Απαγόρευση Εισόδου στο ΕΜΠ

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
otinanai
Real Name: χμ..αλεξανδρος
Facebook ID: 0

Re: Απαγόρευση Εισόδου στο ΕΜΠ

Δημοσίευση από otinanai »

Ποιος δεν καταδικασε την βια του 1821?
Δεν καταλαβα κατι τετοιο απο αυτα που ειπαν..

ΥΓ: Hengeo νομιζα οτι εχω διαβασει τα απαντα του Νικου Δημου στο διαδικτυο (και καποια βιβλια) αλλα το συγκεκριμενο κειμενο μου ξεφυγε :P
It's only after we've lost everything that we are free to do anything
[imgr 500x180]http://img.buzznet.com/assets/imgx/2/1/ ... 035284.jpg[/imgr]
Άβαταρ μέλους
mplamplampla
Real Name: Kiriakos Tsimplidis

Δημοσίευση από mplamplampla »

papagalakos έγραψε: Hengeo, συντηριτικοι και ρεφορμιστες αναπαραγετε το ιδιο δογμα. Οτι δηλαδη η βια γεννα μονο αντιβια. Δεν βλεπετερ ομως ποιος ασκει τη βια και ποιος την αντιβια. Ενας νεος που εισερχεται στην κοινωνια, πρωτος δεχεται τη κρατικη βια, με ποικηλες μορφες. Η βια αυτη φαινεται με τον πιο ανοιχτο τροπο μεσω των ενοπλων τμηματων του κρατους. Ο Λενιν αναλυει τη δομη του κρατους ως τον εξορισμου βιαιο παραγοντα της κοινωνιας. Ειναι ενας φαινομενικα αντικειμενικος θεσμος που ασκει εξουσια σε ολο το λαο του. Αυτο το κατορθωνει με τα σωματα ασφαλειας. Αυτη η βια, η κρατικη βια, ειναι που γεννα τη λαικη αντιβια.
Λετε οτι η βια φερνει μονο βια, και σκιαζεστε μπροστα σε καθε επανασταση στην ιδεα οτι θα συνεπαγεται νεκρους. Γιατι οταν αναφερεστε στην Ελληνικη επανασταση του 1821 ομως δεν καταδικαζετε τη βια? Γιατι εκει ηταν καλο που σφαγιαστηκαν τοσοι ανθρωποι? Επειδη ηταν Τουρκοι? Και ωραια, θα μου πεις "αναγκαιο κακο". Ναι, αλλα αυτο το αναγκαιο κακο εσυ το γιωρταζεις. Με σημαιακια, τραγουδια, παρελασεις φανταζομαι... Δεν λεω οτι ειναι κακο να γιωρταζεις μια τοσο σπουδαια επανασταση. Μην ξεχνας ομως οτι ηταν κι αυτη μια επανασταση σαν τις αλλες. Δεν ειχε λιγοτερο αιμα. Δεν ειχε λιγοτερο πονο.

Popopo karamela... Ti na po... Re? Tin paleuete katholou?? Gia poia bia kai antibia milas?? Pou kaigan stis poreies tis bibliothikes? Pou bazan foties se polikatoikies kai egklobizontan anthropoi mesa? Re? Eleos pia...

Ante tora.. Bazoun oloi ena mauro kaltson sto kefali kai ginontai antieksousiastes.. Sas lene mia m*****, signomi M****** ithela na po, to M kefalaio, kai tin pipilate... Giati den ta kanete p******* gia tous astinomikous pou skotothikane, e? Giati einai kakoi oi astinomikoi kai oi kaltsonatoi einai oi kaloi.. Giati? Giati to leei o mpampis o sougias..

Oraioi eiste...
Μαγείρευε μαγείρευε μπας και βγει το αποτέλεσμα...

Και το μπικίνι ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Μη ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια!
http://www.fthis.gr/article/272800/o-gi ... aristeyei-
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από noir »

mplamplampla έγραψε:Pou kaigan stis poreies tis bibliothikes? Pou bazan foties se polikatoikies kai egklobizontan anthropoi mesa? Re? Eleos pia...
Η πολυ τηλεοραση βλαπτει σοβαρα την αισθηση της πραγματικοτητας.
( -Μα ρε παιδια το ειδα να γινεται!
-ok...)

mplamplampla έγραψε:Giati den ta kanete p******* gia tous astinomikous pou skotothikane, e?
Αφηνουμε τα καναλια να ασχολουνται με τα εργατικα ατυχηματα των μπατσων... (Α! και το "Κ"ΚΕ :P)
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
Hengeo
Real Name: Γιώργος

Δημοσίευση από Hengeo »

Gus, δεν είπα ποτέ ότι δεν θέλω να αλλάξει το παρόν σύστημα, που είναι όντως σάπιο. Απλώς διαφωνούμε στον τρόπο. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει μόνο μέσω της παιδείας, και όχι μέσω μίας βίαιης επανάστασης. Δηλαδή, πιστεύω το ανάποδο από αυτό που έγραψες στο τέλος, στα βιβλία είναι η μαγεία και όχι στους δρόμους.

papagalakos, το ρεφορμιστής το δέχομαι, το συντηρητικός όχι. Βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα. Πότε είπα ότι είμαι υπέρ των παρελάσεων; Τις θεωρώ ένα αναχρονιστικό έθιμο. Επίσης, όπως είπε ο otinanai, πουθενά δεν εννοήθηκε σε αυτά που έγραψα η μη καταδίκη της βίας του 1821. Για την ιστορία, είμαι υπέρ των ίσων δικαιωμάτων στον γάμο στους ομοφυλόφιλους, στον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, όπως και στην αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

Επαναλαμβάνω, κλείνοντας τη παρουσία μου σε αυτό το θέμα, δεν διαφωνούμε τόσο σε αυτό που θεωρούμε ιδανικό, αλλά στον τρόπο επίτευξής του..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

Hengeo έγραψε:Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξει μόνο μέσω της παιδείας, και όχι μέσω μίας βίαιης επανάστασης.
Μία ουσιαστική αλλαγή του συστήματος δε μπορεί να γίνει χωρίς βία. Στο παρόν status quo κάποιοι έχουν εξουσία, οικονομική-πολιτική-κοινωνική και μια σειρά μηχανισμών που προστατεύουν αυτή τη συγκέντρωση εξουσίας (αστυνομία (στρατός που κινητοποιείται σε πιο επικίνδυνες για το σύστημα καταστάσεις) - ΜΜΕ - δικαστική εξουσία - σύστημα εκαίδευσης κλπ). Αν αρχίσει να διαφαίνεται η αλλαγή αυτής της κατάστασης, νομίζεις πως θα το αφήσουν έτσι? Με βία θα προσπαθήσουν να ανακόψουν αυτήν την πορεία της κονωνίας. Δεν είναι αυτοσκοπός η βίαιότητα μιας επανάστασης, είναι κάτι το αναγκαίο...
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
otinanai

Κοιτα εγω προσωπικα οταν εχω κατι ιδανικο στο μυαλο μου (μια κοινωνια) δεν μπορω να σκεφτω οτι για να το πραγματοποιησω θα ξεφυγω απο τα "ηθικα" (μου την δινει η λεξη) ορια που αυτη βαζει.. Για να φτασω σε μια κοινωνια απολυτης ελευθεριας και ισοτιμιας δεν θελω με τιποτα να χρησιμοποιησω βια (ασε που πιστευω οτι με την βια μονο εκει δεν θα καταληξεις).. Νομιζω οτι οι ειρηνικες και συμφωνημενες μεταρυθμισεις ειναι εκτος των αλλων πιο αποτελεσματικες. Ναι κραξτε με τωρα! αλλα πριν το κανετε σκεφτειτε που ηταν ο κοσμος πριν 60 χρονια και που ειναι τωρα..

Και στη αναμενομενη ερωτηση "μα ετσι ισως να μην φτασεις ποτε εκει που θελεις"
απαντω: μπορω ομως να το προσεγγισω, και μαλιστα με μεγαλυτερη ακριβεια και αποτελεσματικοτητα μιας και δεν θα βρεθω στο μεσο ακραιων και καταστροφικων συνθηκων..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος otinanai την Τετ Απρ 08, 2009 1:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

otinanai έγραψε:Κοιτα εγω προσωπικα οταν εχω κατι ιδανικο στο μυαλο μου (μια κοινωνια) δεν μπορω να σκεφτω οτι για να το πραγματοποιησω θα ξεφυγω απο τα "ηθικα" (μου την δεινει η λεξη) ορια που αυτη βαζει.. Για να φτασω σε μια κοινωνια απολυτης ελευθεριας και ισοτιμιας δεν θελω με τιποτα να χρησιμοποιησω βια (ασε που πιστευω οτι με την βια μονο εκει δεν θα καταληξεις).. Νομιζω οτι οι ειρηνικες και συμφωνημενες μεταρυθμισεις ειναι εκτος των αλλων πιο αποτελεσματικες. Ναι κραξτε με τωρα! αλλα πριν το κανετε σκεφτειτε που ηταν ο κοσμος πριν 60 χρονια και που ειναι τωρα..

Και στη αναμενομενη ερωτηση "μα ετσι ισως να μην φτασεις ποτε εκει που θελεις"
απαντω: μπορω ομως να το προσεγγισω, και μαλιστα με μεγαλυτερη ακριβεια και αποτελεσματικοτητα μιας και δεν θα βρεθω στο μεσο ακραιων και καταστροφικων συνθηκων..
Καταρχας μιλησες για ηθικη. Εγω σου λεω οτι αυτο που λες ειναι η αστικη ηθικη. Η ηθικη που νομοθετει οτι η κλοπη τιμωρειται πιο βαρια απο μια κρατικη δολοφονεια. Που αφηνει ελευθερους τους εφοπλθστες να πνιγουν κοσμο με τα σαπιοκαραβα τους, αλλα μπουζουριαζει αυτον που σπαει μια βιτρινα. Δεν εχω κανενα προβλημα να πατησω την αστικη ηθικη. Προτιμω να ειμαι συνεπης με την κομουνιστικη ηθικη, την ανθρωπινη ηθικη. Την ηθικη που κανει σαφες τι ειναι σημαντικο και τι οχι. Που βαζει πανω απο ολα τον ανθρωπο. Οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ, οι αστοι που τωρα καταδικαζουν απεριφραστα την βια εστησαν το καπιταλισμο με τις βιεοτερες των επαναστασεων.
Οι μεταρυθμησεις δεν οδηγουν πουθενα, γιατι πολυ απλα αυτοι που φτιαχνουν τους κανονες ειναι οι καπιταλιστες, οι οποιοι δεν θα αφησουν να ξεφυγει κανενας τεοιος κανονας, καμια τετοια μεταρυθμιση. Γι αυτο ειναι φτηνοι οπορτουνισμοι ολα αυτα περι <<κοινοβουλευτικης ανατροπης>>, <<ψηφου αντιστασης>>, <<μαχη ευροεκλογων>> (ειναι δυνατον?), <<αριστερης διαχειρησης της εξουσιας>>, κλπ...
Αν θες να μιλησουμε για τα τελευταια 60 χρονια... Εχουμε φτασει πολυ πισω απο ο,τι ημασταν τοτε. Η καταργηση του 8ωρου πχ δεν νομιζω οτι μας παει μπροστα. Ή η πωληση της ολυμπιακης. Ή η εργοδοτικη τρομοκρατεια υπο την ανοχη του κρατους.
Οι καταστροφηκες διαδικασιες ειναι απαραιτητες. Αλλος ενας λογος που ο κομουνισμος επιτυγχανεται μονο με βιαιη επανασταση. Ο καπιταλισμος δεν διορθωνεται. Ανατρεπεται. Δεν ειναι δυνατον να αλλαξεις κατι μονο, γιατι ολα συνδεονται μεταξυ τους. Ο Καπιταλισμος ειναι κατι πολυ σκληρο και απιστευτα ελαστικο. Δεν αλλαζει παρα μονο αν καταστραφει. Αν οικοδομηθει κατι νεο πανω του με τελειως διαφορετικη μορφη.

Αν οι εκλογες μπορουσαν να αλλαξουν το κοσμο θα ηταν παρανομες
Άβαταρ μέλους
otinanai

Είναι νομιζω σαφες ότι δεν διαφωνουμε τοσο στον στοχο οσο στον τροπο.. Επισης είναι σαφες ότι παρερμηνευσες καποια πραγματα που ειπα..
Ποτε δεν ειπα οτι ζουμε σε έναν παραδεισο. Το αντιθετο, πιστευω ότι ο κοσμος μας είναι τρομερα προβληματικος και καποιους από τους λογους τους αναφερεις εσυ.
Μια δυο παρατηρησεις..
papagalakos έγραψε: Αν θες να μιλησουμε για τα τελευταια 60 χρονια... Εχουμε φτασει πολυ πισω απο ο,τι ημασταν τοτε. Η καταργηση του 8ωρου πχ δεν νομιζω οτι μας παει μπροστα. Ή η πωληση της ολυμπιακης. Ή η εργοδοτικη τρομοκρατεια υπο την ανοχη του κρατους.
Μιλωντας συγκεκριμενα για Ελλαδα (αν θες γενικευουμε απλα για να είναι πιο συγκεκριμενα τα παραδειγματα). Πριν το πεις αυτό σκεφτηκες ποιες ηταν οι εργασιακες συνθηκες πριν 60 χρονια? Γενικα το βιοτικό επιπεδο του πληθυσμου? (μιλαμε για μια χωρα βγαλμενη από κατοχη και εμφυλιο πολεμο). Για την πωληση της ολυμπιακης ασε με να εχω τις επιφυλαξεις μου και μαλλον διαφωνουμε αλλα είναι άλλη συζητηση.. Μπορω να πω κι αλλα.. Καθησες να σκεφτεις ποσες ωρες εκανε το τρενο από αθηνα για θεσσαλονικη για παραδειγμα ή ποσο πιο σαπια ηταν τα «σαπιοκαραβα» των εφοπλιστων τοτε? τι ειπες? Αυτά είναι τεχνολογικα και επιστημονικα επιτευγματα? Βεβαιως αλλα επιστημη ανεπτυγμενη και εφαρμοσμενη σε καπιταλιστικο περιβαλλον και –ναι φιλε μου!- για τις αναγκες τις αγορας.. αλλα εσενα τι σε νοιαζει? Πας πιο γρηγορα θεσσαλονικη? Ναι ή όχι?
Α! παραλιγο να το ξεχασω πριν 60 χρονια το ΚΚΕ ηταν παρανομο και μεχρι πριν 30 αν ησουν αριστερος σε στελναν στην μακρονησο.. Υπαρχει σημερα θεσμοθετημενα παρανομη πολιτικη οργανωση ή κομμα? Και λεω θεσμοθετημενα γιατι ατυπα ναι, είναι υπο διωξη ιδεολογιες αλλα το γεγονος ότι επισημα το κρατος δεν εχει σχετικο νομο είναι μεγαλη κατακτηση..
Θα ελεγα κι αλλα όμως νυσταζω. Ισως επανελθω αυριο..
papagalakos

otinanai έγραψε: Μιλωντας συγκεκριμενα για Ελλαδα (αν θες γενικευουμε απλα για να είναι πιο συγκεκριμενα τα παραδειγματα). Πριν το πεις αυτό σκεφτηκες ποιες ηταν οι εργασιακες συνθηκες πριν 60 χρονια? Γενικα το βιοτικό επιπεδο του πληθυσμου? (μιλαμε για μια χωρα βγαλμενη από κατοχη και εμφυλιο πολεμο). Για την πωληση της ολυμπιακης ασε με να εχω τις επιφυλαξεις μου και μαλλον διαφωνουμε αλλα είναι άλλη συζητηση.. Μπορω να πω κι αλλα.. Καθησες να σκεφτεις ποσες ωρες εκανε το τρενο από αθηνα για θεσσαλονικη για παραδειγμα ή ποσο πιο σαπια ηταν τα «σαπιοκαραβα» των εφοπλιστων τοτε? τι ειπες? Αυτά είναι τεχνολογικα και επιστημονικα επιτευγματα? Βεβαιως αλλα επιστημη ανεπτυγμενη και εφαρμοσμενη σε καπιταλιστικο περιβαλλον και –ναι φιλε μου!- για τις αναγκες τις αγορας.. αλλα εσενα τι σε νοιαζει? Πας πιο γρηγορα θεσσαλονικη? Ναι ή όχι?
Α! παραλιγο να το ξεχασω πριν 60 χρονια το ΚΚΕ ηταν παρανομο και μεχρι πριν 30 αν ησουν αριστερος σε στελναν στην μακρονησο.. Υπαρχει σημερα θεσμοθετημενα παρανομη πολιτικη οργανωση ή κομμα? Και λεω θεσμοθετημενα γιατι ατυπα ναι, είναι υπο διωξη ιδεολογιες αλλα το γεγονος ότι επισημα το κρατος δεν εχει σχετικο νομο είναι μεγαλη κατακτηση..
Θα ελεγα κι αλλα όμως νυσταζω. Ισως επανελθω αυριο..
Καταρχας το δρομολογειο αθηνα θεσσαλονικη δεν το θεωρω επιτευγμα. Ειναι δηλαδη, αλλα αν αυτο ανταλλαξαμε πχ για το 8ωρο μαλλον δεν μας συμφερει. Ετσι κι αλλιως ωραιο ταξιδακι ειναι. Γιατι να βιαζομαστε.
Εργασιακες σχεσεις. Σε καποια θεματα ειμαστε καλυτερα. Αλλα και παλι, σημερα που εχουμε επιθεσεις με βιτριολι πρεπει να εισαι λιγο επιφυλακτικος.
Το ¨Κ¨ΚΕ (τοτε ΚΚΕ) ηταν οντως παρανομο. Αλλα δεν αλλαξε τιποτε στο πολιτικο συστημα (ουσιαστικα). Απλα το ΚΚΕ βαρεθηκε να ειναι πολυ Κ και ειπε να συμορφοθει με τη νομοθεσια. Και σημερα υπαρχουν αντιστοιχες ομαδες που αγωνιζονται και ειναι στη παρανομια. Και σημερα η μακρονησος (μια χαρα νησακι) εχει αντικατασταθει απο τα λευκα κελια. Δεν ειν' καλο.
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

otinanai έγραψε:αλλα εσενα τι σε νοιαζει? Πας πιο γρηγορα θεσσαλονικη? Ναι ή όχι?
Φυσικό είναι να έχει ανεβεί το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων, αν ο καπιταλισμος δεν είχε κάνει ούτε καν αυτό θα είχε καταρρεύσει κατ' ευθείαν! Άλλωστε υπήρχε και η πίεση της ύπαρξης της Σοβιετικής Ένωσης και των ισχυρών κομμουνιστικών κομμάτων σε πολλές χώρες. Όσο και να διαφωνήσει κανείς με την κατάταση που επικρατούσε στη Σοβιετική Ένωση, και μόνο η ύπαρξη ενός διαφορετικού οικονομικού-πολιτικού συστήματος ανάγκαζε τους καπιταλιστές να παραχωρήσουν δικαιώματα στους εργαζομένους, για να ξορκίσουν την απειλή επανάστασης. Εν μέρει γι αυτό θεσμοθετήθηκαν η κοινωνική ασφάλιση, το δημόσιο σύστημα υγείας, η δημόσια δωρεάν παιδεία, πολλά εργατικά δικαιώματα και πάει λέγοντας... Δικαιώματα των οποίων η κατάργηση προωθείται, γιατί κρίνεται πως αυτό μπορεί να γίνει χωρίς επικίνδυνες αντιδράσεις.
Το ότι τώρα μπορείς να πας πιο γρήγορα στη Θεσσαλονίκη δεν κάνει ξαφνικά αυτό το σύστημα λιγότερο εκμεταλλευτικό ή επιθετικό προς τον εργαζόμενο. Εκεί είναι το θέμα, όχι στο αυτονόητο πως κάποιες υποδομές βελτιώνονται με τα χρόνια!
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
mplamplampla

noir έγραψε:
mplamplampla έγραψε:Pou kaigan stis poreies tis bibliothikes? Pou bazan foties se polikatoikies kai egklobizontan anthropoi mesa? Re? Eleos pia...
Η πολυ τηλεοραση βλαπτει σοβαρα την αισθηση της πραγματικοτητας.
( -Μα ρε παιδια το ειδα να γινεται!
-ok...)

mplamplampla έγραψε:Giati den ta kanete p******* gia tous astinomikous pou skotothikane, e?
Αφηνουμε τα καναλια να ασχολουνται με τα εργατικα ατυχηματα των μπατσων... (Α! και το "Κ"ΚΕ :P)
Gia pes mas kai esi tin aisthisi tis pragmatikotitas mias kai tin katexeis...

papagalakos

mplamplampla έγραψε: Gia pes mas kai esi tin aisthisi tis pragmatikotitas mias kai tin katexeis...
Μην ειστε γρινιαρηδες. Μην ανοιγετε τοπικ που διαμαρτυρεστε για τα ΜΜΕ λεγοντας οτι ειναι καθοδηγουμενα και μετα τα υπερασπιζεστε σε αλλο τοπικ. Μην γρινιαζετε πως υπαρχει διαφθορα και αδικια οταν δεν κανετε τιποτε για να αλλαξει. Μην διαμαρτυρεστε για τον πολεμο αλλα και για τα αντιπολεμικα συλλαλητηρια. Η αισθηση της πραγματικοτητας ειναι αυτη που σου λεμε οταν μιλαμε για ενα συστημα εκμεταλευσης, προπαγανδας και σαπιλας. "Χανω την αισθηση της πραγματικοτητας" θα πει οτι διαμορφωνω αποψη για τη κοινωνια και το τι συμβαινει σε αυτη απο τη τηλεωραση. Το μονο που χρειαζεται ενα καναλι για να πει κατι ειναι να το συμφερει. Τοσο απλα.
Άβαταρ μέλους
noir
Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
Επικοινωνία:

!

Δημοσίευση από noir »

mplamplampla έγραψε:Gia pes mas kai esi tin aisthisi tis pragmatikotitas mias kai tin katexeis...
Περιμενεις πως θα μπω στη παιδαριωδη αντιπαραθεση του στυλ: "Ι 'm right, you are wrong!";; Μου ειναι παντελως αδιαφορο κατι τετοιο. Πιστευε οποιον/ο,τι θες αν σε ικανοποιει/αρεσει/βολευει. Χαιρετισματα. :e_wink:
Εικόνα
Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
Άβαταρ μέλους
mplamplampla

Re: !

noir έγραψε:
mplamplampla έγραψε:Gia pes mas kai esi tin aisthisi tis pragmatikotitas mias kai tin katexeis...
Περιμενεις πως θα μπω στη παιδαριωδη αντιπαραθεση του στυλ: "Ι 'm right, you are wrong!";; Μου ειναι παντελως αδιαφορο κατι τετοιο. Πιστευε οποιον/ο,τι θες αν σε ικανοποιει/αρεσει/βολευει. Χαιρετισματα. :e_wink:
An de mas ta lete seis pou ta kserete, emeis pou tha ta mathoume?

Eisai kai agglomatheis... :lol:

Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Παιδια σημερα ειχε προβολη στο στεκι το Punishment Park του watkins.Κριμα που κανεις απο τους παρευρισκομενους δεν ηρθε να το δει,ουτε καν αυτοι που κοπιαζουν για μια νεα κοινωνια μεσω της παιδειας.Αληθεια,τα fame story περιμενετε να σας δωσουν την παιδεια?Τελος παντων,ακομη και αν δεν ειδατε την ταινια σημερα,δειτε την,προκειται για ενα εκπληκτικο ντοκυμαντερ-ταινια,που βεβαια εχει θαφτει.Θα σας λυσει πολλες αποριες.Και κατι ακομη.Λετε οτι δεν ειστε με την βια,αλλα δεν μας εξηγειτε πια ακριβως βια.Γιατι εγω βλεπω παντου γυρω μου βια,απο το αμφιθεατρο που εχω τον καθηγητη να με πρηζει(προσωπικη θεση,και μην μου πειτε ειναι επιλογη σου,η αλλη επιλογη ειναι η ανεργια,αυτο και αν ειναι βια,ενα μαχαιρι στο λαιμο),μεχρι τον ανθρωπο στο θησειο που ειδα χθες το βραδυ να κοιμαται στο χαρτοκουτι.Αν εσεις δεν αντιλαμβανεστε αυτο σαν βια και συνεχιζετε να τρεφετε αυταπατες περι "ομαλης αλλαγης της κοινωνιας",τοτε καλον υπνο,αλλα να ξερετε οτι συντηρειτε ενα σαπιο συστημα............

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΙΦΙΣΤΕΣ,ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗΝ ΚΑΙ ΜΗ
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”