Πέθανε ο βασιλιάς της ποπ, Michael Jackson

Έλα έγκω γκαινούριο Βολάνη! Μπάρε-μπάρε! 2€!
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Re: Πέθανε ο βασιλιάς της ποπ, Michael Jackson

Δημοσίευση από LocknLoad »

θα μπορουσαν να μην ειχαν κανει τπτ αλλα εκαναν κ αυτο λεει κατι.
Δεν θα μπορουσαν να μην ειχαν κανει τπτ. Επρεπε να κανουν λογο marketing. Μια τετοια κινηση μπορει να εγινε απλα και μονο για να μας πει οτι δεν ειναι ρατσιστης ενω ηταν. Επισης, "USA for Africa" δεν σημαινει απολυτος τπτ. Παρε για πχ τι λενε στην wiki
Πηγή: The considerable profits from the enterprise went to the USA for Africa Foundation, which used them for the relief of famine and disease in Africa and specifically to 1984–1985 famine in Ethiopia; critics, however, claim that this money went directly to the (often military) governments of the affected countries rather than the people.

Περα απο αυτο. Βρηκα σε site οτι το net worth του M.J. ειναι 350 εκ δολλαρια. Οποτε μου φαινονται καπως "λιγα" τα 100 εκ που μαζεψανε (σε φαση θα μπορουσε καλυτερα να μαζευψει και δικα του μαζι με αλλων μαυρων τα χρηματα και να τα στειλει αλλα γιατι να το κανει αυτο?)

Οπως και να'χει, περα απο το ρατσιστικο το θεμα, μπορει απλα να εγινε για διαφημιση των καλλιτεχνων... Απλα πετας ενα φιλανθρωπικο σκοπο, βαζεις ενα διασημο με 2-3 μη-διασημους (δεν αναφερομαι σε frontman μονο) και κανει η δισκογραφικη την προωθηση της.
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Artemoila
Real Name: Artemis
Facebook ID: 1003775262

Δημοσίευση από Artemoila »

Βοttom line, αν ηταν ρατσιστης σιγα να μην το χε κανει. Και οχι μονο αυτο αλλα κ αλλα, οπως ανακαλυψα σημερα σε μια κουβεντα με τη Φανουμπιτα. :)
Άβαταρ μέλους
LocknLoad
Forum Administrator
Forum Administrator

Δημοσίευση από LocknLoad »

Βοttom line, αν ηταν ρατσιστης σιγα να μην το χε κανει
Σοβαρα τωρα αυτο καταλαβες απ'οτι ειπα?
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

Εικόνα

@[you]
Εικόνα
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Off Topic
να τον ακούτε τον lock. πάντα ξέρει τι λέει. :e_ugeek:
Off Topic
ο M.J. είχε κόμπλεξ με το χρώμα του
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Gus »

Artemoila έγραψε:
Δεν μιλας, αλλα μιλας.
Δεν βγαζει νοημα αυτο που λες,ειπα τα λεφτα του μιλησαν και τον αφησαν εξω απο την φυλακη...

Οσο για το ποιος ειναι απολυτος,εγω ειπα πως ειναι παιδεραστης,εσεις ειπατε οχι...Οσο εγω αφηνω αμφιβολια στο να μην ητανε,αλλο τοσο αφηνετε κι εσεις στο να ητανε...Οκ?Ετσι κι αλλιως ουτε εγω ουτε κι εσεις ησασταν εκει...Λενε ομως στο χωριο μου και κατι σοφο...Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...Και απο την στγμη που υπαρχει καπνος,και μαλιστα για κατι τοσο σοβαρο,δεν θα κατσω να βλεπω καποιους να τον προσκυνανε σαν θεο,χωρις να μιλαω,αλλα θα τον κρινω και θα πω την αποψη μου...Οσον αφορα το τραγουδακι,αν προσεξετε αυτα που λεει ο πανουσης θα καταλαβετε τι εννοω.Δεν γινεται να βγαζεις εκατομμυρια δολαρια στηριζομενος στην αμερικανικη ελευθερη οικονομια (εταιρειες προωθησης,δισκογραφικες κλπ κλπ κλπ),η οποια οικονομια ειναι υπευθυνη σε μεγαλο βαθμο για αυτο που γινεται στις τριτοκοσμικες χωρες,και απο την αλλη μεσω αυτου του συστηματος να λες "βοηθαω αυτες τις χωρες".Κοροιδευεις τον εαυτο σου,και ακομα χειροτερα εμας....
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
Artemoila

LocknLoad έγραψε:
Βοttom line, αν ηταν ρατσιστης σιγα να μην το χε κανει
Σοβαρα τωρα αυτο καταλαβες απ'οτι ειπα?

Δεν εθιξα το θεμα που λες. Σχολιασα αρχικα το ποσο τρελο ειναι να τον λες κ ρατσιστη.

@Gus
Εγω ποτε δεν ειπα ΟΧΙ δεν ειναι παιδεραστης, αντιθετα εσυ το ισχυριστηκες. Ησουν τοσο σιγουρος που αρχισες να λες για τα λεφτα που τον κρατησαν εξω απο την φυλακη. Αρα τον εχεις καταδικασει ηδη στο μυαλο σου. Μπορει καλλιστα να ηταν, αλλα ξερεις τι? Δεν με νοιαζει! Οπως ειπα και στο αρχικο μου ποστ δεν προκεται να ασχοληθω με τετοια. Ειλικρινα δεν με νοιαζει τι εκανε στην προσωπικη του ζωη, οπως δεν με νοιαζει κ τι κανουν κ τι εκαναν οι υπολοιποι μουσικοι που θαυμαζω. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι καναν ναρκωτικα και ποιος ξερει τι αλλο. Δεν τα εξισωνω (μην με πιασετε παλι απ τα μουτρα) ομως δε με νοιαζει κ ας ειχαν σκοτωσει. Μ'αρεσει να ακουω μουσικη, οχι τα σχολια πισω απο το μουσικο.

PS: τωρα το προσεξα τι εγραψες σε προηγουμενο ποστ σου αλλα ο MJ ηταν ΚΑΙ μουσικη ΚΑΙ θεαμα. Αν δεν σαρεσει η ποπ κ η ντισκο μαλλον δεν θα μπορεσεις να το καταλαβεις.
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Gus »

Artemoila έγραψε: @Gus
Εσεις αρχισατε να γενικευετε για λεφτα κτλ. Εγω ποτε δεν ειπα ΟΧΙ δεν ειναι παιδεραστης, αντιθετα εσυ το ισχυριστηκες. Μπορει καλλιστα να ηταν, αλλα ξερεις τι? Δεν με νοιαζει! Οπως ειπα και στο αρχικο μου ποστ δεν προκεται να ασχοληθω με τετοια. Ειλικρινα δεν με νοιαζει τι εκανε στην προσωπικη του ζωη, οπως δεν με νοιαζει κ τι κανουν κ τι εκαναν οι υπολοιποι μουσικοι που θαυμαζω. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι καναν ναρκωτικα και ποιος ξερει τι αλλο. Δεν τα εξισωνω (μην με πιασετε παλι απ τα μουτρα) ομως δε με νοιαζει κ ας ειχαν σκοτωσει. Μ'αρεσει να ακουω μουσικη, οχι τα σχολια πισω απο το μουσικο.
Οκ,δεκτο...Ετσι κι αλλιως εχεις αυτην την αποψη,δεν σε ενδιαφερει η ζωη του καθε καλλιτεχνη...Εμενα ομως με ενδιαφερει παρα πολυ γιαυτο και το ψαχνω...Το γιατι με ενδιαφερει εμενα ειναι μια αλλη ιστορια,μεγαλη συζητηση,και μαλιστα κουραστικη...Τι να κανουμε,χουγια ειναι αυτα...Ομως με βαση αυτο που λες,θα επρεπε να θρηνεις(τε) για τον μαικλ απο τοτε που σταματησε να κανει μουσικη,και οχι τωρα που πεθανε...Γιατι εσυ ακους μουσικη,δεν σε νοιαζει τι κανει ο καλλιτεχνης...Ετσι δεν ειναι?Αρα δεν θαυμαζεις τον καλλιτεχνη,αλλα την μουσικη του...Τοτε γιατι αυτο το τοπικ και ολα αυτα τα rip οταν δεν μας νοιαζει ο καλλιτεχνης?'Η μηπως εθελοτυφλουμε και βλεπουμε μονο τα καλα?
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
Artemoila

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E_FzgtLVzbI[/youtube]

Καριμ ακομα αναρωτιεσαι; :P
Άβαταρ μέλους
Artemoila

Gus έγραψε:
Artemoila έγραψε: @Gus
Εσεις αρχισατε να γενικευετε για λεφτα κτλ. Εγω ποτε δεν ειπα ΟΧΙ δεν ειναι παιδεραστης, αντιθετα εσυ το ισχυριστηκες. Μπορει καλλιστα να ηταν, αλλα ξερεις τι? Δεν με νοιαζει! Οπως ειπα και στο αρχικο μου ποστ δεν προκεται να ασχοληθω με τετοια. Ειλικρινα δεν με νοιαζει τι εκανε στην προσωπικη του ζωη, οπως δεν με νοιαζει κ τι κανουν κ τι εκαναν οι υπολοιποι μουσικοι που θαυμαζω. Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι καναν ναρκωτικα και ποιος ξερει τι αλλο. Δεν τα εξισωνω (μην με πιασετε παλι απ τα μουτρα) ομως δε με νοιαζει κ ας ειχαν σκοτωσει. Μ'αρεσει να ακουω μουσικη, οχι τα σχολια πισω απο το μουσικο.
Οκ,δεκτο...Ετσι κι αλλιως εχεις αυτην την αποψη,δεν σε ενδιαφερει η ζωη του καθε καλλιτεχνη...Εμενα ομως με ενδιαφερει παρα πολυ γιαυτο και το ψαχνω...Το γιατι με ενδιαφερει εμενα ειναι μια αλλη ιστορια,μεγαλη συζητηση,και μαλιστα κουραστικη...Τι να κανουμε,χουγια ειναι αυτα...Ομως με βαση αυτο που λες,θα επρεπε να θρηνεις(τε) για τον μαικλ απο τοτε που σταματησε να κανει μουσικη,και οχι τωρα που πεθανε...Γιατι εσυ ακους μουσικη,δεν σε νοιαζει τι κανει ο καλλιτεχνης...Ετσι δεν ειναι?Αρα δεν θαυμαζεις τον καλλιτεχνη,αλλα την μουσικη του...Τοτε γιατι αυτο το τοπικ και ολα αυτα τα rip οταν δεν μας νοιαζει ο καλλιτεχνης?'Η μηπως εθελοτυφλουμε και βλεπουμε μονο τα καλα?
Ποτε δεν ξερεις αν θα βγαλει κ αλλη μουσικη ο αλλος μεχρι να πεθανει. Εξαλλου τωρα ετοιμαζοταν να κανει κ συναυλιες! Το τοπικ ηταν για ενημερωση και εξηγησα το λογο που το κανα στο αρχικο ποστ. Δεν το κανα για να αρχισουμε να μοιρολογουμε, ουτε να μιλαμε για laser :P
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μουσική”