Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2008-2009 και αλλαγές...
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2008-2009 και αλλαγές...
Ανακοινώθηκε πριν λίγο από τη Γραμματεία ΣΕΜΦΕ το Σχέδιο Προγράμματος της Χειμερινής Εξεταστικής του ακαδ. έτους 2008-09. Προς το παρόν μπορείτε να το βρείτε από εδώ.
Το πρόγραμμα θα θεωρηθεί τελικό μετά τις 11/12, που είναι και η τελευταία μέρα της προθεσμίας για το φοιτητικό σύλλογο να εκφράσει τυχόν ενστάσεις.
Πολύ σύντομα θα περαστεί και στο εργαλείο προγράμματος του semfe.gr
Το πρόγραμμα θα θεωρηθεί τελικό μετά τις 11/12, που είναι και η τελευταία μέρα της προθεσμίας για το φοιτητικό σύλλογο να εκφράσει τυχόν ενστάσεις.
Πολύ σύντομα θα περαστεί και στο εργαλείο προγράμματος του semfe.gr
-
thalia
- Real Name: Θάλεια
- Facebook ID: 0
Re: [Σχέδιο Προγράμματος] Χειμερινή Εξεταστική 2008-2009
Το είδα και μου ήρθε ένα κάτι....Πέρα από το ότι θεωρώ οτι αποκλείεται να ξεκινήσει η εξεταστική 19/1(με καταλήψεις, χαμένες ώρες και τα γνωστά), ρε παιδιά Κβάντο ΙΙ πρώτη μέρα!!!!Ο Χριστός και η μάνα του που λένε και στο χωριό μου και Ανάλυση Ι την ίδια μέρα και μάλιστα απανωτά!!!
Δηλαδή να καθυστερήσουμε λίγο στο ένα και να χάσουμε και το άλλο!!!
Εσείς τι λέτε;
Εσείς τι λέτε;
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Εγώ δε τολμάω να πω τη γνώμη μου για το πρόγραμμα (την οποία προφανώς δεν την λες "καλή" .. ), γιατί θα φάω ban απο το forum πριν καλά καλά το περάσω στο εργαλείο!
Btw, κοντά στο Σκ θα περάσουμε το πρόγραμμα στο εργαλείο εξετάσεων.
Btw, κοντά στο Σκ θα περάσουμε το πρόγραμμα στο εργαλείο εξετάσεων.
-
thalia
@msl
Να τολμήσεις και να παρατολμήσεις!Μπορεί να μας δώσεις και καμιά ιδέα..
Εξάλλου ή είμαστε ή δεν είμαστε δημοκράτες!Εδώ μας θέλω!
Να τολμήσεις και να παρατολμήσεις!Μπορεί να μας δώσεις και καμιά ιδέα..
Εξάλλου ή είμαστε ή δεν είμαστε δημοκράτες!Εδώ μας θέλω!
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
Καλέ, δε μου στερεί κανείς τη δημοκρατία ..
Απλά δε μου αρέσει να
!
Τι ιδέες να πάρετε .. δύσκολο είναι να βρεις πρόγραμμα που να τους βολεύει όλους! Ατομικά δε μπορεί να γίνει κάτι. Μόνο μαζικά, μέσα στα έτη. Άλλωστε το βασικό είναι να βολευτούν τα πολλά άτομα και όχι 1-2 που τους κάθησαν κάπως άβολα 1, 2, .. 6 μαθηματάκια τους! 
-
thalia
Συμφωνώ και επαυξάνω!!Απλά νομίζω οτι χρωστάνε εκτός από εμένα και πολλοί άλλοι Κβάντο ΙΙ και Ανάλυση Ι και οτι αν αυτά δεν έπεφταν την ίδια μέρα θα εξυπηρετούσε πολλούς.Αν πάλι κάνω λάθος, τότε πάω πάσο.
- dj manos
- Banned
- Real Name: Μάνος
Το ωραιο ειναι οτι βγαλανε 'σχεδιο' προγραμματος ενω καλα-καλα δεν πηραμε βιβλια 
- neli
- Real Name: Fanny
- Facebook ID: 750420449
O Zoupanos mas eipe kiolas pos ithelan na valoun k Stoixeiodi 9ou tin proti mera...thalia έγραψε:Το είδα και μου ήρθε ένα κάτι....Πέρα από το ότι θεωρώ οτι αποκλείεται να ξεκινήσει η εξεταστική 19/1(με καταλήψεις, χαμένες ώρες και τα γνωστά), ρε παιδιά Κβάντο ΙΙ πρώτη μέρα!!!!Ο Χριστός και η μάνα του που λένε και στο χωριό μου και Ανάλυση Ι την ίδια μέρα και μάλιστα απανωτά!!!Δηλαδή να καθυστερήσουμε λίγο στο ένα και να χάσουμε και το άλλο!!!
Εσείς τι λέτε;
Giati, an de sou arkei i Kvanto 2 k to thes poly hardcore, pare k ta Stoixeiodi sou k me tis ygeies sou...
K an sou po oti to prosxedio einai etoimo edo k ena mina ti tha skefteis gia ti noimosyni tous k ton tropo pou vazoun se proteraiotita tis ypoxreoseis tous?dj manos έγραψε:Το ωραιο ειναι οτι βγαλανε 'σχεδιο' προγραμματος ενω καλα-καλα δεν πηραμε βιβλια
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
ποποοοοο
μεσα στην γκρινια ειστε!!!!!
σας βγαζουν προγραμμα εξεταστικης κατα την διαρκεια της εξεταστικης και γκρινιαζετε γιατι καθυστερουν!
σας το βγαζουν ενα χρονο νωριτερα και γκρινιαζετε γιατι δεν εχετε παρει βιβλια!
σας βαζουν μαθημα 28η οκτωβριου γκρινιαζετε γιατι ειναι αργια!
σας μεταφερουν το μαθημα που πεφτει πανω στην αργια γκρινιαζετε γιατι εχουν βαλει αλλα 3 μαθηματα απο το ιδιο εξαμηνο την ιδια μερα και ωρα στο ιδιο αμφιθεατρο!
σας βαζουν μαθηματα το σαββατο γκρινιαζετε γιατι δεν μπορειτε να παρετε καφε!
σας βαζουν μαθηματα 10 η ωρα το βραδυ παλι γκρινιαζετε γιατι δεν μπορειτε να πατε για καφε....
και εν τελει
γινονται καταληψεις γκρινιαζετε που θα χασετε την εξεταστικη!
δεν γινονται καταληψεις γκρινιαζετε που θα εχετε εξεταστικη!
γκρινια και παλι γκρινια! τι να πω!??!?!?!?!?!?!?!?
και στην τελικη.... αααααανθρωποι ειναι στην γραμματεια... μηηηην τους αγχωωωωωωνετε!

μεσα στην γκρινια ειστε!!!!!
σας βγαζουν προγραμμα εξεταστικης κατα την διαρκεια της εξεταστικης και γκρινιαζετε γιατι καθυστερουν!
σας το βγαζουν ενα χρονο νωριτερα και γκρινιαζετε γιατι δεν εχετε παρει βιβλια!
σας βαζουν μαθημα 28η οκτωβριου γκρινιαζετε γιατι ειναι αργια!
σας μεταφερουν το μαθημα που πεφτει πανω στην αργια γκρινιαζετε γιατι εχουν βαλει αλλα 3 μαθηματα απο το ιδιο εξαμηνο την ιδια μερα και ωρα στο ιδιο αμφιθεατρο!
σας βαζουν μαθηματα το σαββατο γκρινιαζετε γιατι δεν μπορειτε να παρετε καφε!
σας βαζουν μαθηματα 10 η ωρα το βραδυ παλι γκρινιαζετε γιατι δεν μπορειτε να πατε για καφε....
και εν τελει
γινονται καταληψεις γκρινιαζετε που θα χασετε την εξεταστικη!
δεν γινονται καταληψεις γκρινιαζετε που θα εχετε εξεταστικη!
γκρινια και παλι γκρινια! τι να πω!??!?!?!?!?!?!?!?
και στην τελικη.... αααααανθρωποι ειναι στην γραμματεια... μηηηην τους αγχωωωωωωνετε!

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Βασικά πρέπει να χαιρομαστε που βγήκε "στην ώρα του".Τουλάχιστον έκαναν και κάτι...(ναί, εκεί καταντήσαμε)Όσο για το σχόλιο περί γραμματείας δεν θα πώ το ποοοοσο ανθρωπινα και ευγενικά φέρονται 
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
Se sxesi me to kapodistriako eimaste mia xara pou pirame vivlia. Ekei akoma den ta exoun dilwsei ! Diladi meta tin eksetastiki tha ta paroun...
Gia to programma thimamai ton Rassias pou eipe oti tha to mathume arxes ianouariou, opote me ksafniase otan to eida toso nwris
. Vevea exei to kalo oti vlepeis tin imerominia poly konta kai anarwtiesai pote tha matheis ta 6 vivlia pou molis pires . Kalitera 2 mines prin omws para teleutaia stigmi 
Gia to programma thimamai ton Rassias pou eipe oti tha to mathume arxes ianouariou, opote me ksafniase otan to eida toso nwris
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
- thangus
- Real Name: Θανος
κοιταχτε δυστηχως πολλοι χρωσταμε τοσα μαθηματα που ειναι πολυ δυσκολο να βγει ενα προγραμμα που να βολευει ολη τη σχολη.και για εμενα εχει διαφορες τρυπεσ το προγραμμα αφου πρεπει να δωσω μδε και στατικη την ιδια μερα ή οτι αρκετα μαθηματα τ εξαμηνου μου(5ο φυσηκου)τα δινω σε 2 μερες συνεχομενα.Παρολαυτα το προγραμμα το βρισκω αρκετα καλο δεν γινεται δυστηχως να βγει το τελειο προγραμμα που να εξυπηρετει τον καθενα.Και οσον αφορα αυτο που ειπες θαλεια οτι αν καθηστερισουμε απτο ενα μαθημα δεν θα μπορουμε να παμε στο αλλο πρωτον οι καθηγητες δεν μας χρωστανε τιποτα αν εχουμε φτασει στο τριτο ετος(ή και παραπανω)και χρωσταμε μαθηματα του πρωτου εξαμηνου,οποτε αναγκαστηκα ή θα τραβηξουμε το λουκι ή θα καψουμε το ενα μαθημα....
"Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
κοιτώντας το πρόγραμμα του 9ου εξ. μαθηματικού, βλέπω ότι κάθε μέρα έχει μάθημα εκτός από μια που έχει 2 μαθήματα! στην περίπτωσή μου (και σε αρκετές άλλες) πέφτουν 4 μαθήματα μέσα σε 4 συνεχόμενες μέρες και τα υπόλοιπα 2 σε 2 μέρες. Δε θα μιλήσω για τα χρωστούμενα, τα οποία έχω την ατυχία να πέφτουν μέσα στις 4 μέρες που δίνω τα 4 μαθήματα του 9ου.
Το πόρισμά μου είναι ότι χρειάζεται να προστεθεί μια βδομάδα ακόμα, για να αραιώσουν λίγο τα μαθήματα του 5ου έτους. Αλλιώς, δε θα δούμε προκοπή!
Το πόρισμά μου είναι ότι χρειάζεται να προστεθεί μια βδομάδα ακόμα, για να αραιώσουν λίγο τα μαθήματα του 5ου έτους. Αλλιώς, δε θα δούμε προκοπή!
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
pantws mou kanei entypwsi pou bgike to programma poly nwris
enamisi mina prin!!! euge
enamisi mina prin!!! euge