Έχει σχέση η ροκ μουσική με τον Σατανισμό;

Έλα έγκω γκαινούριο Βολάνη! Μπάρε-μπάρε! 2€!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned
Real Name: Μάνος
Facebook ID: 0

Έχει σχέση η ροκ μουσική με τον Σατανισμό;

Δημοσίευση από dj manos »

'Ο διάβολος χρησιμοποιεί ακόμα κι αυτό το θείο δώρο της μουσικής για να ξεγελάσει και να παρασύρει σιγά-σιγά τους νεαρούς κοντά του. Έτσι είναι γνωστό ότι: Οι Black Sabbath έχουν το όνομά τους από τις ομώνυμες σατανιστικές τελετές. Στα εξώφυλλα κάποιων δίσκων φιγουράρει ο δαίμονας που παρακολουθεί σεξουαλική σκηνή, και το 666. Ο εκπρόσωπος της heavy metal Οζι Οσμπορν γράφει το 'Ζ' του ονόματός του με τις σατανιστικές αστραπές, επιδεικνύει τον ανάποδο σταυρό του και οδηγείται στα δικαστήρια, γιατί με το τραγούδι του 'Λύση αυτοκτονίας' ωθεί ένα 19χρονο αγόρι να αυτοπυροβοληθεί. Οι Led Zeppelin σπάνε ρεκόρ πωλήσεων τραγουδώντας 'Θέλω ο Χριστός να γονατίσει μπροστά στο Σατανά'.Υπάρχει στην Αμερική η ένωση Wicca, που σημαίνει 'Ένωση μάγων και εξορκιστών'. Τα μέλη της διαθέτουν τρεις επιχειρήσεις δίσκων μουσικής και ανέδειξαν καλλιτέχνες όπως ο Mπόμπ Ντίλαν, οι Ρόλλινγκ Στόουνς (ανήκουν σε δαιμονική αίρεση του Σαν Ντιέγκο), ο Άλις Κούπερ (πήρε το όνομά του από μια μάγισσα του μεσαίωνα). Οσον αφορά τους Ρόλλινγκ Στόουνς, έχει παρατηρηθεί πως τα άτομα,στις συναυλίες τους,που είναι επιφορτισμένα με την ασφάλεια του συγκροτήματος (και ονομάζονται 'άγγελοι της κολάσεως') σκοτώνουν ένα άτομο κάθε φορά που οι Στόουνς τραγουδούν το τραγούδι τους 'Συμπάθεια στο Διάβολο'.

Αυτα,και αλλα ξεκαρδιστικα,θα βρειτε στη διευθυνση http://orthodox-world.pblogs.gr/
Άβαταρ μέλους
timos_m
Real Name: ΤΜ

Re: Έχει σχέση η ροκ μουσική με τον Σατανισμό;

Δημοσίευση από timos_m »

Κατ' αρχάς, συγγνώμη που θα αποστρέψω την προσοχή από το πρόβλημα αυτό που ταλανίζει τη σύγχρονη παγκόσμια νεολαία. Είναι γεγονός ότι πολλοί φίλοι μας χαράσσουν από μόνοι τους, μέσω των μουσικών επιλογών τους, το δρόμο τους προς το Πυρ το Εξώτερον. Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για τη σωτηρία των ψυχών τους.

Κατά δεύτερον: WTF?? Γιατί μπαίνεις και διαβάζεις τέτοια blogs;;; :shock:

:P
Άβαταρ μέλους
Ih8 mags
Real Name: ...........................................

Δημοσίευση από Ih8 mags »

OUUUUUUU...METANOHTE AMARTWLOI.. OXI STO ROUVA KAI STO PSINAKI GIATI FORANE FOUSTES....OXI STO PANOUSI,DEN EINAI AN8RWPOS DEN EINAI KALLITEXNIS...OOOUUUUU EX AP'ODW........................

paidia mono xristianiki rock apo dw kai pera tpt allo.....
Who let the Toon doon?
Shit shit Shearer
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned

:D Δεν τα βρισκω εγω μονος μου αυτα τα μπλοκζζζ.Μου στελνουν μεσω email ειδοποιηση....'Διαβασε το οπωσδηποτε!!!Μονο ο Χριστος θα σου ανοιξει τα ματια!!!!"

Δεν ξερω αν θα μου ανοιξει τα ματια ο χριστος,παντως σιγουρα εχω κανει νεο συκωτι με αυτα που διαβαζω στα ορθοδοξα κηρυγματα! :mrgreen:
O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

ναι... γκαραντι
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Άβαταρ μέλους
1/2rizax

Δημοσίευση από 1/2rizax »

Τι θυμήθηκα... Η εκκλησία της ενορίας μας έκανε τουρνέ από σχολείο σε σχολείο και κλασσικά γέμιζε κάποια αίθουσα με χριστιανικά βιβλία, μια αίθουσα την οποία επισκεπτόμασταν την ώρα των θρησκευτικών (και η θρησκευτικού εμπλεκόταν στη συνομωσία δηλαδή). Το ένα βιβλίο ήταν πιο τραγελαφικό από το άλλο, το κορυφαίο όμως ήταν ένα βιβλίο-μονογραφία-μελέτη-δοκίμιο πάνω στη ροκ μουσική και τη σύνδεσή της με το σατανισμό. Φυσικά κανείς δεν αγόρασε τίποτα, αλλά το συγκεκριμένο βιβλίο έγινε άφαντο από όλη τη ροκ κοινότητα του γυμνασίου, που το αγόρασε, το διάβασε μέσα σε μια νύχτα, και την επόμενη μέρα το ανέλυε διεξοδικά.
Παίζει να το έχω ακόμα σε κάποιο πατάρι. Ο τίτλος του ήταν κάτι σαν "Οι νότες της ψυχής μας" ή "Οι νότες της ζωής μας" ή κάτι παρόμοιο εμετικό.
Λέει και για τον Μπιλ. Λέει ότι σε ένα τραγούδι του ομολογεί προκλητικά: "Ασε με να κάνω λάθος, μην παριστάνεις το θεο!"
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

dj manos έγραψε:'Ο διάβολος χρησιμοποιεί ακόμα κι αυτό το θείο δώρο της μουσικής για να ξεγελάσει και να παρασύρει σιγά-σιγά τους νεαρούς κοντά του. Έτσι είναι γνωστό ότι: Οι Black Sabbath έχουν το όνομά τους από τις ομώνυμες σατανιστικές τελετές. Στα εξώφυλλα κάποιων δίσκων φιγουράρει ο δαίμονας που παρακολουθεί σεξουαλική σκηνή, και το 666. Ο εκπρόσωπος της heavy metal Οζι Οσμπορν γράφει το 'Ζ' του ονόματός του με τις σατανιστικές αστραπές, επιδεικνύει τον ανάποδο σταυρό του και οδηγείται στα δικαστήρια, γιατί με το τραγούδι του 'Λύση αυτοκτονίας' ωθεί ένα 19χρονο αγόρι να αυτοπυροβοληθεί. Οι Led Zeppelin σπάνε ρεκόρ πωλήσεων τραγουδώντας 'Θέλω ο Χριστός να γονατίσει μπροστά στο Σατανά'.Υπάρχει στην Αμερική η ένωση Wicca, που σημαίνει 'Ένωση μάγων και εξορκιστών'. Τα μέλη της διαθέτουν τρεις επιχειρήσεις δίσκων μουσικής και ανέδειξαν καλλιτέχνες όπως ο Mπόμπ Ντίλαν, οι Ρόλλινγκ Στόουνς (ανήκουν σε δαιμονική αίρεση του Σαν Ντιέγκο), ο Άλις Κούπερ (πήρε το όνομά του από μια μάγισσα του μεσαίωνα). Οσον αφορά τους Ρόλλινγκ Στόουνς, έχει παρατηρηθεί πως τα άτομα,στις συναυλίες τους,που είναι επιφορτισμένα με την ασφάλεια του συγκροτήματος (και ονομάζονται 'άγγελοι της κολάσεως') σκοτώνουν ένα άτομο κάθε φορά που οι Στόουνς τραγουδούν το τραγούδι τους 'Συμπάθεια στο Διάβολο'.

Αυτα,και αλλα ξεκαρδιστικα,θα βρειτε στη διευθυνση http://orthodox-world.pblogs.gr/
αααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

νταξ για τους ζεπ ισως να ψιλοισχυει κιολας για τα αναποδα αλλα τα αλλα οπως θες τα παιρνεις...εχω διαβασει στην τελικη κ εξηγηση με μια βλαμμενη αρχιτεκτονισα κ τον πυργο του πειτζ στην βρετανια καπου...αλλα δεν με νοιαζει δεν ακουσα ποτε το stairway αναποδα να πορωθω ουτε προκεται..αλλα κ να ταν τι περαζει???

ασχολιαστον για τους αγαπητους σαμπαθ κ μεηντεν
(εγω μονο μουσικαρα ακουω οχι κρυμμενα μηνυματα, αν θες να ακουσεις θα ακουσεις)

ελεος ομως για τους φλουντ??? απο το sheep τα λογια (κομματαρα )ειναι απο τη βιβλιο or something...οσο για το λουσιφερ σαμ ειναι γραμμενο για την γατα του μπαρετ(καθαρη ψυχεδελεια)!!!

ενα εχω να πω το οποιο απορρεει απο τα λεγομενα μου προφανως...

I'm on a highway to hell
(α επισης you got me ringing hell's bells(θεοι))
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Artemoila την Παρ Νοέμ 21, 2008 2:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

Ih8 mags έγραψε:
paidia mono xristianiki rock apo dw kai pera tpt allo.....

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΟΙ, ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΠΕΛΕΣ (ΣΙΚ) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΧΑΝΗ

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xnmv2B7CPXg[/youtube]
http://orthodox-world.pblogs.gr/ έγραψε:Εξαφανίστηκε από την εικόνα η μορφή του Αρχάγγελου Μιχαήλ την ώρα του μεγάλου εσπερινού στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου!
Θάμα χριστιανοί θάμα!!
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Off Topic
γιατι πατησα δυο φορες μαλλον το submit? :oops:
nap21
Real Name: diogo

Δημοσίευση από nap21 »

Exei osh sxesh exei o okkas me ta dokaria
:P:P
Άβαταρ μέλους
dj manos
Banned

Δ-οκκας...! :)
Άβαταρ μέλους
Chris
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Χρήστος

Δημοσίευση από Chris »

Μια σκασίλα είχα αν κάποιος είναι σατανιστής ή φόραγε δωδεκάποντα τα βράδια...άμα μου αρέσει η μουσική που παίζει :roll: .
Άσχετο αλλά τα περισσότερα από αυτά είναι διαφημιστικά κόλπα. Όλα αυτά τα συγκροτήματα βρισκόντουσαν σε περίεργες περιόδους.(βλέπε παγάνες χίππιδες που αγκαλιάζουν δέντρα)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”