[Γ.Σ. 20/03] Ενδέκατη εβδομάδα κατάληψης

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

O_Xamenos
Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
Facebook ID: 682417817
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O_Xamenos »

κοιτα τι πλακα που εχουν τα λογοπαιγνια καμια φορα...
ο νονος μιλαει για χομο σινελευσιους κατα το χομο σαπιενς προφανως και οχι τον χομο ουνιβεραλις (αυθαιρετο συμπερασμα)
υστερα παρομοιαζει την κοινωνια με ζουγκλα οπου επιβιωνουν μονο τα ισχυρα ζωα, τα κτηνη....
βεβαια ολοι ξερουμε οτι ενας συνελευσιους οντας χομο ειναι πιο ανεπτυγμενος απο τα δυνατα ζωα της ζουγκλας....
αλλα και αυτο να μην ειναι συναδελφε στην ζουγκλα επικρατουν τα δυνατα ζωα οπως ειπες αλλα οχι μονο... επικρατουν και τα καλα οργανωμενα σε αγελες ζωα και πανω απολα ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΡΥΔΕΣ ΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΖΩΑ- ΧΤΗΝΗ- ΚΤΗΝΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΗΝΗ ΜΑΝΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΑΦΑΚΙ ΞΕΜΠΑΡΚΟ.
ευχαριστω τον παππου αισωπο που μουμαθε να μιλαω για ζωα εννοώντας ανθρωπους και κατηγοριες τους....

και (καθε) νονε.... το λεει ενα τραγουδι που μας μαθαιναν παλια... ο χαμενος τα παιρνει ολα! 4 φορες με ριξεις; 5 εγω 8α σηκωθω!!!

αντε καληνυχτα σου μη βολεμενο κτηνος (μεταφορικα παντα- οχι το μη βολεμενο (παραδεχομαι οτι να αντιμετοπιζεις προβληματα οικονομικης φυσεως))

ΥΓ. και να ξερεις πως εμεις τα σαλΗγκαρι (με ορους ζουγκλας βεβαιως βεβαιως) ειμαστε αδυναμα... ενα καβουκι εχουμε ολο κιολο για να προστατευτουμε απο τον κοσμο! κιομως ποτε δεν θα μας κατεβασεις στησ ψυχης σου τον πατο... :idea:
Εικόνα
Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα

Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
BO

Δημοσίευση από BO »

Πάρτε το χαμπάρι με το να βγαίνετε στους δρόμους και να κλείνετε τα πανεπιστήμια δεν θα πείσετε κανέναν εργοδότη να μας δώσει καλύτερους μισθούς. Ευκαιρίες υπάρχουν εκεί έξω αλλά θέλει τρέξιμο και κυνήγι. Όμως είμαστε η χώρα των τεμπέληδων και του καφέ. Δεν τα μηδενίζω προφανώς πολλοί μοχθούν και παίρνουν ψίχουλα, αλλά για αυτό σπουδάζουμε για μια καλύτερη ευκαιρία.

Ας κοιτάξουμε να ανοίξουμε τα πανεπιστήμια να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και τα υπόλοιπα έρχονται. Όμως εμείς οι φοιτητές είμαστε κατά κανόνα για τον πουτ@#ο (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) και δυστυχώς μας έκαναν έτσι. Όταν έχουμε πρώτα περισσότερες απαιτήσεις από τον εαυτό μας τότε θα μπορούμε να έχουμε και από τους άλλους. Δυστυχώς εγώ έπρεπε να φτάσω τέταρτο έτος για να τα καταλάβω αυτά. Απλά δεν θέλω να φάνε οι καινούργιοι τα σκ@τ@ που έχω φάει εγώ σε αυτή τη σχολή (βλέπε πρώτο μάθημα Τσεκρέκου, Μηχανικές, Ζάχος να καλύπτει το 1/3 της ύλης στο τελευταίο μάθημα χωρίς να φταίει αυτός). Με το να κλείνουμε τα πανεπιστήμια δεν κερδίζουμε τίποτα απλά χωριζόμαστε σε 2 στρατόπεδα: αυτούς που κυνηγούν τα αγωνιστικά παράσημα και την άλλη όχθη αυτούς που θέλουν να επιδείξουν κυβερνητική συμμόρφωση.
Κατάπτυστοι και οι 2 έχω καταλήξει να στηρίζω τους δεύτερους απλά επειδή θέλω ανοιχτή σχολή. Όμως συνεχίζω να θεωρώ τα κόμματα/παρατάξεις καρκίνο του ελληνικού πανεπιστημίου.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ακόμα και αν κερδίσετε/κερδίσουμε με τις κινητοποιήσεις έχουμε χάσει κατά κράτος. Ένας χαμένος χρόνος δεν γυρνάει πίσω, τα κατάλοιπα του Εμφυλίου και της Χούντας δεν έχουν ξεπεραστεί και αυτά θα τα βρούμε όλοι μπροστά μας. Όπως έχω ξαναπεί όσο και αν δεν θέλουν να το χωνέψουν ορισμένοι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.
Άβαταρ μέλους
beep-beep

Δημοσίευση από beep-beep »

Ξεχασες να πεις οτι μπηκες για να βγεις κ οτι οι καταληψεις σε καθυστερουν.
Πως εννοεις οτι δεν εχουν ξεπεραστει τα καταλοιπα του εμφυλιου κ της χουντας?Κ πως θα τα βρουμε μπροστα μας?
Το ξερουμε οτι βραζουμε στο ιδιο καζανι,κ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ,αντιθετα με καποιους αλλους....
To beep or not to beep?
BO

Δημοσίευση από BO »

Αν εσύ μπήκες για να αράξεις μην το κάνεις εις βάρος των άλλων ή να είχες το θάρρος να μη γραφόσουν στη σχολή για ένα έτος και να ζούσες τι φάση σου. Καλώς ή κακώς κάποιο δεν έχουμε την πολυτέλεια-περιθώρια να είμαστε για 2ν   ν+ν/2   ν^ν   χρόνια (όπως θες δέστο) στη σχολή. Θέλουμε να ανεξαρτητοποιηθούμε υπό τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Και όσο για το τι γουστάρεις μάγκα κράτα το για την πάρτη σου και χαλάρωσε λίγο γιατί η μαγκιά δεν πουλιέται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Όταν λέω ότι δεν έχουν ξεπεραστεί τα κατάλοιπα του εμφυλίου και της χούντας εννοώ ότι δυστυχώς είμαστε χωρισμένοι σε δεξιούς και αριστέρους με τις ανάλογες υποδιαιρέσεις και ενδοαριστερές διαμάχες και παράλληλα όποτε ζοριζόμαστε λίγο βλέπουμε το κράτος σαν μεγάλο αδελφό εχθρό χωρίς να σκεφτούμε αν εμείς είμαστε σωστοί ή όχι. Προφανώς και δεν υποστηρίζω τις δυνάμεις καταστολής, κατά κανόνα είναι ζώα απλά θα είμασταν έξυπνοι και μάγκες αν το φοιτητικό κίνημα δεν είχε καμία επαφή, σχέση μαζί τους. Αλλά η εύκολη λύση είναι να τα ρίχνουμε στους μπάτσους καλύπτοντας τις αδυναμίες και τα λάθη μας. Έτσι καταφέραμε να βγάζουμε στα παράθυρα συνδικαλιστές αστυνομίας και ειδικών φρουρών λες και δεν είχαμε ήδη αρκετά ζώα στις ειδήσεις.

Όλοι πιόνια είναι... Απλά οι πιο θερμοκέφαλοι (ξέρετε ποιους εννοώ) εν αγνοία τους (;) παίζουν το παιχνίδι των πονηρών, των παλιών καραβάνων (κυβέρνηση).
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Παιδιά, λήξτε το. Αν θέλετε να συζητήσετε με επιχειρήματα, αντιπαρατεθείτε όσο θέλετε. Τη μαγκιά σας, και ο ένας, και ο άλλος, δε θα τη βγάλετε πίσω από το πληκτρολόγιο. Έχουμε ένα αρκετά καλό επίπεδο συζήτησης πιστεύω, το οποίο δε χρειάζεται να δυναμιτιστεί για κανέναν λόγο.

Σας παρακαλώ ειλικρινά να κάνετε ό,τι μπορείτε για να διατηρηθεί ένα ανεκτό επίπεδο διαλόγου για όλους μας.

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
Mulholland Vader
Real Name: Γιαννης

Δημοσίευση από Mulholland Vader »

Να πω κι εγω τη μαλακια μου, αλλα εδω και παρα πολυ καιρο δουλευω και δεν εχω το χρονο να ερθω στις συνελευσεις και σε ολα αυτα τα κωμικοτραγικα παρολα αυτα νιωθω οτι εχω το δικαιωμα να βρισω τον οποιοδηποτε ειναι υπευθυνος για αυτην την κατασταση.

Δηλαδη που ακουστηκε η πολιτικη, αυτο το σιχαμερο ευρημα καποιων εξυπνων για να εξουσιαζουν τους φτωχους και να κανουν περισσοτερες εκδρομες στη Ριβιερα και στο Μονακο, να ειναι ο κυριος παραγοντας ληψης αποφασεων για το μελλον και το παρον ενος εκπαιδευτικου ιδρυματος. Τι σκατα κανουν τα κομματα μεσα στις σχολες ρε γαμωτο.
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
Άβαταρ μέλους
(Emp)pu

Δημοσίευση από (Emp)pu »

Μια ερώτηση προς τους συναδέλφους αγωνιστές: δε μου λέτε ρε παιδιά, πως νομίζετε ότι θα καταφέρετε με τις καταλήψεις να κάνετε το πανεπιστήμιο καλύτερο; Τι πλάνο έχετε κατά νου για να πετύχετε κάτι τέτοιο; Γιατί για να κρατάτε τις σχολές κλειστές τόσο καιρό, σίγουρα κάτι έξυπνο θα έχετε σκεφτεί! Και νομίζετε ότι μόνο εσείς είστε έξυπνοι και ότι όλοι οι άλλοι είναι χαζοί; Αν υπήρχε κάποιος προφανής και ουσιαστικός τρόπος ώστε μέσω καταλήψεων να βελτιώνεται το επίπεδο των σπουδών μας, τότε θα ήταν και οι 900 υπέρ της κατάληψης και όχι μόνο οι 150.

Και κάτι άλλο: μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα, στην οποία θέλουμε οι περισσότεροι (φαντάζομαι) να μείνουμε και να εργαστούμε είναι μια περιορισμένη αγορά. Γιατί πιστεύετε ότι μόλις πετύχουμε καλύτερες σπουδές (=μη εφαρμογή του νόμου πλαισίου) θα προσλαμβάνεται κανείς σε δουλειά με ιδιαιτέρως υψηλές αποδοχές; Με αυτή τη λογική, θα έπρεπε όσοι φεύγουν για σπουδές στο εξωτερικό να γίνονται ανάρπαστοι όταν γυρίσουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν το βλέπω να γίνεται... Νομίζετε ότι αυτή τη στιγμή οι περισσότεροι εργοδότες έχουν το περιθώριο για κάτι καλύτερο και δεν το κάνουν; Γιατί αν το ψάξετε, θα διαπιστώσετε ότι αρκετές εταιρείες και Ελληνικές επιχειρήσεις έχουν κλείσει γιατί απλά δεν άντεξαν τον ανταγωνισμό των ξένων πολυεθνικών. Το θεωρώ λίγο αστείο να αγωνίζεσαι με κλειστή σχολή και να φωνάζεις εναντίον της κυβέρνησης, να αποκτάς ένα πτυχίο με διάρκεια σπουδών 10+ χρόνια και μετά να πηγαίνεις με αυτό να χτυπάς την πόρτα μιας πολυεθνικής, η οποία στο κάτω κάτω δε "λογοδοτεί" στην κυβέρνηση ούτε γιατί δε σε προσλαμβάνει, ούτε γιατί σε προσλαμβάνει με το βασικό μισθό.
Γιατί βλέπετε ακόμα και οι πολυεθνικές έχουν κάποια στάνταρ, τα οποία (ενώ μπορούν) δε θέλουν να τα ξεπεράσουν και δεν μπορούμε εμείς να τους αναγκάσουμε να το κάνουν με κανέναν τρόπο.

Μάλλον έχει δίκιο ο el_greco που λέει ότι μόνο με τη συνεχή ενημέρωση και εξειδίκευση (αν θυμάμαι καλά από άλλο topic) γίνεσαι ανταγωνιστικός σήμερα.
Όμως η περαιτέρω εξειδίκευση θέλει το χρόνο της και μπορεί να γίνει μόνο μετά τη λήψη του βασικού πτυχίου, το οποίο αν αργήσει και πολύ, τότε ασ'τα να πάνε!

Μ'αυτά και μ'αυτά η γνώμη μου είναι..............
Τι σκατα κανουν τα κομματα μεσα στις σχολες ρε γαμωτο.
:thumbup:  :thumbup:  :thumbup:  :thumbup:  :thumbup:  :thumbup:  :thumbup:  :thumbup:  :thumbup:  :thumbup:
Άβαταρ μέλους
beep-beep

Δημοσίευση από beep-beep »

Φιλε ΒΟ,μαγκια λες εσυ?
Εγω σου λεω οτι εδω κ δεκα μηνες υπαρχει ενα κλιμα τρομοκρατιας κ συκοφαντησης των φοιτητικων κινητοποιησεων,κ παρ'ολα αυτα κατεβαινουν χιλιαδες κοσμου καθε εβδομαδα στον δρομο κ δεν υπολογιζουν ουτε ΜΑΤ,ουτε δακρυγονα.Αυτο ειναι μαγκια!!!Την ιδια  ωρα που καποιοι κλαιγονται στα fora για μειοψηφιες κ καταληψεις.

Οσο για τον περαιτερω συλλογισμο σου περι καταλοιπων εμφυλιου οπως κ για την αστυνομια τα αφηνω στην ακρη.Ειναι περιττο να ασχοληθω.

Τι σκατα κανουν τα κομματα μες στη Βουλη ρε γαμωτο
To beep or not to beep?
Άβαταρ μέλους
nikosemfe

Δημοσίευση από nikosemfe »

Κάντε μας τη χάρη ρε παιδιά και αφήστε μας, κάθεστε και γράφετε κάθε μέρα ολόκληρες σελίδες και κατηγορείτε τα παιδιά που κάνουν κατάληψη. Εμείς έτσι αποφασίσαμε να αντιδράσουμε στο νέο νόμο. Εσείς τι κάνετε? Και αν δεν σας αρέσει να έρθετε να ψηφίσετε δαπ. Άντε μπράβο μας τα έχετε κάνει τσουρέκια...
Neo
Real Name: Thomas Anderson
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Neo »

Καιρός να κλείσει η συγκεκριμένη "συζήτηση" και να ξεκινήσει μια άλλη με διαφορετικούς τόνους εκατέρωθεν. Να χαρώ εγώ συναδελφική αλληλεγγύη και από τις δύο πλευρές. Εύγε παίδες! ξεκατινιαστείτε ελεύθερα, αλλά όχι εδώ.
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Ad έγραψε:To panepistimio einai xoros ma8isis kai erevnas... otidipote allo kai oi ekprosopoi tou den exoun 8esi....
Χα, Χα. Έτσι είχα ακούσει στην 3η λυκείου.Από τότε άλλαξα γνώμη. Κ ακόμα περισσότερο όταν είδα πού είναι σε world ranking το τεράστιο σε επιστημονική γνώση και κύρος ίδρυμα, ΕΜΠ. Αν θυμάμαι καλα είμαστε 380/500. Αλλα , βέβαια όπως ειπώθηκε...
moutsos έγραψε:i koinonia stin opoia thelete na vgeite einai ena mp******* kai to kserete...an den epofeleiste loipon apauto to ******* ta foititika einai ta teleutaia xronia tis zois sas pou mporeite na antistatheite sauto to ******-eiste afentika tou eautou sas...elate ston agona loipon+afiste tin klapsa, tis diakopes kai min skefteste mono ton eauto sas...skefteite to mellon autou tou topou

edited by el_greco: Αφαιρέθηκαν (ανώφελες...) προσβολές
Ναί, κάτι θυμάμαι.Μπ******?? Δεν είχε κατέβει ο ET κάπου γύρω στο 85-90 και είχε απαγάγει κάτι φοιτητές.Ήταν τότε που ο κακός καπιταλιστές δρακουμέλ κυνηγούσε τα καλά (asexual) στρουμφάκια και το τσιράκι του η ψιψινέλ(τα κόμματα) κυνηγούσε και αυτή να τους φάει, για να έχει την εύνοια του Δρακουμέλ(των κομμάτων).Για όσους δεν κατάλαβαν.Δεν είναι και εύκολο εξάλλου, αφού είμαστε 380/500 σε world ranking.Χα, Χα.
Βέβαια καταγόμαστε από τους ΕΛ για αυτό λεγόμαστε και ΕΛ-ΛΗΝΕΣ και εμείς δεν χρειαζόμαστε μάθημα, κρατάμε τα παγκόσμια φώτα του πολιτισμού και είμαστε λαμπαδοφόροι της έρευνας ( θυμίζω 380/500 σε world ranking :wink: ) και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών όπως π.χ. αυτό:
http://www.rizospastis.gr/page.do?publD ... irection=1 με κορύφωση αυτό:
Επιχείρηση τρομοκράτησης μαθητών στην Ξάνθη
Καλούνται από την Εισαγγελία σε προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις. Καταγγέλλει το ΝΣ Ξάνθης της ΚΝΕ
και αυτό

Μάλιστα, φαίνεται, να μεθοδεύονται και άλλες μηνύσεις σε βάρος άλλων μαθητών από τα 20 σχολεία (ΕΠΑΛ) που εκείνη την περίοδο τελούσαν υπό κατάληψη από τους μαθητές τους.

Η καταληψη είναι ποινικοποιήσιμη.Γενικά αυτό ισχύει σε όλες τις προηγμένες χωρες του κόσμου.Και εδώ το ιδιο είναι για όσους δεν το γνώριζαν.Καταληψη σε δημόσιο κτίριο στη Ζωγραφου τιμωρείται με 6 μήνες φυλάκιση.Τώρα, διαβάστε και κατι διαφορετικό.Αφιερωμένο στους ένθερμους και θερμοκέφαλους αγωνιστές:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... ubid=99160
Laplace

Δημοσίευση από Laplace »

Και τώρα κάτι άλλο για αυτούς που λένε για ανταγωνιστικά πτυχία με το εξωτερικό.Σε παγκόσμια κατάταξη είμαστε κάτω από τους 300 στα 500 πανεπιστήμια.Το ανέφερα και πριν αλλα για του λόγου το αληθές δείτε και αυτό:
http://ed.sjtu.edu.cn/rank/2004/top500(302-403).htm

Γέλασα τόσο πολύ ειδικά όταν είδα το σχόλιο για το βαθμό των αποφοίτων του πανεπιστημίου Αθηνών.Score on alumni: 0.0 Ενα μεγάλο μπράβο για το φοιτητικό κίνημα!! Α, το ΕΜΠ(National Technical University of Athens) δεν το είδα πουθενά στα 500 :wink:

Αλλη λίστα τώρα:
http://www.world-university-ranking.com/
Πού είμαστε παλι?? Πουθενά :lol:  :lol:  :lol:

Συνεχίστε τους "αγώνες" μέχρι να πέσει ο εχθρός, ή εμείς στον πάτο των πανεπιστημίων παγκοσμίως

Keep fighting, prowdly by Johny Fighter :wink:
I rest my case......
roundnipple

Δημοσίευση από roundnipple »

Oloi eseis oi "epanastates" pou polemate gia ta dikeomata se afti tin xora eisaste thimata mikropolitikon paixnidion tou Alavanou , tou Karamanli, tis Papariga kai tou Papandreou pragma pou sas anagi se provata. Anti na vgoume oloi na poume oti i paideia prepei na katefthinetai apo mia diakomatiki epitropi anexartitos komaton opos ginetai se olon ton planiti. Kathestai san na min po ti kai tsakonestai gia mikrovlakies. Tsakonomaste gia nomoplesia pou kathorizontai apo politikes grames

Pos na exoume paideia otan oloi tin xirizontai gia ta simferonta tous.
Pos na gini mia makroprothesmi politiki pano stin paideia otan kathe koma kiverna gia tesera xronia kai akolouthi politikes teties oste na min xasi tin dinami tou

Aporo pos ginetai oloi na min exoun provlima me tin komatikopoiisi sta panepistimia, politikopoiisi nai ala oxi na pipilame karameles kai na pairnoume grami apo politika komata

Mpravo se olous pou ikanopoiisan tis politikes skopimotites ton megalon parataxeon xairomai poli gia sas kai xairomai pou kanete to komati sas stis sinelefsis xerontas oti mporeite na vrisete elefthera exontas apo piso sas tin parataxi sas pou tha sas iperaspisi

Mpravo pou vgazetai to komplex sas sto panepistimio, kai kanete teties magies
sawtooth
Real Name: Επαμεινώνδας
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sawtooth »

1. Προσπάθησα να κάνω μεταγραφή στο Cambridge μπας και τελειώσω στα 5 ή και 6 χρόνια. Ούτε που εξέτασαν την αίτηση μου.

2. Στα παιδιά μου δεν θα δώσω ούτε την επιλογή να σπουδάσουν στην Ελλάδα.

Πώς σας φαίνεται αυτό για απαξίωση των σπουδών μας;
Άβαταρ μέλους
Mulholland Vader
Real Name: Γιαννης

Δημοσίευση από Mulholland Vader »

Νομιζω το παρακανεις. Και καλα εμεις στο ΕΜΠ που εχει κι ενα ονομα... (καλως η κακως οι αιτησεις για Αμερικη για παραδειγμα ξερω οτι τυγχανουν καλυτερης αντιμετωπισης αν εχεις φοιτησει στο ΕΜΠ) φαντασου τι εχουν να πουν αλλοι αποφοιτοι...
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”