Κακοκαιρία & Εξεταστική
- BerdosTheGod
- Real Name: Berdos Panagiotis
- Facebook ID: 562501411
Re: Κακοκαιρία & Εξεταστική
opoios empeirognwstis as apadisei : Yparhei periptwsi na mas enimerwsoun oti tin analusi pou akurwthike gia avrio na tin disoume methavrio ??k an oxi , tote poia einai i pithanoteri stigmi na mas poun na tin dwsoume ???
....GrEat IdeaAs OfteN reCeiVe vIolenT oPpoSition fRom mEdiOcre mInds...Jealousy is the tribute mediocrity pays to genius...

- skywalker
- Real Name: skywalker
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
nai poly kali ama mou peis oti tin trabixes kiolas tha se systiso se olous tous gnostous mou pou pantreyonte na tous kaneis tis fotografies gia to gamo... 
Θελω να φυγουν τα κομματα Εδω και Τωρα απο το ΕΜΠ...

- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
1. Η φωτογρφία δεν είναι δικιά μου, αλλά τραβηγμένη από ατρόμητο "παλτό" παντός καιρού και αναρτημένη στο forum του amnizia.
2. Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση τα αυριανά μαθήματα να δοθούν μεθαύριο. Πιθανώς θα μεταφερθούν μετά το τέλος της εξεταστικής, αν και υπάρχει και το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν κάποιο Σάββατο ή κάποια άλλη άκυρη μέρα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής - με πιθανότητα να συμπίπτουν με άλλα μαθήματα (τουλάχιστον ας ελπίσουμε όχι κραυγαλέα, πχ 2 μαθήματα του ίδιου εξαμήνου την ίδια μέρα). Όπως και να έχει, η ανακοίνωση της γραμματείας θα βγει εύλογο χρονικό διάστημα πριν την εξέταση.
2. Δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση τα αυριανά μαθήματα να δοθούν μεθαύριο. Πιθανώς θα μεταφερθούν μετά το τέλος της εξεταστικής, αν και υπάρχει και το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν κάποιο Σάββατο ή κάποια άλλη άκυρη μέρα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής - με πιθανότητα να συμπίπτουν με άλλα μαθήματα (τουλάχιστον ας ελπίσουμε όχι κραυγαλέα, πχ 2 μαθήματα του ίδιου εξαμήνου την ίδια μέρα). Όπως και να έχει, η ανακοίνωση της γραμματείας θα βγει εύλογο χρονικό διάστημα πριν την εξέταση.
- ΣΤΕΙΑΚΟΣ
- Real Name: miltiades Chasapladakis
- Facebook ID: 1547020261
- Επικοινωνία:
Ένα Cherokie φέρτε μου αυτό που δεν κολώνει , για να πηγαίνω στο Ε.Μ.Π. έχει δεν έχει χιόνι. 
Όταν ο δρόμος στο δάσος χώριζε , εγώ πήρα τον λιγότερο περπατημένο.
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά.
Robert Frost (the road not taken )
http://edra.ntua.gr/
Κι αυτό έκανε όλη τη διαφορά.
Robert Frost (the road not taken )
http://edra.ntua.gr/
- Angeliki
- Real Name: Αγγελική
Υπάρχει ανταποκριτής από Πολυτεχνειούπολη??
Πώς είναι τα πράγματα εκεί???
Στη γειτονιά μου χιονίζει ακόμα - οι δρόμοι είναι στρωμένοι κανονικά, και επιπλέον ένα πολύ επικίνδυνο στρώμα πάγου έχει κάνει την εμφάνισή του.
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει την Τρίτη με τις εξετάσεις....
Πώς είναι τα πράγματα εκεί???
Στη γειτονιά μου χιονίζει ακόμα - οι δρόμοι είναι στρωμένοι κανονικά, και επιπλέον ένα πολύ επικίνδυνο στρώμα πάγου έχει κάνει την εμφάνισή του.
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει την Τρίτη με τις εξετάσεις....
Of smol coral aboute hir arm she bar
A peire of bedes,gauded al with grene
And ther-on heng a broche of gold ful shene,
On which there was first write a crowned A
And after, AMOR VINCIT OMNIA
Μια εξίσωση από κολοκύθια που βράζουν χωρίς κανέναν προορισμό είναι η ζωή.Αμέτε να μετρηθείτε, αχθοφόροι του ονόματός σας.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
A peire of bedes,gauded al with grene
And ther-on heng a broche of gold ful shene,
On which there was first write a crowned A
And after, AMOR VINCIT OMNIA
Μια εξίσωση από κολοκύθια που βράζουν χωρίς κανέναν προορισμό είναι η ζωή.Αμέτε να μετρηθείτε, αχθοφόροι του ονόματός σας.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
Χιόνι και περίπατος στο σεφ η τριφυλλάρα. Αυτή ειναι μέρα!!!
- skywalker
- Επικοινωνία:
koita angeliki perasa prin ligo {2-3 ores prin} apo mesa emp kai itan tigka sto xioni.Eixe stamatisei na xionizei alla eixe poly xioni.Kai to apisteyto itan oti petyxa simeia pou den eixe patisei kanenas 
Se ena simeio malista eimouna mexri ta gonata mesa
Prepei na arxisei na xionizei pio syxna...
I na metanasteyso groilandia
Se ena simeio malista eimouna mexri ta gonata mesa
Prepei na arxisei na xionizei pio syxna...
I na metanasteyso groilandia

- BerdosTheGod
- Real Name: Berdos Panagiotis
- Facebook ID: 562501411
edo antapokritis apo polutexnioupoli....
to xioni einai poly edo... sta amaksia 20cm + ... exei piasei kai stous dromous... dn exei perasei ekxionistiko mixanima k tetoia ora apokleietai na perasei... ara mesa stin nuxta afto to xioni tha pagwsei... me tis anifores kai katifores pou exei edo i zografou avrio dn tha mporeis na perpatiseis swos edw pera... tsoulithres on the way... an dn kanei POLY zesti avrio dn nomizo na liwsei o pagos mexri methavtio... oti allo thelete apo polutexnioupoli eimai edo...
....GrEat IdeaAs OfteN reCeiVe vIolenT oPpoSition fRom mEdiOcre mInds...Jealousy is the tribute mediocrity pays to genius...

-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
Off Topic
nikosemfe έγραψε:Χιόνι και περίπατος στο σεφ η τριφυλλάρα. Αυτή ειναι μέρα!!!
δεν ηταν περιπατος αυτο ρε... bour@#@$#δελοτσαρκα ητανε

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
πάντως στους αμπελόκηπους ρίχνει ακόμα λίγο χιόνι
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Εδώ στο Νέο Φάληρο δεν έχει σταματήσει από το απόγευμα. Πολύ χιόνι συνεχώς!
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Έχει κανείς καμιά ιδέα αν πρόκειται να ανοίξει αύριο η βιβλιοθήκη; Όχι, δεν έχει βγει ακόμα επίσημη ανακοίνωση 
- skywalker
- Επικοινωνία:
αμα θες ελα στο αναγνωστηριο αυριο
.ειναι στανταρ ανοιχτο

Λοιπόν, είναι 4 και επέστρεψα από αναγνωστήριο στις εστίες στην πολυτεχνειούπολη (με ποδήλατο) ρίχνει πολύ χιόνι , δεν υπάρχει τίποτα που να μην είναι λευκό αυτή την στιγμή, στον δρόμο ο τροχός του ποδηλάτου άφηνε μόνο ένα λευκό βαθούλωμα δεν φαινότανε ο δρόμος ούτε πεζοδρόμιο ξεχώριζες ούτε τίποτα. Και αυτό είναι εδώ φαντάζομαι τι έγινε πιο βόρεια. Δεν μας βλέπω ούτε για την τρίτη εκτός και αν κάνει καλή δουλειά ο κρατικός μηχανισμός (ας γελάσω χα χα) ή βγάλει ο θεούλης ήλιο
Ήλιο έχει βγάλει ο θεούλης αλλά είναι όλα παγωμένα!και λένε πως κάνει τόσο κρύο που θα είναι παγωμένα και αύριο!για να δούμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ismael την Δευ Φεβ 18, 2008 10:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.