Απεργία πείνας μαθητών
- Gus
- Real Name: Πολλες ερωτησεις
- Facebook ID: 0
Απεργία πείνας μαθητών
Στην εσχάτη των λύσεων, προκειμένου να διασφαλίσουν τη συνέχιση της λειτουργίας του σχολείου τους, που ζητούν να εξαιρεθεί από τις συνενώσεις, αποφάσισαν να προχωρήσουν αρκετοί μαθητές του λυκείου Τσαριτσάνης Λάρισας, οι οποίοι κατέβηκαν από σήμερα σε απεργία πείνας.
Σύμφωνα με σχετικό ψήφισμα που εξέδωσαν και μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους, που είναι η ανάκληση της απόφασης για κατάργηση του λυκείου Τσαριτσάνης -το μοναδικό λύκειο στο νομό Λάρισας που καταργείται- θα επιμείνουν σε άρνηση τροφής, από «αγνή αγάπη» για το σχολείο τους, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Το λύκειο στεγάζεται στην ιστορική «Οικονόμειο Σχολή», που είναι ένα από τα πρώτα σχολεία στη Θεσσαλία. Λειτουργεί από το 1670 και σε αυτήν δίδαξαν μεγάλες μορφές του Ελληνισμού, όπως ο Ευγένιος Βούλγαρης, ο Κωνσταντίνος Κούμας, ο Κων. Οικονόμος εξ Οικονόμων και άλλοι.
Οι μαθητές έχουν στήσει αντίσκηνο στο προαύλιο του λυκείου, όπου και δηλώνουν ότι θα παραμείνουν μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχολιο: Νομιζω οτι οι μαθητες βαζουν τα γυαλια σε πολλους γελοιους απο εδω μεσα
Σύμφωνα με σχετικό ψήφισμα που εξέδωσαν και μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους, που είναι η ανάκληση της απόφασης για κατάργηση του λυκείου Τσαριτσάνης -το μοναδικό λύκειο στο νομό Λάρισας που καταργείται- θα επιμείνουν σε άρνηση τροφής, από «αγνή αγάπη» για το σχολείο τους, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Το λύκειο στεγάζεται στην ιστορική «Οικονόμειο Σχολή», που είναι ένα από τα πρώτα σχολεία στη Θεσσαλία. Λειτουργεί από το 1670 και σε αυτήν δίδαξαν μεγάλες μορφές του Ελληνισμού, όπως ο Ευγένιος Βούλγαρης, ο Κωνσταντίνος Κούμας, ο Κων. Οικονόμος εξ Οικονόμων και άλλοι.
Οι μαθητές έχουν στήσει αντίσκηνο στο προαύλιο του λυκείου, όπου και δηλώνουν ότι θα παραμείνουν μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχολιο: Νομιζω οτι οι μαθητες βαζουν τα γυαλια σε πολλους γελοιους απο εδω μεσα
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Re: Απεργία πείνας μαθητών
Μακάρι να πέφτω έξω, αλλά δεν μπορεί να μου βγει από το μυαλό ότι είναι υποκινούμενο από αλλού. Και μόνο να σκεφτεί κανείς τις θέσεις που καταργούνται, δεν θέλει πολύ..
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Gus
Δεν ξερω αν καταλαβα καλα, κατηγορεις τους μαθητες οτι υποκινηθηκαν απο καποιους αλλους για αυτο που κανουν? Και αν ναι εσυ αυτο κοιτας ρε ή οτι θα κλεισουν ποσα σχολεια σε ολη την ελλαδα? Ποσα συντηρητικα αντανακλαστικα μπορει να βγαλει πια αυτη η κριση στους ελληνες?Hengeo έγραψε:Μακάρι να πέφτω έξω, αλλά δεν μπορεί να μου βγει από το μυαλό ότι είναι υποκινούμενο από αλλού. Και μόνο να σκεφτεί κανείς τις θέσεις που καταργούνται, δεν θέλει πολύ..
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=390362«Το Υπουργείο Παιδείας είναι ανοιχτό σε κάθε συζήτηση, σε κάθε κριτική και αντιπαράθεση, υπάρχει όμως μια "κόκκινη γραμμή"», τονίζει χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας.
«Θα ήθελα να κάνω έκκληση σε ορισμένους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Εκπαίδευσης, να μην εμπλέκουν τα παιδιά σε αντιπαραθέσεις, που αφορούν στη διοικητική αναδιάρθρωση της Εκπαίδευσης», αναφέρει η υπουργός Παιδείας.
«Δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τα παιδιά και την εκπαίδευσή τους: να βγαίνουν τα παιδιά από τις τάξεις και να χρησιμοποιούνται ως θέαμα σε κανάλια και μάλιστα σε ώρες μαθήματος. Είναι πολύ σημαντικό να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κατάθεση των επιχειρημάτων στο συγκεκριμένο θέμα», καταλήγει η κυρία Διαμαντοπούλου.
Θά ἔπρεπε νά ντρέπονται οἱ ὑποκινητές. Φυσικά καί δέν πρόκειται νά πάθει κανείς τίποτα ἀπό μία νέα δῆθεν ἀπεργία πείνας μετά τήν Ὑπατία, ἀλλά εἶναι ἀπαράδεκτο νά χρησιμοποιοῦνται ὡς ἄβουλα ὄργανα τά παιδιά γιά ἰδιοτελῆ συμφέροντα κάποιων.
- Falgorn
- Real Name: Hector-Xavier
- Επικοινωνία:
Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το θέμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως κάτι τύποι σαν τον chArAls, τον Fekal1ty και το Hengeo αντιμετωπίζουν μια απεργία πείνας παίρνοντας ως δεδομένο ότι οι απεργοί πείνας δε μπορούν να σκεφτούν και ν' αποφασίσουν οι ίδιοι τί θα κάνουν.
Όλοι λένε τ’ ορμητικό ρέμα βίαιο
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
Μά την κοίτη του ποταμού που το κρατάει
Κανείς δεν τη λέει βίαιη.
Bertolt Brecht
Η προπαγάνδα της ημέρας ಠ_ರೃ
- Gus
Την σπεκουλα για την υπατια αλλου **** δηθεν μπατσε. Οταν 100 απο τους 300 ειναι στο νοσοκομειο ποσο "δηθεν" ειναι μια απεργια πεινας? Εν τω μεταξυ ειστε τοσο βλακες ωστε απο την μια να υποστηριζετε πως τρωνε κοψιδια και απο την αλλη οτι οι αλληλεγγυοι δεν τους αφηνουν να φανε.WTF? Βεβαια η δουλεια γινεται αφου λεγε λεγε κατι θα μεινει γκεμπελισκοι.Fekal1ty έγραψε:
Θά ἔπρεπε νά ντρέπονται οἱ ὑποκινητές. Φυσικά καί δέν πρόκειται νά πάθει κανείς τίποτα ἀπό μία νέα δῆθεν ἀπεργία πείνας μετά τήν Ὑπατία, ἀλλά εἶναι ἀπαράδεκτο νά χρησιμοποιοῦνται ὡς ἄβουλα ὄργανα τά παιδιά γιά ἰδιοτελῆ συμφέροντα κάποιων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος antony07 την Σάβ Μαρ 19, 2011 1:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Όχι κακά λογάκια....
Λόγος: Όχι κακά λογάκια....
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
-
StEf8eO
- Real Name: _
Μπράβο στα παιδιά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι τέτοιες κινήσεις θα γίνουν <<από αγνή αγάπη>> μόνο στην επαρχία ,εκεί που το εκπαιδευτικό σύστημα δεν έχει επηρεάσει τόσο τον τρόπο λειτουργίας των σχολείων όσο στις μεγαλουπόλεις.Γιατί εδώ έτσι σκατά που τα έχουνε κάνει , οι μαθητές όχι μόνο δεν ενδιαφέρονται για το σχολείο αλλά και να εξαφανιστεί από προσώπου γης χαμπάρι δε θα πάρουν.Γι αυτό ίσως κάποιοι να είναι σκεπτικοί όταν βλέπουν μαθητές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να νοιάζονται τόσο πολύ τώρα για τα σχολεία τους.Κι εγώ μαθητής ήμουνα πέρσι και ξέρω την κατάσταση. Όσο για το αν οι μαθητές μπορούν να συλλάβουν τις βαθύτερες σημασίες ορισμένων πραγμάτων τις οποίες καλά καλά δεν καταλαβαίνουν οι μεγάλοι ( που υποτίθεται είναι και πιο συνειδητοποιημένοι ) , μάλλον δεν μπορούν. Άσχετα όμως με αυτό σε κάποιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο το κλείσιμο τους , όπως π.χ κάτι λύκεια με 40 μαθητές καλό είναι να συγχωνευθούν ή κάποιες άλλες περιπτώσεις όπου λειτουργούν σχολεία 30 χρόνια χωρίς μαθητές ενώ παράλληλα όμως οι εκπαιδευτικοί πληρωνόντουσαν κανονικά , δεν νομίζω να έχει κανείς αντίρρηση σ αυτά ...
Τα πράγματα για τα οποία μπορούμε να μιλάμε λογικά είναι ανάξια συζήτησης, η πραγματική ουσία κρύβεται στα υπόλοιπα...
- lunatic
- Real Name: Zoro
Καλά ας πάνε να ρουφήξουν τ αυγό τους πρώτα κ τα ξαναλέμε... Για τους 300 φυσικά κ δέχομαι ότι ήταν μεγάλοι άνθρωποι κ ξέρουν τι σημαίνει απεργία πείνας. Για 10 νιάνιαρα ΔΕΝ το δέχομαι.Στην εσχάτη των λύσεων, προκειμένου να διασφαλίσουν τη συνέχιση της λειτουργίας του σχολείου τους, που ζητούν να εξαιρεθεί από τις συνενώσεις, αποφάσισαν να προχωρήσουν αρκετοί μαθητές του λυκείου Τσαριτσάνης Λάρισας, οι οποίοι κατέβηκαν από σήμερα σε απεργία πείνας.
Φυσικά κ ΔΕΝ πέφτεις έξω... Πάντα έτσι είναι.Μακάρι να πέφτω έξω, αλλά δεν μπορεί να μου βγει από το μυαλό ότι είναι υποκινούμενο από αλλού. Και μόνο να σκεφτεί κανείς τις θέσεις που καταργούνται, δεν θέλει πολύ..
Εγώ απ το σχολείο μου αλλά κ απ' τα άλλα της περιοχής, πάντα θυμάμαι ότι οι καταλήψεις υποκινούνταν...
When do you think people die?
When they are shot through the heart by the bullet of a pistol? No
When they are ravaged by an incurable disease? No
When they drink a soup made from a poisonous mushroom? No
It's when... they are forgotten...
Ἡ ἀπεργία πείνας τῶν 300 ἦταν μία κοροιδία ἡ ὁποία σταμάτησε ὅταν ὅλη ή Ἑλλάδα εἶχε πλέον ἀρχίσει νά παραξενεύεται γιά τίς "ἀνεξάντλητες" ἀντοχές τους. Στό νοσοκομεῖο οἱ "ἀλληλέγγυοι" θέλοντας νά δείξουν ὅτι ἡ ἀπεργία συνεχίζει, κάνανε τόν εἰκονικό ἀγώνα τους. Βέβαια ὁ κάθε ἕνας μας ἐπιβεβαίωσε τίς ὑποψίες του ἀπό τά πορίσματα τῶν γιατρῶν τοῦ νοσοκομείου οἱ ὁποῖοι βρῆκαν κανονικότατες τιμές, καί μάλιστα αναφέρθηκε καί στή Βουλή αὐτό τό θέμα. Τό μόνο πού καταφέρνει κάποιος "ἀλληλέγγυος" μέ τό νά μιλάει γιά τήν ἀπεργία πείνας πού "ἔγινε" εἶναι νά κοροιδεύει τόν ἴδιο τόν ἑαυτό του.
Ἀλήθεια, τό νά χάνει κάθε χρόνο ὁ μαθητής 20 μέρες μάθημα, ἔχοντας πολλές φορές ἀνάμεσα στά αἰτήματα τοῦ τετράγωνες τυρόπιτες, ἡ ἐργασιακά τῶν καθηγητῶν εἶναι θεμιτό; Ἡ ξεφτίλα τοῦ νεοελληνικοῦ κράτους δυστυχῶς.
Κάποια παιδιά 15 χρόνων δέν μποροῦν νά ἀποφασίσουν γιά κάτι τέτοιο. Σέ ὅλη τήν Ἑλλάδα, ἔχουν γίνει καταλήψεις καί διαμαρτυρίες ἀπό τήν ΟΛΜΕ γιά τά σχολεῖα πού συνενώνονται. Ὅλοι μας ἔχουμε γνωρίσει κάποιους καθηγητές πού ξεφτιλίζουν τό λειτούργημά τους, καί σκεφτόμενοι μόνο τά ἰδιοτελῆ συμφέροντά τους, τό μισθούκο τους καί τήν καλοπέρασή τους, παρακινοῦν τούς μαθητές σέ ἐνέργειες ἀπαράδεκτες πού μόνο τήν μάθηση καί τήν παιδεία δέν ἔχουν σάν στόχο.Falgorn έγραψε:Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το θέμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως κάτι τύποι σαν τον chArAls, τον Fekal1ty και το Hengeo αντιμετωπίζουν μια απεργία πείνας παίρνοντας ως δεδομένο ότι οι απεργοί πείνας δε μπορούν να σκεφτούν και ν' αποφασίσουν οι ίδιοι τί θα κάνουν.
Ἀλήθεια, τό νά χάνει κάθε χρόνο ὁ μαθητής 20 μέρες μάθημα, ἔχοντας πολλές φορές ἀνάμεσα στά αἰτήματα τοῦ τετράγωνες τυρόπιτες, ἡ ἐργασιακά τῶν καθηγητῶν εἶναι θεμιτό; Ἡ ξεφτίλα τοῦ νεοελληνικοῦ κράτους δυστυχῶς.
- chArAls
- Real Name: Χαρης
Στο νοσοκομειο που βλεπει ο κοσμος...Gus έγραψε:οι αλληλεγγυοι δεν τους αφηνουν να φανε
Πωπωπω πριν καν προλαβω να εμφανιστω...Falgorn έγραψε:Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το θέμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως κάτι τύποι σαν τον chArAls, τον Fekal1ty και το Hengeo αντιμετωπίζουν μια απεργία πείνας παίρνοντας ως δεδομένο ότι οι απεργοί πείνας δε μπορούν να σκεφτούν και ν' αποφασίσουν οι ίδιοι τί θα κάνουν.
Για τους 300 τα εχουμε πει.Τωρα τα παιδακια μολις παει ο μπαμπας και αρχισει τις χριστοπαναιες εκει να δεις απεργιες.
Δλδ ρε παλικαρια εσεις πιστευετε πως οι καθηγητες εκει δεν νοιαζονται που θα χασουν τις θεσουλες τους?Οτι δεν πηγαν να φορτωσουν τους γονεις:μας μαμανε το χωριο,ηρθε ο αντιχριστος,το δντ θα πουλησει τα παιδια σας κτλ κτλ.
Τα σχολεια οπως τα ΤΕΙ εχουν χρησιμοποιηθει απο ολες τις κυβερνησεις για μικροπολιτικους λογους.Θα σου κανω ενα τει να πουλας καφεδες.Το σχολειο της κοινοτητας θα το κανω στο χωριο σου να εισαι μαγκας!
Καλυτερα να δειτε αμα το σχολειο εκει ειναι λογικο να κλεισει ή οχι.Δλδ εχετε κανει ερευνα και ειδατε πως εχουμε ακριβως τα σχολεια που χρειαζομαστε?Ουτε ενα παραπανω ουτε ενα λιγοτερο?
Α και για να σπασω τη φουσκα.Το ολο θεμα ειναι ενα ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ Παγκαλων και Διαμαντοπουλου!
Αλλα μαλλον ψαχνετε ευκαιρια για τζερτζελο...

- kwfwq
- Real Name: αδιάκριτε...
Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το ζήτημα αλλά φαντάζομαι εμπεριεχεται και αυτό στον περίφημο "καλλικράτη",οι συγχωνεύσεις σχολείων,δήμων κλπ.Λογικό,αφού η συρρίκνωση αποτελεί πάγιο μέσο για τον καλύτερο συγκεντρωτισμό και "διαχείριση".Κάπου διάβασα πριν λίγο επίσης ότι στις 100 φτάνουν οι καταλήψεις σχολείων απο μαθητές,συλλόγους γονέων και εκπαιδευτικούς...άντε κάτι πάει να γίνει(για κινητοποιήσεις μαθητών έχω να ακούσω απο το δεκέμβρη του '08,όπου είχαμε κάνε αρκετές καταλήψεις,και ο ένας πήγαινε να πάρει σεντόνι απο την γιαγιά του που έμενε ακριβώς απέναντι απο το σχολείο,ο άλλος πήγαινε να πάρει σπρέι και λαδομπογιές,ενώ οι υπόλοιποι είχαν αναλάβει τα αυγά και τα γιαούρτια..ωραίες εποχές )Όσο για τους παραπάνω είναι τουλάχιστον λυπηρό να σκέφτονται μόνο για συμφέροντα "υποκινητών" που κρύβονται πίσω απο τέτοιες κινήσεις,αντιμετωπίζοντάς τους μαθητές ως ανίκανους να μπορούν να σκεφτούν και να πράξουν,και πάνω απ'όλα να αισθανθούν.Κλασσικές σπέκουλες αλά ΚΚΕ (και όχι μόνο φυσικα)για υποκινητές και προβοκάτορες.
Off Topic
Α και τις μα****ες σας φέκαλιτι και τσαραλς για τους 300 μετανάστες απεργούς πείνας κόψτε τις.Έχουν συζητηθεί και απαντηθεί στο αντίστοιχο τόπικ και εάν θέλετε ποστάρετε εκεί.Να μην επαναλαμβανόμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος msl την Σάβ Μαρ 19, 2011 5:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: *μπιπ*
Λόγος: *μπιπ*
- Gus
Δεν σου μαθανε αν δεν εισαι σιγουρος για κατι να μην εκφραζεις απολυτες αποψεις?lunatic έγραψε: Εγώ απ το σχολείο μου αλλά κ απ' τα άλλα της περιοχής, πάντα θυμάμαι ότι οι καταλήψεις υποκινούνταν...
Τι ζωα ρε π στη μου
Εχω την τυχη να κινουμαι σε περιοχη που θα κλεισει σχολειο φουλ λειτουργικο με πολλους μαθητες απο τους οποιους οι 60 θα πανε στο σχολειο της αδερφης μου οπου καθε ταξη εχει 4 τμηματα απο 20 μαθητες.chArAls έγραψε:Στο νοσοκομειο που βλεπει ο κοσμος...Gus έγραψε:οι αλληλεγγυοι δεν τους αφηνουν να φανε![]()
Πωπωπω πριν καν προλαβω να εμφανιστω...Falgorn έγραψε:Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με το θέμα, αλλά μου κάνει εντύπωση πως κάτι τύποι σαν τον chArAls, τον Fekal1ty και το Hengeo αντιμετωπίζουν μια απεργία πείνας παίρνοντας ως δεδομένο ότι οι απεργοί πείνας δε μπορούν να σκεφτούν και ν' αποφασίσουν οι ίδιοι τί θα κάνουν.Κοοοοομπλεξ...
![]()
Για τους 300 τα εχουμε πει.Τωρα τα παιδακια μολις παει ο μπαμπας και αρχισει τις χριστοπαναιες εκει να δεις απεργιες.
Δλδ ρε παλικαρια εσεις πιστευετε πως οι καθηγητες εκει δεν νοιαζονται που θα χασουν τις θεσουλες τους?Οτι δεν πηγαν να φορτωσουν τους γονεις:μας μαμανε το χωριο,ηρθε ο αντιχριστος,το δντ θα πουλησει τα παιδια σας κτλ κτλ.
Τα σχολεια οπως τα ΤΕΙ εχουν χρησιμοποιηθει απο ολες τις κυβερνησεις για μικροπολιτικους λογους.Θα σου κανω ενα τει να πουλας καφεδες.Το σχολειο της κοινοτητας θα το κανω στο χωριο σου να εισαι μαγκας!
Καλυτερα να δειτε αμα το σχολειο εκει ειναι λογικο να κλεισει ή οχι.Δλδ εχετε κανει ερευνα και ειδατε πως εχουμε ακριβως τα σχολεια που χρειαζομαστε?Ουτε ενα παραπανω ουτε ενα λιγοτερο?
Α και για να σπασω τη φουσκα.Το ολο θεμα ειναι ενα ξεκαθαρισμα λογαριασμων μεταξυ Παγκαλων και Διαμαντοπουλου!
Αλλα μαλλον ψαχνετε ευκαιρια για τζερτζελο...
Επισης ειχα την ευκαιρια να ειμαι κοντα σε ανθρωπους οι οποιοι ηταν διπλα στους απεργους πεινας αλλα και εγω ο ιδιος να κατεβω για περιφρουρηση απο φασιστες και να τους δω με τα ματια μου να κυκλοφορουν με μια κανατα τσαι στο χερι ωστε να ξεχασουν την πεινα τους.
Οι αηδιες σας λοιπον αλλου φυτα και φασιστες, πειστε καναν τηλεορασοπληκτο αλλα τα ψεματα σας εδω μεσα δεν περνανε. Οσοι με γνωριζουν ξερουν αν αυτα που λεω μου τα εχει βαλει μεσα στο κεφαλι το κομα μου ή αν εξυπηρετω κοματικα συμφεροντα.
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Σε καμία περίπτωση δεν αρνούμαι τα αγνά αισθήματα των μαθητών, πόσο μάλιστα να τους κατηγορήσω. Αυτό που λέω είναι ότι είναι εύκολο άλλοι εξωτερικοί παράγοντες (καθηγητές, γονείς, κ.λ.π.) να εκμεταλλευτούν τα αισθήματα αυτά προς όφελός τους με την κατάλληλη προπαγάνδα. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για τη δύναμη της προπαγάνδας, τα παραδείγματα στην ιστορία είναι άπειρα. Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν και να σκεφτούν από μόνοι τους, τότε το ίδιο θα ισχύει και για τα πόσα εκατομμύρια ψήφισαν τον Πάγκαλο ως αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. Δε νομίζω ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά, είναι πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν το πως σκέφτεται και δρα κάποιος.
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Πέστα αγόρι μου!Gus έγραψε:Οι αηδιες σας λοιπον αλλου φυτα και φασιστες, πειστε καναν τηλεορασοπληκτο αλλα τα ψεματα σας εδω μεσα δεν περνανε. Οσοι με γνωριζουν ξερουν αν αυτα που λεω μου τα εχει βαλει μεσα στο κεφαλι το κομα μου ή αν εξυπηρετω κοματικα συμφεροντα.
Έισαι Θεός!
Θέλω να κάνω το παιδί σου!
http://1.bp.blogspot.com/_mTs16OweIdU/S ... eories.jpg
- lunatic
- Real Name: Zoro
Μίλησα για ΟΛΑ τα σχολεία της περιοχής μου... Κακό δείγμα θα πεις...Δεν σου μαθανε αν δεν εισαι σιγουρος για κατι να μην εκφραζεις απολυτες αποψεις?
Τι ζωα ρε π στη μου
Τι ζωα ρε π στη μου
When do you think people die?