Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 23/11

Ιδιαίτερα ζητήματα που απασχολούν τη ΣΕΜΦΕ (όπως π.χ., συνδικαλιστικά, επαγγελματικά δικαιώματα, πρόγραμμα σπουδών κτλ.)

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
lunatic
Real Name: Zoro
Facebook ID: 0

Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. 23/11

Δημοσίευση από lunatic »

Τι λε ρε Gus...?Μιλαμε είσαι πολύ άντρας...

Δεν καταλαβαίνω τι σας έχει πιάσει με τον φασισμό. Είναι απλά τα πράγματα. Όσο φασίστας ήταν ο Χιτλερ άλλο τόσο ήταν και ο Λένιν και άλλο τόσο είναι κ μερικά άτομα εδώ μέσα που όταν δεν βγαίνει το δικό τους είναι έτοιμοι να πλακώσουν στο ξύλο όποιον δεν είναι μαζί τους...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

sempreviva έγραψε:έχει κανείς την εντύπωση ότι οποιοσδήποτε κ αν έπαιρνε την εξουσία δεν θα έκανε τα ίδια?
Τα ίδια θα έκανε, αλλά όχι επειδή δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο, αλλά επειδή δεν υπάρχει πολιτική επιλογή να γίνει τίποτε άλλο. Και αν θες για να πω και τα "αντιεκλογικά" μου, ένα τέτοιο σύστημα, με τόση καταστολή, φυλακές, διαφθορά κ.λπ κ.λπ. γνωστά, έχει κανείς την εντύπωση ότι αν πραγματικά προωθούθσε κάτι διαφορετικό θα είχε βήμα να μιλήσει;
Εν πάση περιπτώση.

Συμφωνώ με την παρατήρηση, αλλά με μια δεύτερη παρατήρηση ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Απλώς αυτό το άλλο δεν θα το δώσει απλόχερα κανένας μεσίας. Θα πρέπει να επιβληθεί.

Υ.Γ. Όλοι "εμείς" που θέλουμε πορείες-καταλήψεις (εδώ βιάζω την έννοια "κινημα") δεν είμαστε τίποτα τρελοί που απλά διαμαρτυρόμαστε ενώ δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχουν αντιπροτάσεις.
sempreviva έγραψε:Θέλει κανείς τα νέα μέτρα? Δε νομίζω! Γιατί να μην πατήσουμε πάνω σ'αυτό και προσπαθούμε ο ένας να αλλάξει την κοσμοθεωρία/ιδεολογία/whatever του άλλου -σαν τους χειρότερους φασίστες ?? Μήπως γιατί δεν θα ξεπεράσουμε ποτέ την εμμονή μας με το ιερό μας κόμμα/οργάνωση/παράταξη/ξαναwhatever που μας τακτοποιεί κιόλας
Κοίτα... Ο σύντροφος ΔΑΠίτης π.χ. ( :mrgreen: ) τα θέλει. Κι αν δεν τα θέλει σαν αντιπολίτευση (σαν αντιπολίτευση ούτε το ΠΑΣΟΚ τα ήθελε) θα τα ήθελε σαν κυβέρνηση.
Άλλοι ναι μεν δεν τα θέλουν, αλλά μη κάνοντας τίποτα τα επικυρώνουν. Λαός απαθής = λαός δεκτικός, με κατανόηση... Αυτά λένε.

Όσων αφορά την κοσμοθεωρία... δεν είναι εκεί η αφετηρία. Αλλά εκεί τη βρίσκεις μετά από δύο, τρια βήματα. Όντως, σκοπός είναι να εμποδίσουμε τα μέτρα. Εκεί είναι η αφετηρία. Ο διάλογος όμως που θα ξεκινήσει από εκεί θα βρεθεί πολύ πιο πίσω, στις "ιδεολογικές ρίζες" του καθενός, είτε αυτές προέκυψαν από ένα διάβασμα Α, είτε από ένα διάβασμα Β, είτε από ένα μη διάβασμα, είτε από βιώματα, είτε, είτε...

Κι αυτό γιατί οποιαδήποτε πρόταση ή αντίδραση σε σχέση με το μνημόνιο π.χ. "κρύβει" από πίσω της μια ιδεολογία. Αυτός που ψηφίζει π.χ. "ανοιχτή σχολή", από μόνο του, κρύβει κι αυτό μια πολιτική επιλογή.

Οπότε ναι, δεν είναι σκοπός να αλλάξεις τη κοσμοθεωρία του άλλου. Απλά όσο δεν δρας και μένεις σε ένα θεωρητικό φιλοσοφικό επίπεδο θα γίνονται τέτοιες κουβέντες. Αν κάνεις κάτι τότε η πράξη αφήνει στην άκρη τέτοιες διαφωνίες.
lunatic έγραψε:Τι λε ρε Gus...?Μιλαμε είσαι πολύ άντρας...

Δεν καταλαβαίνω τι σας έχει πιάσει με τον φασισμό. Είναι απλά τα πράγματα. Όσο φασίστας ήταν ο Χιτλερ άλλο τόσο ήταν και ο Λένιν και άλλο τόσο είναι κ μερικά άτομα εδώ μέσα που όταν δεν βγαίνει το δικό τους είναι έτοιμοι να πλακώσουν στο ξύλο όποιον δεν είναι μαζί τους...
Για σου ρε lunatic!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papagalakos την Πέμ Νοέμ 25, 2010 11:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
m3Lt3D
Real Name: Γιάννης

Δημοσίευση από m3Lt3D »

lunatic έγραψε: Όσο φασίστας ήταν ο Χιτλερ άλλο τόσο ήταν και ο Λένιν
:ut_shock: :rock: :tfrag: :minigun: :gib: :chain: :snipe: :plasma: :trans: :rip: :burn:
"Σκατά στους φασίστες" - όχι Μπρεχτ
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

lunatic έγραψε:Τι λε ρε Gus...?Μιλαμε είσαι πολύ άντρας...

Δεν αναφερθηκα σε εσενα νομιζω με βαση αυτα που λες στα τελευταια σου ποστ. Σταματα να εχεις μανια καταδιωξης.
Και επισης μαθε τι ειναι ο φασισμος και προσπαθησε να χρησιμοποιεις σωστα την πλουσια σε λεξεις ελληνικη.
Ακομη χρησιμο θα σου φανει να μαθεις ποιος ηταν και τι εκανε ο λενιν πριν αρχισεις να τον παρομοιαζεις με τον χιτλερ.
(δεν ειμαι λενινιστης σε καμια περιπτωση)
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Δεν αναφερθηκα σε εσενα νομιζω με βαση αυτα που λες στα τελευταια σου ποστ. Σταματα να εχεις μανια καταδιωξης.
Είπα εγώ ότι αναφέρθηκες σε μένα? Δηλαδή δεν μπορώ να έχω γνώμη σε αυτά που λες? Δεν μπορώ να θεωρώ εντελώς παράλογο το να απειλείς οποιονδήποτε?
Και επισης μαθε τι ειναι ο φασισμος και προσπαθησε να χρησιμοποιεις σωστα την πλουσια σε λεξεις ελληνικη.
Ακομη χρησιμο θα σου φανει να μαθεις ποιος ηταν και τι εκανε ο λενιν πριν αρχισεις να τον παρομοιαζεις με τον χιτλερ.
Μια χαρά χρησιμοποίησα την λέξη. Φασίστας είναι οποιοσδήποτε προσπαθεί με το ζόρι να επιβάλει την άποψη του χρησιμοποιώντας αντιδημοκρατικές διαδικασίες. Στο τέλος του ποστ δίνω κ έναν ορισμό που βρήκα πρόχειρα με μια γρήγορη αναζήτηση. Επομένως με αυτόν τον ορισμό και οι 2 φασίστες ήταν.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μιλάω για τον Λένιν χωρίς να έχω ιδέα?

Φασισμός : (ο) ουσ. δικτατορικό αστικό πολιτειακό σύστημα με κύρια χαρακτηριστικά την κατάργηση του κοινοβουλευτισμού και την έξαρση της κρατικής εξουσίας, που ασκείται τρομοκρατικά | η ιδεολογία που πρεσβεύει τις αρχές αυτού του συστήματος και επιδιώκει την εγκαθίδρυσή του
Άβαταρ μέλους
C0n
Real Name: Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από C0n »

Off Topic
[quote="ΓΚΟΥΣ"]Και ναι αυτο ητανε απειλη....[/quote]
:lol: :lol: :lol:
Δε φοβάμαι τίποτα...

Δεν ελπίζω σε τίποτα....

ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ! :)
Άβαταρ μέλους
antony07
Forum Moderator
Forum Moderator
Real Name: Αντώνης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από antony07 »

C0n έγραψε: Ουάου. Για μία ακόμα φορά, το αντεπιχείρημα κάποιου φορουμίτη είναι οτι είμαι ΔΑΠίτης.Συγκλονίζομαι από την συνέπειά σας αλλά και από την επιμονή μου να υποβαθμίζω μονίμως το επίπεδό μου προσπαθώντας να απαντήσω λογικά σε παραφρονούντες.
Αυτό αντιλήφθηκες εσύ ωε κεντρικό επιχείρημα του ποστ? Αν ναι, κάνεις λάθος: ο τρόπος σκέψης σου, οι πολιτικές σου επιλογές και αναλύσεις, και η "ελαφρότητα" με την οποία αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα σε χαρακτηρίζουν μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Προσωπικά, δεν κρατάω κανένα μπλοκάκι με το τι ψηφίζει/στηρίζει ο καθένας, και δεν θα μπορούσα να ξέρω τι ψηφίζεις, αν δεν μου το έδειχνες/έλεγες εσύ ο ίδιος.
C0n έγραψε: Αυτό που έκανα εν γένει είναι φιλοσοφικα να διατυπώσω την ιδεολογκή ταυτότητα του εν λόγω πολιτικού χώρου.
Αυτό ακριβώς που ονομάζεις φιλοσοφική διατύπωση είναι που με έσπρωξε να απαντήσω παραπάνω, μήπως και αντιληφθείς ότι τα πεπραγμένα "συζητήσεων" (ή όπως αλλιώς λέγεται αυτή η ανταλλαγή φθόγγων) με συν-ιδεολόγους σου δεν εξάγει ακριβώς αυτό που λέγεται "φιλοσοφία"...... :roll:
C0n έγραψε: Ξέρεις, μια πολιτική κίνηση, όσο ακραία ή μη είναι, διατηρεί το δικαίωμα του αυτοπορσδιορισμού.
Βεβαίως, και έτσι ο ολοκληρωτισμός πχ μπορεί να λάβει όποιο όνομα θέλει. Με το ίδιο κόλπο ο Χίτλερ αυτο-ονομάστηκε σοσιαλιστής, και οι Χίττες πατριώτες. Ουδείς διαθέτει την δυνατότητα να αυτοπροσδιορίζεται επαρκώς. Ο Χριστός ήταν Χριστιανός; Ο Μαρξ Μαρξιστής; Το κοινό και η ιστορία προσδιορίζει και χαρακτηρίζει, και πάλι όχι επακριβώς.
C0n έγραψε: Το κατά πόσο στον αυτοπροσδιορισμό της βέβαια είναι ειλικρινής και δεν χρησιμοποιεί ψεύδη και ανακρίβειες για χάρη ψηφοθηρίας ή εξουσιολαγνείας, δεν θα διαφωνήσω. Από τις πράξεις και την δράση του όμως φαίνονται οι πραγματικές προθέσεις.
Έχεις υπ'όψιν σου την έννοια της πολιτικής κωλοτούμπας;

C0n έγραψε: ΟΥΑΟΥ. πάλι το ατράνταχτό σου επιχείρημα!
Έλα τώρα, πες την αλήθεια....δεν είσαι ΔΑΠίτης; :P :P :P
C0n έγραψε: Μια ερώτηση μόνο, γιατί πάντα ήθελα να ξέρω τι μπορεί να πετύχει κανείς με επίθεση στο ήθος του αντιπάλου. Τι είδους ζημιά ή αναξιοπιστία θεωρείς πως θα μου φορτώσεις επαναλαμβάνοντας την πολιτικο-ιδεολογική κατεύθυνση? Καλός θα ήταν ο ξύλινος σου λόγος, εάν ήμουν σκιά, ωστόσο είμαι από τους λίγους που γράφουν ενυπόγραφα και άρα το κατα πόσο αντικειμενικός ή αξιόπιστος είμαι, το γνωρίζει ο καθένας απο τη στιγμή που με γνωρίζει προσωπικά.
Η επίθεση είναι στα γραφόμενά σου, όχι στο "ήθος" σου. Θα μπορούσες κάλλιστα να θεωρήσεις κοπλιμέντο το ότι σε αποκαλώ ΔΑΠίτη. Μια σοβαρότερη (χωρίς να τη θεωρώ σοβαρή) προσέγγιση από την δική σου, το μόνο που βρήκες να την χαρακτηρίσεις είναι "ξύλινη"; Μάλλον γιατί καθημερινό λόγο θεωρείς τον λαϊκίστικο, και οτιδήποτε άλλο σου φαίνεται "βαρύ"...

Όσο για την υπογραφή σου, και με τα 4 να υπογράφεις, δεν καίγεται κανενός εδώ μέσα το καρφάκι. Από την στιγμή που γράφεις σε ένα διαδικτυακό φόρουμ, το μόνο που βλέπεις είναι νικνέιμς συνομιλητών, και το να πουλάς εσύ πνεύμα και "ντομπροσύνη" παραθέτοντας ονοματεπώνυμα, είναι τουλάχιστον περιττό.
C0n έγραψε: Επηρρεάζεις καταστάσεις άρα οφείλεις να είσαι σοβαρός απέναντι σε αυτούς που εκπροσωπείς ή έστω, στον εαυτό σου.
Τι να πω, έχεις δίκιο....
C0n έγραψε: Ο χαβαλές έγινε ελέω (αμπελο)φιλοσοφικής διάθεσης και επειδή θέλησα μόνο να βοηθήσω το συνομιλητή και τη συζήτηση.
Μεμονωμένο περιστατικό δηλαδή....Σύνηθες τα τελευταία χρόνια....
C0n έγραψε: ΕΓΩ λοιπόν, ο απόγονος των ταγματασφαλιτών γερμανοτσολιάδων Χίτων (καλά δεν τα έμαθα εε?? :e_biggrin: ) που σας κυβερνάω ακόμα, το χαίρομαι προμοταριζόμενος την ανάλαφρη φράση "Δεν με φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι φιλελεύθερος!!" αφου από το χώμα με μουντζώνει ο Καζαντζάκης.
Τα ίδια λέμε...
C0n έγραψε: Τι πίνεις??
Μπύρα...
C0n έγραψε: Και ναί, επίσης είσαι ίσως ο πεντηκοστός τέταρτος που συνδυάζει γαλλικά και nickname γελώντας αυτάρεσκα με την ανακάλυψή του!
Δεν είναι για γέλια ακριβώς η ανακαλυψη, όσο η αλήθεια που προκύπτει μέσα από την (θέλω να πιστεύω) τυχαία επιλογή του νικνέιμ....
"Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ' το στεφάνι σας
αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ, φυλάξτε το τομάρι σας
θυμάστε, Colin de Cayeux τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε
"
o_apolytos
Real Name: Πραγματικό Όνομα

Δημοσίευση από o_apolytos »

Παιδιά, η κουβέντα έχει όντως ξεφύγει... Ας μιλήσετε για τη γενική συνέλευση εδώ και να ανοίξει άλλο τόπικ ο λουνάτικ για να μας διδάξει σοβιετική ιστορία (και o κον γαλλικά), το έχουμε ανάγκη ως φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
msl
Forum Administrator
Forum Administrator
Real Name: Μαρία-Σοφία
Facebook ID: 735434828
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από msl »

Off Topic
[quote="antony07"][quote="C0n"]
Τι πίνεις??
[/quote]

Μπύρα...[/quote]

Ψεύτηηη .. :P
I'm not a bitch, I just have a low tolerance for bullshit ..

:: Αθλητικός Όμιλος Πήγασος Κυψέλης
::
do urden
Real Name: alex

Δημοσίευση από do urden »

snodrion έγραψε:Πάντως για να γυρίσουμε στην γσ.Παρατήρισα ότι πολλά άτομα που ήρθαν να ψιφίσουν προς την μέση της γσ έφυγαν το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει.Από συζητήσεις που έχω κάνει έχω καταλήξει σε 2 κατηγορίες φοιτητών που έρχονται και φευγουν χωρίς να ψιφίσουν ή δεν έρχονται καθόλου.Η μία κατηγορία είναι ότι πιστεύει ότι δεν βγαίνει τίποτα από την γσ και τις πορείες κτλ. και η άλλη που δεν πιστεύουν ότι θα αλλάξει τίποτα αν ψιφίσουν κάποια παράταξη.

καιως επισης και η κατηγορια των φοιτητων που δουλευουν τα απογευματα
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
Άβαταρ μέλους
ex8ros tou malaka
Real Name: Vasilantwnhs

Δημοσίευση από ex8ros tou malaka »

Σας μεταφέρω ακριβώς όπως το έλαβα το mail ενός φίλου.
mail έγραψε:Ερωτηση 1:
ΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ''ΕΙΚΟΝΑ'' ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;;;

Ερωτηση 2:
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΑ ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ;

http://sxoliastesxwrissynora.wordpress. ... more-15910
Και αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ιταλία, αλλά και στην Αγγλία, στην Ιρλανδία και στη Σκωτία (σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό), ενώ γνωστή είναι και η κατάσταση στην Γαλλία.

ΥΓ: Το στέλνω σαν τροφή για σκέψη.
do urden
Real Name: alex

Δημοσίευση από do urden »

ex8ros tou malaka έγραψε:Σας μεταφέρω ακριβώς όπως το έλαβα το mail ενός φίλου.
mail έγραψε:Ερωτηση 1:
ΜΑ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ''ΕΙΚΟΝΑ'' ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;;;

Ερωτηση 2:
ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΑ ΟΣΟ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ;

http://sxoliastesxwrissynora.wordpress. ... more-15910
Και αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ιταλία, αλλά και στην Αγγλία, στην Ιρλανδία και στη Σκωτία (σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό), ενώ γνωστή είναι και η κατάσταση στην Γαλλία.

ΥΓ: Το στέλνω σαν τροφή για σκέψη.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗ (να γουσταρει και ο lunatic)
i was told that i could fly when least expected..cloud connected
Άβαταρ μέλους
lunatic

Δημοσίευση από lunatic »

Κοιτα να δεις τι κακα πραματα γινονται σε εναν εμφυλιο κατα την διαρκεια επαναστασης...Κι εγω που νομιζα οτι οι επαναστασεις γινονται με λουλουδια....
Δηλαδή δικαιολογείς τις πράξεις του?Εγώ όχι πάντως. Πέθανε πάρα πολύς κόσμος "εκτός μάχης"...
ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗ (να γουσταρει και ο lunatic)
Περιμένω τη μέρα που θα αποβάλλεις το κόμπλεξ σου για μένα.... :lol:
Άβαταρ μέλους
Falgorn
Real Name: Hector-Xavier
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Falgorn »

lunatic έγραψε:
Gus έγραψε:Κοιτα να δεις τι κακα πραματα γινονται σε εναν εμφυλιο κατα την διαρκεια επαναστασης...Κι εγω που νομιζα οτι οι επαναστασεις γινονται με λουλουδια....
Δηλαδή δικαιολογείς τις πράξεις του?Εγώ όχι πάντως. Πέθανε πάρα πολύς κόσμος "εκτός μάχης"...
Κάνε μια βόλτα στην τσαρική Ρωσική επαρχία και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης να δεις πως ήταν πριν και κατά. Μισώ βαθιά τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, αλλά σε καμμία περίπτωση δε μπορώ να δικαιολογήσω το να πεθαίνει κόσμος σωρηδόν από τις πιο απλές ασθένειες, την πείνα και την αμορφωσιά.
lunatic έγραψε:
do urden έγραψε:ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗ (να γουσταρει και ο lunatic)
Περιμένω τη μέρα που θα αποβάλλεις το κόμπλεξ σου για μένα.... :lol:
Παιδιά, μην πολυασχολείστε με το "φαινόμενο lunatic" γιατί είναι στα πρόθυρα μανίας καταδίωξης.

Προτείνω οι συζητήσεις να συνεχιστούν εδώ και το παρόν topic να κλειδωθεί.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο

Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει

Κανείς δεν τη λέει βίαιη.

Bertolt Brecht

Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Άβαταρ μέλους
Malefino
Real Name: Thomas
Facebook ID: 2147483647

Δημοσίευση από Malefino »

C0n έγραψε:Σεβόμαστε την πλειοψηφία Έκτορα. Το ξέρω ότι χαλάσαμε τα σχέδια της ΕΑΑΚ σας για καταλήψεις διαρκείας (και πού είσαι ακόμα δηλαδή...) αλλά οι αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες αυτά έχουν. Μην ξεχνάς, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ήταν αυτή που από την πρώτη κιόλας συνέλευση της χρονιάς πρότεινε αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των Γενικών Συνελεύσεων με σκοπό ακριβώς τέτοια φαινόμενα να εξαλέιφονται. Με μυστική καθολική ψηφοφορία, ή έστω με ψήφιση προτάσεων και όχι πλαισίων μόνο δημοκρατικότερες αλλά κάι πολυσυλλεκτικότερες θα μπορούσαν να γίνουν οι συνελεύσεις. Προφανώς όμως, από τη στιγμή που το σύστημα αυτό σας βόλεψε μέχρι σήμερα, δεν σκεφτήκατε ποτέ τρόπους αντίδρασης οταν θα γυρνούσε μπούμερανγκ και θα σας χτύπαγε στο κεφάλι.
Ειλικρινά δεν την παλεύεις μία και είσαι ΨΕΥΤΗΣ. Την κίνηση για την αλλαγή συνελεύσεων ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΔΑΠ. Τ'ότι αρχίσατε να γλείφετε τους όρχεις όσων είχαν αυτό το πράγμα στο μυαλό τους είναι άλλο και φάνηκε αυτή η υποκρισία σας όταν εγώ με τους υπόλοιπους της 11 Οκτώβρη καναμε παρέμβαση και αμυνόσασταν υποστηρίζοντας το ήδη ισχύον σύστημα. Τ'ότι έχετε βρει κολπάκι να παρεισφρύετε ως παράταξη όπου σας παίρνει, παρατώντας δήθεν τον κομματική συσπείρωσή σας(η οποία δεν υπάρχει μιας και οι περισσότεροι στην παράταξη είναι ανίδεα από πολιτική άτομα ή τύποι που έχουν χάψει τα γνωστά αστικά ιδεολογήματα) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να το καπηλεύεστε.
Τώρα κατήγγελνε όσο θές, άμα θες θέσπισε και νέο κανόνα δήθεν "καταστατικό" σύμφωνα με τον οποίο να κρίνουν οι ΕΑΑΚίτες κατα πόσον ένας φοιτητής έχει δικαίωμα ψήφου στη ΓΣ αναλόγως με το πόσο κομματόσκυλο είναι και πόση από τη ΓΣ έχει παρακολουθήσει. Μάθημα μέχρι την Παρασκευή θα γίνει. Σκατοπρόβατα του κερατά εν τέλει είναι οι ανένταχτοι-πολιτικοποιημένοι φοιτητές οι οποίοι κράτησαν προς μεγάλη σας απογοήτευση τη σχολή ανοιχτή, ή μια χούφτα αριστεριστές που διαλαλούν οτι παλεύουν, χωρίς να ξέρουν τι είναι αυτό για το οποίο παλεύουν, προτείνουν κατάληψη και ξερό ΟΧΙ, χωρίς να αντιπροτείνουν, σχολιάζουν-ταμπελώνουν- ασεβούν εις βάρος του αποτελέσματος της ΓΣ. Γιατί κανένα μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δεν έχει αμφισβητήσει αποτέλεσμα ΓΣ ακόμα και εάν διαφωνούσε με αυτό. Όλοι εσείς που μέχρι σήμερα φωνάζετε συνθήματα τύπου "οι εξουσία στις ΓΣ" πώς ξαφνικά δεν σας αρέσει η διαδικασία και την κατακρίνετε??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΑΣ.
Δεν έκρινε κανείς τη ΓΣ ρε, το αποτελεσμά της κρίθηκε. Και προφανώς όλοι θα ουρλιάζουμε όταν ακολουθείτε πρακτικές όπως το να προσέρχονται στη συνέλευση πριν την ψηφοφορία όλα τα κοματικά πρόβατά σας. Ξαφνικά από το πουθενά σκάνε όλοι οι φλώροι απ'το απ'την γκλαμουροκαφετέρια με το γυαλάκι και τον καφέ(λες και μπαίνουν σε κλαμπ της παραλιακής οι ελλεινοί τύποι) ψηφίζουν ανοιχτή σχολή χωρίς να ξέρουν τι γίνεται. Αυτή είναι η ΔΑΠ και σε όλες τις σχολές αυτή είναι.
Αν αγαπάς θα φας πακέτο
κι αν μ'αγαπάς θα φας μπουκέτο.

VoxPopuli: producer, beatmaker and dj
https://soundcloud.com/voxpopuli2
https://voxpopuli2.bandcamp.com

Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία Ροσινάντε: ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
https://rocinante.gr
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ειδικά Θέματα”