O kanenas έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτσει να διαβάσω ένα-ένα όλα τα posts του topic. Το debate είναι για το αν θα φύγει εντελώς η κατηγορία "Πολιτική"?
Όχι δεν συζητείται κάτι τέτοιο... Απλώς χτες το βράδυ που (όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος) κοιμόμουν, βάλθηκαν κάποιοι το
τοσοδούλι να το κάνουν
τόσο.
Από την μία εκφράζονται αντιδράσεις για την κατάργηση της κατηγορίας πολιτικά, από την άλλη δεν λέμε για τέτοιο πράγμα... Φτάσαμε μέχρι το σημείο να μιλάμε γιατί δημιουργήθηκε το semfe.gr και ο κάθε ένας να λέει τα δικά του.
Λοιπόν να μην τα μπερδεύουμε, να το πω απλά. Το semfe.gr δημιουργήθηκε από φοιτητές της ΣΕΜΦΕ (αφήστε την ΕΔΡΑ εκεί που κάθεται) για τους φοιτητές της ΣΕΜΦΕ και για όποιον άλλο θέλει να γραφτεί. Το forum της ΕΔΡΑς ήταν ξεχωριστό μετά την δημιουργία του semfe.gr άλλο που τώρα δεν υπάρχει. Μπορεί κάποιοι ιδρυτές να ήταν πρώην μέλη της ΕΔΡΑς και μπορεί να πήραν το λογισμικό και άλλο υλικό από τον server της ΕΔΡΑς όμως το semfe.gr δεν αντιπροσώπευε ούτε για μία μέρα την ΕΔΡΑ. Για την ακρίβεια, γι' αυτό δημιουργήθηκε... Για να μην αντιπροσωπεύει την ΕΔΡΑ και καμία άλλη παράταξη.
Επίσης ειπώθηκε πως το site είναι πρωτίστως για "κοινωνικοποίηση" και δευτερευόντος για ακαδημαϊκά θέματα. Αυτό δεν ξέρω από που το συμπέρανε κανείς, πάντως το semfe.gr είναι πρωτίστως για τους φοιτητές ΣΕΜΦΕ καθώς για αυτούς φτιάχτηκε και από κει και πέρα αν αρέσει, μπορούν να συμμετέχουν κι άλλοι. Δεν είναι φτιαγμένο για να εξυπηρετεί επιπλέον ανάγκες άλλων. Επίσης ο κάθε χρήστης έχει το δικαίωμα να βάλει τις δικές του προτεραιότητες για το πως θα χρησιμοποιεί το site, και κανένας δεν θα του πει σε τι να δώσει προτεραιότητα, όπως γίνεται σε κάθε site...
Τέλος, δεν είπε κανένας πως το semfe.gr θα είναι πάντα ίδιο και σε 10 και σε 20 χρόνια, όπως το έφτιαξαν οι ιδρυτές του. Οι εποχές αλλάζουν, οι συνθήκες αλλάζουν, οι χρήστες αλλάζουν και άρα και το semfe.gr αλλάζει.
Θα παραπέμψω κι εγώ στο post της msl που αναφέρει τι είχαν γράψει οι ιδρυτές ένα μήνα μετά την δημιουργία του semfe.gr καθώς γράφει ξεκάθαρα τους στόχους του. Επίσης να πω πως δεν βλέπω καμία αστοχία του ονόματος "semfe.gr" που είπαν μερικοί λανθασμένα πως μπορεί να μην συμβαδίζει με τους στόχους του site.
Το semfe.gr σήμερα είναι η
μόνη πηγή ακαδημαϊκού υλικού για τους ΣΕΜΦΕήτες. Αυτό σημαίνει πως και σεισμός να γίνει, θα φροντίζουμε ώστε πάντα οι ΣΕΜΦΕήτες να παίρνουν κανονικότατα όσο πιο άνετα γίνεται τα pdf τους να τα διαβάζουν και να λύνουν τις απορίες τους στα θέματα στα αντίστοιχα topics αλλά και να ειδοποιούνται με αποδοτικό τρόπο για ότι νέο προκύπτει. Ταυτόχρονα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βελτιώνουμε την κατάσταση και σε όλες τις άλλες πτυχές του site ως διαχειρηστές που είμαστε...
O kanenas έγραψε:Γνώμη μου είναι οι κατηγορίες να μείνουν ως έχουν, αλλά η παρουσίαση των τελευταίων posts να επιτρέπει μια πιο άνετη περιήγηση για όσους/ες αδιαφορούν για κάποιες κατηγορίες. Θέλω να πω ότι επειδή είμαστε πολλοί εδώ μέσα και προφανώς δεν γίνεται να έχουμε όλοι τα ίδια ενδιαφέροντα, μπορούμε να κάνουμε τα πράματα έτσι ώστε η περιήγηση να επιτρέπει στον χρήστη να εστιάζει στα δικά του ενδιαφέροντα μόνο. Δεν είναι πιο λογικό?
Δεν είναι απλώς πιο λογικό. Είναι το απολύτως λογικό...