Έχεις δίκιο μέχρι ενός σημείου. Αν όμως πέσουν 4 μαθήματα μέσα σε 2 μέρες, όσο καλά και αν τα έχεις διαβάσει μέσα στο εξάμηνο, ε είναι ούτως ή άλλως δύσκολα. Πάντως ούτε εγώ βλέπω να βγαίνει άκρη σε όλο αυτό το θέμα με τις υπογραφές, ούτως ή άλλως όλοι να βολευτούν είναι αδύνατον. Οπότε καταλήγω σε αυτό που είπε ο wizard, να υπάρχει μόνιμο πρόγραμμα ανεξάρτητα ημερομηνιών, και τέλος..HeartDoc έγραψε:Βέβαια υπάρχει και η επιλογή να φτιάξεις το πρόγραμμα σου από την αρχή του εξαμήνου (ε του gay λίγο πολύ θα σου βγει) για ποια μαθήματα θα παρακολουθείς και ποια θα δώσεις με αξιώσεις. Να στρώσεις κώλο στη διάρκεια του εξαμήνου, όπως θα έπρεπε να κάνεις, και να μην γκρινιάζεις.
Αλλά .. έλα μωρέ τώραα...
Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2008-2009 και αλλαγές...
Συντονιστές: constant, φιάλη klein, AlexandraDC, Ryu, markelos
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Re: Πρόγραμμα Χειμερινής Εξεταστικής 2008-2009
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- ManOzzY
- Real Name: Αλυσανδράτος Μανώλης
- Facebook ID: 624949615
msl έγραψε:ManOzzy, μην το πάρεις προσωπικά, αλλά αν δε δω (ή έστω να υπάρχει) επίσημη ανακοίνωση απο τη γραμματεία, δεν αλλάζω κάτι στο πρόγραμμα.ManOzzY έγραψε:Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί ή ενημερωθεί το πρόγραμμα, αλλά οφείλω να πω ότι η Ρευστομηχανική μεταφέρθηκε για τις 09/03/2009.
Και κάτι ακόμα .. Σας παρακαλώ, εδώ μέσα μιλάμε για το πρόγραμμα της εξεταστικής! Αν δε σας ενδιαφέρει που ρίχνετε το επιπεδό σας, τουλάχιστον ενδιαφερθείτε για όσυς θέλουν να μάθουν πραγματικά για το πρόγραμμα.
Ήμουν στην αίθουσα όταν το είπε ο καθηγητής. Για καλό και για κακό όμως εσύ κράτα πισινή.
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
οκ, πέταξα κοτσάνα
Αλλά κι εσείς, μην το γυρίζετε σε flame!
Αλλά κι εσείς, μην το γυρίζετε σε flame!
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- msl
- Forum Administrator

- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
- Επικοινωνία:
ΟΚ, όσοι μιλάτε για αλλαγές μαθημάτων κλπ, ας σκεφτείτε πως είμαστε μια εβδομάδα πριν την εξεταστική. Έχετε κάνει το πρόγραμμα ένα ατελείωτο γκάλοπ. Θεωρητικά όλοι έχουμε πάνω - κάτω υπολογίσει τι θα δώσουμε και πότε, συνεπώς οι αλλαγές τελευταία στιγμή μόνο καλό δε θα φέρουν.
simera mas eipan sto mathima tis theoria metrou oti to mathima metafertrhike stis 6/3
-
kingdiamond
- Real Name: tasos
Παιδια εγω ειμαι απο αυτους που καηκαν με την αλλαγη της Θεωριας Μετρου,μιας και δινω Στοχαστικες Διαφορικες την αμεσως προηγουμενη.Παρ'ολα αυτα,με ψυχρη λογικη,το προγραμμα για το 7ο εξαμηνο εγινε ανθρωπινο και καλως η κακως,ειτε το παραδεχεστε καποιοι ειτε οχι,το 7ο εξαμηνο εχει προτεραιοτητα σε αυτο.Και εγω χρωσταω μαθηματα αλλα δεν μπαινω να γκρινιαζω στο forum,γιατι εγω εφταιγα που δεν τα εδωσα οταν επρεπε.Το ιδιο ακριβως θα επρεπε να σκεφτεστε ολοι και αυτα για τα ισα δικαιωματα εγω τα ακουω βερεσε....
-
Semfe4Ever
- Real Name: Προσωπικά Δεδομένα ρε...
Kingdiamond! Ναι σωστο ειναι να μην σας μπαινουν τα μαθηματα του ιδιου εξαμηνου διπλα-διπλα. να εχετε τουλαχιστον ενα 3ημερο κενο αναμεσα. πχ. 2 μαθηματα την εβδομαδα. Σε αυτο συμφωνω. Και αφου σας επεφτε την επομενη η Συμπυκνωμενη να αλλαζε ενα απο τα δυο. Απο εκει και περα μπορουσατε να ζητησετε αλλαγη αμεσως μολις βγηκε το προγραμμα, και οχι 6 μερες πριν! Αλλα το οτι 35 υπογραφες παιδιων που ειναι στο εξαμηνο υπερεχουν απο 35 (εστω, για να μην πω 135) που δεν ειναι στο εξαμηνο, ειναι τουλαχιστον παραλογο.
Ας ερθετε λοιπον το επομενο εξαμηνο οταν θα βγει το προγραμμα (νωρις οπως μου ειπαν) και ας τα φερουμε ολοι μαζι σε μια ισορροπια ουτως ωστε οταν "κλειδωσει" να μην ξαναμιλησει κανενας (οπως γινεται στις πολιτισμενες σχολες)
Ας ερθετε λοιπον το επομενο εξαμηνο οταν θα βγει το προγραμμα (νωρις οπως μου ειπαν) και ας τα φερουμε ολοι μαζι σε μια ισορροπια ουτως ωστε οταν "κλειδωσει" να μην ξαναμιλησει κανενας (οπως γινεται στις πολιτισμενες σχολες)
-
kingdiamond
Αν προσεξες ειμαι 9ο εξαμηνο μαθηματικο!!Τα του φυσικου δεν τα γνωριζω.Και αυτο με τις υπογραφες το καυτηριασα και εγω...
-
kingdiamond
Εγω θα σου πω επειδη δινω Διακριτα,προσεξα οτι στο 5ο εξαμηνο μαθηματικου,ειναι τρεις συνεχομενες μερες κατα σειρα,Θεωρια Κωδικων,Αλγεβρα και Διακριτα.Δηλαδη τα τρια επιλογης με τη μεγαλυτερη συμμετοχη σε αυτο το εξαμηνο!!!Γενικα θελω να πω οτι στην καταρτιση του προγραμματος γινανε τραγικα λαθη.Βεβαια το 5ο εξαμηνο δεν αντεδρασε,αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια.....
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να δίνουν όλα τα μαθήματα του εξαμήνου τους όταν "πρέπει". Πέρα από τη σχολή, τρέχουν κι άλλα πράματα στη ζωή του καθενός.kingdiamond έγραψε:Και εγω χρωσταω μαθηματα αλλα δεν μπαινω να γκρινιαζω στο forum,γιατι εγω εφταιγα που δεν τα εδωσα οταν επρεπε.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
δε θα το χαρακτήριζα και πολυτέλεια πάντως. μάλλον μια φυσιολογική κατάσταση.O kanenas έγραψε:Δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια
έχω ξαναγράψει εδώ όμως ότι κανείς δεν κατηγορεί αυτούς που πράγματι έχουν προβλήματα κτλ κτλ. ξέρω όμως ότι είναι απειροελάχιστη μειοψηφία αυτή η κατηγορία.
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Το πρόγραμμα ελέγχεται αυτή τη στιγμή και γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές. Μόλις ολοκληρωθούν θα ενημερωθείτε με αυτόν τον τρόπο που είπεςprochatz έγραψε: Προς admins:
Αν αλλάξει μπορούμε να το βγάλουμε με ΝΕΑ ανακοίνωση μπροστά και όχι με διόρθωση;
Για την ώρα μπορείτε να κατεβάσετε σε pdf το νέο πρόγραμμα από το link στην κεντρική.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- apolski
- Real Name: ---
παιδια ξεχασατε να βαλετε στο καινουργιο προγραμμα την Μηχανικη του 3ου εξαμηνου
Το site της γραμματειας ποιο ειναι?
Το site της γραμματειας ποιο ειναι?
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Wizard έγραψε:Το πρόγραμμα ελέγχεται αυτή τη στιγμή και γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές. Μόλις ολοκληρωθούν θα ενημερωθείτε με αυτόν τον τρόπο που είπεςprochatz έγραψε: Προς admins:
Αν αλλάξει μπορούμε να το βγάλουμε με ΝΕΑ ανακοίνωση μπροστά και όχι με διόρθωση;
Για την ώρα μπορείτε να κατεβάσετε σε pdf το νέο πρόγραμμα από το link στην κεντρική.
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Μόλις είδα την ορθή επανάληψη, και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. Ποιανού ιδέα ήταν να αλλάξει η Διεθνής οικονομία; Ένα μάθημα δεν ήταν στριμωγμένο, έπρεπε να στριμωχτεί και αυτό. 7 μαθήματα που σκόπευα να δώσω, έπεσαν μέσα σε 4 συνεχόμενες μέρες. Και μιλάμε για γκρίνιες μετά. Λαλαλαλαλαλαλα..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό