Το οποίο πότε εμφανίστηκε; Είμουν στο πάρτι 12-2 αλλά δεν είδα κάτι. Ωραίο πάντως το πάρτι και μπράβο σ'όσους είχαν την ιδέα και το τρέξανε κιόλας. Μπράβο επίσης στο nicknafplio για την playlist του.snodrion wrote:Αυτό το γαμάτο ζελεδάκι...!lemon-tree wrote:(^ δεν σε πρόλαβα!..)
Την έκανα πάντως κι εγώ μια βολτίτσα απ'τα μέρη σας κατά τη 1..αν και έφυγα κάπως εσπευσμένα!
Ευχαριστώ τη Nasia! για την ξενάγηση-υπερπαραγωγή στα άδυτα των ψευδωνύμων του forum!
δεν είδα βεβαια την πασίγνωστη msl κρίμα..![]()
υγ. τελικά ποια θα ήταν η ζουμερή έκπληξη, θα μείνω με την απορία
Party semfe.gr Σάββατο 28/5
Moderator: Nasia!
Re: Party semfe.gr Σάββατο 28/5
- snodrion
- Forum Moderator
- Real Name: Θεός,Παντοδύναμος,Παντοκράτορ
- Facebook ID: 666
Εκεί που ήταν το μπαρ είχε κάτι ποτιράκια με μια ομπρελίτσα και ένα ζελεδάκι μέσα!
Αινάντοια στιν αστηκείν ορθωγραφοία
- msl
- Forum Administrator
- Real Name: Μαρία-Σοφία
- Facebook ID: 735434828
Και δε με είδες και δεν έμαθες για τη ζουμερή έκπληξη; Τι στην ευχή σου έδειξε η Nasia! ??lemon-tree wrote:(^ δεν σε πρόλαβα!..)
Την έκανα πάντως κι εγώ μια βολτίτσα απ'τα μέρη σας κατά τη 1..αν και έφυγα κάπως εσπευσμένα!
Ευχαριστώ τη Nasia! για την ξενάγηση-υπερπαραγωγή στα άδυτα των ψευδωνύμων του forum!
υγ. τελικά ποια θα ήταν η ζουμερή έκπληξη, θα μείνω με την απορία

- constant
- Portal Administrator
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 0
Αν και την είδα τη ζουμερή έκπληξη, ούτε εγώ έμαθα το μυστικό της γεύσης της γιατί δε σκέφτηκα να πάρω...
Όσον αφορά την playlist την επόμενη φορά θα μπορούσε να έχει λίγο πιο πολύ εύρος περιεχομένου.... just a suggestion!

Όσον αφορά την playlist την επόμενη φορά θα μπορούσε να έχει λίγο πιο πολύ εύρος περιεχομένου.... just a suggestion!

- meleneemil
- Forum Moderator
- Real Name: Aimilios K
Off Topic
[quote="constant"]Αν και την είδα τη ζουμερή έκπληξη, ούτε εγώ έμαθα το μυστικό της γεύσης της γιατί δε σκέφτηκα να πάρω...
[/quote]
Σαν να μη ξέρεις ποιός διοργάνωσε το πάρτυ...δε θα το αφήσουν έτσι οι κυβερνο-κυβερνήτες

Σαν να μη ξέρεις ποιός διοργάνωσε το πάρτυ...δε θα το αφήσουν έτσι οι κυβερνο-κυβερνήτες

Logical? maybe. ميلين اميل
Εννοείται!constant wrote:Αν και την είδα τη ζουμερή έκπληξη, ούτε εγώ έμαθα το μυστικό της γεύσης της γιατί δε σκέφτηκα να πάρω...![]()

Εμενα μου αρεσε η μουσικη! Αν μου επιτρεπεται εχω μονο 2 παρατηρησεις για την επομενη φορα, να γινει σε πιο μικρο χωρο (πχ στεκι) και τα ζελεδακια να ειναι πιο ρευστα! 

- lemon-tree
- Real Name: *changes.
όχι ρε *** αυτό ήταν? το εκπληξοζελεδάκι? και ήταν και ελκυστικό, να πεις ότι δεν ήτανε, με το χρωματάκι του και την ομπρελίτσα του και τα όλα του, τι δεν έπαιρνα η χαζή?snodrion wrote:Εκεί που ήταν το μπαρ είχε κάτι ποτιράκια με μια ομπρελίτσα και ένα ζελεδάκι μέσα!

όχι όχι, δεν σε προλάβαμε, πρέπει να'ρθα όταν έφευγες!,msl wrote:Και δε με είδες και δεν έμαθες για τη ζουμερή έκπληξη; Τι στην ευχή σου έδειξε η Nasia! ??lemon-tree wrote:(^ δεν σε πρόλαβα!..)
υγ. τελικά ποια θα ήταν η ζουμερή έκπληξη, θα μείνω με την απορία![]()
Εκεί ήμουν και εγώ!!
1+κάτι έφυγα λόγω τεχνικού προβλήματος ..
η Nasia! άψογη, ό,τι μπορούσε το έκανε η κοπέλα, για το δεύτερο ευθύνεται η βλακεία που με δέρνει

αυτό που ήρθα αρχικώς να ρωτήσω, μαζεύτηκαν καθόλου λεφτά για forum / οικονομική ενίσχυση-βοήθεια προς τον συμφοιτητή μας τελικά?
*Μαγειρεύω με κρασί. Μερικές φορές, βέβαια, το βάζω και στο φαγητό.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
*Η πιθανότητα κάποιος να σε παρακολουθεί, είναι ευθέως ανάλογη με την ηλιθιότητα της πράξης σου.
"with the lights out, it's less dangerous"...
..but I never said I like things safe.
..but I never said I like things safe.
Δυστυχως οχι. Γενικοτερα το party απο οικονομικη πλευρα ηταν αποτυχια...
Αν θελεις ριξε μια ματια εδω
Αν θελεις ριξε μια ματια εδω
Ναι, [you] σε παρακολουθώ!

@[you]

@[you]

- Hengeo
- Real Name: Γιώργος
Ναι άστα είμαι και εγώ στον κόσμο μου τέτοια ώρα που ήρθα, δε σε γνωρίζω και φατσικώς..lemon-tree wrote:(^ δεν σε πρόλαβα!..)
Νομίζω ότι αυτό απαντάει εν μέρει στην ερώτησή σουlemon-tree wrote:αυτό που ήρθα αρχικώς να ρωτήσω, μαζεύτηκαν καθόλου λεφτά για forum / οικονομική ενίσχυση-βοήθεια προς τον συμφοιτητή μας τελικά?

Προσθήκη: με πρόλαβε ο LocknLoad!
Άνθρωπε γνώρισε τον εαυτό σου και θα γνωρίσεις το σύμπαν και τους θεούς - Δελφικό ρητό