farao έγραψε:Προφανώς, η αλήθεια πονάει.
Η αλήθεια.
farao έγραψε:Όπως πονάει που το ΛΑΟΣ και η Χρυσή Αυγή είναι εκλεγμένες δυνάμεις του Δήμου της Αθήνας.
Προσωπικά, από πολιτική σκοπιά το βλέπω το θέμα. Αν θες να το πάμε με τέτοια επιχειρήματα, εσύ δε νιώθεις butthurt που μέχρι κι η ανταρσύα, που είναι εκλογικά μικροσκοπική εξελέγη;
farao έγραψε:Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα οι φωτογραφίες βαφτίζονται "στητές" και οι αποκαλύψεις για το ΚΚΕ "προβοκάτσιες".
Το ότι ακόμα κι οι ίδιοι οι συγγραφείς του κειμένου "αποκύρηξαν" το ίδιο τους το κείμενο λέγοντας πως στηρίζεται σε φημολογίες το θεωρείς άσχετο διακοσμητικό ιστορικό στοιχείο;
farao έγραψε:Ξυδάκι...
Καλά που μου το θύμισες, πρέπει να περάσω την κουζίνα με ξύδι. Βαριέμαι...
farao έγραψε:Κάνεις προσπάθεια για να είσαι τόσο κενολόγος;
Κάνω προσπάθεια για να είμαι τόσο κ
αινολόγος.
farao έγραψε:Εγώ σε ρωτάω αν είναι διατεθιμένοι οι ΕΑΑΚίτες και οι ΚΝΕίτες να ζητήσουν συγγνώμη
Μπαμπάς τους είμαι; Ή ο Μεγάλος Τιμονιέρης; Αν θεωρήσουν πως ξίζει να αναφερθούν χωριστά στη συνέλευση, θα γίνει κι αυτό.
farao έγραψε:και εσύ μπαίνεις εδώ και μας λες να το θέσουμε ως θέμα στη ΓΣ;
Στο λέω σα συμβουλή γιατί φαίνεται να σ' ενδιαφέρει το θέμα. Αν σ' ενδιαφέρει, κάνε κάτι της προκοπής κι εσύ. Μπορείς.
farao έγραψε:Μήπως θες να τους παρακαλέσουμε κιόλας τους κοπρίτες που καταστρέφουν τη σχολή μας και δεν έχουν στοιχειώδη ευαισθήσια να πουν μία συγγνώμη;
Εννοείς το Υπουργείο Παιδείας, το Κυβερνητικό προσωπικό και τους εξανδραποδιστικούς οικονομικούς κολοσσούς, σωστά; [youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=o-_aHI7D_EQ[/youtube]
farao έγραψε:Θυμάσαι πώς είχε αποκαλέσει ο Πάγκαλος τον Αβραμόπουλο το 2004;
Όχι, αλλά βρισιά θα ήταν.
farao έγραψε:Ο "κύριος Τίποτα της Νέας Δημοκρατίας".
Ασυνήθιστα πολιτισμένη πολιτική προσβολή.
farao έγραψε:Εσύ, ακόμα χειρότερα, είσαι ο "κύριος Τίποτα" του semfe.gr
Αν νομίζεις πως θα ήμουν περισσότερο butthurt ως "κύριος Τίποτα του σέμφε τελεία γρου", παρά ως "κύριος Τίποτα [insert πολιτκή οντότητα]", πρέπει να κόψεις το πολύ internet/το forum/την πρωινή.