SEEMOUS 2008

Βρήκες ή ψάχνεις κάτι ενδιαφέρον για τους τομείς των Μαθηματικών, της Φυσικής ή της Πληροφορικής; Για πέρνα να τα πούμε...

Συντονιστές: kostas213, markelos, Tulis

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
apolski
Δημοσιεύσεις: 846
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 21, 2007 3:09 pm
Real Name: ---
Gender: Male
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: UK

SEEMOUS 2008

Δημοσίευση από apolski »

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία σε συνεργασία με την Μαθηματική Εταιρεία της Νοτιοανατολικής Ευρώπης θα διοργανώσει, στην Αθήνα, στις 5-10 Μαρτίου 2008 την 2η Μαθηματική Ολυμπιάδα για Φοιτητές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Southeastern European Mathematical Olympiad for University Students SEEMOUS 2008).

Προκειμένου να εκπροσωπηθεί η χώρα μας σε αυτό τον διαγωνισμό με Εθνική Ομάδα θα διενεργηθεί εσωτερικός διαγωνισμός το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2008 και ώρα 2μμ έως 5μμ. Ο διαγωνισμός αυτός για την επιλογή της εξαμελούς Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, θα διεξαχθεί σε δύο εξεταστικά κέντρα:

1. Στην Αθήνα στο Αναγνωστήριο στο Μαθηματικό Τμήμα Αθηνών, Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια.

2. Στην Ξάνθη στις αίθουσες Α2-Α3 της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης (κτήριο αιθουσών διδασκαλίας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών), Βασιλίσσης Σοφίας 12.

Σε αυτό το διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν πρωτοετείς ή δευτεροετείς φοιτητές οποιουδήποτε Τμήματος Ελληνικού Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος που στο πρόγραμμα σπουδών του περιλαμβάνονται μαθήματα συναφή με τα Μαθηματικά.

Δηλώσεις συμμετοχής, όπου θα αναγράφονται (ονοματεπώνυμο υποψηφίου, Τμήμα, Σχολή, ΑΕΙ που φοιτά), μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω fax ή e-mail στα

α) fax 2103641025 e-mail info@hms.gr για την Αθήνα.
β) fax 541079747 e-mail papadob@civil.duth.gr για την Ξάνθη.

Όσοι δεν επιλεγούν, μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό SEEMOUS 2008, ή ατομικά ή εκπροσωπώντας το Πανεπιστήμιό τους.

Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό για την επιλογή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα βαρύνουν τους συμμετέχοντες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ζητήματα Μαθηματικών - Φυσικής - Πληροφορικής”