Απόδραση Παλαιοκώστα
Συντονιστής: AlexandraDC
Re: Απόδραση Παλαιοκώστα
Σωστός ο Σοναθ, και μη ξεχνάμε, στο Prison Break η απόδραση με το ελικόπτερο απέτυχε, εδώ έχουμε 2 στα 2, μπορούμε να μιλήσουμε λοιπόν για τον Έλληνα Μαικλ Σκόφιλντ. Αυτά για όσους λένε ότι το ΡΒ δεν είναι ρεαλιστικό. Ας ελπίσουμε ότι θα ξανασυλληφθεί για να μπορέσει να μας χαρίσει και τον 3ο κύκλο
-
o_apolytos
- Real Name: Πραγματικό Όνομα
Είμαι σίγουρος πως αν γίνει ταινία γενικότερα η ζωή του Παλαικώστα, θα πετύχει, αρκεί βέβαια να γραφτεί σωστό σενάριο, να βρεθεί ταλαντούχος σκηνοθέτης και παραγωγός με πολλά λεφτά...Alekos έγραψε:εγώ προτείνω να του κάνουνε ταινία.....καλά θα σπάσει ταμία
Οπότε δύσκολο, πολύ δύσκολο να γυριστεί στην Ελλάδα η ταινία αυτή!
Αν όμως γυριστεί εδώ, φανταστείτε ατάκες Παλαικώστα και Ριζάι, μεταξύ αστυνομικών, δεσμοφυλάκων... Θα είναι επική η μεταφορά!
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Μπαίνω μετά από τρεις μέρες στο φόρουμ, και τι να δω; Επευφημίες για έναν εγκληματία. Μόνο σηματάκι 'συμπαράσταση στον σύντροφο Παλαιοκώστα' δεν έχει μπει. Οι moderators που είναι;
Πάντως, με το να χαίρεστε με την γενική αχρηστία της κρατικής μηχανής, δεν διορθώνετε τίποτα..
Πάντως, με το να χαίρεστε με την γενική αχρηστία της κρατικής μηχανής, δεν διορθώνετε τίποτα..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- el_greco
- Real Name: Νίκος Βέργος
- Επικοινωνία:
Όσο και αν εν πολλοίς ενστερνίζομαι αυτό που λες (σιγά τον επαναστάτη κλεφτοκοτά...) Hengeo, δεν νομίζω να είναι δουλειά των forum moderators να επιβάλουν στους χρήστες οποιαδήποτε άποψη πολλώ δε μάλλον να υποκαταστήσουν το ρόλο της αστυνομίας στα πλαίσια του forum.
Η συζήτηση εδώ είναι ελεύθερη, και ο καθένας μπορεί να εκφράζει την οποιαδήποτε άποψη, αφού φυσικά είναι έτοιμος και να την τεκμηριώσει, αν του ζητηθεί...
Η συζήτηση εδώ είναι ελεύθερη, και ο καθένας μπορεί να εκφράζει την οποιαδήποτε άποψη, αφού φυσικά είναι έτοιμος και να την τεκμηριώσει, αν του ζητηθεί...
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
Για αρχη μερικα τραγουδακια, αργοτερα μαλλον επονται και δυο λογακια, σχετικα με την εγκληματικοτητα, την κοινωνια, την ελευθερια, τη δημοκρατια και αλλα αμφιλεγομενα ζητηματα.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4OfUP-bH6YM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RXwqxZJcq44[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4OfUP-bH6YM[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RXwqxZJcq44[/youtube]

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Προσωπικά είμαι ένθερμος υποστηρικτής της ελευθερίας έκφρασης. Όμως, οι ζητωκραυγές για έναν σεσημασμένο εγκληματία, ξεφεύγουν από τα όρια της ευνομούμενης δημοκρατίας (που τόσο πολύ όλοι θέλουμε), και θυμίζουν ολίγον οχλοκρατία. Εν πάση περιπτώσει, προφανώς δεν μπορώ να σας αλλάξω γνώμη με το ζόρι, στη δική μου σελίδα όμως, δεν θα το δεχόμουν..el_greco έγραψε:Όσο και αν εν πολλοίς ενστερνίζομαι αυτό που λες (σιγά τον επαναστάτη κλεφτοκοτά...) Hengeo, δεν νομίζω να είναι δουλειά των forum moderators να επιβάλουν στους χρήστες οποιαδήποτε άποψη πολλώ δε μάλλον να υποκαταστήσουν το ρόλο της αστυνομίας στα πλαίσια του forum.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- otinanai
- Real Name: χμ..αλεξανδρος
η πραγματικη ελευθερια εκφρασης δεν επιδεχεται κανενα οριο (αλλιως δεν ειναι ελευθερια).. γενικα η ολη φαση μου θυμιζει το δεν ειμαι ρατσιστης αλλα..(δεν το λεω προσωπικα για σενα εχω πετυχει αναλογες αντιδρασεις αρκετες φορες)Hengeo έγραψε: Προσωπικά είμαι ένθερμος υποστηρικτής της ελευθερίας έκφρασης. Όμως, οι ζητωκραυγές για έναν σεσημασμένο εγκληματία, ξεφεύγουν από τα όρια της ευνομούμενης δημοκρατίας (που τόσο πολύ όλοι θέλουμε), και θυμίζουν ολίγον οχλοκρατία. Εν πάση περιπτώσει, προφανώς δεν μπορώ να σας αλλάξω γνώμη με το ζόρι, στη δική μου σελίδα όμως, δεν θα το δεχόμουν..
Γενικα ο λογος και η οποιαδηποτε αποψη ποτε δεν δημιουργησε προβλημα σε κανεναν (το αντιθετο θα ελεγα).. (μεγαλο θεμα ειναι η ελευθερια πραξεων.. σε γενικες γραμμες πιστευω οτι για καθαρα πρακτικους λογους και παντα σαν αναγκαιο κακο καθε οργανωμενη κοινωνια προυποθετει ενα ποσοστο ανελευθεριας σε αυτο τον τομεα.. οσο μικροτερο ειναι αυτο τοσο καλυτερα)
Για να μην βγουμε εντελως εκτος θεματος.. δεν με ενδιαφερει τι ειναι ο Παλαιοκωστας.. αυτο που με αφορα ομως ειναι οτι υπαρχουν κτηρια που στοιβαζονται και απομονωνονται απο την κοινωνια ατομα παρα την θεληση τους και σε αθλιες συνθηκες.. γουσταρω λοιπον πολυ οποιον καταφερνει να δραπετευσει.. ειδικα δε αμα το κανει και με τοσο γαματο τροπο!
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
-
papagalakos
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hHZR6iPcgf8[/youtube]
-
papagalakos
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=weFnfJUnGyw[/youtube]
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Είδες κάτι πράγματα, πρέπει να λογοκριθούν αυτοί που μεροληπτούν υπέρ του! Μπράβο Hengeo! Είναι αξιοθαύμαστο το πως η "εντιμότητά" σου συνάδει με τον μικροαστισμό σου.Hengeo έγραψε:Μπαίνω μετά από τρεις μέρες στο φόρουμ, και τι να δω; Επευφημίες για έναν εγκληματία. Μόνο σηματάκι 'συμπαράσταση στον σύντροφο Παλαιοκώστα' δεν έχει μπει. Οι moderators που είναι;
Έχεις δίκιο, αφού τον καταδίκασε το δικαστήριο, όλοι εμείς οφείλουμε να ενστερνιστούμε την άποψή του, και όποιος τον θεωρεί αθώο πρέπει να κόβεται από τους μοντερέητορς! Απαγορεύεται να πάμε κόντρα στην μέση άποψη της κοινωνίας, αφού δεν είναι "politically correct"!Hengeo έγραψε: Όμως, οι ζητωκραυγές για έναν σεσημασμένο εγκληματία, ξεφεύγουν από τα όρια της ευνομούμενης δημοκρατίας (που τόσο πολύ όλοι θέλουμε), και θυμίζουν ολίγον οχλοκρατία. Εν πάση περιπτώσει, προφανώς δεν μπορώ να σας αλλάξω γνώμη με το ζόρι, στη δική μου σελίδα όμως, δεν θα το δεχόμουν..
Γιατί να μην υιοθετήσουμε την άποψη του δικαστηρίου (ως έντιμη) ή, ακόμα καλύτερα, του εκάστωτε Πολύδωρα/Βουλγαράκη! Τόσος κόσμος τους ψήφισε, δεν μπορεί να είναι τυχαίοι.....
Συγχαρητήρια και για την ελευθερία της σελίδας σου!
Hengeo, αν ψάξει κανείς στο φόρουμ, θα δει ότι αυτό είναι το 4ο τόπικ στο οποίο άλλοι χρήστες (ένας εξ' αυτών ο υποφαινόμενος) σου εφιστούν την προσοχή για την εκδοχή της δημοκρατίας που έχεις στο μυαλό σου, και μάλιστα σου έχουν υποδείξει τα λογικά σφάλματα που κάνεις. Επειδή έχουν γραφτεί πολλά, θα σου πρότεινα να τα ξαναδιαβάσεις, και αν δεν θες/μπορείς/διατίθεσαι να αντιληφθείς τις αντιφάσεις, τουλάχιστον να μπεις σε υποψίες για την αντίληψή σου περί δημοκρατίας.
Επίσης, επειδή προσωπικά δεν μου λέει κάτι ο Παλαιοκώστας, θέλω να σου πω ότι είμαι θαυμαστής και υποστηρικτής του Δημήτρη Κουφοντίνα (βεβαίως μπορώ να στηρίξω και το γιατί). Ξέρω πως θα το θεωρήσεις απρεπές/απαγορευμένο/ανέντιμο/ΠΑΡΑΝΟΜΟ, το λέω μόνο για να σου δείξω ότι δεν έχουν όλοι την δική σου "υπαγορευμένη" άποψη.
Και από μένα ένα τραγουδάκι (αφιερωμένο σε σένα Hengeo, ειδικά η τελευταία στροφή):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg[/youtube]
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- noir
- Επικοινωνία:
Χαχαχα, που ειναι οι moderators? κατα το που είναι το κρατος; ...που ακους απο αποχαυνωμενους κακομοιρηδες στα καφενεια. Ναι, με το να χαιρομαστε για τη γενικη αχρηστια της κρατικης μηχανης δε κανουμε κατι. Kατι θα κανουμε αν τη καταστρεψουμε στη πραξη! χεχεΜπαίνω μετά από τρεις μέρες στο φόρουμ, και τι να δω; Επευφημίες για έναν εγκληματία. Μόνο σηματάκι 'συμπαράσταση στον σύντροφο Παλαιοκώστα' δεν έχει μπει. Οι moderators που είναι;
Τα λεγομενα σου και οι επικλησεις σου εχουν τοση σχεση με την ελευθερια, οσο η 21η απριλη ειχε με επανασταση...Προσωπικά είμαι ένθερμος υποστηρικτής της ελευθερίας έκφρασης. Όμως, οι ζητωκραυγές για έναν σεσημασμένο εγκληματία, ξεφεύγουν από τα όρια της ευνομούμενης δημοκρατίας (που τόσο πολύ όλοι θέλουμε), και θυμίζουν ολίγον οχλοκρατία. Εν πάση περιπτώσει, προφανώς δεν μπορώ να σας αλλάξω γνώμη με το ζόρι, στη δική μου σελίδα όμως, δεν θα το δεχόμουν..
Εν συντομια παντως να ειπωθουν λιγα πραγματα για το παλαιοκωστα και τις φυλακες. Ο παλιαοκωστας δε θεωρειται, ουτε προβαλλει τον εαυτο του ως επαναστατη ή ως ηρωα. Επελεξε ενα δρομο διαφορετικο της μισθωτης σκλαβιας, απορριπτοντας τις κοινωνικες δομες και τους νομους. Με ο,τι συνεπειες μπορει να εχει αυτο στη ζωη του. Επελεξε και καταφερε να αποδρασει απο τα δεσμα της κοινωνιας. Θα ηταν προφανως ικανοτατος να εργαστει ή να "προοδευσει" κανοντας μια "ανετη και βολεμενη ζωη", αν κρινει καποιος απο το τι εχει καταφερει μεχρι τωρα σε επιπεδο επιχειρησιακο. Αντιθετως προτιμησε να τα φτυσει αυτα, να ζει κυνηγημενος και ασυμβιβαστος με οτιδηποτε λιγοτερο απο την ελευθερια και τις συνεπειες των επιλογων του. Για αυτη την "αποδραση" και μονο εχει γινει συμβολο ελπιδας για ολους οσους φοβουνται να αποδρασουν απο την σημερινη κοινωνια...
Απο κει και περα οι τελευταιες 2 αποδρασεις αντανακλουν με φοβερη καθαροτητα πως οταν υπαρχει θεληση για ελευθερια, αυτη η τεραστια κρατικη μηχανη που μοιαζει ανικητη, με λιγη φαντασια μπορει να χασκει ανικανη και εκπληκτη... αυτος ειναι αλλος ενα λογος που αξιζει και χαιρει τελικα επευφημιας.
Παλιοτερα, πριν μερικους αιωνες οταν ο θεσμος των φυλακων δεν ειχε ακομα καθιερωθει και αναπτυχθει, οι παραβατες συνηθως ειτε εκτελουνταν ειτε κατεληγαν σε κατεργα. Πλεον, ο δυτικος κοσμος εκπολιτιστικε, και εκανε τα κατεργα κανονα, τα ενσωματωσε και εχτισε τη συγχρονη οικονομια.
Τους απροσαρμοστους, τους μη παραγωγικους, τους επιζημιους και τους επικινδυνους που δεν εχουν αποδοτικο ρολο σε αυτο το κατεργο φροντιζει ειτε να περιθωριοπουνται (οι ακινδυνοι) πεθαινοντας στην πεινα (ή τη πρεζα), ειτε αν τελικα εμπιπτουν σε καποιες απο τις παραπανω κατηγοριες να καταληγουν σε κουτια που ονομαζονται ψυχιατρεια ή φυλακες. Τα "παρασιτα" που επιβιωνουν εκει μεσα δεν εχουν κανενα δκαιωμα περα απο το να τρωνε και να κοιμουνται υπο αθλιες συνθηκες. Η δικαιοι νομοι της εξισου δικαιης πολιτειας, της εκμεταλλευσης, της νομιμης ληστειας, της βιας και των πολεμων φροντισε απο νωρις (λεγε με σχολειο) να γινει καταονητο τι ΠΡΕΠΕΙ να κανεις ωστε να λειτουργησει σωστα αυτο το δημοκρατικο συστημα και ωστε να εισαι ελευθερος (!!). Ελευθερος για να απολαμβανεις τη καθημερινη σου εκμεταλλευση, και δεσμιος ενος συμβολαιου υποταγης και συγκαταθεσης αθετηση του οποιου τιμωρειται με καθε δυνατο μεσο.
Λευτερια λεω και παλι σε οσους οσες βρισκονται εντος και εκτος των τοιχων...
Ουτε ποινικοι, ουτε πολιτικοι, μπουρλοτο και φωτια σε καθε φυλακη!(αφιερωμενο)
Ειμαστε ολοι/ες ελικοπτερα!
ζβιιιιιιουμ!

-
o_apolytos
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Μπαίνω μετά από μερικές ώρες στο forum, και τι να δω? Χρήστης να καλεί moderator για το μοντάρισμα ενός topic που δεν έχει παραβεί κανέναν κανόνα του forum! Μόνο το label "indymedia" δεν έχει μπει! Η ελευθερία του λόγου πού είναι?Hengeo έγραψε:Μπαίνω μετά από τρεις μέρες στο φόρουμ, και τι να δω; Επευφημίες για έναν εγκληματία. Μόνο σηματάκι 'συμπαράσταση στον σύντροφο Παλαιοκώστα' δεν έχει μπει. Οι moderators που είναι;
ΥΓ: Τα παραπάνω posts απαντούν επαρκώς στον Hengeo και με καλύπτουν. Γι'αυτό δεν έδωσα κι εγώ εκτενή απάντηση εδώ.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- noir
- Επικοινωνία:
απλα respect!
ελιωσα στο γελιο!
ΥΓ: και O kanenas respect.
Μου φτιαξατε το βραδυ!

-
o_apolytos
Το ελικόπτερο ήταν της ιντερτζέτ. Να και η διαφήμιση με τις "έξυπνες αποδράσεις". Απλόχερα άφθονο γέλιο...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_nSjEdaeq9w[/youtube]