Φοβού τις γυναίκες, φίλε!
Συντονιστής: AlexandraDC
- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
Basika synisto na deite oloi to borat.Akomi parakalo ton master epeidi eimai sigouros oti exei tin exisosi(algorithmo) pou tis perigrafei na mou tin pei.I toulaxiston na arxisei na dinei hints(to gamisa e einai pou teleytaia exo kaei me ta adventure)
Obey your master master master.........
Obey your master master master.........
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Καλά έκανα εγώ και περίμενα τον ManOzzY...ManOzzY έγραψε:Δυστυχώς πρέπει να σε πληροφορήσω ότι οι γυναίκες δεν έχουν συναισθήματα, όχι αληθινά τουλάχιστον.
Οι γυναίκες λειτουργούν όχι με το συναίσθημα αλλά με τη λογική(!!!), τη δική τους λογική που καμία σχέση δεν έχει με αυτή των αντρών (ή αλλιώς τη κοινή λογική)!!!
Μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε κατηγοριοποιώντας του ανθρώπους? Μπορείτε να καταλάβετε ότι το κατά πόσο ένας άνθρωπος λειτουργεί με την λογική ή με το συναίσθημα δεν εξαρτάται από το φύλο του?
Τι κόλλημα είναι αυτό που έχετε με τις γυναίκες? Νομίζετε οι άντρες είναι πιο αθώοι ή πιο καλοί άνθρωποι? Καμία σχέση... Το αν ένας άνθρωπος είναι καλός ή αθώος ή οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το αν είναι γυναίκα ή άντρας, αλλά με τον χαρακτήρα του. Και ο χαρακτήρας δεν έχει καμία σχέση με το φύλο.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Γιατί άγχεσαι; Στον βαθμό που μια συζήτηση είναι θεωρητική (οριακά ξεκατίνιασμα για το τίποτα) απλώς διασκέδασέ το. Επανερχόμενος στην ουσία, τώρα, οι άνθρωποι χωρίζονται σε κατηγορίες, τα έχουμε ξαναπεί. Υπάρχουν γυναίκες και άνδρες. Επίσης, βάσει των αντικειμενικών χαρακτηριστικών που χρησιμοποιήσαμε για την κατηγοριοποίηση, μπορούμε να εξαγάγουμε στατιστικά κάποιες ιδιότητες κάθε ομάδας. Κάποιοι έχουν τα εργαλεία για να μπαίνουν σε βάθος και να είναι πιο αυστηροί και εύστοχοι. Είναι οι επιστήμονες, ψυχολόγοι, ανθρωπολόγοι. Κάποιοι αξιολογούν φαινομενολογικά και πιο αυθαίρετα. Ο καθένας μας...O kanenas έγραψε:Μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε κατηγοριοποιώντας του ανθρώπους? Μπορείτε να καταλάβετε ότι το κατά πόσο ένας άνθρωπος λειτουργεί με την λογική ή με το συναίσθημα δεν εξαρτάται από το φύλο του?
Τι κόλλημα είναι αυτό που έχετε με τις γυναίκες? Νομίζετε οι άντρες είναι πιο αθώοι ή πιο καλοί άνθρωποι? Καμία σχέση...
Σφάλματα μπορούν να προκύψουν. Η ύπαρξή τους είναι εγγενής (τουλάχιστον) σ' αυτές τις διαδικασίες. Το θέμα είναι να προέρχονται από ατέλειες της μεθόδου και όχι από εμπάθεια ή ρατσισμό. Και εδώ να θυμήσω ότι ρατσισμός δεν είναι να χωρίζεις τους ανθρώπους σε γυναίκες/άντρες, λευκούς/μαύρους, κτλ.. Αυτό δεν το κάνεις εσύ, το έχει κάνει η φύση. Ρατσισμός είναι να αποδίδεις a priori (και χωρίς επιχειρήματα) αρνητικές/θετικές ιδιότητες σε κάποια ομάδα, χωρίς καν αυτές να συνδέεονται με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τις κατηγορίες μεταξύ τους.
Έχει, αλλά όχι τόσο ισχυρή όσο παρουσιάζεται προκειμένου να νευριάσουν ορισμένες γυναίκες σ' αυτό το forum. Look's like you're the firstO kanenas έγραψε:Το αν ένας άνθρωπος είναι καλός ή αθώος ή οτιδήποτε δεν έχει να κάνει με το αν είναι γυναίκα ή άντρας, αλλά με τον χαρακτήρα του. Και ο χαρακτήρας δεν έχει καμία σχέση με το φύλο.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Ναι, είμαι! Γιατί τελικά δεν είναι και τόσο αστείο. Δεν ξέρω πώς μπορεί να το εκλαμβάνεις εσύ, αλλά έχω την αμυδρότατη (αμυδρή όσο δεν πάει άλλο) εντύπωση οτι κάποιοι εδώ σοβαρολογούν και δεν τα γράφουν αυτά for fun.drcypher έγραψε:Look's like you're the first
Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο. Δεν το έθεσα σωστα ("Μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε κατηγοριοποιώντας του ανθρώπους?"). Θα το θέσω αλλιώς: Μπορείτε να σταματήσετε να προσδίδετε χαρακτηριστικά, που καμία σχέση δεν έχουν με το φύλο, στους άνθρώπους ανάλογα με το φύλο τους? Και το έκανα και πιο συγκεκριμένο τώρα, αυτό που ήθελα να πω.
ΥΓ: drcypher, μην στηρίζεσαι στην μία, από όλες τις άλλες προτάσεις, που έγραψα. Νομίζω ότι ήξερες τι εννοούσα. Φάνηκε κι από τα συμφραζόμενα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Τότε απλώς μην συμμετέχεις σε αυτό, αφού σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα.O kanenas έγραψε:Ναι, είμαι! Γιατί τελικά δεν είναι και τόσο αστείο.
Ωραία, και τι προσπαθείς να πετύχεις; Να το μετατρέψεις σε αστείο (ενώ εκφράζεσαι σα να ήταν σοβαρό) ή να τους αλλάξεις άποψη (αυτό κι αν είναι αστείο);O kanenas έγραψε:Δεν ξέρω πώς μπορεί να το εκλαμβάνεις εσύ, αλλά έχω την αμυδρότατη (αμυδρή όσο δεν πάει άλλο) εντύπωση οτι κάποιοι εδώ σοβαρολογούν και δεν τα γράφουν αυτά for fun.
Στηρίχτηκα στις υπόλοιπες προτάσεις σου, με έμφαση σε αυτές που έκανα quote (και δεν είναι μια). Αποσαφήνισα και την συγκεκριμένη γιατί έχω την αμυδρότατη (αμυδρή όσο δεν πάει άλλο) εντύπωση ότι κάποιες μπαίνουν για καλά σε αυτόν τον αδιέξοδο καβγά και το χρησιμοποιούν αυτό ως επιχείρημα... ενώ υπάρχουν τόσο καλύτερα!O kanenas έγραψε:ΥΓ: drcypher, μην στηρίζεσαι στην μία, από όλες τις άλλες προτάσεις, που έγραψα. Νομίζω ότι ήξερες τι εννοούσα. Φάνηκε κι από τα συμφραζόμενα.
Χα-λα-ρώ-στε...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
Ποιό κ-αυγά ρε;;;
Ρίχτε μία ματιά κάπου αλλού να δείτε τι γίνεται!!!
Εγώ ούτε στιγμή δε το έλαβα ως καυγά.
Και συνεχίζω!

Στα υπόλοιπα που είπες θα συμφωνήσω, απλά να προσθέσω ότι το φύλο ήταν, είναι και θα είναι πάντα μία σημαντική παράμετρος!!!
Ρίχτε μία ματιά κάπου αλλού να δείτε τι γίνεται!!!
Εγώ ούτε στιγμή δε το έλαβα ως καυγά.
Και συνεχίζω!
Ήταν απλά θέμα χρόνουO kanenas έγραψε:Καλά έκανα εγώ και περίμενα τον ManOzzY...
Στα υπόλοιπα που είπες θα συμφωνήσω, απλά να προσθέσω ότι το φύλο ήταν, είναι και θα είναι πάντα μία σημαντική παράμετρος!!!
- titanomegistoterastios
- Real Name: Σπύρος