Ντοκουμέντο - Άγριος ξυλοδαρμός διαδηλωτή στην Γεν. Απεργία

"Η πολιτική αφορά το παρόν, ενώ μια μαθηματική εξίσωση την αιωνιότητα. "
Albert Einstein

Συντονιστές: antony07, Chris

Άβαταρ μέλους
The Godfather

Re: Ντοκουμέντο - Άγριος ξυλοδαρμός διαδηλωτή στην Γεν. Απερ

Δημοσίευση από The Godfather »

Πραγματικά το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι: Γαμώ τον Χριστό τους (συγνώμη admins). Δεν είμαι αριστερός, ούτε γενικότερα γούσταρα ποτέ τις απεργίες, πορείες κτλ. Αλλά το να χτυπάει με τέτοιο τρόπο ο μπάτσος έναν απροστάτευτο άνθρωπο είναι ανήκουστο. Ζω στο εξωτερικό, έτσι απλά διαβάζω τα γεγονότα που γίνονται στην Ελλάδα, και είμαι επίσης σε θέση να βλέπω τι γίνεται και έξω. Δυστυχώς όλα συνηγορούν ότι πάμε ολοταχώς στον γκρεμό ενός 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι απλό, η άρχουσα τάξη αποφάσισε ότι αρκετά πήρε η μεσαία τάξη, καιρός να μαζευτεί (μιλάω για σπουδές, εργασία κτλ). Και αυτό γίνετε με βίαιο τρόπο. Όσο για την Ελλάδα μου φαίνεται ότι ο εμφύλιος (που δεν τέλειωσε ποτέ) πάει να ξυπνήσει... Η Ελλάδα χρειάζεται κάποιον ή κάτι να δώσει όραμα επειγόντως. Τέσπα κρίμα για τα παιδιά.
"Keep your friends close and your enemies closer"

Don Vito Corleone
Άβαταρ μέλους
O kanenas
Real Name: Αφροξυλάνθη
Facebook ID: 0
Τοποθεσία: Within search engines that search engines that search
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από O kanenas »

Gus έγραψε:Το κερασακι στην τουρτα ειναι πως ενας συμφοιτητης μας ειναι στους συληφθεντες και περναει αυριο στις 11 αυτοφορο στην ευελπιδων.....
Παίζει συγκέντρωση το πρωί εκεί?
R.I.P.
Life is so vain, but death equals pain
So let's make one more attempt and live with nothing to gain
Άβαταρ μέλους
Gus
Real Name: Πολλες ερωτησεις

Δημοσίευση από Gus »

Ναι εχει καλεστει συγκεντρωση απο τισ 9 στα δικαστηρια. Ο συμφοιτητης μας περναει 11-12. Κοσμος θα ειναι διασπαρτος σε πολλα σημεια της αθηνας αυριο λογω ολων αυτων που τρεχουν (φασιστικα πογκρομ, συλληψεις, τραυματισμοι, καταστολη). Οσοι μπορουν ας πανε δικαστηρια στην ευελπιδων ktirio 16.
sidet buyuleyijidir sidet umutur
umut suz ve sesiz bir
sesiz bir dunada
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Δεν ξέρω αν χρειάζεται να στεκόμαστε στο μέσο με το οποίο τον χτύπησαν. Άλλωστε μιλήσαμε με το γιατρό που τον χειρούργησε και είπε ότι αφενός δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ότι ήταν δολοφονική επίθεση, αφετέρου ως ιατρικός σύλλογος έχουν βγάλει ήδη από το Δεκέμβρη του 2010 ανακοίνωση ότι οποιοδήποτε χτύπημα στο κεφάλι συνιστά απόπειρα δολοφονίας.
Για τον διαδηλωτή μας είπε ότι στο χειρουργείο του βρήκανε μεγάλο αιμάτωμα στο πίσω μέρος του κρανίου και κατά τη διάρκεια της εγχείρησης κόντεψαν να τον χάσουν από ακατάσχετη αιμοραγία. Δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, του δίνει πιθανότητες 50% να ζήσει, ενώ λέει ότι αν ζήσει δεν ξέρουμε τι βλάβες θα έχει πάθει. Θα ξέρουμε σε 5 με 7 μέρες.
Επιπλέον στον Ευαγγελισμό και στο ΚΑΤ μαζί νοσηλέυονται κάπου 40 άτομα, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο σοβαρά. Μια κοπέλα έχασε τη σπλίνα της και εάν δεν είχε φτάσει εγκαίρως θα είχε πεθάνει από εσωτερική αιμοραγία.
Στα γεγονότα να προσθέσω ότι τις τελευταίες δύο μέρες και κυρίως χτες είχαν συγκεντρωθεί φασίστες παρακρατικοί έξω από την κατάληψη της Βίλα Αμαλίας την οποία είχαν αποκλείσει και τα ΜΑΤ που ήταν στο σημείο κοιτούσαν.
Εμένα όλο αυτό μου θυμίζει υπόθεση Λαμπράκη...

Υ.Γ. Ξέχασα. Στα νοσοκομεία εισέβαλαν ασφαλίτες και μπάτσοι που ζητούσαν τα στοιχεία όσων νοσηλεύονται και όταν οι γιατροί δεν τα έδιναν έπαιρναν τα δικά τους για να τους ασκήσουν δίωξη.
Fekal1ty
Real Name: Fekal1ty

Δημοσίευση από Fekal1ty »

Κάποιοι πάνε γιά πόλεμο, καί παραπονιοῦνται γιά τά ἀποτελέσματα;
"Ὅταν μεγάλοι λαοί, σὰν τοὺς Κινέζους, τοὺς Ἰάπωνες ἢ τοὺς Ἄραβες,
κρατᾶνε ὅλα τὰ ἱερογλυφικά τους ἐπὶ αἰῶνες,
γιατί πρέπει ἄραγε ὁ μέσος Ἕλληνας
νὰ βαριέται ποὺ ζεῖ καὶ νὰ μὴν κοπιάζει νὰ βάζει τὴν περισπωμένη;"
~Γιάννης Τσαρούχης
Εικόνα
incal
Real Name: qwerty

Δημοσίευση από incal »

ποια αποτελεσματα ? 2-1 ειναι :Σ
papagalakos

Δημοσίευση από papagalakos »

Μπάτσε το Γκύζη κάτι σου θυμίζει, ένας τρεις Χρήστος Τσουτσουβής!...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πολιτική”