Χρήση του MS Outlook για λογαριασμό email του ΕΜΠ
Συντονιστές: kostas213, markelos
- spartiatisgx
Χρήση του MS Outlook για λογαριασμό email του ΕΜΠ
Παιδες καλημερα.Δεν εχω ιδεα πολυ απο τα office και κατ'επεκταση για το outlook.
Τελος παντων στο σπιτι εχω ως παροχο internet την forthnet και μπορεσα να φτιαξω εναν λογαριασμο στο outlook.
Ξερει κανεις αν επειδη ειμαι φοιτητης του του Ε.Μ.Π μηπως μπορω να φτιαξω κι εναν αλλον λογαριασμο στο outlook?
Κι αν ναι ποιες ειναι οι ρυθμισεις?Θελω να πω οτι η forthnet μου εδωσε τις ρυθμισεις της.
Μπορει να ρωταω και μ@λ@κιες.Οπως ειπα δεν ειμαι και πολυ genius
Τελος παντων στο σπιτι εχω ως παροχο internet την forthnet και μπορεσα να φτιαξω εναν λογαριασμο στο outlook.
Ξερει κανεις αν επειδη ειμαι φοιτητης του του Ε.Μ.Π μηπως μπορω να φτιαξω κι εναν αλλον λογαριασμο στο outlook?
Κι αν ναι ποιες ειναι οι ρυθμισεις?Θελω να πω οτι η forthnet μου εδωσε τις ρυθμισεις της.
Μπορει να ρωταω και μ@λ@κιες.Οπως ειπα δεν ειμαι και πολυ genius
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος timos_m την Παρ Δεκ 04, 2009 10:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Τίτλος
Λόγος: Τίτλος
- spartiatisgx
Re: OUTLOOK microsoft
συγνωμη αλλα εμενα το email μου ειναι της μορφης:[email protected] και οχι cs.ntua.gr οπως λενε οι οδηγιες!!!!
Το ιδιο κανει;
Το ιδιο κανει;
Λάθος μου τα παραπάνω είναι για του ηλεκτρολόγους. Tις άλλαξα... Δες και αυτό:
Εμένα μου δούλεψε για port=587.
πηγήΌταν χρησιμοποιώ κάποιον e-mail client όπως το outllook express και δεν είμαι συνδεδεμένος στο δίκτυο του Ε.Μ.Π. αλλά είμαι σε δίκτυο άλλου παρόχου (π.χ. otenet, forthnet, ..) γιατί δεν μπορώ να στείλω μηνύματα από το λογαριασμό mail που έχω στο Ε.Μ.Π.;
Αν είστε συνδεδεμένος στο internet με άλλη σύνδεση, πλην του Ε.Μ.Π. και έχετε δηλώσει ως outgoing (smtp) mail server κάποιο server του Πολυτεχνείου(mail.ntua.gr, central.ntua.gr κτλ), τότε δεν μπορείτε να στείλετε μηνύματα. Εξαίρεση αποτελεί η χρήση του εξυπηρετητή smtp.ntua.gr ο οποίος επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων και από άλλα δίκτυα, με χρήση πιστοποίησης χρήστη με username και password πάνω από ασφαλή σύνδεση(TLS)
Είναι πιθανό o πάροχος να εμποδίζει την αποστολή e-mail μέσω άλλων smtp server πέραν των δικών του. Σε αυτή την περίπτωση προτείνεται να αλλάξετε από την εφαρμογή πελάτη σας την εξ' ορισμού πόρτα για αποστολή e-mail (SMTP) από 25 σε 587
Εάν και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι δυνατή η αποστολή e-mail μηνυμάτων θα πρέπει να δηλώσετε ως mail server αποστολής μηνυμάτων (SMTP server) τον mail server του παρόχου που είστε συνδεδεμένος.
Ποιός είναι; Δεν το γνωρίζουμε, επικοινωνήστε με τον πάροχο να σας ενημερώσει.
Εμένα μου δούλεψε για port=587.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος congi την Πέμ Δεκ 03, 2009 5:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- spartiatisgx
δεν παιζεσαι
- spartiatisgx
congi.Εγωτα που εβαλα ακριβως αυτα που ειπες.Και Port εβαλα το 587.Οταν μου στελνουν μηνυματα στο [email protected] τα λαμβανω.Αλλα δεν μπορω να στειλω μεσα απο το outlook.Εξ'άλλου στο outlook στον λογαριασμο αυτον εχει μονο φακελο εισερχομενα και καθολου inbox,απεσταλμενα κτλ.
Eσυ προσπαθησες να στειλεις απο το outlook και τα καταφερες;Eχω παροχο forthnet.Eσυ;
Eσυ προσπαθησες να στειλεις απο το outlook και τα καταφερες;Eχω παροχο forthnet.Eσυ;
On telecom και το έκανα με thunderbird.
1)Έχεις βάλει outgoing server τον smtp.ntua.gr;
2)Έχεις επιλέξει TLS;
3)Εκτός από την 587 δοκίμασε και με 25.
1)Έχεις βάλει outgoing server τον smtp.ntua.gr;
2)Έχεις επιλέξει TLS;
3)Εκτός από την 587 δοκίμασε και με 25.
- spartiatisgx
επιτελους.....νομιζω οτι τα καταφερα....
Σε επρηξα το ξερω....soz
Σε επρηξα το ξερω....soz