Γραμματεία & κατάληψη
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Facebook ID: 0
- Επικοινωνία:
βρε Easyrider περι πλακας προκειται, εκτος και αν τετοιες καταστασεις εχουν ενσωματωθει στο γενικοτερο σουρεαλ σκηνικο που επικρατει!

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- moutsos
- Real Name: Γιάννης
grammateia
pou einai re paidia i anakoinosi tis grammateias gia ta earina?
- noir
- Real Name: εθελοδουλο πρακτορακι :)
- Επικοινωνία:
ρε παιδια ο wizard ειναι γνωστος προβοκατορας! πως γινεται να πεφτετε στην παγιδα;;
:P :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος noir την Τετ Μαρ 21, 2007 2:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Η ελευθερία του ενός είναι προϋπόθεση για την ελευθερία του άλλου!
Κανένας έγκλειστος στις κρατικές φυλακές, κανένας σκλάβος στα αφεντικά!
Αντίσταση - Αυτοοργάνωση - Αλληλεγγύη
- Wizard
- Forum Administrator

- Real Name: Μάνος Ικάριος
- Facebook ID: Manos.Ikarios
Σε καλό σας ρε παιδιά, μου φτιάξατε τη διάθεση
Τι πίνετε και δε μας δίνετε?
Λέτε πραγματικά η γραμματεία μιας σχολής υπό κατάληψη να έβγαλε ανακοίνωση στις 12 η ώρα τα μεσάνυχτα???
Windows is unprotected sex. Linux is using a condom, the pill, a vasectomy, and the Berlin wall...
αντε ρε wizard γελασαμε παλι!!ειδες πως με τις ειρωνιες δε βγαινει ακρη αλλα μονο μπερδεματα δημιουργουνται?μια ερωτηση καναμε (που ηταν απορια πολλων ατομων πιστεψε με)κι αμεσως να πεσει η εξυπναδα!ειναι φυσικο παιδια πρωτου και δευτερου ετους , και κυριως απ'την επαρχια, να μπερδευτουν!
λοιπον η αληθεια ειναι αυτη του theos για να μην μπερδευομαστε!!
λοιπον η αληθεια ειναι αυτη του theos για να μην μπερδευομαστε!!
- HeartDoc
- Real Name: Νίκος Καραστάθης
Off Topic
Μια γενική παρατήρηση για κάτι που γίνεται ιδιαίτερα εμφανές στα τελευταία posts. Υπήρχε μια διαφήμιση (της Q νομίζω) που έλεγε χαρακτηριστικά:
"Στην τσίτα είμαστε, στην τσίτα;"
Δλδ πόσο λογικό είναι:
α) Να έβγαλε ανακοίνωση στις 12 το βράδυ η γραμματεία
β) Οι εγγραφές να γίνουν Σάββατο (ημέρα μη εργάσιμη για τους υπαλλήλους της γραμματείας)
γ) Να γίνουν στο fix ή σε οποιοδήποτε άλλο παρεμφερές χώρο.
δ) Να γίνονται δεκτές εγγραφές στα οποιαδήποτε τραπεζάκια (θα μου πεις με αυτά που έχουμε δει.. )
ε) Να ξεκινάνε οι εγγραφές το Σάββατο και να τελειώνουν την Παρασκευή (έχοντας ως δεδομένο πως δε θα θέλαμε να χάσουμε άδικα μέρες)
"Στην τσίτα είμαστε, στην τσίτα;"
Δλδ πόσο λογικό είναι:
α) Να έβγαλε ανακοίνωση στις 12 το βράδυ η γραμματεία
β) Οι εγγραφές να γίνουν Σάββατο (ημέρα μη εργάσιμη για τους υπαλλήλους της γραμματείας)
γ) Να γίνουν στο fix ή σε οποιοδήποτε άλλο παρεμφερές χώρο.
δ) Να γίνονται δεκτές εγγραφές στα οποιαδήποτε τραπεζάκια (θα μου πεις με αυτά που έχουμε δει.. )
ε) Να ξεκινάνε οι εγγραφές το Σάββατο και να τελειώνουν την Παρασκευή (έχοντας ως δεδομένο πως δε θα θέλαμε να χάσουμε άδικα μέρες)
The day Microsoft makes something that doesn't suck is the day they start making vacuum cleaners.
- Mulholland Vader
- Real Name: Γιαννης
Εμενα η απορια μου χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν ειναι πως γινεται καποιος να εχει περασει απο τις Πανελληνιες στο ΣΕΜΦΕ και να πιστεψει την ανακοινωση του Γουιζαρντ... αν και ειναι θεμα αθωοτητας περισσοτερο και λιγοτερο διανοητικων ικανοτητων. Αλλα και παλι εγω απορω.
Ρε παιδια, εσεις οι υπευθυνοι για το "εξοδος" subforum, χαιρω πολυ, μπαρακια, κλαμπακια, θεατρα και ταβερνες ξερω κι εγω, καμια Χημικο Μηχανικο ξαδερφη δεν εχετε να γνωρισουμε?