Γάμοι ομόφυλων ζευγαριών: το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω
Συντονιστής: AlexandraDC
-
Ευ-Αγγελος
- Real Name: ...
- Facebook ID: 0
Re: Γάμοι ομόφυλων ζευγαριών: το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω
Δεν ξερω...Γι αυτό ρωτάω...Τη γνώμη σας θέλω και γιατί.Δεν έχω καταλήξει σε αυτό το θέμα.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
προφανως και ειναι μια ιδεα που ξενιζει ολους μας... ομως κρινω πως πρεπει να σπαμε ταμπου της κοινωνιας... τα "μπασταρδα", τα "παιδια του σωληνα" και τωρα τα "πουστοπαιδα" ισως, ειναι ταμπου που σπανε μερα με την μερα...el_greco έγραψε: Προσωπικά, με ξενίζει η ιδέα του να μεγαλώνει ένα ομόφυλο ζευγάρι ένα παιδί - και είναι απλά "διαίσθηση", όχι αποτέλεσμα βαθυστόχαστης κοινωνιολογικής μελέτης σε σχέση με πρότυπα κλπ. Αλλά δεν παύει να τριβελίζει το μυαλό μου και το ερώτημα, αν πρέπει σε κάποιες περιπτώσεις η μόνη λύση να είναι το ορφανοτροφείο (αν όλες οι άλλες εναλλακτικές έχουν αποκλειστεί...)
και ρωτω... σε μια σκληρη κοινωνια που βγαζει τετοιους "ορους" αποδιδοντας τους μαλιστα σε παιδακια πρεπει το κρατος να κλεινει τα ματια της δειχνωντας πως ενστερνιζεται αυτα τα λογια??? ή πρεπει να καλυπτει ολες αυτες τις περιπτωσεις???

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
O_Xamenos έγραψε: και τωρα τα "πουστοπαιδα"
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα...χα! Έλιωσα!
Μόλις είπες ένα καλό λόγο πιστεύω για το εναντίων!
Προσωπικά με ξενίζει πολύ και αν έπρεπε να πω τώρα θα έλεγα όχι. Το θέμα έιναι όμως ότι αναγνωρίζω τον εαυτό μου όχι σαν το καλύτερο κριτή μιας και θέλοντας και μη είμαι κάπως προκατειλημένος πάνω στο ζήτημα.
Πιθανό να αλλάξω γνώμη στο μέλλον, ποτέ μη λες ποτέ.
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
@Xamenos: προτρέπεις ουσιαστικά το νομοθέτη να προκαταβάλει την κοινωνία. Δεν ξέρω κατά πόσον αυτό είναι σωστό - συνηθισμένο...
Δεν είναι προστατευτισμός; Κοινωνικός πατερναλισμός, όπου το κράτος - πατερούλης, όχι μόνο δεν "κλείνει τα μάτια", αλλά πάει να τα "ανοίξει" με το ζόρι στην κοινωνία; Διαφωνώ... άλλωστε δεν νομίζω καν από πλευράς της gay κοινότητας να έχει τεθεί ακτιβιστικά ζήτημα υιοθεσιών... μάλλον αντεπιχείρημα των διαφωνούντων με τη νομική κατοχύρωση είναι προς το παρόν... αλλά πες, πες, όλο και κάτι θα μείνει
Δεν είναι προστατευτισμός; Κοινωνικός πατερναλισμός, όπου το κράτος - πατερούλης, όχι μόνο δεν "κλείνει τα μάτια", αλλά πάει να τα "ανοίξει" με το ζόρι στην κοινωνία; Διαφωνώ... άλλωστε δεν νομίζω καν από πλευράς της gay κοινότητας να έχει τεθεί ακτιβιστικά ζήτημα υιοθεσιών... μάλλον αντεπιχείρημα των διαφωνούντων με τη νομική κατοχύρωση είναι προς το παρόν... αλλά πες, πες, όλο και κάτι θα μείνει
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
διαφωνω με την σημερινη εννοια του κρατους σε θεωρητικο επιπεδο,γενικα ειμαι σιγουρος πως το κρατος δεν υποστηριξει το συμφερον κανενος εκτος και αν αυτο συμβαδιζει με τα δικα του συμφεροντα. επι του θεματος πιστευω πως το κρατος πρεπει αφενως μεν να δεινει ελευθεριες (και ποσο μαλλον κοινωνικες ελευθεριες) και αφετερου να υποστηριζει κοινωνικα αδυναμες ομαδες και να τους δεινει ευκαιριες...
σκεψου πχ την περιοδο απο την εποχη του βενιζελου μεχρι την μεταπολιτευση... το κουκουε ηταν εκτος νομου, τα μελη του κουκουε κοινωνικα καταδικασμενα, δεν επαιρναν ευκαιριες εξοριζονταν και καταδιοκονταν, μετα την μεταπολιτευση παρα την αριστερη στροφη της κοινωνιας και της νομιμοποιησης του κομματος αρχισε να φευγει η ρετσινια... τωρα απλα το κουκουε ειναι ενα ενσωματομενο στην κοινωνια κομμα, με μελη αποδεκτα που αλλοι τα γουσταρουν και αλλοι οχι... (σορυ αν δεν ειναι 100% ευστοχο το παραδειγμα μου αλλα ειναι μεγαλες οι ωρες κ εν παση περιπτωση καταλαβαινεις τι θελω να πω)
ασχετο αλλα δεν υποστηριζω τον ορο γκευ κοινοτητα οσο αυτη μενει σε σεξιστικα πλαισια... ειναι κατι σαν τον στειρο φεμινιστικο κινημα
σκεψου πχ την περιοδο απο την εποχη του βενιζελου μεχρι την μεταπολιτευση... το κουκουε ηταν εκτος νομου, τα μελη του κουκουε κοινωνικα καταδικασμενα, δεν επαιρναν ευκαιριες εξοριζονταν και καταδιοκονταν, μετα την μεταπολιτευση παρα την αριστερη στροφη της κοινωνιας και της νομιμοποιησης του κομματος αρχισε να φευγει η ρετσινια... τωρα απλα το κουκουε ειναι ενα ενσωματομενο στην κοινωνια κομμα, με μελη αποδεκτα που αλλοι τα γουσταρουν και αλλοι οχι... (σορυ αν δεν ειναι 100% ευστοχο το παραδειγμα μου αλλα ειναι μεγαλες οι ωρες κ εν παση περιπτωση καταλαβαινεις τι θελω να πω)
ασχετο αλλα δεν υποστηριζω τον ορο γκευ κοινοτητα οσο αυτη μενει σε σεξιστικα πλαισια... ειναι κατι σαν τον στειρο φεμινιστικο κινημα

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
ο χαμένος τα παίρνει όλα
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Εννοειται οτι οι ομοφυλοφιλοι πρεπει να εχουν το δικαιωμα να υιοθετουν και να μεγαλωνουν παιδια.Ενα παιδι για να μεγαλωσει σωστα θελει αγαπη και σεβασμο.Οση αγαπη και σεβασμο θα παρει απο 1 μπαμπα και 1 μαμα,την ιδια αγαπη και τον ιδιο σεβασμο θα παρει σε 1 οικογενεια με 2 μπαμπαδες ή 2 μαμαδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dj manos την Τετ Ιουν 04, 2008 2:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dennis Lynn Rader
- Real Name: Mort Nezach Van Uriel
Proswpika to thema mou einai adiaforo, alla ipostirizw ti gnwmi oti ta omofila zeugaria prepei na exoun astika/politeiaka diakaiwmata. Nomizw pos i simviwsi ws oros tha tairiaze perissotero apo ton oro tou gamou giati aploustata ex orismou den ifistatai se tetoia periptwsi kai de nomizw oti einai kako na min to leme gamo. Prepei na vgei neos nomos i thesmos apo tin politeia pou na katoxironei ta dikaiwmata autwn twn anthrwpwn. Simfwnw stin apopsi oti einai afisiki k anomali i sxesi omofilon alla epeidi exw kai egw tis dikes mou koitaw na krinw ton eauto mou mono.
Oso gia to thema pou den milaei kaneis gia tis lesvies tha pw auto :
Einai thema kalaisthisias! Allo dio ginaikes na xaideuontai pou einai fantastiko theama kai allo dio ntaglarades, mmmm aidia....
Oso gia to thema pou den milaei kaneis gia tis lesvies tha pw auto :
Einai thema kalaisthisias! Allo dio ginaikes na xaideuontai pou einai fantastiko theama kai allo dio ntaglarades, mmmm aidia....
- vbalos
- Real Name: Vasilis
Κατ' αρχην οι περισσοτερες λεσβίες δεν είναι όπως τις βλέπεις στις τσόντες και πίστεψε με αν τις δεις είναι θέαμα άθλιο ... Μη σου πω ότι θα προτιμήσεις τους νταγκλαράδες.
Μετά πανω στο θέμα η άποψη μου είναι η εξής : είναι ιδιαίτερα κομπλεξικό από μέρους οποιουδήποτε να σιχαίνεται τους γκέυ και πολύ περισσότερο να κατακρίνει το γεγονός ότι θα μπορούσαν να υιοθετήσουν κάποιο παιδί ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς το πόσα παιδιά σε αυτή την σάπια από κάθε άποψη κοινωνία μεγαλώνουν σε άσυλα κάτω από άθλιες συνθήκες και πολλά ακόμη ούτε καν εκεί αλλά στο δρόμο...Επίσης κανείς συντηρητικός (που εννοείται ότι σιχαίνονται τους γκέυ) δεν κατακρίνει το πρότυπο της πατριαρχίας που το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει παιδιά και στη συνέχεια βαρβατάντρες που τα κόμπλεξ που κουβαλάνε από την υποβάθμηση του ρόλου της ίδιας τους της μητέρας τους καθιστά ανίκανους απόλυτα να ανοίξουν το μυαλό τους για να πάει η κοινωνία αυτή κάποια στιγμή μπροστά (προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί και τώρα μπροστά υποτίθεται ότι πηγαίνει). Προσωπικά θα προτιμήσω τα πουστόπαιδα , πουστόπαιδα όμως που έχουν μεγαλώσει με αγάπη και είναι έτοιμα να προσφέρουν κάτι παραπάνω στην κοινωνία από αυτά που ΔΕΝ μπόρεσαν τα straightόπαιδα να μας δώσουν. Ακόμη προς επικριτές των γκέυ: σταματήστε να κατακρίνετε ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε και πολύ περισσότερο ότι δε θα είχατε ποτέ τα αρ..δια να παραδεχτείτε γιατί πιστεψτε με το να παραδεχτείς ότι είσαι γκέυ κάτω από αυτές τις προυποθέσεις που ισχύουν και που εσείς δημιουργείτε θέλει πολλά αρχ..δια πολλά περισσότερα από το να κρίνεις και να κοροιδεύεις κάποιον που θεωρητικά είναι πιό αδύναμος από εσένα και που ποσοστιαία το κοινωνικό σύνολο είναι μαζί σου...Στο κάτω κάτω στο δικό του μπαίνει όχι στο δικό σου...ή μήπως θα ήθελες να ήταν ο δικός σου και δεν έχεις αυτά που λέγαμε ώστε να το παραδεχτείς...
Μετά πανω στο θέμα η άποψη μου είναι η εξής : είναι ιδιαίτερα κομπλεξικό από μέρους οποιουδήποτε να σιχαίνεται τους γκέυ και πολύ περισσότερο να κατακρίνει το γεγονός ότι θα μπορούσαν να υιοθετήσουν κάποιο παιδί ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς το πόσα παιδιά σε αυτή την σάπια από κάθε άποψη κοινωνία μεγαλώνουν σε άσυλα κάτω από άθλιες συνθήκες και πολλά ακόμη ούτε καν εκεί αλλά στο δρόμο...Επίσης κανείς συντηρητικός (που εννοείται ότι σιχαίνονται τους γκέυ) δεν κατακρίνει το πρότυπο της πατριαρχίας που το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει παιδιά και στη συνέχεια βαρβατάντρες που τα κόμπλεξ που κουβαλάνε από την υποβάθμηση του ρόλου της ίδιας τους της μητέρας τους καθιστά ανίκανους απόλυτα να ανοίξουν το μυαλό τους για να πάει η κοινωνία αυτή κάποια στιγμή μπροστά (προς τη σωστή κατεύθυνση γιατί και τώρα μπροστά υποτίθεται ότι πηγαίνει). Προσωπικά θα προτιμήσω τα πουστόπαιδα , πουστόπαιδα όμως που έχουν μεγαλώσει με αγάπη και είναι έτοιμα να προσφέρουν κάτι παραπάνω στην κοινωνία από αυτά που ΔΕΝ μπόρεσαν τα straightόπαιδα να μας δώσουν. Ακόμη προς επικριτές των γκέυ: σταματήστε να κατακρίνετε ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε και πολύ περισσότερο ότι δε θα είχατε ποτέ τα αρ..δια να παραδεχτείτε γιατί πιστεψτε με το να παραδεχτείς ότι είσαι γκέυ κάτω από αυτές τις προυποθέσεις που ισχύουν και που εσείς δημιουργείτε θέλει πολλά αρχ..δια πολλά περισσότερα από το να κρίνεις και να κοροιδεύεις κάποιον που θεωρητικά είναι πιό αδύναμος από εσένα και που ποσοστιαία το κοινωνικό σύνολο είναι μαζί σου...Στο κάτω κάτω στο δικό του μπαίνει όχι στο δικό σου...ή μήπως θα ήθελες να ήταν ο δικός σου και δεν έχεις αυτά που λέγαμε ώστε να το παραδεχτείς...
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Έλεος πια μ' αυτή την ιστορία. Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τις λεσβίες από τα λεσβιακά; Οι λεσβίες είναι εν γένει βαρύτονες, κοντοκουρεμένες (συνήθως με καρφάκια και ζελέ), τσαμπουκαλεμένες, ντύνονται άκομψα και βρωμάνε μπύρα. Το λεσβιακό είναι κάτι πολύ διαφορετικό και είναι απολαυστικό (όπως το εννοείς, Κλάρα) μόνο όταν συμμετέχουν γυναίκες που δεν πληρούν κανένα από τα παραπάνω κριτήρια. Δηλ. όταν γίνεται ανάμεσα σε θυληκά που είναι και φαίνονται. Αν το θες κι αλλιώς, είναι σαν το γνωστό και κοινώς αποδεκτό "τη μα#$κία την αγάπησαν πολλοί, τον μ$%#κα ουδείς".O kanenas έγραψε:Για τις λεσβίες όμως δε νομίζω να ντρέπεσαι και πολύ...
Όσο για τους γάμους ανάμεσα σε ομόφυλους (είτε είναι ομοφυλόφιλοι είτε όχι), το βασικό ερώτημα είναι μάλλον αυτό του Ευ-Άγγελου. Το βέβαιο είναι ότι αν αρχίσουν να αναγνωρίζονται χηρείες, διατροφές, κλπ. σε γάμους ομόφυλων (ειδικά στην Αλεπουδοδημοκρατία του Ελλαδιστάν) θα γίνει μεγάλο πανηγύρι
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Τόσα σοβαρά προβλήματα έχουμε ως κοινωνία, αυτό μας ενόχλησε. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!
Πάντως είναι πραγματικά τραγελαφικό το πως ψάχνουν τώρα να βρουν πάτημα στο νόμο, για να ακυρώσουν τους γάμους, και να δικάσουν τον δήμαρχο, και δεν συμμαζεύεται. Γιατί εκτός του ότι δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε, έχουμε και 53534534 νόμους, με 5 παραγράφους, ακόμα και για το πιο απλό, και άλλα τόσα παραθυράκια. Και τελικά τίποτα δεν δουλεύει..
Όσο αναφορά το θέμα της υιοθεσίας, και εμένα με ξενίζει λίγο ένα παιδία με δύο μαμάδες ή μπαμπάδες, αλλά από την άλλη, βλέπω πως με μεγαλώνουν και ορισμένες οικογένειες με μπαμπά και μαμά τα παιδιά τους, και λέω, γιατί αναγκαστικά να ήταν χειρότερα οι άλλες; Τελικά το σημαντικότερο είναι να υπάρχει αγάπη, και να νιώθουμε εντάξει με τον εαυτό μας και τις επιλογές μας, και αν μας δαχτυλοδείξουν οι άλλοι, η ντροπή δική τους..
Πάντως είναι πραγματικά τραγελαφικό το πως ψάχνουν τώρα να βρουν πάτημα στο νόμο, για να ακυρώσουν τους γάμους, και να δικάσουν τον δήμαρχο, και δεν συμμαζεύεται. Γιατί εκτός του ότι δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε, έχουμε και 53534534 νόμους, με 5 παραγράφους, ακόμα και για το πιο απλό, και άλλα τόσα παραθυράκια. Και τελικά τίποτα δεν δουλεύει..
Όσο αναφορά το θέμα της υιοθεσίας, και εμένα με ξενίζει λίγο ένα παιδία με δύο μαμάδες ή μπαμπάδες, αλλά από την άλλη, βλέπω πως με μεγαλώνουν και ορισμένες οικογένειες με μπαμπά και μαμά τα παιδιά τους, και λέω, γιατί αναγκαστικά να ήταν χειρότερα οι άλλες; Τελικά το σημαντικότερο είναι να υπάρχει αγάπη, και να νιώθουμε εντάξει με τον εαυτό μας και τις επιλογές μας, και αν μας δαχτυλοδείξουν οι άλλοι, η ντροπή δική τους..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Off Topic
drcypher έγραψε:Έλεος πια μ' αυτή την ιστορία. Δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε τις λεσβίες από τα λεσβιακά; Οι λεσβίες είναι εν γένει βαρύτονες, κοντοκουρεμένες (συνήθως με καρφάκια και ζελέ), τσαμπουκαλεμένες, ντύνονται άκομψα και βρωμάνε μπύρα.
Κρίμα που δεν έχεις γνωρίσει ακόμα την όμορφη πλευρά των λεσβίων.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
ρε πατε καλα ρε?????
μηπως ειμαστε απο διαφορετικο πλανητη??????
ενταξει δε μπορω να πω στο κρεβατι του ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει ας πηγαινει και με ζωα.....
το θεμα ειναι ομως οτι εχει γινει τετοιο θεμα που δεν καταλαβαινω το λογο....
ναι ειναι καποιοι ανθρωποι διαφορετικοι γιατι θα πρεπει να το διατυμπανιζουν σε ολο τον κοσμο,γιατι θα πρεπει να πεισθουμε πως ειναι κατι φυσιολογικο ενω δεν ειναι?γιατι θα πρεπει να παντευονται?ο γαμος ειναι ενα θρησκευτικο γεγονος που εχει να κανει και με τα ηθη και τις αξιες της εκαστοτε θρησκειας,ο πολιτικος γαμος δε ειναι η ενωση 2 ανθρωπων που επιθυμουν την ενωση αλλα εχουν προβλημα στο θεμα θρησκεια....ο γαμος ακομα και σα λεξη ειναι εν γενει φτιαγμενη για να απευθυνεται σε ενα ανδρα και μια γυναικα,και απο τη στιγμη που πλεον υπαρχει το συμφωνο γαμου που μπορει να τους κατοχυρωσει τα συμφεροντα δε βρισκω το λογο να κανουν κατι ακομα πιο ανωμαλο απο αυτο που ειναι.
ΤΕλειωνω με το συμαντικοτερο ολων.....ειναι απαραδεκτο να μεγαλωσουν παιδια μεσα σε τετοια ζευγαρια πειτε οτι θελετε για μενα ειναι απαραδεκτο,μπορει να υπαρχουν ετεροφυλοφιλα ζευγαρια που κανουν τη χειρηστη διαπαιδαγωγηση στα παιδια τους αλλα αυτο δεν ακυρωνει το εργο που κανουν οι υπολοιποι
θα πρεπει καποια στιγμη ολοι να καταλαβουμε κατι:
το οτι ζουμε σε μια δημοκρατικη χωρα και θελουμε να λεγομαστε δημοκρατες δε σημαινει οτι ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να κανει οτι του κατεβει....για να υπαρχει μια ομαλη λειτουργια της κοινωνια θα πρεπει αυτη να διεπεται απο καποιους κανονες...ειτε αυτοι ειναι νομοι ειτε αυτοι ειναι ηθικοι -αγραφοι κανονες....
το να εχει ο καθενας δικαιωμα να κανει οτι του γουσταρει δε λεγεται ισα δικαιωματα και δημοκρατια αλλα ασυδοσια και παρτακισμος και τελικα νομος της ζουγκλας
εγω λεω σε λιγο να επιτρεπονται οι γαμοι με τα ζωα και με αντικειμενα και καλο ειναι να κανουν και παιδια......επισης εχω βιτσιο να βαραω οποιον θελω στο δρομο, δε καταλαβα ειναι δικαιωμα μου,ελευθερος ανθρωπος δεν ειμαι????
σα πολυ δεν την εχουμε δει με τα δικαιωματα?μαλλον θα πρεπει ολοι καποια στιγμη να θυμηθουμε και τις υποχρεωσεις μας.....ελπιζω να εγινα κατανοητος
μηπως ειμαστε απο διαφορετικο πλανητη??????
ενταξει δε μπορω να πω στο κρεβατι του ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει ας πηγαινει και με ζωα.....
το θεμα ειναι ομως οτι εχει γινει τετοιο θεμα που δεν καταλαβαινω το λογο....
ναι ειναι καποιοι ανθρωποι διαφορετικοι γιατι θα πρεπει να το διατυμπανιζουν σε ολο τον κοσμο,γιατι θα πρεπει να πεισθουμε πως ειναι κατι φυσιολογικο ενω δεν ειναι?γιατι θα πρεπει να παντευονται?ο γαμος ειναι ενα θρησκευτικο γεγονος που εχει να κανει και με τα ηθη και τις αξιες της εκαστοτε θρησκειας,ο πολιτικος γαμος δε ειναι η ενωση 2 ανθρωπων που επιθυμουν την ενωση αλλα εχουν προβλημα στο θεμα θρησκεια....ο γαμος ακομα και σα λεξη ειναι εν γενει φτιαγμενη για να απευθυνεται σε ενα ανδρα και μια γυναικα,και απο τη στιγμη που πλεον υπαρχει το συμφωνο γαμου που μπορει να τους κατοχυρωσει τα συμφεροντα δε βρισκω το λογο να κανουν κατι ακομα πιο ανωμαλο απο αυτο που ειναι.
ΤΕλειωνω με το συμαντικοτερο ολων.....ειναι απαραδεκτο να μεγαλωσουν παιδια μεσα σε τετοια ζευγαρια πειτε οτι θελετε για μενα ειναι απαραδεκτο,μπορει να υπαρχουν ετεροφυλοφιλα ζευγαρια που κανουν τη χειρηστη διαπαιδαγωγηση στα παιδια τους αλλα αυτο δεν ακυρωνει το εργο που κανουν οι υπολοιποι
θα πρεπει καποια στιγμη ολοι να καταλαβουμε κατι:
το οτι ζουμε σε μια δημοκρατικη χωρα και θελουμε να λεγομαστε δημοκρατες δε σημαινει οτι ο καθενας εχει καθε δικαιωμα να κανει οτι του κατεβει....για να υπαρχει μια ομαλη λειτουργια της κοινωνια θα πρεπει αυτη να διεπεται απο καποιους κανονες...ειτε αυτοι ειναι νομοι ειτε αυτοι ειναι ηθικοι -αγραφοι κανονες....
το να εχει ο καθενας δικαιωμα να κανει οτι του γουσταρει δε λεγεται ισα δικαιωματα και δημοκρατια αλλα ασυδοσια και παρτακισμος και τελικα νομος της ζουγκλας
εγω λεω σε λιγο να επιτρεπονται οι γαμοι με τα ζωα και με αντικειμενα και καλο ειναι να κανουν και παιδια......επισης εχω βιτσιο να βαραω οποιον θελω στο δρομο, δε καταλαβα ειναι δικαιωμα μου,ελευθερος ανθρωπος δεν ειμαι????
σα πολυ δεν την εχουμε δει με τα δικαιωματα?μαλλον θα πρεπει ολοι καποια στιγμη να θυμηθουμε και τις υποχρεωσεις μας.....ελπιζω να εγινα κατανοητος
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- ManOzzY
Μόλις μου ήρθε στο μυαλό ένα πολύ καλό παράδειγμα!!!
Όλοι ξέρουμε τη σειρά Φιλαράκια. Ξεχνάτε ότι το παιδί του Ρος μεγαλώνει με δύο μαμάδες; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται!
Στη τελική τι είναι καλύτερο ένα παιδί να μεγαλώνει με 2 μαμάδες/μπαμπάδες ή να μεγαλώνει με το πατέρα το μπεκρή και τη μάνα που τρέχει και δε φτάνει;
Προσωπικά μπορώ να σκεφτώ πολλά τέτοια παραδείγματα, οπότε αυτό που μετράει στο τέλος είναι η αγάπη.
Τώρα αν το παιδί μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες μπεκρήδες, βίαιους και ντιγκιντάνγκες τότε... το παιδί είναι απλά πολύ άτυχο!
Όλοι ξέρουμε τη σειρά Φιλαράκια. Ξεχνάτε ότι το παιδί του Ρος μεγαλώνει με δύο μαμάδες; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται!
Στη τελική τι είναι καλύτερο ένα παιδί να μεγαλώνει με 2 μαμάδες/μπαμπάδες ή να μεγαλώνει με το πατέρα το μπεκρή και τη μάνα που τρέχει και δε φτάνει;
Προσωπικά μπορώ να σκεφτώ πολλά τέτοια παραδείγματα, οπότε αυτό που μετράει στο τέλος είναι η αγάπη.
Τώρα αν το παιδί μεγαλώνει με δύο μπαμπάδες μπεκρήδες, βίαιους και ντιγκιντάνγκες τότε... το παιδί είναι απλά πολύ άτυχο!
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
φιλε μου ,σκληραιε,θα σου απαντησω λιτα και περιεκτικα...πρωτον:'η θρησκεια και οι νομοι ειναι 2 μπατεριτσες για ανθρωπους με αδυναμα ποδια'---->ντενι ντιντερο.εξυπνος εισαι και καταλαβες τι εννοω.δευτερον η ηθικη ειναι καθαρα υποκειμενικο πραγμα.δεν μπορεις να επιβαλλεις στον αλλον αυτο που θεωρεις ΕΣΥ ηθικη.για εμενα μπορει να ειναι ηθικη να εχω 100 γυναικες και για εσενα να εχεις 1.
- ManOzzY
Αυτό μου αρέσει και εμένα ηθικά!dj manos έγραψε:...για εμενα μπορει να ειναι ηθικη να εχω 100 γυναικες..