Χρ. Τσόλκας - Video
Re: Χρ. Τσόλκας - Video
Μπαρμπα Αλβερτο,
Επειδη μας πουλησες "φυκια για μεταξωτες κορδελλες"..!!!!
Επειδη ξεπερασες στα "φακιρικα σου" και τον Ινδο φακιρη VAN-CADRA..!!!
Επειδη "παραμυθιασες κοσμο και κοσμακη" με τις μπουρδες σου..!!!
και επειδη "κατι παιδακια" απο το ELLADA δε "μασανε" ευκολα....!!!,
σου αφιερωνω μεσ' στο κατακαλοκαιρο (σε εσενα και σε ολα τα ΚΩΘΩΝΙΑ σου που σε πιστευουν ακομη) το παρακατω Νο 19 δωρακι μου...!!!!!!!!!!!
http://www.tsolkas.gr/html/peirama-19.html
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΛΚΑΣ
Επειδη μας πουλησες "φυκια για μεταξωτες κορδελλες"..!!!!
Επειδη ξεπερασες στα "φακιρικα σου" και τον Ινδο φακιρη VAN-CADRA..!!!
Επειδη "παραμυθιασες κοσμο και κοσμακη" με τις μπουρδες σου..!!!
και επειδη "κατι παιδακια" απο το ELLADA δε "μασανε" ευκολα....!!!,
σου αφιερωνω μεσ' στο κατακαλοκαιρο (σε εσενα και σε ολα τα ΚΩΘΩΝΙΑ σου που σε πιστευουν ακομη) το παρακατω Νο 19 δωρακι μου...!!!!!!!!!!!
http://www.tsolkas.gr/html/peirama-19.html
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΛΚΑΣ
- O kanenas
- Real Name: Αφροξυλάνθη
- Facebook ID: 0
- Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
- Επικοινωνία:
Πωπω, έχει ανέβει επίπεδα η παραγωγικότητα.
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
- Artemoila
- Real Name: Artemis
- Facebook ID: 1003775262
To πειραμα του ηλεκτρικου αγωγου ΙΙ: Η επιστροφη.
[imgr 300x250]http://www.michaeljohngrist.com/wp-cont ... ion-02.jpg[/imgr]
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Κατ' αρχάς, μαγνητικό πεδίο δεν παράγει μόνο ο αγωγός ΑΒ, αλλά και ο BC, και ο CD, και ο DA. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, απλά το μέτρο του πεδίου δεν δίνεται από τον τύπο που έχεις γράψει γιατί έχεις αγνοήσει αυτούς τους τρεις αγωγούς, οι οποίοι όπως έχεις σχεδιάσει το πείραμα δεν παράγουν αμελητέο πεδίο σχετικά με του ΑΒ. Αλλά η κατεύθυνση του πεδίου είναι η ίδια, οπότε συνεχίζουμε.
Με την κατανόηση της φυσικής που έχω ως τώρα:
Πες ότι ξανασχεδιάζουμε το πείραμα ώστε μόνο το πεδίο του αγωγού ΑΒ να έχει σημασία. Απλουστευτικά λίγο, στην πρώτη φάση (με ρεύμα) έχεις αρνητικά φορτία (ηλεκτρόνια) που κινούνται σε σχέση με τα θετικά φορτία του αγωγού (πυρήνες), με φορά προς τα δεξιά. Στη δεύτερη περίπτωση έχεις τα αρνητικά φορτία του αγωγού να είναι ακίνητα (κατά μέσο όρο) ως προς τα θετικά φορτία. Οι δύο περιπτώσεις είναι τελειώς διαφορετικές. Τόσο που δε μπορώ να φανταστώ γιατί περιμένεις πως εμείς οι φυσικοί του σήμερα θα περιμέναμε και στη δεύτερη φάση να κινηθεί η βελόνα. Το λογικό είναι να μη μετρήσει πεδίο η βελόνα, γιατί για κάθε αρνητικό φορτίο που σε σχέση με αυτήν κινείται προς τα αριστερά, υπάρχει και ένα θετικό που εκτελεί την ίδια κίνηση. Λόγω αντίθετου προσήμου αλλά ίδιου ποσού φορτίου παράγουν ίσα και αντίθετα μαγνητικά πεδία, τα οποία αλληλοεξουδετερώνονται.
Με την κατανόηση της φυσικής που έχω ως τώρα:
Πες ότι ξανασχεδιάζουμε το πείραμα ώστε μόνο το πεδίο του αγωγού ΑΒ να έχει σημασία. Απλουστευτικά λίγο, στην πρώτη φάση (με ρεύμα) έχεις αρνητικά φορτία (ηλεκτρόνια) που κινούνται σε σχέση με τα θετικά φορτία του αγωγού (πυρήνες), με φορά προς τα δεξιά. Στη δεύτερη περίπτωση έχεις τα αρνητικά φορτία του αγωγού να είναι ακίνητα (κατά μέσο όρο) ως προς τα θετικά φορτία. Οι δύο περιπτώσεις είναι τελειώς διαφορετικές. Τόσο που δε μπορώ να φανταστώ γιατί περιμένεις πως εμείς οι φυσικοί του σήμερα θα περιμέναμε και στη δεύτερη φάση να κινηθεί η βελόνα. Το λογικό είναι να μη μετρήσει πεδίο η βελόνα, γιατί για κάθε αρνητικό φορτίο που σε σχέση με αυτήν κινείται προς τα αριστερά, υπάρχει και ένα θετικό που εκτελεί την ίδια κίνηση. Λόγω αντίθετου προσήμου αλλά ίδιου ποσού φορτίου παράγουν ίσα και αντίθετα μαγνητικά πεδία, τα οποία αλληλοεξουδετερώνονται.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Bertolt Brecht
- vbalos
- Real Name: Vasilis
Καλά τύπε μου , όχι βέβαια ότι δεν το περίμενα , αλλά με τις ζέστες έχεις ξεφύγει τελείως...Αρχικά κάνεις παραδοχές και προβάλλεις συμπεράσματα τα οποία πραγματικά δεν προκύπτουν από πουθενά γιατί πολύ απλά προσπαθείς να καταρρίψεις μια θεωρία , την οποία δεν γνωρίζεις καλά...Δευτερον μάθε (αν και φαντάζομαι το γνωρίζεις ήδη) ότι τουλάχιστον όσον αφορά στην ειδική θεωρία της σχετικότητας έχουν γίνει άπειρες εφαρμογές όπως για παράδειγμα το GPS και τα ραντάρ και μάντεψε πάντοτε αποβαίνει στο ίδιο ατυχές για εσένα αποτέλεσμα : ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ... Τρίτον θέλω να σου πω πως άκόμα και σε περίπτωση που όλα αυτά που ισχυρίζεσαι ίσχυαν ο γραφικός και προσβλητικός τρόπος με τον οποίο μιλάς γράφεις και κινείσαι γενικότερα θα έβαζαν τις ίδιες τις ανακαλύψεις σου σε δεύτερη μοίρα αφού ακόμη και την ενοποίηση των δυνάμεων να κάνεις δε θα πάψεις να είσαι ένα απολίτιστο βλαχαδερό...
Η φυσική είναι μια επιστήμη η οποία συνεχως εξελίσσεται δίνοντας και προσφέροντας μοντέλα εξήγησης του κόσμου μας , τα οποία βρίσκονται σε ισχύ έως και την κατάρριψή τους και αντικατάστασή τους από καινούρια πιο αξιόπιστα μοντέλα ... αυτό δε σημαίνει όμως ότι όποιος ασχολήθηκε με τα προηγούμενα μοντέλα είναι κοθώνι , βλάκας και άχρηστος ... Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να γράφω όλα αυτά που γράφω και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα πιάσουν τόπο , όμως μάθε ότι πάνω από οποιαδήποτε ιδιότητα έχει ο κάθε άνθρωπος πάνω από όλα θα πρέπει να είναι άνθρωπος δηλαδή έλλογο ον που προβάλλει μέσω του διαλόγου τις απόψεις του και δεν κάθεται να βρίζει τον ''αντίπαλό του'' προσάπτοντάς του τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς όπως κάνεις εσύ , πόσο μάλλον όταν αυτά που ισχυρίζεσαι είναι αστεία αφού ποτέ σου δεν έχεις κάτσει ''καλή τη πίστη'' να διαβάσεις τη ΘτΣ και αυτό φαίνεται από τα ίδια τα πειράματά σου...Τέλος θέλω να σου πω ότι η ημιμάθεια είναι κατά πολύ χειρότερη της αμάθειας και ότι καταλαβαίνω την προσπάθειά σου και την ανάγκη σου να πετύχεις κάτι σημαντικό αλλά με τον τρόπο που κινείσαι δε θα το πετύχεις ποτέ...Είσαι μεγάλος άνθρωπος και πραγματικά εξευτελίζεσαι...!!!
Η φυσική είναι μια επιστήμη η οποία συνεχως εξελίσσεται δίνοντας και προσφέροντας μοντέλα εξήγησης του κόσμου μας , τα οποία βρίσκονται σε ισχύ έως και την κατάρριψή τους και αντικατάστασή τους από καινούρια πιο αξιόπιστα μοντέλα ... αυτό δε σημαίνει όμως ότι όποιος ασχολήθηκε με τα προηγούμενα μοντέλα είναι κοθώνι , βλάκας και άχρηστος ... Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει να γράφω όλα αυτά που γράφω και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δε θα πιάσουν τόπο , όμως μάθε ότι πάνω από οποιαδήποτε ιδιότητα έχει ο κάθε άνθρωπος πάνω από όλα θα πρέπει να είναι άνθρωπος δηλαδή έλλογο ον που προβάλλει μέσω του διαλόγου τις απόψεις του και δεν κάθεται να βρίζει τον ''αντίπαλό του'' προσάπτοντάς του τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς όπως κάνεις εσύ , πόσο μάλλον όταν αυτά που ισχυρίζεσαι είναι αστεία αφού ποτέ σου δεν έχεις κάτσει ''καλή τη πίστη'' να διαβάσεις τη ΘτΣ και αυτό φαίνεται από τα ίδια τα πειράματά σου...Τέλος θέλω να σου πω ότι η ημιμάθεια είναι κατά πολύ χειρότερη της αμάθειας και ότι καταλαβαίνω την προσπάθειά σου και την ανάγκη σου να πετύχεις κάτι σημαντικό αλλά με τον τρόπο που κινείσαι δε θα το πετύχεις ποτέ...Είσαι μεγάλος άνθρωπος και πραγματικά εξευτελίζεσαι...!!!
All that is gold does not glitter not all those who wonder are lost
The old that is strong does not wither deep roots are not reached by the frost
From the ashes a fire shall be woken a light from the shadows shall spring
Renewed shall be blade that was broken the crownless again shall be king.
J.R.T
Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ-G.13
J.R.T
vbalos έγραψε:Καλά τύπε μου , όχι βέβαια ότι δεν το περίμενα , αλλά με τις ζέστες έχεις ξεφύγει τελείως...Αρχικά κάνεις παραδοχές και προβάλλεις συμπεράσματα τα οποία πραγματικά δεν προκύπτουν από πουθενά γιατί πολύ απλά προσπαθείς να καταρρίψεις μια θεωρία , την οποία δεν γνωρίζεις καλά...Δευτερον μάθε (αν και φαντάζομαι το γνωρίζεις ήδη) ότι τουλάχιστον όσον αφορά στην ειδική θεωρία της σχετικότητας έχουν γίνει άπειρες εφαρμογές όπως για παράδειγμα το GPS και τα ραντάρ και μάντεψε πάντοτε αποβαίνει στο ίδιο ατυχές για εσένα αποτέλεσμα : ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ... Τρίτον θέλω να σου πω πως άκόμα και σε περίπτωση που όλα αυτά που ισχυρίζεσαι ίσχυαν ο γραφικός και προσβλητικός τρόπος με τον οποίο μιλάς γράφεις και κινείσαι γενικότερα θα έβαζαν τις ίδιες τις ανακαλύψεις σου σε δεύτερη μοίρα αφού ακόμη και την ενοποίηση των δυνάμεων να κάνεις δε θα πάψεις να είσαι ένα απολίτιστο βλαχαδερό...
ΒΟΥΒΑΛΕ, τελειωσες ?
Εσυ που ξερεις Φυσικη, συμφωνεις ή διαφωνεις με το πειραμα 19 και αν διαφωνεις, μπορεις να μου πεις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ που διαφωνεις?
Σε αυτο θελω να μου απαντησεις, ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗ και ασε τα κηρυγματα σου για αλλους, αν θελεις να κανουμε συζητηση.
Οσον αφορα αυτα που γραφεις παραπανω, χωρις να θελω να σε προσβαλλω τα γραφω ευγενικως και απολιτιστο-βλαχαδερως στα αρχι@ια μου !!!!!!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΛΚΑΣ
- vbalos
Συνέχισε έτσι , απλά επιβεβαιώνεις όλα αυτά που είπα πιο πάνω ... ΕΜΕΤΙΚΟΣ στην κυριολεξία...Όσο για το να κάτσω να σου πω που διαφωνώ ξέχνα το , εγώ με ζώα δε συνομιλώ ούτε και συναναστρέφομαι...
Υ.Γ.Απάντηση στο Falgorn πάντως που σου μίλησε πάνω στα πειράματά σου , κατά την πάγια τακτική σου όταν δεν ξέρεις τι να πείς , δεν έδωσες...Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου για να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η βλαχιά κάποιου...
Υ.Γ.Απάντηση στο Falgorn πάντως που σου μίλησε πάνω στα πειράματά σου , κατά την πάγια τακτική σου όταν δεν ξέρεις τι να πείς , δεν έδωσες...Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου για να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η βλαχιά κάποιου...
J.R.T
J.R.T
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Επειδή διακρίνω μία ένταση (κυρίως από τον κύριο Τσόλκα), πάρτε αυτό για να ηρεμίσετε
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZyIM-yDXi-Y[/youtube]
Hengeo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZyIM-yDXi-Y[/youtube]
Hengeo
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Artemoila
Με τη σέιλορμουν κ τα χελωνονιτζάκια, το καρουσέλ ειναι από τα πιο σοβαρά πράματα εδώ μέσα.
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Μέχρι το γκαράζ.vbalos έγραψε:Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου για να δω μέχρι που μπορεί να φτάσει η βλαχιά κάποιου...
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Bertolt Brecht
Bertolt Brecht
- vbalos
Ρε φίλε πως γίνεται κάποιος να είναι τόσο μα τόσο ερειστικός σπαστικός και απόλυτος αλλά εγώ να τον λυπάμαι σκεπτόμενος πόση φαιά ουσία κατανάλωσε για να γράψει όλο αυτό το κατεβατό για να μας πει τελικά το τίποτα...Άνθρωπέ μπορείς σε παρακαλώ να καταλάβεις πως όλα αυτά που γράφεις είναι τελείως αβάσιμες ασάφειες ή όχι...Μπορείς να καταλάβεις ότι αν αυτά που έγραψες ίσχυαν για το πείραμα Α απλώς δε θα χρειαζόσουν νερό αφού διαθλαστικό μέσο θα αποτελούσε ακόμη και το κενό συνεπώς λευκό φως δε θα μπορούσε να υπάρξει ??? Μπορείς να καταλάβεις ότι απλώς δεν γνωρίζεις φυσική ??? έχεις μπλέξει κλασσικές και νέες θεωρίες , κρατάς πειράματα που σε βολεύουν και πετάς ότι δε σου κάνει , ακυρώνεις θεμελιώδεις σχέσεις της φυσικής με τις οποίες πορεύεται ολόκληρη η ανθρώπινη κοινωνία και η τεχνολογία της εδώ και χρόνια προκειμένου να μας πείσεις ότι όλα αυτά που λες έχουν βάση...ΕΛΕΟΣ βρίσκεσαι κυριολεκτικά σε παραλήρημα...μιλάς για ακτίνα laser ξέρεις μήπως σε ποιανού τη θεωρία βασίζεται η αρχή της λειτουργίας του laser ???
J.R.T
J.R.T
- antony07
- Forum Moderator

- Real Name: Αντώνης
- Επικοινωνία:
Ρε Τσόλκα, τα "ηλεκτρίνια" που λες, τα έχεις ανιχνεύσει κάπως, και γενικά, έχεις κάποια απόδειξη της ύπαρξής τους, ή τα οραματίστηκες μετά από έναν αριθμό υπερεπιτυχημένων αυνανισμών?
Όσο για τον Αιθέρα που "γεμίζει" όλο το Σύμπαν, υπάρχει και στην ατμόσφαιρα της Γης, δλδ τον αναπνέουμε τώρα; Και αν ναι, έχει κάποια χημική σύσταση;
Όσο για τον Αιθέρα που "γεμίζει" όλο το Σύμπαν, υπάρχει και στην ατμόσφαιρα της Γης, δλδ τον αναπνέουμε τώρα; Και αν ναι, έχει κάποια χημική σύσταση;
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε"
- Artemoila
Τσόλκα άργησες, η εξεταστική σχεδόν τελειώνει... Επίσης έχεις μπλέξει τις βούρτσες με τις.... μπουγαδοκόφινα.