Μέτωπο Αγώνα (Π.Κ.Σ.) 61
Ε.Α.Α.Κ και Σια 43
Δ.Α.Π. 18
Π.Α.Σ.Π. 10
ΛΕΥΚΑ 4
Με τις υγείες μας

Eφοσον εχει βγει αποφαση και για την επομενη τεταρτη-πεμπτη γτ να εχουμε και την τριτη συνελευση????????????????????ΕΛ-Juan έγραψε:
Ναι, και λογικά νέα συνέλευση την Τρίτη
Άτυπα είναι πολύ δύσκολο να χαθεί το εξάμηνο,απ'ότι θυμάμαι είχε συμβεί στις καταλήψεις Μάη-Ιούνη του 2007 για το αρθρο 16 όπου είχαμε 12 εβδομάδες συνεχόμενα κατάληψη με μικρά διαστήματα ανοιχτής σχολής όλο το εαρινό εξάμηνο και πάλι δεν χάθηκε η εξεταστική αλλά το Σεπτέμβρη είχαμε την εξεταστική του εαρινού και επαναληπτική καπάκια.Μαθήματα γίνονταν μέχρι τέλη Ιουλίου. Ωστόσο δεν είναι έτσι τα πράγματα τώρα ούτε επικρατεί ο ίδιος αναβρασμός. Αν συνεχιστεί μέχρι το Πάσχα η κατάληψη πιθανότατα θα έχουμε παράταση εξαμήνου και αν χρειαστεί αναπληρώσεις μαθημάτων σε συνεννόηση με τους διδάσκοντες.Airbus έγραψε:..ατυπα?..καθώς προς τα κει πάει./.εχει ξανασυμβεί σε αλλες σχολες τη σεμφε ,να δωθει παράταση μαθηματων παραταυτα..?ΕΛ-Juan έγραψε:Τυπικά ναι, απ'ότι ξέρω..Airbus έγραψε:Ισχύει οτι αν χαθούν 2 εβδομάδες μαθημάτων ,ακυρώνεται το εξάμηνο ?
Αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία... Θα κάνουμε μαθήματα Σάββατα, σε υπερεντατικούς ρυθμούς (δεν θα μάθουμε τίποτα δηλαδή), και εργαστήρια μέσα στο καλοκαίρι με 40 βαθμούς υπό σκιάν, όπως πριν 3 χρόνια...
ευχαριστώ
Χιουμοριστικά (ή όχι και τόσο χιουμοριστικά)...: Γιατί μπορούν..sissy έγραψε:Eφοσον εχει βγει αποφαση και για την επομενη τεταρτη-πεμπτη γτ να εχουμε και την τριτη συνελευση????????????????????ΕΛ-Juan έγραψε:
Ναι, και λογικά νέα συνέλευση την Τρίτη
Άτυπα.. Πριν 3 χρόνια με καταλήψεις από πριν τα Χριστούγεννα έως μετά το Πάσχα, δηλαδή κοντά 4-5 μήνες, κάναμε εντατικά μαθήματα (κοινώς πασαλείμματα) έως 28-29 Ιουλίου και διπλή εξεταστική από 27 Αυγούστου έως τέλη Οκτωβρίου...Airbus έγραψε:..ατυπα?..καθώς προς τα κει πάει./.εχει ξανασυμβεί σε αλλες σχολες τη σεμφε ,να δωθει παράταση μαθηματων παραταυτα..?ΕΛ-Juan έγραψε:Τυπικά ναι, απ'ότι ξέρω..Airbus έγραψε:Ισχύει οτι αν χαθούν 2 εβδομάδες μαθημάτων ,ακυρώνεται το εξάμηνο ?
Αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία... Θα κάνουμε μαθήματα Σάββατα, σε υπερεντατικούς ρυθμούς (δεν θα μάθουμε τίποτα δηλαδή), και εργαστήρια μέσα στο καλοκαίρι με 40 βαθμούς υπό σκιάν, όπως πριν 3 χρόνια...
ευχαριστώ
Επειδή στο καταστατικό λέει ότι η απόφαση του συντονιστικού κατάληψης πρεπει να ανανεώνεται κάθε εβδομάδα αν η ΠΚΣ δεν κάνει νέα ΓΣ τα ΕΑΑΚ θα συγκεντρώσουν υπογραφές για την διεξαξωγή νέας ΓΣ που θα αποφασίσει το μέλλον του συντονιστικού. Από την στιγμή που η ΠΚΣ έχει την πλειοψηφία ανακοινώνει νέα ΓΣ από μόνη της μη αφήνοντας χώρο στα ΕΑΑΚ για "πολιτικές αντιπροτάσεις" ανανεώνοντας ταυτόχρονα την ψήφο εμπιστοσύνης. Πάντως δεν έχει να κάνει με τα ΕΑΑΚ, και η ΠΚΣ το ίδιο θα έκανε στην θέση τους. Τελικά ναι, απ'ότι άκουσα και εκτιμώ θα γίνει νέα ΓΣ την Τρίτη αλλά θα μάθουμε και σίγουρα την Παρασκευή που θα είναι ανοιχτή η σχολή.congi έγραψε:Τελικά την άλλη Τρίτη θα έχει συνέλευση;

Δεν είμαι σίγουρος, δεν το είχα στα χέρια μου το πλαίσιο. Αν έλεγε Παρασκευή αλλάζουν τα πράγματα...τον άκουσα επίσης να λέει για νέα ΓΣ αλλά δεν έπιασα τη μέρα...LocknLoad έγραψε:Τεταρτη-Πεμπτη καταληψη και την Παρασκευη συνελευση
Edit: Ρε μουτσε, δεν ελεγε το πλαισιο τους συνελευση την Παρασκευη?
Σωστά.. Αλλά αυτή η λέξη τι σχέση έχει με το Κόμμα του Λαού????ex8ros tou malaka έγραψε:Πιο λογικό μου φαίνεται το να γίνει συνέλευση και να αποφασίσει ο φοιτητικός σύλλογος πως θα κινηθεί στη συνέχεια, από το να πάρεις απόφαση από τις 9/3 για τις 17 και 18/3, δηλαδή 8 και 9 μέρες μετά.
xaxaxa!pinky έγραψε:Είμαι πολύ χαρούμενη που η Ελλάδα θα πάει μπροστά με την δική μας κατάληψη!Ας αγωνιστούμε λοιπόν ώστε η τεμπελιά να μην εκλείψει ποτέ από αυτή τη χώρα και ας ευχόμαστε να μην αργήσουν τα επόμενα νομοσχέδια μην τυχόν και δεν έχουμε άλλες δικαιολογίες για να καθίσουμε μερικές μέρες ακόμη!!Ευτυχώς που μπορώ ακόμη να πίνω το ζουμί των γονιών μου και αντί να τελειώνω τη σχολή στα χρόνια που πρέπει να τους πουλάω εύκολα το παραμύθι οτι μάχομαι για τα δικαιώματα τους! Ενα μεγάλο εύγε σ εμένα και τους συναδέλφους μου!!