[Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Βρήκες ή ψάχνεις κάτι ενδιαφέρον για τους τομείς των Μαθηματικών, της Φυσικής ή της Πληροφορικής; Για πέρνα να τα πούμε...

Συντονιστές: kostas213, markelos, Tulis

Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Re: [Σχόλιο] Η Φυσική σήμερα

Δημοσίευση από antony07 »

drcypher έγραψε:@apolski: Αν δεν το κατάλαβες, ο Τσόλκας δεν δέχεται ολόκληρους νόμους ή θεωρίες, αλλά μόνο κάποια τμήματα εξισώσεων που τον βολεύουν. Μην κόβεις το κεφάλι σου ότι επειδή δέχεται τους 3 νόμους του Νεύτωνα για την Κινηματική θα δεχτεί και τον νόμο της Παγκόσμιας Έλξης. Όπως σε βλέπω, πάντως, σύντομα θα λάβεις και εσύ τη θέση σου στην αιώνια λήθη, φτωχέ πολέμιε της Αγρινιώτικης Μεγαλοφυΐας. Γι'αυτό μην προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος, μ' ακούς τι σου λέω; :P
Τσόλκα (το κύριε και ο πληθυντικός περιττεύουν σε άτομα σαν κι εσένα), πέρα από την πλάκα, θα έπρεπε να γνωρίζεις πως κάθε επιστήμονας που αμφισβητεί μια θεωρία οφείλει να την γνωρίζει πρώτα. Έτσι πορεύτηκε η Επιστήμη από την αρχή της, μέχρι και σήμερα. Τα "νέα" μαθηματικά και "νέα" φυσική που προμοτάρεις είναι μια μπούρδα (παρόμοια με την νόησή σου), για τον λόγο που αναφέρθηκε παραπάνω: Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Γνωρίζεις την Κβαντομηχανική και την Θεωρία της Σχετικότητας; Δηλαδή γνωρίζεις τανυστές, τετραδιανύσματα, γεωμετρία Riemann, Θεωρία Τελεστών σε απειροδιάστατους χώρους Hilbert, Συναρτησιακή Ανάλυση, πίνακες Pauli, θεωρία ομάδων στην φυσική, συμμετρίες με unitary πίνακες κλπ...??
Στοιχηματίζω το πισί στο οποίο γράφω τώρα πως μόνο ακουστά τα έχεις!!
Γιατί αν είχες την στοιχειώδη ιδέα για αυτά, θα μπορούσες να διακρίνεις την μαθηματική μπουρδολογία που αναπτύσεις (=μαθηματική ωριμότητα). Δεν μπορείς με τις γνώσεις του 1ου έτους, και με εκλαϊκευμένες γνώσεις φυσικής να υπερβείς τον τεχνικό τομέα της, αφού είσαι ανίκανος να χειριστείς μαθηματικά τις έννοιες. Οπότε, από το να παίζεις (εσφαλμένα) με τα σύμβολα, κάτσε μελέτα, και αν υπερβείς τα εσκαμμένα (που το θεωρώ απίθανο)...θα σου δώσουν και νόμπελ.
Neo έγραψε: Άντε λοιπόν, βάλε το βιογραφικό σου, να δω αν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σου. Να ξέρω ρε παιδί μου τι καπνό φουμάρεις. Αυτός ήταν ο σκοπός εξ αρχής. Γιατί πάνω κάτω, εδώ, εσύ ξέρεις ότι στη χειρότερη δεν θα βρεις φυσικούς, αλλά μαθηματικούς. Εγώ όμως όταν βλέπω τέτοιες αηδίες, θέλω να κράξω κι εσένα και τους δασκάλους σου (αν σου έδωσαν πτυχίο). Εκτός κι αν ο κύριος που έχεις στην "επικοινωνία" δεν έχει καμία απολύτως σχέση μαζί σου και πρέπει να ειδοποιηθεί ότι χρησιμοποιείται το όνομά του από εσένα.
Μην το θεωρείς τόσο απόλυτο αυτό...και ο Λιακόπουλος έχει πτυχίο Φυσικού (τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται). Αν έρθει και μας το δείξει, δεν θα κάτσουμε να τον πιστέψουμε :) Επειδή πέρασε 30 μαθήματα για πτυχίο, δεν σημαίνει ότι έπαψε να είναι ηλίθιος, ή ότι ωρίμασε γνωστικά. Το ίδιο και ο Τσόλκας. Αυτή η ωρίμανση έρχεται με μακροχρόνια μελέτη, σκέψη, τριβή, και άπειρα κοπανήματα κεφαλιού στον τοίχο!
tsolkas έγραψε:Aς υποθεσουμε οτι, καποιο πρωι ανταμωνουν οι λεφταδες Κοακκαλης, Κασσιδοπουλος και Εφραιμογλου και τους ερχεται η ιδεα να ιδρυσουν ενα Ιδιωτικο Πανεπιστημιο το οποιο θα το ονομασουν ΚΚΕ, απο τα αρχικα γραμματα των επωνυμων τους ( Σημ. Αυτο το ΚΚΕ σας διαβεβαιωνω, οτι εχει σιγουρα μελλον.....!!!!!)[...]
Χρηστος Τσολκας
Anti-Nobel prize of Physics
[/quote]

Η ιδέα και η θεωρία του καθενός δε κρίνονται από τα χαρτιά που έχει, αλλά καταθέτονται και κρίνονται από την επιστημονική κοινότητα. Βεβαίως, υπάρχει ένα threshold για να γίνει αυτό, ωστέ να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος εξετάζοντας μ@λ@κίες (σαν τις δικές σου). Αυτό εξυπηρετούν τα χαρτιά και τα βιογραφικά. Να επικυρώσουν την στοιχειώδη γνώση και επίπεδο του καθενός. Ο κάθε Λιακόπουλος μπορεί να καταθέσει μετά την ιδέα του ως διατριβή, και να φάει τις μούτζες του!

Και επειδή από τα τελευταία σου ποστς (πχ "σου την είχα στημένη" (πολύυυυ έξυπνο :stupid: )) βλέπω ότι εκτός από νοητικά ανώριμος είσαι και κομπλεξικά επιδειξιομανής (ως ανελισσόμενος γιαγκόναν,άλλωστε), δε βλέπω άλλο λόγο να ασχολούμαι μαζί σου. Κάτσε στον κόσμο σου, όπου σε αδικούν όλοι οι "μικρόμυαλοι",το άτιμο κατεστημένο κλπ...και σταμάτα να μας γυρίζεις τ'άντερα με την ανεκδιήγητη χαζομάρα σου!
Neo έγραψε:Άλλωστε, όπως έχουμε συζητήσει παλιότερα, ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους στη σύγχρονη Ελλάδα (Τραχανάς Στέφανος) πήρε πρόσφατα τιμής ένεκεν το διδακτορικό του.
Να ένα λαμπρό παράδειγμα Επιστήμονα,που χωρίς ακαδημαϊκούς τίτλους (διδακτορικό), μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς, αναγνωρίστηκε η αξία του. Όσοι έχουμε ξεκοκκαλίσει τα βιβλία του (προσωπικά όλα), γνωρίζουμε τις γνώσεις του και το επιστημονικό του βεληνεκές! (Ι love Traxanas)

edit:
[ :twisted: ]Και μια κακιούλα δώρο: Οι "συνάδελφοι" σας (εγώ είμαι μαθηματικός) φυσικοί στο infogenesis.gr (που θεωρούν την σεμφε του κώλου) δεν έχουν απαντήσει ακόμα στο αντίστοιχο ποστ του Τσόλκα, εδώ και 2 μέρες. Οπότε διακρίνω 2 τινά:
1) Μελετούν τις "εργασίες" και ψάχνουν ακόμα να βρουν το λάθος
2) Τις μελέτησαν, τις κατάλαβαν, και κοπανάνε το κεφάλι τους στο τοίχο που διάβαζαν κβάντο τόσα χρόνια (ανεπιτυχώς), ενώ ο "θεός" συνάδελφός τους Τσόλκας τα έκανε όλα αλοιφή.
(Λυπάμαι...οφθαλμός αντί οφθαλμού)[/ :twisted: ]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antony07 την Πέμ Νοέμ 29, 2007 5:27 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
Wizard
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μάνος Ικάριος
Facebook ID: Manos.Ikarios

Δημοσίευση από Wizard »

Απ' ό,τι βλέπω κύριε Τσόλκα τα βρήκαμε σκούρα με τις αποδείξεις των δύο σειρών (τις οποίες επαναλαμβάνω βρίσκεις άνετα σε βιβλία 3ης γυμνασίου και πρώτης λυκείου) και το γυρίσαμε σε ατάκες του τύπου "ΧΑΧΑ σου την είπα", "I told on you!!!", "Ζήλια ψώρα", "Μια ωραία πεταλούδα", "χάρτινο το φεγγαράκι" κλπ...
Επί της ουσίας έχετε καμιά απάντηση ή θα μας αδειάσετε τη γωνιά? Δεν καταλαβαίνετε ότι εδώ έχετε να κάνετε με άτομα που έχουν τη στοιχειώδη λογική ώστε να σας απαντήσουν όπως σας πρέπει? Πηγαίντε να τα πείτε αυτά τα πράγματα σε κάποια χώρα που να μην έχουν ξανακούσει για φυσική μήπως και βρείτε οπαδούς...

Ελπίζω το επόμενο post να είναι επί της ουσίας και να μου πείτε που διαφωνείτε με τις προαναφερθείσες αποδείξεις. Αν αρχίσετε πάλι τα καραγκιοζιλίκια πολύ απλά δε θα τα ξαναπούμε ;) Και η πλάκα έχει τα όριά της και αρκετή διαφήμιση κάνατε από αυτό το forum, αρκετά ικανοποιήσατε το μαζοχισμό σας.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Άβαταρ μέλους
AmmonRa

Δημοσίευση από AmmonRa »

Off Topic
antony07 έγραψε:Μην το θεωρείς τόσο απόλυτο αυτό...και ο Λιακόπουλος έχει πτυχίο Φυσικού (τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται). Αν έρθει και μας το δείξει, δεν θα κάτσουμε να τον πιστέψουμε :)
Μετα λύπης σας λέω πως ο Λιακόπουλος όχι απλά έχει πτυχίο αλλά ήταν και καθηγητής φυσικής σε σχολείο (για την ακρίβεια στα μεταλυκειακά στη Σαλονίκη που ήταν κάτι σαν δημόσια φροντιστήρια για μετά το λύκειο και νομίζω κλείσαν κάπου στο 90 επί μητσοτάκη) και πιθανών να ήταν και σε άλλα σχολεία.
Άβαταρ μέλους
durandal

Δημοσίευση από durandal »

Tsolka prothneis ena peirama to opoio les oti an ginei tha doume oti h kbantikh exei lathos......
an sou apodhxo oti exei ginei ayto to peirama kai exei dhxei oti h kbantikh einai swsth tha mas afhseis hsyxous? (gia to Raman akoma perimenw.....)
H den xereis oti exei ginei ayto to peirama opote prin mhlas na psaxneis (emeis oi xazoi ayto kanoyme) H to xereis kai les psemata
"Mortal danger is an effective antidote for fixed ideas."

Erwin Johannes Eugen Rommel
Άβαταρ μέλους
Eric Roberts

Δημοσίευση από Eric Roberts »

Κύριε Τσόλκα,το πρόβλημά μου είναι το ύφος σας.Απο το πρώτο post κιόλας.
Δεν μπορείτε να μπαίνετε εδώ μέσα και να αφορίζετε τους πάντες και τα πάντα.
Δεν μπορείτε επειδή ορισμένοι σας ειρωνεύθηκαν,να τους βρίζετε.Αναφέρομαι στις ύβρεις που εξαπολύσατε κατά του anthony07.
Αν ήμουν εγώ στη θέση του,δε θα αντιδρούσα έτσι...Γιατί εκείνος δε σας έβρισε ούτε μετά το πρώτο αλλά ούτε μετά το δεύτερο υβριστικό post...
Αν ισχυρίζεστε οτι κατέχετε την απόλυτη αλήθεια,γιατί εξοργίζεστε τόσο πολύ όταν σας αμφισβητούν ?Γιατί αντιδράτε με τόσο άκομψο τρόπο ?Όλοι εκείνοι οι Μεγάλοι Φυσικοί του παρελθόντος,οι οποίοι αμφισβητήθηκαν όσο κανείς άλλος -και σίγουρα πολύ περισσότερο απο εσάς- δε νομίζω να αντιδρούσαν έτσι όταν κάποιος απέρριπτε τις θεωρίες τους.
Πρώτη,ειδοποιός μάλιστα,διαφορά που έχετε με τους φυσικούς του παρελθόντος.
, σας πληροφορώ ότι εδώ μέσα δε συχνάζουν τύποι που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν Φυσική. Όποιος το λέει αυτό είναι ηλίθιος. Προσπαθούμε όμως φιλότιμα να καταλάβουμε κάποια πράγματα, αυτά που μας μεταλαμπαδεύουν οι δασκάλοι μας.
Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριε Τσόλκα,ακριβώς όπως την περιγράφει ο Neo.Κανείς δεν ισχυρίζεται οτι ξέρει φυσική.Όσο ζεις μαθαίνεις.
Αυτό είναι γενικός κανόνας της ζωής.Πόσο μάλλον για τη φυσική...Όπου τα δεδομένα μπορεί ν'αλλάξουν ανα πάσα στιγμή.
Και προτού μου πεις οτι αυτό ισχυρίζεσαι κι εσύ με τις "θεωρίες" σου,να μου επιτρέψεις να βάζω τις θεωρίες σου μέσα σε εισαγωγικά όσο εσύ επιλέγεις αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας.
Άκου εκεί ο Γαλιλαίος είναι λάθος,ο Αινστάιν είναι λάθος και...Φρίκη,φρίκη !!!!!!
Εγώ σου λέω οτι έχεις δίκιο και σε 150.000 χρόνια απο τώρα δικαιώνεσαι·είναι ποτέ δυνατόν να σε πάρει κανείς στα σοβαρά έτσι όπως προσπαθείς να μας πείσεις?Δηλαδή σκέψου το λίγο.
Κι αν ακόμη δεν ενοχλούμασταν -να μην πω ξεκαρδιζόμασταν- απο τον τρόπο σου,σίγουρα δε θα πιστεύαμε τις θεωρίες σου.
Διαλέξεις,δημοσιεύσεις,βιβλία είναι μερικοί τρόποι να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου.
Αν πάλι μου πεις οτι σε φάγαν τα κυκλώματα,τι να σου πω ? Σε λάθος forum μπήκες...
Σήμερα στη Φυσική υπάρχουν "χωρο – χρόνοι", "απροσδιοριστίες", "σκουλικοτρυπες", "βρόγχοι", "χορδές", "υπερ-χορδές", "quarks"κ.λ.π.
Συγχωρήστε με αλλά όλα αυτά είναι μεγάλες ανοησίες!
Αυτά είναι φαντασιώσεις, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη Φυσική πραγματικότητα.
Συγγνώμη,αλλά δε νομίζω να έχει γραφτεί πουθενά οτι αυτή είναι η μοναδική αλήθεια,η οποία δεν αμφισβητείται.Είπαμε,κανείς δεν ισχυρίζεται οτι ξέρει φυσική.Ή μάλλον σχεδόν όλοι,καθώς υπάρχει ένας Τσόλκας που διατυμπανίζει δεξιά κι αριστερά οτι κατέχει το μεγάλο μυστικό της ζωής...Τίποτα για το ελιξήριο νεότητας έχουμε ?
Η κβαντομηχανική θεωρία αναπτύχθηκε ραγδαία μεν,απολύτως φυσιολογικά δε,στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
Μέσα απο αμφιβολίες και αμφισβητήσεις.Τίποτα δεν είναι σίγουρο.Και το πρότυπο των κουάρκς δεν είναι σίγουρο.Κανένα βιβλίο στοιχειωδών σωματιδίων δεν το γράφει αυτό.Είμαστε ενήμεροι οτι αυτά που διαβάζουμε μπορεί σε 50 χρόνια απο τώρα να μην ισχύουν.Αλλά έτσι γινόταν πάντοτε,απο αρχαιοτάτων χρόνων.Η επιστήμη έχει μία συνέχεια.Θεωρίες,ανακαλύψεις,νέες θεωρίες,ατελείωτα πειράματα και ξανά πάλι απ'την αρχή.Ποτέ δε σταματάνε αυτά,γιατί έτσι πρέπει να γίνεται.Πάντα πρέπει να αμφισβητούμε την αλήθεια,μέσα σε λογικά πλαίσια όμως και σεβόμενοι τους προγενέστερους.Για παράδειγμα,ο Αινστάιν ζήτησε συγγνώμη απ'τον Νεύτωνα...
Αλλά δε θα μας κάνεις μαθήματα φυσικής εσύ.Εσύ που αποκαλείς όλες αυτές τις ανακαλύψεις μεγάλες ανοησίες και απο την άλλη μας λες οτι κατέχεις την απόλυτη γνώση!!!
Σιγά ρε!!!
Απο αυτό και μόνο απο αυτό,καταλαβαίνει κανείς οτι ουδεμία σχέση έχεις με την επιστημονική κοινότητα.
Ήσουν,είσαι και θα είσαι ένας κομπογιαννίτης

ΥΓ Και μόνο που ανέφερα τα ονόματα των Αινστάιν και Νεύτωνα στο ίδιο κείμενο με το δικό σου ανατριχιάζω.Αλλά τι να κάνω ? Συγγνώμη Νεύτωνα...
Εικόνα

Don't worry be happy...
Neo
Real Name: Thomas Anderson

Δημοσίευση από Neo »

Το ενδεχόμενο απλά να είναι Bot ρε μλκς το σκεφτήκατε; Τρέμω στην ιδέα ότι υπάρχει Bοt-Tsolkas. Κάνε του ban ρε wiz να ησυχάσουμε.

Άει σιχτείρ πια! Ο κάθε μ@λ@κας λέει την πίπα του και νόμιζει ότι έπιασε το Θεό από τα @@.
Άβαταρ μέλους
durandal

Δημοσίευση από durandal »

Pedia malon kanoume lathos o antropos telika einai fysikos kai malista me brabeio apo diethnes idrima sas grafo kai to site toy idrimatos.http://www.kavliprize.no/
"Mortal danger is an effective antidote for fixed ideas."

Erwin Johannes Eugen Rommel
Άβαταρ μέλους
HeartDoc
Real Name: Νίκος Καραστάθης

Δημοσίευση από HeartDoc »

Off Topic
Kavli Prize in Astrophysics; Σε βάζει σε σκέψεις...
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
Άβαταρ μέλους
obelix

Δημοσίευση από obelix »

tsolkas goes International...απο το http://forum.physorg.com/index.php?show ... 599&st=720

"My baby, Tsolkas is right 100% !!!!!!

Again, you are wrong !!!! Do you understand?

see,

http://www.tsolkas.gr/english/document1 ... hlion.html

tsolkas"

ΡΕ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Κύριε Τσόλκα, χωρίς να το θέλετε, επιβεβαιώνετε την γνωστή ρήση του Αϊνστάιν :D

'Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος..'
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

obelix έγραψε:tsolkas goes International...
"My baby, Tsolkas is right 100% !!!!!!
Again, you are wrong !!!! Do you understand?
Γουστάαααρωωω...τους έσπασε τα νεύρα! Μ'αρέσει που του απαντάνε και δεν καταλαβαίνει...συνεχίζει στις ίδιες μ@λ@κίες! Σε κάποια φάση, αν διαβάσετε, του βρήκανε λάθος και το διόρθωσε στο site του, και μετά συνέχισε τα ίδια!!! :ROFL2: :ROFL2: :ROFL2:
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
surf_tha_curl

Δημοσίευση από surf_tha_curl »

καθρεφτακι :finga:
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Οταν πρωτοαρχισα να διαβαζω το thread νομιζα οτι καποιος θυμομενος φοιτητης παραπονιοταν για καποιον καθηγητη ο οποιος επειδη (τις περισσοτερες φορες) ειναι "συντηριτικος" με την εννοια οτι δεν δεχεται διαφορες νεες "ανακαλυψεις" τις οποιες δεν ειχε διδαχτει οταν ητανε εκεινος νεος.

Μετα, καταλαβα τι γινεται και ειπα "Ωπα! Αλλαζουν τα πραγματα, ας ειμαι λιγο πιο προσεκτικος" αλλα μεχρι εκεινη την στιγμη ακομα δεν σας ειχα απορριψει γιατι πιστευω οτι πρεπει (εως ενα βαθμο) να αμφισβητουμε τα "πραγματα". Εσεις ομως πατε να τα καταριξετε ολα! "Καλα" λεω... Οπως παντα εκανα (ή τουλαχιστον ηθελα να πιστευω οτι εκανα), θα συνεχισω να κραταω τα ματια μου ανοιχτα.

Οταν ομως απαντησατε με τοση επιθετικοτητα δεν μπορουσε παρα να μου παει ολο το αιμα στο κεφαλι. Κατα τη γνωμη μου ειναι ντροπη για οποιονδηποτε θελει να θεωρει τον εαυτο του μορφωμενο να φωναζει και να βριζει με τετοιο τροπο.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια λυσσα...

ΑΝ υπαρχει καποια λογικη (ή ο,τι θελετε) και ισχυουν αυτα που λετε, ας σας μαθαινουν σε 200 χρονια οι μαθητες (ή φοιτητες) με ενα "Και ομως δεν ισχυει...". Τωρα το μονο που καταφερατε ειναι το "Ενας θρασυς παπαρας που μας τα'πριζε... τουλαχιστον ειχε δικιο". (Παντα στην περιπτωση που εχετε δικιο. Σε διαφορετικη περιπτωση θα σας ξεχασουν πριν [με το καλο] μας "αφησετε"). Πιστευετε οτι αν αναγνωριστουν αυτα που λετε θα υπαρξει καποια τρομεροι αναγνωριση ως προς εσας? Θα τσεπωσετε κανα Nobel και μετα θα πουλησετε κανα βιβλιο και θα πλουτισετε? Αν ναι, τοτε δεν εχω τι αλλο να πω.

Και επειδη θελω να ριξω ακομα πιο πολυ το επιπεδο σε μια συζητυση πανω στην φυσικη (μιας που αναφερθηκε και η Φρικηπαιδεια) http://uncyclopedia.org/wiki/HowTo:Cut_ ... a_Chainsaw

P.S. Παρακαλω να συγχωρεσετε τα ορθογραφικα μου. Τελευταια φορα που το ελενξα τα ελληνικα δεν ηταν στο S.I. (σαν γλωσσα [με γραμ., συντ,κτλ] τουλαχιστον) :oops:

P.P.S. "Kavli prize"????

P.P.P.S. Σκεφτηκα οτι καλυτερο θα ηταν να μην βαλω τελιτσες ή αστερακια εκει που βριζω γιατι μου ψιλοφανηκε αδερφιστικο οταν το κανατε εσεις. Τι νομιζατε? Θα σας καναμε μηνυση?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Diablo

Δημοσίευση από Diablo »

Παίδες , αποφάσισα να ενοχλήσω τον κ. Σάφακα http://www.ee.upatras.gr/prosopiko_gr/dep_list.php?id=3 καθηγητή του πανεπιστημίου Πατρών στον οποίον κάνει την αφιέρωση ο επίκουρος κ. Τσόλκας.....Ελπίζω σε μιαν απάντηση
Κύριε Καθηγητά,
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μάθω αν έχετε υπ' όψιν τον κύριο Τσόλκα Χρήστο στο site του οποίου υπάρχει αφιέρωση μιας ολόκληρης νέας θεμελίωσης της Σύγχρονης Φυσικής ( http://www.tsolkas.gr/greek/epikoinonia ... nonia.html) στο πρόσωπό σας.
Ο εν λόγω κύριος δημοσίευσε ένα άκρως ριζοσπαστικό και προκλητικό κείμενο στο forum των φοιτητών της Σχολής ΕΜΦΕ του ΕΜΠ ( http://www.semfe.gr/forum/viewtopic.php?f=21&t=1645) φωνασκώντας για πολλά πράγματα.
Κατόπιν έρευνας στο google ανακαλύψαμε ότι το ίδιο έχει πράξει σε πολλά forum φυσικής ,ελληνικά και μη. Θα ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για το background του εν λόγω κυρίου και μιας και δεν βρήκα κάτι άλλο σας "ενοχλώ" στο mail αυτό ώστε στην περίπτωση που τον γνωρίζετε να δώσετε κάποιες πληροφορίες μιας και ο ίδιος αρνείται, ενώ στην περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε να ενεργήσετε όπως εσείς ο ίδιος πιστεύετε....

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω σε μία άμεση απάντηση
Σέργης Νικόλας,
τελειόφοιτος ΣΕΜΦΕ ΕΜΠ
Δε φταίν' αυτοί που ζούνε μακριά απ' τους νόμους
που τους επέταξε η ζωή στους πέντε δρόμους
Σαν τα φαντάσματα τις νύχτες τριγυρνάνε
στης αμαρτίας τα τραγούδια ξεδιψάνε.

Χαρούλα εν έτει 1988:Το τραγούδι της καρδιάς
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Για να ηρεμησω θα πω ψεματα στον εαυτο μου... Τοση ωρα δεν εχει κανει post ο skywalker... Μηπως ρε ειδε τα site κτλ στο net και εφτιαξε κανα ψευτικο account και μας κοροιδευει???
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ζητήματα Μαθηματικών - Φυσικής - Πληροφορικής”