Sex σε δημόσιο χώρο

Όχι δεν λέμε τον καιρό εδώ. Απλά αναλύουμε τους βαθυστόχαστους προβληματισμούς γύρω από διάφορα θέματα της καθημερινότητας. Με λίγα λόγια: ό,τι να 'ναι!

Συντονιστής: AlexandraDC

Άβαταρ μέλους
O kanenas
Δημοσιεύσεις: 3246
Εγγραφή: Κυρ Νοέμ 05, 2006 3:26 pm
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Ntanos έγραψε:Το δημόσιο χαμούρεμα που ξεπερνάει τα όρια λοιπόν, νομίζω πως ανήκει στα παραπάνω κατηγορία,και για αυτό δεν είναι γενικά αποδεκτό. Καλύτερα να μην μπλέκουμε στην κουβέντα τον συντηρητισμό,το θεωρώ άσχετο με το θέμα..
Τελικά, μάλλον, εκεί είναι η ουσία του θέματος.
Ntanos έγραψε:Είναι κάτι που, επαναλαμβάνω,καλώς ή κακώς,το έχουμε συνδέσει με το επίπεδο και τον πολιτισμό μας.
Και για να μπορέσω να απαντήσω αν είναι καλό ή κακό που το έχουμε συνδέσει έτσι, πρέπει να απαντήσω στο ερώτημα "Τι σημαίνει πολιτισμένος?".
Εγώ νομίζω ότι κάποιος είναι πολιτισμένος, όταν έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί την λογική όταν σκέφτεται, όταν είναι ενημερωμένος για τα κοινωνικά-πολιτικά-οικονομικά γεγονότα και τα επίκαιρα αλλά και τα ιστορικά, όταν έχει κρίση, όταν έχει ενδιαφέροντα ως άνθρωπος και όχι όταν δεν ρεύεται ή χαμουρεύεται ή κλάνει κλπ σε δημόσιο χώρο.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Δημοσιεύσεις: 2299
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 7:33 am
Real Name: Κώτσος Φίλ
Gender: Male
Τοποθεσία: Μπροστά στην οθόνη

Δημοσίευση από drcypher »

O kanenas έγραψε:Γιατί ρε παιδιά? Τόσο αηδιαστικός είναι ο έρωτας? Τόσο σιχαμερό να βλέπεις δύο άτομα να περνάνε καλά? Τι ακριβώς είναι αυτό που σας ενοχλεί?
Καλά, το έχουμε χάσει τελείως. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όλα τα πράγματα αξιολογούνται σε ένα πλαίσιο ή περιβάλλον; Μίλησε κανείς για τον έρωτα καθ' εαυτόν; Εσύ η ίδια έφτιαξες topic "σε δημόσιο χώρο". Ό,τι κάνεις στην τουαλέτα σου, στην κουζίνα σου, το κρεβάτι σου συμφωνώ ότι δε με ενδιαφέρει. Έχω το δικαίωμα να θεωρώ πως άτομα που χαμουρεύονται συστηματικά και απροκάλυπτα π.χ. σε μια καφετέρια για μένα στερούνται αυτοσεβασμού και αγγίζουν την επιδειξιομανία;

Όχι επειδή το σεξ είναι αηδιαστικό, αλλά επειδή δεν μπορούν να ξεχωρίσουν στιγμές και χώρους. Τουλάχιστον με τον τρόπο που τα ξεχωρίζω εγώ. Μεσαίωνας;
el_greco έγραψε:Δεν είναι σε καμία περίπτωση σιχαμερό να βλέπεις ένα ζευγάρι πιασμένο χεράκι χεράκι, ούτε να φιλιέται δημόσια.
Ξέρω πολλές περιπτώσεις :P
Οποιος πει ότι δεν έχει "ερωτοτροπήσει" δημόσια
ή α) λέει ψέματα
ή β)  είναι ξενέρωτος
και γενικά δεν ξέρει να απολαμβάνει τις χαρέσ τησ ζωής αποβάλοντας κομπλεξαρίσματα.
Άντε πάλι "οι χαρέσ τησ ζωής" και τα "κομπλεξαρίσματα". Και φυσικά το επιχείρημα "αν δεν το έχετε κάνει και σεις, είστε ψεύτες ή ξενέρωτοι". Ωραία, οι περισσότεροι από εμάς έχει φιληθεί ή έχει χαμουρευτεί δημοσίως, και όχι μόνο. Και σε καναπέ καφετέριας, και σε αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου, και σε παγκάκια, και όπου θες. Πόσες φορές στη ζωή του; Με πόση διάρκεια; Μέσα στην παρέα; Μέρα-μεσημέρι; Μέσα στον κόσμο; Κάθε μέρα;

Όταν ξαναανοίξει η σχολή θέλω να βρεθούμε, να πάρεις την κοπέλα σου, και να βγούμε παρέα για καφέ. Και να κάθεσαι να χαμουρεύεσαι επί δυο ώρες. Αλλιώς θα'σαι κομπλεξικός ή ξενέρωτος. Πως σου φαίνεται τώρα αυτό σαν επιχειρηματολογία;

Όχι δυο τρια φιλάκια και κανά χούφτωμα. Καβάλα, δάχτυλα και πέρα δώθε, και θα παίρνεις ανάσα κάθε 2 λεπτά!
O kanenas έγραψε:Νομίζω ότι το χαμούρεμα, ξεπερνώντας τα "όρια", ενός ζευγαριού θεωρείται πρόκληση και χυδιαότητα, επειδή έχει δημιουργηθεί ταμπού γύρω από το θέμα "έρωτας".
Αυτό περίμενα να ακούσω... Ταμπού γύρω από το θέμα "έρωτας"! Τα λυκειόπαιδα έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να πηδιούνται μέσα στις τάξεις και στο προαύλιο, το Internet είναι γεμάτο τσόντες, παιδοφιλικά video, κοπρολαγνία, στην τηλεόραση βγλέπεις παντού χαμουρέματα, gay, τραβέλια, ξώβυζα, ξέκολα, ξώπλατα, Σάκη Ρουβά, τα περισσότερα μας αστεία έχουν μέσα γαμήσια και κώλους, απλά καθημερινά ρήματα πλέον δημιουργούν πονηρά βλακώδη χαμογελάκια καθώς το οτιδήποτε φέρνει σεξουαλικά υπονοούμενα...

Και αυτή η κοινωνία δεν είναι σεξομανής... έχει ταμπού! Τι να πω...
noir έγραψε:Με δυο λογια, εχουμε συνηθησει (ως κοινωνια) να βλεπουμε μεσα απο τη κλειδαροτρυπα το "απαγορευμενο", αλλα οταν ανοιξει η ιδια η πορτα "απειλουμαστε".
Κι άλλη υπερβολή. Ποιος είπε ότι απειλείται; Να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Αν εγώ πάω το βράδυ στην καφετέρια και πάρω μαζί την κυματική και 3 τετράδια θα με πεις βλαμμένο ή όχι; Μιλάμε για κάτι που μας ξενίζει ή που δεν το γουστάρουμε. Ειδικότερα και εντονότερα, δε, όταν έχεις βγει με παρέα και κάθεσαι όλη την ώρα και χαριεντίζεσαι με τη γκόμενο. Ε άι στα κομμάτια, τι βγήκες μαζί μας; Κάτσε σπίτι σου και βγάλτε τα μάτια σας!
el_greco έγραψε:Το sex, τέλος, προφανώς και είναι φυσιολογική λειτουργία. Όπως και η αφόδευση, η ούρηση κλπ.
Δεν είναι μόνο φυσιολογικές λειτουργίες. Συχνά είναι και απολαυστικές. Και θα ήθελα πολύ να κάνω όλα αυτά μπροστά σε ορισμένους εδώ μέσα για να δω τις ακομπλεξάριστες φάτσες τους. Αλλά μάλλον είμαι πολύ κομπλεξικός για να το κάνω... οπότε θα παραμείνω στις θεωρητικές διαβεβαιώσεις όλων ότι είναι υπεράνω ;)
O kanenas έγραψε:Ναι. Όταν βλέπεις τσόντες, θες να γαμήσεις, να βάλεις το πουλί σου σε μια τρύπα. Κάτι που είναι τελείως χυδαίο.

[..]

Για μένα το δεύτερο είναι πολύ πιο αγνο από το πρώτο.
Η αποθέωση της αυθαιρεσίας. Μια από τα ίδια. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι αυτό που λέτε κόμπλεξ είναι απλώς τα όρια του καθενός. "Το πουλί σου σε μια τρύπα" είναι ο τρόπος σκέψης των περισσότερων ανδρών, αν δεν το έχεις ήδη υπ' όψιν σου. Και επειδή π.χ. εγώ δεν το θεωρώ χυδαίο, αλλά γαμάτο, θεωρώ ότι είσαι πουριτανή και παραμυθόπληκτη.

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Κάναμε το σεξ ταμπού, φτάσαμε στο σημείο να πούμε ότι κάποιοι το θεωρούν αηδιαστικό, ότι απειλούνται από αυτό, ότι είναι κομπλεξικοί ή ψεύτες ή ξενέρωτοι, μόνο και μόνο επειδή δε γουστάρουν να το βλέπουν στην παρέα τους όταν θα βγουν για καφέ, ή σε κάθε γωνιά του δρόμου. Πάτε μια βόλτα στο Φαληράκι, στα Μάλλια ή στο Λαγανά το καλοκαίρι και ελάτε να μου ξαναμιλήσετε για πουριτανισμό και αισθητική.

Και όλα αυτά ποιος; Άνθρωποι που στο ίδιο κείμενο που αποτάσσονται τις διαχωριστικές γραμμές, απλώς βάζουν τη δική τους διαχωριστική γραμμή ένα κλικ πιο πάνω ή πιο κάτω από εκεί που προσπάθησαν να τη βγάλουν.

Κατασκευάζετε υπερβολές και πουριτανούς για να τους επιτεθείτε, άνθρωποι που είστε απλώς πουριτανοί σε μετατοπισμένη κλίμακα! Όσο για το σεβασμό στη διαφορετικότητα (ειδικά της αισθητικής), μηδέν!

Τι να πω...
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Δημοσιεύσεις: 2299
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 01, 2006 7:33 am
Real Name: Κώτσος Φίλ
Gender: Male
Τοποθεσία: Μπροστά στην οθόνη

Δημοσίευση από drcypher »

O kanenas έγραψε:Εγώ νομίζω ότι κάποιος είναι πολιτισμένος, όταν έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί την λογική όταν σκέφτεται, όταν είναι ενημερωμένος για τα κοινωνικά-πολιτικά-οικονομικά γεγονότα και τα επίκαιρα αλλά και τα ιστορικά, όταν έχει κρίση, όταν έχει ενδιαφέροντα ως άνθρωπος και όχι όταν δεν ρεύεται ή χαμουρεύεται ή κλάνει κλπ σε δημόσιο χώρο.
Παραδόξως δε σε έχω δει να κάνεις κάτι από αυτά που θεωρείς ότι δεν έρχονται σε αντίθεση με τον πολιτισμό, χωρίς να υποννοώ ότι έχουν κάποια σχέση με τον ορισμό του πολιτισμού. Αναρρωτιέμαι, βέβαια, πώς ορισμένοι από εσάς κυκλοφορείτε με ρούχα στη σχολή, αντί να είστε όλη μέρα μαστουρωμένοι με LSD καβάλα ο ένας στον άλλον... Πόσο συντηρητικοί! Πόσα ταμπού!

Είμαστε όλοι χίππις! Πολιτισμός=καφρίλα, σεξ=χέσιμο=απόλαυση, κάντε το παντού! Τριπάκια, φούντα και κόκα για όλουςςςςςςςς!

Υ.Γ.: Επαναλαμβάνω: Πάτε βόλτα στα μέρη που παραθερίζουν μαζικά οι εγγλέζοι το καλοκαίρι, κι αν δεν ξενερώσετε με τη ζωή σας, ελάτε πάλι να τρίψετε το ακομπλεξάριστο "είναι" σας στη πουριτανική μούρη των υπολοίπων εδώ.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Ευ-Αγγελος
Δημοσιεύσεις: 368
Εγγραφή: Παρ Νοέμ 03, 2006 8:40 pm
Real Name: ...
Gender: Male
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Ευ-Αγγελος »

Δυστηχώς ή ευτυχώς ,με τη λογική όπως παραθέσατε πιο πάνω, έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα:

 Οι αρχές,είτε βαρυσήμαντες(άτυποι νόμοι)είτε όταν περιορίζονται σε απλά θέματα(τρόποι καλής συμπεριφοράς) καθώς και εκείνες που γίναν νόμοι(μη σκοτώσεις,μη κλέψεις...),καλώς ή κακώς περιορίζουν τις κινήσεις του κάθε ατόμου.Θα μπορούσε μάλιστα κάποιος να πει πως περιορίζουν και την ατομική του ελευθερία.
 Αν αυτό υποθέσουμε πως είναι συντηρητικό(τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει πως οι περισσότεροι θέλουν να πουν).
 Κι εφόσον βέβαια κύριο στοιχείο του συντηριτησμού είναι ο περιορισμός των ελεύθερων κινήσεων ενός ατόμου(όχι πάντα με πονηρό σκοπό).
  Τότε , όσο περισσότερες αρχές έχεις και τις τηρείς , τόσο πιο συντηριτικός είσαι.Αφού τηρώντας αυτές περιορίζεις τον εαυτό σου.Δεν πράττεις πολλά , τα οποία θα έπραττες αν δεν τις τηρούσες , ή απλά δεν τις είχες.
  Κι έρχομαι να ρωτήσω.Ποιά η διαφορά μας απο τα ζώα;
 Τα ζώα δημιουργούν πρώιμη μορφή τέχνης(το έχω δει σε ντοκιμαντέρ), σκέφτονται(όσο μπορούν) , κάνουν σεξ ,αναπαράγονται , τρώνε , κοιμούνται , ....
Δεν έχουν αρχές , δεν τα περιορίζει τίποτα.Το κάθε ζώο μπορεί να κάνει οτι θέλει, οτι του κατέβει στη γκλάβα.
Ποιά λοιπόν η διαφορά;
 
 Έχω την αίσθηση πως η διαφορά είναι οι αρχές.Είναι εκείνες που κάνουν το ζώο άνθρωπο(ζώο+πνεύμα) και ελλείψει εκείνων το ζώο παραμένει ζώο και ο άνθρωπος ξαναγυρνά στην παλαιά του μορφή(νεάντερταλ).

 Είναι εκείνες οι οποίες καταλαγιάζουν τα ζωώδη μας ένστικτα.Αισθάνεσαι μίσος κάποια στιγμή.Π.χ.Τί σου περιορίζει την ελευθερία του να σκοτώσεις αυτόν που μισείς.Η αρχή , του οτι δεν είναι σωστό να σκοτώνεις(η οποία για όσους κάφρους δεν το θυμούνται,έχει γίνει και νόμος!)

Για να μην σας τα πολυλογώ , καλώς ή κακώς έχω καταλήξει πως αν ο συντηρητισμός είναι ο εννοούμενος παραπάνω , τότε η φυσική εξέλιξη του ανθρώπου είναι ο συντηριτισμός.
Καλύτερα, αν ο άνθρωπος θέλει να παραμείνει άνθρωπος τείνει να περιορίζει τα ζωώδη ένστικτά του , να τα συντηρεί , με αποτέλεσμα να περιορίζει τον αριθμό των πράξεων στις οποίες θα μπορούσε να είχε αποβεί.
 
 Στην αντίθετη περίπτωση , η έλλειψη αρχών(διαφορετικής βαρύτητας η κάθεμία) προκαλεί ζωώδη συμπεριφορά.Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως πρέπει να πνιγούμαι στα πρέπει και τους καθωςπρεπισμούς.Σε καμία περίπτωση!(κατά τη γνώμη μου)
Αλλά άλλο πράγμα θαρρώ ο πουριτανισμός και άλλο πράγμα η σεξουαλική πράξη καταμεσής του δρόμου.
Άβαταρ μέλους
rosepunk
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: Τρί Νοέμ 21, 2006 9:12 pm
Real Name: Νάντια
Τοποθεσία: Ανάκασα, Αθήνα

Δημοσίευση από rosepunk »

HeartDoc έγραψε:Δεν νομίζω ότι αυτό που έλεγε η rosepunk είναι ότι το να βλέπεις κάποιον στο δρόμο να ερωτοτροπεί είναι αηδιαστικό. Το αηδιαστικό είναι να ερωτοτροπεί κάποιος στο δρόμο για να τον βλέπεις. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα και σ' αυτό συμφώνησα.  :?

Αλλά από εκεί και πέρα, μην ξεχνάμε ότι η ελευθερία μας σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Προσωπικά δεν θα ήθελα να βγαίνει η 12χρονη κόρη μου για καφέ και στο διπλανό τραπέζι να γίνονται "διάφορα" (αναφέρομαι σε hardcore porn, ε! :P).

Κι εγώ έχω αγκαλιάσει, φιλήσει κοπέλα (άντρα όχι ... ακόμα :lol: ) in public αλλά, αν και γενικότερα δεν μ'αρέσουν τα όρια, δεν μπορώ να επιβάλω την θέληση μου σε κάποιον ("θέλω να την γ....... , θα κάτσεις να το δεις") υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή...  :wink:

Παρόλα αυτά μην ξεχνάτε να ζείτε αντί να αναπνέετε απλά. Όπως λένε και οι Jedi Mind Tricks

"Better to die and sleep then never wake and sleep
Then linger on and dare to live when your souls life is gone"


(Yeah.. seriously in love...ok...  :P)
Ακρβώς... Αυτό εννοούσα και συμφωνώ και με τα υπόλοιπα.
Your god is dead and I don't care
If there is a hell I'll see you there
Άβαταρ μέλους
obelix
Δημοσιεύσεις: 191
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 3:02 pm

Δημοσίευση από obelix »

Πάντα πρέπει να σκεφτόμαστε και το σύστημα αναφοράς βέβαια πχ οι γάλλοι κλάνουν ελευθέρως όταν τρώνε αλλα προς θεού δεν ρεύονται γιατι είναι αγένεια,όπως κ οι πιτσιρικάδες αισθάνονται άνετα να κάνουν ότι κάνουν μες στην τάξη, ενώ στην δική μου τάξη με τ ι π ο τ α.

αρα η κάθε (μικρη) κοινωνία  τείνει να αποκτά τους κανόνες κ τις συνηθειες που αυτη θέλει αρα βρείτε την κοινωνια που σας ταιριάζει.

Διαφορετικά μην εκπλαγείτε αν σας πανε για προσβολή δημ αιδους
              ή
τι κοιτάτε ρε αδιάκριτοι... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Pornostar
Δημοσιεύσεις: 10
Εγγραφή: Πέμ Φεβ 01, 2007 8:53 pm

Δημοσίευση από Pornostar »

καλα ρε παιδια εχουμε τρελαθει τελειως;;; Χρυση μου, O Kanenas , μιας και εσυ ανοιξες το θεμα, δεν ξερω αν σου διαφευγει (πραγματικα ισως να μην το εχεις παρατηρησει βεβαια) αλλα στους δημοσιους χωρους γενικα, ερχομαι να σε πληροφορησω, θα στο πουν και αλλοι βεβαια αν ρωτησεις ή ακομα και εσυ η ιδια αν προσεξεις καλυτερα θα διαπιστωσεις οτι κυκλοφορουν και παιδια!!!! Μα το Χριστο αληθεια λεω. Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα εκτος απο το κρυο βεβαια να κυκλοφορουμε γυμνοι και στη σχολη και παντου και να βγαζουμε τα ματια μας! Αλλα υπαρχουν και παιδια συναδελφοι.Δεν ειδα κανεναν να το εχει αναφερει.Και ειπα να προσθεσω αυτη τη λεπτομέρεια.

offtopic: sygxarithria gia to site (prwti mou fora kserete)
Άβαταρ μέλους
obelix
Δημοσιεύσεις: 191
Εγγραφή: Τετ Νοέμ 15, 2006 3:02 pm

Δημοσίευση από obelix »

το οποιο μου θυμισε το εξης ανεκδοτακι απο Vuillemin νομιζς:

Ειμαστε στον Τιτανικό,ελάχιστα λεπτα μετα τη συγκρουση με το παγόβουνο,και στις βοηθητικές βαρκούλες εχει μαζευτει κοσμος σε μια ουρα(προτεραιοτητας).Ξαφνικά,ένας άξεστος προσπερνάει την ουρά σκουντώντας δεξιά κ αριστερά,μπαίνει μεσα σε μια σωσίβια λέμβο μονος του, και φωνάζει στον υποπλοίαρχο που βοηθάει στο να εκκενωθεί το πλοίο:
-ΕΕΕ,ΜΟΥΤΣΕ ΛΥΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΒΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΡΕΕΕ!!!!
-Μα υπάρχουν γυναικόπαιδα κύριε!!!!
-Καλά ρε τέτοια ώρα το γαμήσι σκέφτεσαι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”