Έχω μπερδευετεί.
Έστω ότι έχω δηλώσει ένα μάθημα του εξαμήνου μου, αλλά δεν πάω να πάρω το αντίστοιχο σύγγραμμα. Δικαιούμαι να το πάρω την επόμενη χρονιά? Στη γραμματεία μου είπαν ναι, αλλά επειδή δεν την εμπιστεύομαι και πολύ, ρωτάω κι εδώ, μήπως ξέρει κανείς να που απαντήσει με σιγουριά.
Επίσης, γίνεται κατά την εγγραφή μου να μην δηλώσω μαθήματα του εξαμήνου μου? Αν ναι, τότε σε περίπτωση που τα συγκεκριμένα μαθήματα τα δηλώσω στο μεθεπόμενο εξάμηνο (που, και πάλι, δεν θα είναι του τότε εξαμήνου μου, γιατί θα έχει περάσει ένα έτος), θα δικαιούμαι να πάρω τα αντίστοιχα συγγράμματα?
Δηλωση μαθημάτων μόνο προηγούμενων εξαμήνων???
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Re: Δηλωση μαθημάτων μόνο προηγούμενων εξαμήνων???
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
den ksero ean exoyn alaksei ta pragmata ta teleytaia xronia (apofoitos 2005) alla to mono sigoyro einai oti dikaioysai to sygramma enos mathimatos opotedhpote dhloseis gia PROTH fora to mathima. ean tora to dhloseis grafteis stis antistoixes listes poy stelnoyn stis ekdoseis kai den emfanisteis na to pareis einai xlomo ean tha to paris thn deyterh h thn trith fora poy tha diloseis to mathima. poios pisteyeis oti tha katsei na kanei diastayrosh stoixeion;
-
$4tyr05
- Real Name: Aggelos
στην περιπτωση που δεν πηρες το βιβλιο που δικαιουσαι την 1η φορα,υπαρχει περιπτωση να
το παρεις την αμεσως επομενη χρονια, αν το δηλωσεις 2η φορα, πηγαινοντας στο κτιριο διοικησης,
στο τμημα που κραταει λιστα - αρχειο με τις καταστασεις δηλωμενων μαθηματων της προηγουμενης
χρονιας, αλλα ΜΟΝΟ συγγραματων συγκεκριμενων εκδοτικων οικων (ρωτας στις πληροφοριες και σου λενε).
Οι καταστασεις βιβλιων για αλλες εκδοσεις εχουν μεινει στα βιβλιοπωλεια οπου και μοιραζονταν, οποτε δεν μπορεις να κανεις και πολλα!
Απο κει στελνουν φαχ στη γραμματεια με τη λιστα οπου το ονομα σου δεν εχει την περυσινη υπογραφη σου, οποτε πας γραμματεια και μαζι με τη λιστα περνεις και βεβαιωση οτι το δηλωσες φετος και τα προσκομιζεις στο μερος οπου διανεμουν το συγγραμμα που θελεις
Εγω το εκανα για το βιβλιοτηςδιδακτικης της φυσικης (εκδοσεις Φουντας), αλλα γενικα ειναι πολλη διαδικασια και αν δεν αξιζει το βιβλιο θα λεγα να ψαξεις να το δανειστεις απο κανενα παλιο.....
το παρεις την αμεσως επομενη χρονια, αν το δηλωσεις 2η φορα, πηγαινοντας στο κτιριο διοικησης,
στο τμημα που κραταει λιστα - αρχειο με τις καταστασεις δηλωμενων μαθηματων της προηγουμενης
χρονιας, αλλα ΜΟΝΟ συγγραματων συγκεκριμενων εκδοτικων οικων (ρωτας στις πληροφοριες και σου λενε).
Οι καταστασεις βιβλιων για αλλες εκδοσεις εχουν μεινει στα βιβλιοπωλεια οπου και μοιραζονταν, οποτε δεν μπορεις να κανεις και πολλα!
Απο κει στελνουν φαχ στη γραμματεια με τη λιστα οπου το ονομα σου δεν εχει την περυσινη υπογραφη σου, οποτε πας γραμματεια και μαζι με τη λιστα περνεις και βεβαιωση οτι το δηλωσες φετος και τα προσκομιζεις στο μερος οπου διανεμουν το συγγραμμα που θελεις
Εγω το εκανα για το βιβλιοτηςδιδακτικης της φυσικης (εκδοσεις Φουντας), αλλα γενικα ειναι πολλη διαδικασια και αν δεν αξιζει το βιβλιο θα λεγα να ψαξεις να το δανειστεις απο κανενα παλιο.....
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Merci για την κατατόπιση παιδιά! 
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Αυτό παίζεται. Αν πρόκειται για σύγγραμα/σημειώσεις εντός ΕΜΠ, δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης θα το πάρεις και σε εκδοτικούς οίκους πχ Συμεών, που γράφεις το όνομά σου, πριν φτάσουν οι λίστεςO kanenas έγραψε:Έχω μπερδευετεί.
Έστω ότι έχω δηλώσει ένα μάθημα του εξαμήνου μου, αλλά δεν πάω να πάρω το αντίστοιχο σύγγραμμα. Δικαιούμαι να το πάρω την επόμενη χρονιά? Στη γραμματεία μου είπαν ναι, αλλά επειδή δεν την εμπιστεύομαι και πολύ, ρωτάω κι εδώ, μήπως ξέρει κανείς να που απαντήσει με σιγουριά.
Μπορείς να δηλώσεις ότι μαθήματα θες! πχ Αν χρωστάς πάνω από 17 και θες να τα δηλώσεις όοοολα για να τα δώσεις, μπορείς να μην δηλώσεις του εξαμήνου σου, αλλά παλιά χρωστούμενα. Αλλά γιατί να μην δηλώσεις καθόλου; Δήλωσε 2-3, αφού είναι πρακτικά απίθανο να χρωστάς πάνω από 17 εαρινά! Μπορεί να σου κάτσει και να τα δώσεις!O kanenas έγραψε: Επίσης, γίνεται κατά την εγγραφή μου να μην δηλώσω μαθήματα του εξαμήνου μου? Αν ναι, τότε σε περίπτωση που τα συγκεκριμένα μαθήματα τα δηλώσω στο μεθεπόμενο εξάμηνο (που, και πάλι, δεν θα είναι του τότε εξαμήνου μου, γιατί θα έχει περάσει ένα έτος), θα δικαιούμαι να πάρω τα αντίστοιχα συγγράμματα?
Εννοείται ότι την πρώτη φορά που δηλώνεις ένα μάθημα, ανεξαρτήτως εξαμήνου, το όνομά σου υπάρχει στις λίστες των βιβλίων (το επιβεβαίωσα στο 7ο, όπου πήρα για πλάκα ένα μάθημα του 5ου, και 2 μαθήματα του 9ου
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας