ΑΕΚ, Ντέμης, Παράξενα Αποτελέσματα

Άντε γειά, φιλαράκο! Άντε γειά!

Συντονιστής: Chris

Neo
Δημοσιεύσεις: 633
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 2:46 pm
Real Name: Thomas Anderson
Gender: Male
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος!!!

Δημοσίευση από Neo »

To πιο περίεργο περσινό αποτέλεσμα της ΑΕΚ πάντως, ήταν το 4-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ή μήπως το κάνατε γαργάρα;

Είναι πολύ λογικό με το πρόγραμμα που είχε η ΑΕΚ μέχρι την Κυριακή που μας πέρασε να είναι πρώτη στη βαθμολογία. Και με τον Ηρακλή, πήρε τεράστιο ρίσκο ο Φερέρ για να κερδίσει αλλά δεν του βγήκε. Από δω και κάτω θα βλέπετε πλάτες μαζί με το καφενείο που έχει μία εκτός έδρας νίκη ως τώρα (αυτή με τη Βέρντερ :P )
Άβαταρ μέλους
Eric Roberts
Δημοσιεύσεις: 139
Εγγραφή: Πέμ Ιουν 14, 2007 4:00 pm
Τοποθεσία: Καραϊβική

Δημοσίευση από Eric Roberts »

Εντάξει,ίσως θα'πρεπε να βάλω και ένα :) δίπλα απ'αυτό που είπα για το Γεωργίου.Χαριτολογώντας το είπα.
Αλλά δε με διαβάζεις... 8)
Για το ΑΕΚ-Ξάνθη,σου είπα οτι η ομάδα ήταν αδιάφορη και δικαίως σου δημιουργούνται απορίες.
Αλλά για το Πανιώνιος-ΑΕΚ σε παραπέμπω στην αρχική μου απάντηση.Και καθώς δεν είσαι φίλαθλος της ΑΕΚ αλλά ούτε και του Πανιωνίου,δε γνωρίζεις όσα προηγήθηκαν της μεταγραφής του Ενσαλίβα.
Όπως και για τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες των παικτών της ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική.Το ματς Πανιώνιος-ΑΕΚ δεν ήταν στημένο.
Όσον αφορά το στοίχημα,δε μου κάνει εντύπωση που δεν παιζόταν.Κάτω απο τις συνθήκες που διεξήχθη ο αγώνας...
Σου ξαναλέω όμως.Το συγκεκριμένο ματς δεν ήταν στημένο.Και κάτι ακόμα:Και πλήρης να παίζαμε,πάλι ο Πανιώνιος μπορούσε να μας κερδίσει.Τουλάχιστον για το ΟΥΕΦΑ,δεν έγινε καμία αδικία.Ήταν καλύτερη ομάδα απ'τις άλλες 2.
Για τον υποβιβασμό,έχουν δεί πολλά τα ματάκια μου.Εκεί γίνονται τα χειρότερα...

Υ.Γ. 1 Τον Μπλάνκο θα τον κρίνουμε στο τέλος.Έχει κάνει και καλές εμφανίσεις και κακές.Έχει κάποια καλά στοιχεία επιθετικού που έλειπαν απ'την ομάδα.
Η ευκαιρία που χάνει με τον Παναθηναϊκό είναι σπουδαία αλλά δεν είναι δίκαιο να του επιρρίπτουμε ευθύνες για την ήττα,όταν στο πρώτο μέρος δεν έπαιζε και ειδικότερα όταν η υπόλοιπη ομάδα είχε τα χάλια της.

Υ.Γ. 2 Όχι,το 1-4 δεν το κάναμε γαργάρα.Αυτή η ντροπή δεν ξεπλένεται με τίποτα...  :pissedOFF:
Εικόνα


Don't worry be happy...
Slym
Δημοσιεύσεις: 173
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 6:42 pm

Δημοσίευση από Slym »

Σε διαβάζω και το καταλαβαίνω ρε.no problem. :wink: Και εγώ σου είπα πως απλά δεν ήταν στο στοίχημα τελευταία αγωνιστική και αυτό δημιουργεί απορίες , όπως και το Καλαμαριά-Λάρισα , το οποίο ξέχασα να αναφέρω.Το ότι ο Πανιώνιος είχε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ πέρσι δεν το αμφισβητώ και δίκαια έφτασε στο ΟΥΕΦΑ.Ο άσσος δεν ήταν έκπληξη , αφού και καλή ομάδα είχε ο Πανώνιος και έπαιζε εντός έδρας.Το γεγονός ότι δεν ήταν στο στοίχημα , προκαλεί απορίες(χωρίς να είμαι σίγουρος).
Όσο για φέτος , όπως είπα , δεν είναι στημένα τα παιχνίδια της ΑΕΚ.Απλά η ΑΕΚ , κατά τη γνώμη μου ξεφουσκώνει.Για να πω την γνώμη μου , δεν μπορεί να βασίζεται μια τέτοια ομάδα στο Ριβάλντο.Τον κρατάς μέσα και κουράζεται , τον κάνεις αλλαγή και κλωτσάει.Λάθος κίνηση η απόκτηση του όσον αφορά αγωνιστικούς στόχους.Όσον αφορά εμπορικούς , σίγουρα κρίνεται επιτυχημένη , αφού και μόνο με τις φανέλες που πωλήθηκαν , η ΑΕΚ είναι ήδη κερδισμένη.
Άβαταρ μέλους
The Godfather
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 28, 2007 9:24 pm
Τοποθεσία: Palermo,Sicily

Δημοσίευση από The Godfather »

Μια διευκρίνιση: Εγώ δεν μίλησα για στημένους αγώνες, μίλησα για κάποιες χάρες που ίσως χρωστάει ο Ντέμης μετά το άρθρο 44...
"Keep your friends close and your enemies closer"

                                  Don Vito Corleone
Άβαταρ μέλους
The Godfather
Δημοσιεύσεις: 208
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 28, 2007 9:24 pm
Τοποθεσία: Palermo,Sicily

Re: ΑΕΚ, Ντέμης, Παράξενα Αποτελέσματα

Δημοσίευση από The Godfather »

Ίσως τελικά το Αεκάκι να μην εξυπηρετεί συμφέροντα απλά είναι άχρηστοι, σκατόλουζερ και ηλίθιοι. Η μόνη νίκη επί Ντέμη ήταν το ΑΕΚ - Μίλαν 1 - 0. Και μην μου πεί κανείς τη μ.....α ότι ο Ντέμης ήταν εκεί στα δύσκολα. Τρίχες κατσαρές, απλά εκμεταλλεύτηκε τα γεγονότα και πήρε την ΑΕΚ με 800000. Το πολύ πολύ να πηγαίναμε 4η εθνική και φέτος θα επιστρέφαμε χωρίς χρέη, χωρίς Ντέμη, χωρίς άρθρο 44 κτλ. Ακριβώς όπως η Φιορεντίνα. Αει στο διάλο πια.. Να χάνουν οι άλλοι βαθμούς και να μην μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε ποτέ. Ντέμη go home. Παίκτες μ........α πετάξτε τη φανέλλα.


Υ.Γ : Την υπόνοια ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα δεν μου τη βγάζει κανείς απ΄το μυαλό..
"Keep your friends close and your enemies closer"

                                  Don Vito Corleone
tackleberry
Δημοσιεύσεις: 42
Εγγραφή: Δευ Φεβ 04, 2008 10:45 am
Real Name: Γιώργος
Gender: Male

Re: ΑΕΚ, Ντέμης, Παράξενα Αποτελέσματα

Δημοσίευση από tackleberry »

Ότι και να λέμε το παιχνίδι με τον Ιωνικό είναι απο τα πιο περίεργα ματς που έχω δει οσα χρόνια είμαι ΑΕΚ!Καλώς ή κακώς μόνο ο Ντέμης έμεινε δεν ειχαμε την τύχη να μας πάρει και μας κανένας Αμπράμοβιτς!Μακάρι να εμφανιστεί αν και χλωμό, εκεί θα δω πόσο αγαπάει την ΑΕΚ o κοντός!Το πρόβλημα της φετινής ΑΕΚ είναι πως κανένας εκτός του Μπλανκο δεν της βγήκε, δεν αναφερομαι στο Παπασταθόπουλο έχουμε ματια και βλέπουμε!Μακάρι ολοι οι άλλοι να είχαν το 1/10 της ψυχης του Παπασταθόπουλου!Με αυτά τα σαπάκια που λέει και ο Γεωργίου μας εκαναν να παρουμε 25000 διαρκείας, μέσα σε αυτούς και γω!Τώρα μετά την αποχώρηση Φερέρ είδα κάτι παλιά δημοσιεύματα για μίζες που έπαιρνε ο Φερερ για να προωθεί παίχτες!Γιατι να μην το πιστέψω, όσο αισιόδοξος και να μαι, όταν διώχνει παίχτη όπως Τσιριλο και πάει και φέρνει Ασκάρατε που δεν εχει καταφέρει ούτε βασική θέση στον παγκο να χει!Έλεος!Και του χρόνου! :ssss:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”