Βρε Κωστή, πλάκα κάνεις έτσι;
Εγώ έδωσα και πέρασα ΣΔΕ από Γκαρούτσο (επί Τσινιά) με αποτέλεσμα να μην έχω ιδέα από ΣΔΕ. Στις ΜΔΕ στο 5ο εξάμηνο όμως τσίμπησα το Boyce-Diprima του αφιέρωσα μια εβδομάδα και
έμαθα ΣΔΕ στο επίπεδο που μου χρειάζονται.
Λοιπόν, για τα υπόλοιπα:
Φυσική ΙΙΙ: Το βιβλίο του Pain δεν είναι ακριβώς "βιβλίο" είναι υπό την μορφή σημειώσεων (όπως το είχε χαρακτηρίσει και ο κ.Κατσούφης) έχοντας όμως όλα τα απαραίτητα (θεωρία/ασκήσεις) για να κατανοήσεις και να περάσεις το μάθημα. Η πανεπιστημιακή του Berkeley είναι η πανεπιστημιακή του Berkeley (αν έχεις πάρει τη μηχανική της ίδιας σειράς θα κατάλαβες ήδη

) . & -
Ανάλυση ΙΙΙ: Το βιβλίο των Καδιανάκη/Καρανάσιου/Φελλούρη είναι πραγματικά ένα πολύ καλό βιβλίο για το μάθημα που το καλύπτει πλήρως (μιας και είναι γραμμένο και από τον διδάσκοντα). Τώρα από τον ίδιον είχε προταθεί και το βιβλίο του Tromba για κάτι παραπάνω. Εγώ θα τσίμπαγα το βιβλίο του Καδιανάκη για πρώτη ανάγνωση και μετά θα δανειζόμουν τον Tromba από τη βιβλιοθήκη
Μηχανική ΙΙΙ: Δεν έχω ιδέα, sorry. 'Εχουν αλλάξει τα θέματα από τότε που το έδινα.
Πιθανότητες: Εγώ αν δικαιούμαι να το πάρω θα τσιμπήσω το A first Course in Probability γιατί το βιβλίο του Σπηλιώτη/Κοκολάκη που έδιναν μέχρι και φέτος δεν μπορώ να πω ότι το συμπάθησα ...