[Γ.Σ. 23/01] Συνέχιση της κατάληψης
Καταλήψεις Κ Αγώνες
Όπως είπε κ η katsarola ήταν απλά ένας παραλληλισμός. Δε νομίζω ότι κάποιος ακομμάτιστος φοιτητής συμπαθεί ιδιαίτερα τη ΔΑΠ. Ούτε νομίζω ότι κάποιος τάσσεται υπέρ των μέτρων που προτείνει η ΝΔ, τουλάχιστον όλων. Γιατί π.χ. η αξιολόγηση θα έλυνε πολλά προβλήματα.Η κατάσταση που επικρατεί με τους καθηγητές και τα μαθήματα είναι επιεικώς αξιολύπητη.Από 80 εγγεγραμμένους φοιτητές στο 3ο έτος κατεύθυνση φυσικό παρακολουθούν στις καλές μέρες οι "18". Για σκεφτείτε το. Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό??Επειδή οι καθηγητές είναι τόσο τέλειοι και κάνουν φοβερό μάθημα και νοιάζονται να λύσουν τις απορίες των φοιτητών??
Ποιών λέτε να βλάψει η αξιολόγηση. Και ας αφήσουμε τα κομματικά. Ποιόν?? Εμάς τους φοιτητές πάντως δεν νομίζω!!!
Οι καταλήψεις δεν βοηθούν σε τίποτα.Όποιος φοιτητής έδωσε αρκετά μαθήματα στη διπλή εξεταστική το καλοκαίρι πιστεύω να το θυμάται. Περίπου 2 μήνες και 10 μέρες συνεχών εξετάσεων. Σας άρεσε??
Δεν ξέρω αν άρεσε στους τρόπον τινά "συναδέλφους" που κάνουν κατάληψη,πάντως εμείς το νιώσαμε.
Κάποιοι από εμάς δεν είμαστε επαγγελματίες συνδικαλιστές και μας ενδιαφέρει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό που σπουδάζουμε. Δε με ενδιαφέρει να δουλέψω σε ενα πολιτικό γραφείο του Γεωργάκη ή του Καραμαλάκη και να κολλάω αφίσες από τις 8 το πρωί.Ούτε να φτιάχνω καφέδες σαν κάποιος ανειδίκευτος. Τι λέτε πανω σε αυτό.
Θα μου πείς "o xamenos" ότι δε σας αρέσει να κάνετε καταλήψεις και παλεύετε κ στηρίζετε το φοιτητικό κίνημα.
Τί λοιπόν συνιστά το φοιτητικό κίνημα??
Οι καταλήψεις ? Το ξύλο έξω από την πρυταννεία?? Ο εκφοβισμός και η χειραγώγηση των πρωτοετών?? Τί από ολα αυτά??
"Μάς" χάσατε 1 χρόνο απο τη ζωή μας για να μας το παίξετε μεγάλοι αγωνιστές. Ε εντάξει, συγχωρήστε μας αν δεν είμαστε όλοι Τσε, ή Τεμπονέρες και κάποιοι από εμάς θέλουμε να ανεξαρτητοποιηθούμε και να μη μας θρέφουν όλη την ενήλικη ζωή μας οι γονείς μας, όπως ξεκάθαρα γίνεται με κάποιους "αγωνιστές" συναδέλφους.
Μπράβο συνάδελφε!!! Μπράβο!!!! Αγωνισταρά μου εσύ!!! Μπράβο
ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ........
Ποιών λέτε να βλάψει η αξιολόγηση. Και ας αφήσουμε τα κομματικά. Ποιόν?? Εμάς τους φοιτητές πάντως δεν νομίζω!!!
Οι καταλήψεις δεν βοηθούν σε τίποτα.Όποιος φοιτητής έδωσε αρκετά μαθήματα στη διπλή εξεταστική το καλοκαίρι πιστεύω να το θυμάται. Περίπου 2 μήνες και 10 μέρες συνεχών εξετάσεων. Σας άρεσε??
Δεν ξέρω αν άρεσε στους τρόπον τινά "συναδέλφους" που κάνουν κατάληψη,πάντως εμείς το νιώσαμε.
Κάποιοι από εμάς δεν είμαστε επαγγελματίες συνδικαλιστές και μας ενδιαφέρει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό που σπουδάζουμε. Δε με ενδιαφέρει να δουλέψω σε ενα πολιτικό γραφείο του Γεωργάκη ή του Καραμαλάκη και να κολλάω αφίσες από τις 8 το πρωί.Ούτε να φτιάχνω καφέδες σαν κάποιος ανειδίκευτος. Τι λέτε πανω σε αυτό.
Θα μου πείς "o xamenos" ότι δε σας αρέσει να κάνετε καταλήψεις και παλεύετε κ στηρίζετε το φοιτητικό κίνημα.
Τί λοιπόν συνιστά το φοιτητικό κίνημα??
Οι καταλήψεις ? Το ξύλο έξω από την πρυταννεία?? Ο εκφοβισμός και η χειραγώγηση των πρωτοετών?? Τί από ολα αυτά??
"Μάς" χάσατε 1 χρόνο απο τη ζωή μας για να μας το παίξετε μεγάλοι αγωνιστές. Ε εντάξει, συγχωρήστε μας αν δεν είμαστε όλοι Τσε, ή Τεμπονέρες και κάποιοι από εμάς θέλουμε να ανεξαρτητοποιηθούμε και να μη μας θρέφουν όλη την ενήλικη ζωή μας οι γονείς μας, όπως ξεκάθαρα γίνεται με κάποιους "αγωνιστές" συναδέλφους.
Μπράβο συνάδελφε!!! Μπράβο!!!! Αγωνισταρά μου εσύ!!! Μπράβο
ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ........
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Re: Καταλήψεις Κ Αγώνες
Δεν ξέρω αν είναι σαφές περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για αξιολόγηση. Δεν πρόκειται να έρχεται κανένας επιστημονικός ή εκπαιδευτικός επιθεωρητής να βλέπει αν οι καθηγητές κάνουν σωστά τη δουλειά τους, αν μας φέρονται ωραία ή αν είναι φιλικοί, σωστοί, μεταδοτικοί, κτλ.. Έστω, όμως, ότι συνέβαινε κι αυτό. Οι καθηγητές πανεπιστημίου είναι Δημόσιοι Λειτουργοί, και ακόμη κι αν δεν κάνουν τη δουλειά τους δεν μπορούν να τιμωρηθούν με απόλυση. Επιπλέον, τα πανεπιστήμια είναι αυτοδιοίκητα, συνεπώς οι μόνες κυρώσεις για καθηγητές είναι διοικητικές ή πειθαρχικές από τη Σχολή ή τη Σύγκλητο.Laplace έγραψε:Γιατί π.χ. η αξιολόγηση θα έλυνε πολλά προβλήματα.Η κατάσταση που επικρατεί με τους καθηγητές και τα μαθήματα είναι επιεικώς αξιολύπητη.Από 80 εγγεγραμμένους φοιτητές στο 3ο έτος κατεύθυνση φυσικό παρακολουθούν στις καλές μέρες οι "18". Για σκεφτείτε το. Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό??Επειδή οι καθηγητές είναι τόσο τέλειοι και κάνουν φοβερό μάθημα και νοιάζονται να λύσουν τις απορίες των φοιτητών??
Η αξιολόγηση αναφέρεται σε κατάταξη των πανεπιστημίων με κριτήρια που ακόμα δεν έχουν προσδιοριστεί (σκοπίμως; ), σύμφωνα με την οποία έπειτα θα διανέμονται τα κονδύλια και οι επιχορηγήσεις.
Η αξιολόγηση, λοιπόν, δεν θεσμοθετείται για να κάνεις εσύ καλύτερο μάθημα αλλά για να υπάρχει περισσότερος έλεγχος στην ροή του χρήματος προς τα πανεπιστήμια. Υποθέτω, δε, πως όταν με το καλό τα κολλέγια αναγνωριστούν ως τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα μπουν κι αυτά στο χορό της αξιολόγησης, απαιτώντας μέρος από την ευρωπουλο-πιτα ("Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!").
Όσο για το πόσοι έρχονται στο μάθημα, καλύτερα να είμαστε πιο προσεκτικοί. Υπάρχουν καθηγητές που θα δυσκολεύονταν ακόμα και να σταθούν σε πάγκο στη λαϊκή (πόσο μάλλον σε έδρα πανεπιστημίου) αλλά ας μην εκφραζόμαστε για όλους συλλήβδην. Αν θες να αυξηθεί η προσέλευση μπορούμε να κάνουμε τις παρακολουθήσεις υποχρεωτικές, να μειώσουμε τους εισακτέους και να θεσμοθετήσουμε την αποπομπή από τη σχολή σε όσους κόβονται στο ίδιο μάθημα 2 φορές. Όπως στο εξωτερικό που τόσο λατρεύουμε.
Αλλά υποθέτω πως τότε θα εμφανίζονταν ξαφνικά 118 φοιτητές αντί για 18, σε όλα τα έτη, και δεν θα είχαμε που να τους βάλουμε. Και τότε θα ζητάγαμε αξιολόγηση για να μας κόψουν ακόμα μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης για την παιδεία, με το πρόσχημα ότι κάποιοι καθηγητές ξαφνικά θα μάθουν γράμματα και εμείς θα γίνουμε υπεύθυνοι άνθρωποι και σοβαροί επιστήμονες.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Καταλήψεις κ υποβάθμιση σπουδών.
Νομίζω ότι υπερβάλλεις λίγο. Όντως πολλά από αυτά που λες εφαρμόζονται στο εξωτερικό. Σίγουρα όμως γνωρίζουμε οτι στο εξωτερικό η παιδεία είναι καλύτερη. Φαίνεται από πολλά σημεία.Π.χ. δείκτες των καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο, προτίμηση αποφοίτων στην αγορά εργασίας.Γιατί άραγε να προτιμούν κάποιον που έκανε μεταπτυχιακό στο εξωτερικό από εδώ?? Μήπως λόγω έλλειψης καταλήψεων?? Μήπως λόγω δυσκολίας μαθημάτων και εντατικοποίησης? Αναρωτιέμαι.
Όσον αφορά για την αξιολόγηση ψάξε λίγο να δείς τί γίνεται στο εξωτερικό.Αναφορικά με το διδακτικό προσωπικό υπάρχει ένας δείκτης(που δεν θυμάμαι το όνομά του) που λέει:
Αν π.χ. συνολικά το διδακτικό προσωπικό έχει τιμή 15 από τον δείκτη χ είναι επιτυχημένο.Αν έχει 2 είναι χειρότερο.Ο δεικτης αυτός αφορά τις δημοσιεύσεις και τις ερευνητικές εργασίες σε έγκυρα περιοδικά. Αν δημοσιεύσει κάποιος στο Science Κωλοπετινίτσας παίρνει +0.2
Αν δημοσιεύσει στο Scientific American ή στο Nano Today παίρνει 15.
Εμείς δεν πιστεύουμε όμως σε τέτοιους δείκτες ούτε στην αξιολόγηση.
Και υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν αναφέρουν οι φίλοι μας "αγωνιστές", γιατί απλά τα βλέπουν όλα μαύρα.Όλοι θέλουν το κακό μας .Όλοι θέλουν να μας υποβαθμίσουν.
Δεν αμφιβάλλω ότι κάποιοι θέλουν.Δεν είναι όλα ρόδινα.Όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέτρα όπως η αξιολόγηση υπερ μας, κ όχι να τα στέλνουμε στην πυρά επειδή έβγαλε γραμμή ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ να την καταδικάσουμε.Εμείς άποψη δεν έχουμε???
Δηλαδή αν κάνουμε καταλήψεις δεν υποβαθμίζουμε μόνοι μας το πτυχίο μας?? Είναι που είναι το μάθημα για τον pts όμως είπε κ πριν drcypher το εχουμε κανει κ εμείς ανύπαρκτο.
Για να προβληματιστουμε λίγο αναφορικά με αυτά που γράφω.Κ οι αριστεροί αγωνιστές μας το ίδιο.
Όσον αφορά για την αξιολόγηση ψάξε λίγο να δείς τί γίνεται στο εξωτερικό.Αναφορικά με το διδακτικό προσωπικό υπάρχει ένας δείκτης(που δεν θυμάμαι το όνομά του) που λέει:
Αν π.χ. συνολικά το διδακτικό προσωπικό έχει τιμή 15 από τον δείκτη χ είναι επιτυχημένο.Αν έχει 2 είναι χειρότερο.Ο δεικτης αυτός αφορά τις δημοσιεύσεις και τις ερευνητικές εργασίες σε έγκυρα περιοδικά. Αν δημοσιεύσει κάποιος στο Science Κωλοπετινίτσας παίρνει +0.2
Αν δημοσιεύσει στο Scientific American ή στο Nano Today παίρνει 15.
Εμείς δεν πιστεύουμε όμως σε τέτοιους δείκτες ούτε στην αξιολόγηση.
Και υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν αναφέρουν οι φίλοι μας "αγωνιστές", γιατί απλά τα βλέπουν όλα μαύρα.Όλοι θέλουν το κακό μας .Όλοι θέλουν να μας υποβαθμίσουν.
Δεν αμφιβάλλω ότι κάποιοι θέλουν.Δεν είναι όλα ρόδινα.Όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέτρα όπως η αξιολόγηση υπερ μας, κ όχι να τα στέλνουμε στην πυρά επειδή έβγαλε γραμμή ένα κόμμα όπως το ΚΚΕ να την καταδικάσουμε.Εμείς άποψη δεν έχουμε???
Δηλαδή αν κάνουμε καταλήψεις δεν υποβαθμίζουμε μόνοι μας το πτυχίο μας?? Είναι που είναι το μάθημα για τον pts όμως είπε κ πριν drcypher το εχουμε κανει κ εμείς ανύπαρκτο.
Για να προβληματιστουμε λίγο αναφορικά με αυτά που γράφω.Κ οι αριστεροί αγωνιστές μας το ίδιο.
Αύριο στη συνέλευση οι παρατάξεις/κόμματα/φοιτητές που στηρίζουν την κατάληψη οφείλουν να μας ενημερώσουν για το τι θα γίνει με την εξεταστική και με το εξάμηνο. Ακόμα και αν έχουν βαλθεί να μας πάνε ένα χρόνο πίσω, είναι καθήκον τους μας ενημερώσουν τουλάχιστον ώστε να κάνουμε και εμείς τον προγραμματισμό μας.
Συμφωνώ απόλυτα με τον BO. Πρέπει τουλάχιστον οι "αγωνιστές μας" να μας ενημερώσουν για το τί τόσο δημοκρατικά αποφάσισαν για το εξάμηνο και για την εξεταστική.Ενα μπράβο για τις συλλογικές διαδικασίες.Ένα μπράβο για τον αγώνα σας.Ένας χρόνος χαμένος από τη ζωή μας.
Μπράβο ρε!!Μπράβο.
Τουλάχιστον πείτε μας , πόσα εξάμηνα θα μας χάσετε ακόμα από τη ζωή μας?? Γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα που νοιάζονται για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και θέλουν να ξέρουν τί τους γίνεται στη ζωή τους.
Λοιπόν, τί μέλει γενέσθαι με την εξεταστική σύντροφοι αγωνιστές???
Ε??? Τί??? Τύφλα να έχουν οι αγωνιστές του 21. Δεν πιάνουν 1 μπροστά σας!!!
Μπράβο!!! Μπράβο!!! Μπράβο στους Κολοκοτρώνηδες των Καταλήψεων!!!!
Σας χρωστάμε τόσα πολλά που δεν ξέρω πότε θα μπορέσουμε να σας τα ξεπληρώσουμε!!
:twisted:
Μπράβο ρε!!Μπράβο.
Τουλάχιστον πείτε μας , πόσα εξάμηνα θα μας χάσετε ακόμα από τη ζωή μας?? Γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα που νοιάζονται για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία και θέλουν να ξέρουν τί τους γίνεται στη ζωή τους.
Λοιπόν, τί μέλει γενέσθαι με την εξεταστική σύντροφοι αγωνιστές???
Ε??? Τί??? Τύφλα να έχουν οι αγωνιστές του 21. Δεν πιάνουν 1 μπροστά σας!!!
Μπράβο!!! Μπράβο!!! Μπράβο στους Κολοκοτρώνηδες των Καταλήψεων!!!!
Σας χρωστάμε τόσα πολλά που δεν ξέρω πότε θα μπορέσουμε να σας τα ξεπληρώσουμε!!
Παρακολουθώ τα δρώμενα της σχολής εδώ και κάποια χρόνια και πραγματικά απορώ με όσα λένε, χωρίς να κάθονται να σκεφτούν λίγο τι σημαίνουν αυτά, διάφοροι συνάδελφοι. Δεν ξέρω τι σκ..α έχουν στο κεφάλι τους κάποιοι, αλλά πραγματικά τόσα χρόνια έχω βαρεθεί να ακούω για επαγγελματίες συνδικαλιστές κλπ, ειδικά από ανθρώπους που ούτε μια φορά στη ζωή τους δεν ασχολήθηκαν με το να κάνουν κάτι για να καλυτερεύσουν τα πράγματα, ασχολήθηκαν μια ζωή με την πάρτη τους και μόνο.
Και την ίδια στιγμή, βρίζουν κόσμο και λαό λες και κάποιοι έχουν έναν μαγικό τρόπο να κινούν τα νήματα στη σχολή, λες και όσοι προτείνουν κατάληψη δεν το προτείνουν σε μια Γενική Συνέλευση (από την οποία συνήθως όσοι γκρινιάζουν απουσιάζουν). Ή λες και επειδή ο κάθε λογής Laplace ή οποιοσδήποτε άλλος δε θέλει κατάληψη, άνοιξαν οι ουρανοί και πρέπει όλοι να κάνουν πίσω και να δεχτούν ό,τι τους επιβάλλουν.
Λοιπόν, δε με νοιάζει να επιχειρηματολογήσω εδώ ούτε για την αξιολόγηση, ούτε για το γιατί πρέπει να κινητοποιούμαστε και να κάνουμε καταλήψεις, το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι πραγματικά η θέση όσων γράφουν με αυτό τον τρόπο είναι εκεί ακριβώς που βρίσκονται, στη γωνία και να γκρινιάζουν. Τέτοιοι άνθρωποι ποτέ δεν έκαναν κάτι για να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, αντίθετα, στις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας βρέθηκαν σε εκείνους που με τον τρόπο τους, ηθελημένα ή άθελά τους, υπονόμευσαν όλους τους αγώνες.
Μπράβο σας λοιπόν που αν περάσει η αξιολόγηση, χιλιάδες νέοι θα μείνουν έξω από το πανεπιστήμιο. Μπράβο σας που θα ζείτε σε έναν αποστειρωμένο χώρο που θα είναι ίδιος με κάθε άλλο χώρο μέσα στην πανέμορφη κοινωνία που ζούμε. Μπράβο σας που θα γίνετε φοβεροί επιστήμονες και θα παρακαλάτε για μια θέση στο Δημόκριτο φιλώντας κατουρημένες ποδιές. Και πάνω απ'όλα μπράβο σας που θα φτιάξετε ένα πανεπιστήμιο ναό της Γνώσης στον οποίο οι άνθρωποι θα μαθαίνουν τα πάντα για το αντικείμενό τους και θα γίνονται επιστήμονες κρετίνοι.
Και, τι έκπληξη, και τότε θα γκρινιάζετε...
Και την ίδια στιγμή, βρίζουν κόσμο και λαό λες και κάποιοι έχουν έναν μαγικό τρόπο να κινούν τα νήματα στη σχολή, λες και όσοι προτείνουν κατάληψη δεν το προτείνουν σε μια Γενική Συνέλευση (από την οποία συνήθως όσοι γκρινιάζουν απουσιάζουν). Ή λες και επειδή ο κάθε λογής Laplace ή οποιοσδήποτε άλλος δε θέλει κατάληψη, άνοιξαν οι ουρανοί και πρέπει όλοι να κάνουν πίσω και να δεχτούν ό,τι τους επιβάλλουν.
Λοιπόν, δε με νοιάζει να επιχειρηματολογήσω εδώ ούτε για την αξιολόγηση, ούτε για το γιατί πρέπει να κινητοποιούμαστε και να κάνουμε καταλήψεις, το μόνο που ήθελα να πω είναι ότι πραγματικά η θέση όσων γράφουν με αυτό τον τρόπο είναι εκεί ακριβώς που βρίσκονται, στη γωνία και να γκρινιάζουν. Τέτοιοι άνθρωποι ποτέ δεν έκαναν κάτι για να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, αντίθετα, στις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας βρέθηκαν σε εκείνους που με τον τρόπο τους, ηθελημένα ή άθελά τους, υπονόμευσαν όλους τους αγώνες.
Μπράβο σας λοιπόν που αν περάσει η αξιολόγηση, χιλιάδες νέοι θα μείνουν έξω από το πανεπιστήμιο. Μπράβο σας που θα ζείτε σε έναν αποστειρωμένο χώρο που θα είναι ίδιος με κάθε άλλο χώρο μέσα στην πανέμορφη κοινωνία που ζούμε. Μπράβο σας που θα γίνετε φοβεροί επιστήμονες και θα παρακαλάτε για μια θέση στο Δημόκριτο φιλώντας κατουρημένες ποδιές. Και πάνω απ'όλα μπράβο σας που θα φτιάξετε ένα πανεπιστήμιο ναό της Γνώσης στον οποίο οι άνθρωποι θα μαθαίνουν τα πάντα για το αντικείμενό τους και θα γίνονται επιστήμονες κρετίνοι.
Και, τι έκπληξη, και τότε θα γκρινιάζετε...
Ti douleia exoun oi foitites kai to foititiko kinima na apologithoun gia tin exetastiki?
An thelete na parete ypeythyni apantisi rwtiste ND-PASOK poy exoyn valei ameti moy xameti moy na idiwtikopoiisoyn tin anwtati ekpaideysi.
Kata to keinos rwtiste toys filoys sas dapites kai paspites pote tha aposyroyn tin protasi gia anathewrisi toy arthroy 16 kai pote tha paroyn pisw ton nomo plaisio.
Edw o kosmos kaigetai(mas steroyn to dikaiwma sti morfwsi) kai varkoules armenizoun(¨oi agwnistes¨ na mas poun pote tha dwsoume, poy diatypwthike parapanw).
An thelete na parete ypeythyni apantisi rwtiste ND-PASOK poy exoyn valei ameti moy xameti moy na idiwtikopoiisoyn tin anwtati ekpaideysi.
Kata to keinos rwtiste toys filoys sas dapites kai paspites pote tha aposyroyn tin protasi gia anathewrisi toy arthroy 16 kai pote tha paroyn pisw ton nomo plaisio.
Edw o kosmos kaigetai(mas steroyn to dikaiwma sti morfwsi) kai varkoules armenizoun(¨oi agwnistes¨ na mas poun pote tha dwsoume, poy diatypwthike parapanw).
Προφανώς monep δεν έχεις να επιχειρηματολογήσεις γιατί διαφωνείς με την αξιολόγηση και σε ποιά σημεία??
Γιατί πιστεύεις ότι οι καταλήψεις ευνοούν το φοιτητικό κίνημα??
Δε σε ενδιαφέρει όπως λες να απαντήσεις , γιατί αυτό δείχνει την απόλυτα δημοκρατική στάση των παρατάξεων μέσα στο πανεπιστήμιο.
Το κλασικό δε με ενδιαφέρει.Βάζετε κάτι στο πλαίσιό σας , προσπαθείτε να προσηλυτίσετε τους πάντες, και μετά μόλις κερδίσετε χορεύτε το χορό της βροχής και φωνάζετε σαν τρελοί!!
Τί δημοκρατικό και ευγενές!! Ποτέ δεν έχετε την ανάγκη να δικαιολογηθείτε για το αν κάποιοι από την επαρχία δεν εχουν την άνεση να πληρώνουν 400 Ευρώ νοίκι το μήνα και να πληρώνουν οι γονείς μας, ενώ οι αγωνιστές διαιωνίζουν αυτή την κατάσταση μη σπουδών.
Δε σας ενδιαφέρει αν χρειαστεί να εργαστούμε παράλληλα ,γιατί με όλα αυτά δεν δυνάμεθα να πάρουμε το πτυχίο σε 5 χρονια όσο και να προσπαθήσουμε.
Από γνώσεις 0!! Η εξεταστική λές δεν χανεται κ δεν απολογείσαι για εξεταστικές. Προφανέστατα εσύ και ο καθένας σαν εσενα μας χάνει τις εξεταστικές. Με 3 βδομάδες μάθημα θα γίνουμε επιστήμονες.
Όλη η πανεπιστημιακή εκπαίδευση έχει διαβρωθεί απο την παρουσία των κομμάτων και εσύ μου λες αερολογίες.
Δεν αναλαμβάνεται ποτέ καμία πολιτική ευθύνη
Μην κοιτάξεις μακριά.Δες τί εγινε το καλοκαίρι. Και αναλαβατε την πολιτική ευθύνη του να χαθεί το εξάμηνο ή να φροντίσετε ώστε να μή γίνει διπλή εξεταστική?? Φυσικά ΌΧΙ.
Όπως πάντα.
Αλλά είναι όπως προείπες monep. Απλά δε σε ενδιαφέρει.Γιατί??
Γιατί είσαι ολοκληρωτιστής.Ότι πεις στο πλαίσιό σου είναι κανόνας.
Ψηφίστηκε στη Γ.Σ.
Άσχετο αν δεν ήταν ούτε το 1/10 από τους συνολικούς φοιτητές της σχολής.
Σε πληροφορώ αγωνισταρά monep ότι πήγα σχεδόν σε όλες τις πορείες όταν ήμουν 1ο έτος.Τώρα που είμαι πλέον 3ο καταλαβα το οδηγημένο συνδικαλισμό που κρύβεται πίσω από ολα αυτά.Δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί απλά θα μου διαγράψουν το post.
Έσύ απλά συνέχισε να μη σε ενδιαφέρει.Εχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις κατάληψη.Να παρακωλύεις τη λειτουργία της σχολής.Αλίμονο. Δε νομίζω να σε ενοχλούσε να την κάψεις κιολας.
Αν έχεις καταλαβει υπαρχουν και άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας.Οι καταλήψεις αποτελούν μόνο δυσφήμιση για το φοιτητικό κίνημα.Αλλά δεν νομίζω να σκέφτεσαι κ πολύ στη ζωή σου.Εσύ μόνο αράζεις κ αφήνεις τους άλλους να σκέφτονται για εσένα .Είναι πιο εύκολο, έτσι?
Παρατήρησε πόσο πιέστηκε η κυβέρνηση από τις μαζικές πορείες κ πόσο αναγκάστηκε να αναπροσδιορίσει τη στάση τους.
Από τις καταλήψεις τί κέρδισε αγωνιστή monep ??
Να λέει ο Πρετεντέρης ότι οι φοιτητές κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ότι φτιάχνουν μολότωφ στο ΕΜΠ, ότι κάνουν βανδαλισμούς, ή οτι είναι τραμπούκοι.Σου φαινεται να εχεις κερδίσει πολλά για το φοιτητικό κίνημα με τις καταλήψεις σου κ το δικαίωμα σου για κατάληψη??? Ε, τί λες???
Γιατί εμείς φιλάμε κατουρημένες ποδιές για να βρουμε δουλειά , προφανώς δεν γνωρίζουμε.Εσύ γνωρίζεις.Φυσικά γνωρίζεις.Γνωρίζεις καλά τόσα χρόνια πώς να τα ξ...............εις!!!
Γιατί πιστεύεις ότι οι καταλήψεις ευνοούν το φοιτητικό κίνημα??
Δε σε ενδιαφέρει όπως λες να απαντήσεις , γιατί αυτό δείχνει την απόλυτα δημοκρατική στάση των παρατάξεων μέσα στο πανεπιστήμιο.
Το κλασικό δε με ενδιαφέρει.Βάζετε κάτι στο πλαίσιό σας , προσπαθείτε να προσηλυτίσετε τους πάντες, και μετά μόλις κερδίσετε χορεύτε το χορό της βροχής και φωνάζετε σαν τρελοί!!
Τί δημοκρατικό και ευγενές!! Ποτέ δεν έχετε την ανάγκη να δικαιολογηθείτε για το αν κάποιοι από την επαρχία δεν εχουν την άνεση να πληρώνουν 400 Ευρώ νοίκι το μήνα και να πληρώνουν οι γονείς μας, ενώ οι αγωνιστές διαιωνίζουν αυτή την κατάσταση μη σπουδών.
Δε σας ενδιαφέρει αν χρειαστεί να εργαστούμε παράλληλα ,γιατί με όλα αυτά δεν δυνάμεθα να πάρουμε το πτυχίο σε 5 χρονια όσο και να προσπαθήσουμε.
Από γνώσεις 0!! Η εξεταστική λές δεν χανεται κ δεν απολογείσαι για εξεταστικές. Προφανέστατα εσύ και ο καθένας σαν εσενα μας χάνει τις εξεταστικές. Με 3 βδομάδες μάθημα θα γίνουμε επιστήμονες.
Όλη η πανεπιστημιακή εκπαίδευση έχει διαβρωθεί απο την παρουσία των κομμάτων και εσύ μου λες αερολογίες.
Δεν αναλαμβάνεται ποτέ καμία πολιτική ευθύνη
Μην κοιτάξεις μακριά.Δες τί εγινε το καλοκαίρι. Και αναλαβατε την πολιτική ευθύνη του να χαθεί το εξάμηνο ή να φροντίσετε ώστε να μή γίνει διπλή εξεταστική?? Φυσικά ΌΧΙ.
Όπως πάντα.
Αλλά είναι όπως προείπες monep. Απλά δε σε ενδιαφέρει.Γιατί??
Γιατί είσαι ολοκληρωτιστής.Ότι πεις στο πλαίσιό σου είναι κανόνας.
Ψηφίστηκε στη Γ.Σ.
Άσχετο αν δεν ήταν ούτε το 1/10 από τους συνολικούς φοιτητές της σχολής.
Σε πληροφορώ αγωνισταρά monep ότι πήγα σχεδόν σε όλες τις πορείες όταν ήμουν 1ο έτος.Τώρα που είμαι πλέον 3ο καταλαβα το οδηγημένο συνδικαλισμό που κρύβεται πίσω από ολα αυτά.Δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί απλά θα μου διαγράψουν το post.
Έσύ απλά συνέχισε να μη σε ενδιαφέρει.Εχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις κατάληψη.Να παρακωλύεις τη λειτουργία της σχολής.Αλίμονο. Δε νομίζω να σε ενοχλούσε να την κάψεις κιολας.
Αν έχεις καταλαβει υπαρχουν και άλλοι τρόποι διαμαρτυρίας.Οι καταλήψεις αποτελούν μόνο δυσφήμιση για το φοιτητικό κίνημα.Αλλά δεν νομίζω να σκέφτεσαι κ πολύ στη ζωή σου.Εσύ μόνο αράζεις κ αφήνεις τους άλλους να σκέφτονται για εσένα .Είναι πιο εύκολο, έτσι?
Παρατήρησε πόσο πιέστηκε η κυβέρνηση από τις μαζικές πορείες κ πόσο αναγκάστηκε να αναπροσδιορίσει τη στάση τους.
Από τις καταλήψεις τί κέρδισε αγωνιστή monep ??
Να λέει ο Πρετεντέρης ότι οι φοιτητές κάνουν εμπόριο ναρκωτικών, ότι φτιάχνουν μολότωφ στο ΕΜΠ, ότι κάνουν βανδαλισμούς, ή οτι είναι τραμπούκοι.Σου φαινεται να εχεις κερδίσει πολλά για το φοιτητικό κίνημα με τις καταλήψεις σου κ το δικαίωμα σου για κατάληψη??? Ε, τί λες???
Γιατί εμείς φιλάμε κατουρημένες ποδιές για να βρουμε δουλειά , προφανώς δεν γνωρίζουμε.Εσύ γνωρίζεις.Φυσικά γνωρίζεις.Γνωρίζεις καλά τόσα χρόνια πώς να τα ξ...............εις!!!
- Trip
- Real Name: Γιώργος
- Facebook ID: 0
Laplace,
Με εξαίρεση τον τελευταίο "προσωπικό" χαρακτηρισμό, συμφωνώ και προσυπογράφω τα λεγόμενα σου.
Και ας μαζευτούμε στην επόμενη συνέλευση (6/02) να ανοίξει ,επιτέλους, η σχολή!!
Είναι η τελευταία μας ελπίδα να δοθεί η εξεταστική στα τέλη του Φλεβάρη..
Υ.Γ.1 Θεωρώ τα παρακάτω threads άξια προβληματισμού και ως εκ τούτου τα παραθέτω:
http://www.kpad.gr/text/thesis/paraskev260107.htm
http://www.kpad.gr/text/kinisi/katalip070606.htm
Υ.Γ.2 Δεν αναφέρομαι στη σημερινή συνέλευση γιατί την εβδομάδα αυτή τα μαθήματα, ούτως ή άλλως, αναβάλλονται.
Με εξαίρεση τον τελευταίο "προσωπικό" χαρακτηρισμό, συμφωνώ και προσυπογράφω τα λεγόμενα σου.
Και ας μαζευτούμε στην επόμενη συνέλευση (6/02) να ανοίξει ,επιτέλους, η σχολή!!
Είναι η τελευταία μας ελπίδα να δοθεί η εξεταστική στα τέλη του Φλεβάρη..
Υ.Γ.1 Θεωρώ τα παρακάτω threads άξια προβληματισμού και ως εκ τούτου τα παραθέτω:
http://www.kpad.gr/text/thesis/paraskev260107.htm
http://www.kpad.gr/text/kinisi/katalip070606.htm
Υ.Γ.2 Δεν αναφέρομαι στη σημερινή συνέλευση γιατί την εβδομάδα αυτή τα μαθήματα, ούτως ή άλλως, αναβάλλονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Trip την Τρί Ιαν 30, 2007 3:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Carpe Diem!
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Λόγω τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε με την καταχώρηση δεδομένων στο Portal καθυστέρησε η ανακοίνωση της απόφαση κατάληψης.Lifo έγραψε:Χωρίς να θέλω να διακόψω τη συζήτησή σας, να παρατηρήσω ότι πρέπει να ανανεωθεί η κεντρική ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις, που έχει μείνει πίσω 2 εβδομάδες.
Η συζήτηση συνεχίζεται σε νέο thread για την σημερινή Γ.Σ..
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.