι παρασημοφορημένος ήρωας πολέμου. Χορτοφάγος, δεν καπνίζει, πίνει μια μπύρα που και που και δεν έχει ποτέ απατήσει τη σύζυγό του.
Σε ποιον από τους τρεις θα έριχνες την ψήφο σου;
Αποφασίσατε;
Ο υποψήφιος Α είναι o Franklin D. Roosevelt.
Ο υποψήφιος Β είναι ο Winston Churchill.
Ο υποψήφιος Γ είναι ο Adolph Hitler.
Και η απάντηση στην ερώτηση της άμβλωσης: Εάν είπατε ναι, μόλις σκοτώσατε τον Beethoven.
Αρκετά ενδιαφέρον έτσι; :yawinkle:
Ίσως τελικά να μην μετράνε κ τόσο κάποια πράγματα, ε???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nasia! την Πέμ Νοέμ 15, 2007 2:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
The world is not enough, but it is such a perfect place to start, my love.
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
Off Topic
εκει σκαλωσες εσυ ρε?
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
Ο υποψήφιος Β απολύθηκε από τη δουλειά του δύο φορές, κοιμάται μέχρι το μεσημέρι, έκανε χρήση ναρκωτικών στο Πανεπιστήμιο και πίνει ένα τέταρτο γαλονιού ουίσκι κάθε βράδυ
Σωστα ειναι. Αντι για ουισκι επρεπε να γραφει "Scotch" ή κατι τετοιο.Offtopic: μηπως το Α και το Β πανε αντιστροφα;
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
βρε αντε παντε πεθανετε ολοι ομαδικα!
ενας καφες 3 ευρω
ενα πακετο τσιγαρα 3 ευρω
εκθεση στην ηλιακη ακτινοβολια 0 ευρω
εκθεση σε πυρινικη ενεργεια καμποσα ευρω αναλογα σε ποιο πυρηνικο εργοαστασιο θα πας
ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΜΦΙΤΩΝ ΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΞΙΑ.... ΑΝΕΚΤΙΜΙΤΗ!!!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΗ ΑΜ ΔΗ ΜΑΣΤΑΑΑΑ
ενας καφες 3 ευρω
ενα πακετο τσιγαρα 3 ευρω
εκθεση στην ηλιακη ακτινοβολια 0 ευρω
εκθεση σε πυρινικη ενεργεια καμποσα ευρω αναλογα σε ποιο πυρηνικο εργοαστασιο θα πας
ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΕΜΦΙΤΩΝ ΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΞΙΑ.... ΑΝΕΚΤΙΜΙΤΗ!!!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΑΗ ΑΜ ΔΗ ΜΑΣΤΑΑΑΑ

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- Eric Roberts
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
timos_m, εσύ που είσαι και 5χίλιαρος, τι έχεις να πεις γι'αυτό?Eric Roberts έγραψε:Και δείτε τη διαφορά με το να είσαι νάνος,παχύσαρκος,να έχεις ελεφαντίτιδα και προσθετικά μέλη... 8)
Congratulations, your dead body is worth $8125!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain