Ραδιοφωνικός σταθμός ΕΜΠ
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Ραδιοφωνικός σταθμός ΕΜΠ
Σύμφωνα με αυτή εδώ τη συζήτηση στο forum του μαθηματικού Αθήνας ετοιμάζεται ραδιοφωνικός σταθμός μέσα στο πολυτεχνείο. Έχει κανένας περισσότερες πληροφορίες; Π.χ. σε ποια συχνότητα θα εκπέμψει;
Είναι πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε δεδομένου ότι απομακρύνουν όλους τους δημοσιογράφους από την περιοχή...
Είναι πολύ ενδιαφέρον να το μάθουμε δεδομένου ότι απομακρύνουν όλους τους δημοσιογράφους από την περιοχή...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
Re: Ραδιοφωνικός σταθμός ΕΜΠ
Βασικά αν γίνεται και βρίσκεται κάποιος εκεί καλό θα ήταν να ενημερώσει και τι γίνεται γενικότερα για όσους θέλουν να συμμετέχουν.Δεν νομίζω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά να ακούσουμε το σταθμό...
- Wizard
- Forum Administrator

Αυτό θέλω να μάθω κι εγώ.
Έχω δύο διαφορετικές πληροφορίες. Η μία λέει ότι έχει αδειάσει το ΕΜΠ και η άλλη ότι είναι μέσα φοιτητές και κάνουν συνέλευση. Γι' αυτό κυρίως θέλω να μάθω για τη συχνότητα του σταθμού.
Επίσης υπάρχει και αυτό εδώ που λέει ότι έχουν διώξει τους δημοσιογράφους (έτσι εξηγείται και η έλλειψη πληροφόρησης έστω και μέσω τηλεόρασης) και ότι παίζει να βγάλουν έξω τους φοιτητές. Το τελευταίο μπορεί να σημαίνει και άρση ή κατάργηση του ασύλου...
Έχω δύο διαφορετικές πληροφορίες. Η μία λέει ότι έχει αδειάσει το ΕΜΠ και η άλλη ότι είναι μέσα φοιτητές και κάνουν συνέλευση. Γι' αυτό κυρίως θέλω να μάθω για τη συχνότητα του σταθμού.
Επίσης υπάρχει και αυτό εδώ που λέει ότι έχουν διώξει τους δημοσιογράφους (έτσι εξηγείται και η έλλειψη πληροφόρησης έστω και μέσω τηλεόρασης) και ότι παίζει να βγάλουν έξω τους φοιτητές. Το τελευταίο μπορεί να σημαίνει και άρση ή κατάργηση του ασύλου...
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
ενημέρωση παιδιά!! όποιος έχει ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες για το τι συμβαίνει, ας γράψει το συντομότερο για να δουμε αν θα κατεβούμε.
I wonder why I wonder why. I wonder why I wonder. I wonder why I wonder why I wonder why I wonder.
— Richard Feynman
Wir müssen wissen. Wir werden wissen.
— David Hilbert
— Richard Feynman
— David Hilbert
λοιπόν, ύστερα από επικοινωνία με γνωστή που βρίσκεται μέσα στο πολυτεχνείο, φαίνεται πως τα πράγματα ησυχάζουν για σήμερα. υπάρχει φυσικά αστυνομία καθώς και χρυσαυγίτες που περιμένουν σαν τα κοράκια.
όλα τα παραπάνω ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ αφού δε τα έχω διαπιστώσει ο ίδιος.
επίσης, το να πάει κάποιος μόνος του τώρα στο πολυτεχνείο είναι αρκετά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, αφού υπάρχουν λίτες, φασίστες και ΜΑΤ. θα πρέπει ή αυτός ο κάποιος να είναι πολύ τσακάλι ή να συνεννοηθεί με άλλα τσακάλια για να πάνε όλοι μαζί. εγώ για κανα2 ώρες ακόμα θα κοιτάζω το τόπικ, οπότε αν προκύψει οτιδήποτε ενημερώστε.
όλα τα παραπάνω ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ αφού δε τα έχω διαπιστώσει ο ίδιος.
επίσης, το να πάει κάποιος μόνος του τώρα στο πολυτεχνείο είναι αρκετά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, αφού υπάρχουν λίτες, φασίστες και ΜΑΤ. θα πρέπει ή αυτός ο κάποιος να είναι πολύ τσακάλι ή να συνεννοηθεί με άλλα τσακάλια για να πάνε όλοι μαζί. εγώ για κανα2 ώρες ακόμα θα κοιτάζω το τόπικ, οπότε αν προκύψει οτιδήποτε ενημερώστε.
I wonder why I wonder why. I wonder why I wonder. I wonder why I wonder why I wonder why I wonder.
— Richard Feynman
— David Hilbert
— Richard Feynman
— David Hilbert
ξερει κανεις τι εγινε τελικα?
ειναι ακομα κοσμος μεσα? και αν ναι ποσοι?
για ποιο λογο ειναι μεσα? αιτηματα?
τι γνωριζετε γαι το ραδιοφωνικο σταθμο?
ειναι ακομα κοσμος μεσα? και αν ναι ποσοι?
για ποιο λογο ειναι μεσα? αιτηματα?
τι γνωριζετε γαι το ραδιοφωνικο σταθμο?

Believe you can and you're halfway there.
Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. And Today? Today is a gift. That's why we call it the present.
But only in their dreams can men be truly free. It was always thus and always thus will be.
- neli
- Real Name: Fanny
- Facebook ID: 750420449
mallon tha vgo off-topic alla tha to po...
kala,aftoi sto mathimatiko ta exoun paiksei?ti epipedo,ti antallagi apopseon,foveroi oi typoi!oi misoi einai etoimoi gia "EDO POLYTEXNEIO,EDO POLYTEXNEIO" k kati typisses anaferontai sto gegonos sa na dialegoun verniki nyxion...
kala,aftoi sto mathimatiko ta exoun paiksei?ti epipedo,ti antallagi apopseon,foveroi oi typoi!oi misoi einai etoimoi gia "EDO POLYTEXNEIO,EDO POLYTEXNEIO" k kati typisses anaferontai sto gegonos sa na dialegoun verniki nyxion...
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein
είναι όντως τραγικοί. και το κακό είναι ότι περιμένουμε να ενημερωθούμε σοβαρά από κάπου κι αυτοί το χαβά τους.
— Richard Feynman
— David Hilbert
— Richard Feynman
— David Hilbert
- Wizard
- Forum Administrator

Υπάρχουν και αυτά:
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=939409
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=939562
αλλά δεν ενημερώνονται
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=939409
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=939562
αλλά δεν ενημερώνονται
-
Neo
- Real Name: Thomas Anderson
- Facebook ID: 0
To μόνο που γνωρίζω είναι ότι έγιναν παρεμβάσεις ώστε να κοπάσει το θέμα και να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι στο κέντρο. Το γόητρο της αστυνομίας και του κατασταλτικού μηχανισμού έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, οπότε δεν θα σύστηνα σε κανέναν να πάει μόνο του εκεί, ξεκάρφωτος...
Ραδιοφονικός σταθμός ? ουαόυ ! Τι θα μπορούσε άραγε να μεταδίδει ο συγκεκριμένος σταθμός με βάση και τα τελευταία γεγονότα ? Θα είναι στα FM ή στα ΑΜ ?
ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ .
Σας μιλάει ο ραδιοφωνικός σταθμός των απανταχού λιθοβόλων και πυρομανών ελλήνων.
Ελληνικέ λαέ,μη πτοείσαι.Υπάρχουν τζαμαρίες όρθιες,κτίρια,μαγαζιά και βιβλιοθήκες για κάψιμο.
Με μια μολότοφ αμστελ
ειναι η φωτιά μικρή,
για να καεί η πόλη
θέλει στουπί πολυ.
Θέλει κουκουλοφόρους
να εχουν ροπαλα
θέλει και οι διαδηλωσεις
να εχουν κόμματα

Σας μιλάει ο ραδιοφωνικός σταθμός των απανταχού λιθοβόλων και πυρομανών ελλήνων.
Ελληνικέ λαέ,μη πτοείσαι.Υπάρχουν τζαμαρίες όρθιες,κτίρια,μαγαζιά και βιβλιοθήκες για κάψιμο.
Με μια μολότοφ αμστελ
ειναι η φωτιά μικρή,
για να καεί η πόλη
θέλει στουπί πολυ.
Θέλει κουκουλοφόρους
να εχουν ροπαλα
θέλει και οι διαδηλωσεις
να εχουν κόμματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SATYROS την Πέμ Δεκ 11, 2008 1:35 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- neli
- Real Name: Fanny
- Facebook ID: 750420449
to leei k to nick tou, "satyros"...Neo έγραψε:Άντε τώρα να πας να κοιμηθείς...
pigaine na koimitheis file ^2!
Zwei Dinge sind unendlich: das Universum und die menschliche Dummheit. Aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher - Albert Einstein