[Για τους παλιούς...] 62 ή 63;

Συζητήσεις για όσα θα πρέπει να ξέρει ένας σωστός φοιτητής!

Συντονιστές: Ryu, antony07

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

[Για τους παλιούς...] 62 ή 63;

Δημοσίευση από el_greco »

Αυτό το ερώτημα απευθύνεται αποκλειστικά στους εισαχθέντες στη σχολή τα ακαδημαϊκά έτη 1999-2000 και 2000-2001, που ακολούθησαν κατεύθυνση Φυσικού Εφαρμογών.

Πόσα είναι τα υποχρεωτικά μαθήματα για πτυχίο για εμάς; 62 ή 63; Η γραμματεία λέει ότι για όσους μπήκαν πριν το έτος 2001-2002 και είναι στο Φυσικό Εφαρμογών, τα μαθήματα έμειναν 63 και δεν έπεσαν στα 62, όπως αποφασίστηκε. Ο οδηγός σπουδών βέβαια δεν αναφέρει τίποτα περί εξηντατριών μαθημάτων. Εγώ έχω δηλώσει 62 και αυτή τη στιγμή είμαι κάπως πελαγωμένος... πρέπει να πάρω άλλο ένα επιλογής; Καλά είμαι με τα 62; τι να κάνω..;

Κάποιος που να ξέρει θα με διευκολύνει ιδιαίτερα.

Άβαταρ μέλους
drcypher
Portal Administrator
Portal Administrator
Real Name: Κώτσος Φίλ

Δημοσίευση από drcypher »

Σήμερα ήμουν με τον Luke, ο οποίος κράταγε μια αναλυτική, η οποία ανέφερε ότι τα υποχρεωτικά για πτυχίο μαθήματα είναι 63 (στο Φυσικό). Όλως τυχαίως, λοιπόν, πήρα τον Wizard και ένα φίλο και πήγαμε στη Γραμματεία όπου μου εξήγησαν ότι:
  • Για τους εισαχθέντες από το έτος 2001-02 (αυτούς που γράφτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2001) και πέρα τα μαθήματα είναι 62.
  • Για τους εισαχθέντες τα έτη 1999-2000 και 2000-01 (δηλ. πριν το 2001) τα μαθήματα είναι 63.
  • Ο αριθμός 63 που εμφανίζεται στην αναλυτική σπουδαστών που εισήχθησαν στη σχολή από το 2001 και μετά είναι τυπογραφικό σφάλμα (του συστήματος). Ο σωστός είναι 62.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
Άβαταρ μέλους
Luke Skywalker
Real Name: Λουκάς
Facebook ID: 0

Δημοσίευση από Luke Skywalker »

Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυπογραφικό αλλά βαριούνται να φτιάξουν και δεύτερη φόρμα...!Τεσπα!
Come crawling faster
obey your Master
your life burns faster
obey your Master
Master

July3 2007 Rockwave Metallica και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
Jheremias
Real Name: Ένας περίεργος τύπος
Facebook ID: 0
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Jheremias »

Επίσης κάτι απολύτως σκοτεινό ισχύει με τη Μηχανική ΙΙΙ. Πολύ φοβάμαι οτι θα έχουμε κάποιο μικρό πρόβλημα εκεί, θα το διευθετήσω και θα σας ενημερώσω καταλλήλως.
Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα. Μέμνησο τον νόμο της Μάνης....
Άβαταρ μέλους
el_greco
Real Name: Νίκος Βέργος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από el_greco »

Με τη Μηχανική ΙΙΙ - Παραμορφώσιμο 2 ισχύει το εξής: δε δικαιούμαστε να εγγραφούμε στη Μηχανική Κατασκευών αντ'αυτής, αλλά η διάταξη ορίζει ότι μόλις φτάσουμε στο καθεστώς του επί πτυχίω (3 χρεωστούμενα) κανονίζουμε με τον καθηγητή (προφορική; ) εξέταση στο παλιό μάθημα. Ρώτησα τη γραμματεία πρόσφατα...

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ακαδημαϊκά”