Καταγγελίες και συκοφαντίες
Συντονιστής: AlexandraDC
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Πριν από 2 μέρες μπήκα στο τριπάκι της σειράς 40λεπτων επεισοδίων "House MD" (και εδώ καταγγέλλω τον Wizard που μας έκαψε πριν την εξεταστική) και σκέφτηκα το εξής πρωτοποριακή πατέντα για άπειρη μπυροποσία: Να εισηγηθούμε στους συναδέλφους μας στη ΣΕΜΦΕ που νομίζουν ότι πέρασαν στην πρώτη τους επιλογή (Ιατρική
) να επινοήσουν μια μέθοδο διακριτικής αλκοολικής παρακαμπτήριας τραχειοτομής (C). Η μπύρα θα ρέει άφθονη, θα διεγείρει τους γευστικούς κάλυκες και την στοματική κοιλότητα, θα αφήνει αυτή την απίστευτη γεύση και μυρωδιά αλλά θα διαφεύγει από ειδικό σωληνάκι πριν καν φτάσει στον οισοφάγο (και άρα στο στομάχι). Έτσι θα μπορώ να πίνω εγώ μπύρα χωρίς να πονάω και όλοι μαζί χωρίς να παχαίνουμε.
Κατόπιν μικρό τμήμα της ροής από το τεχνητό σωληνάκι θα μπορεί να επιστρέφει (λειτουργώντας ως "παράκαμψη" του γαστρεντερικού) στο σώμα (π.χ. στο χέρι, ή στην καρδιά) και να επιτρέπει την είσοδο ποσότητας μπύρας στο αίμα ενδοφλεβίως προκειμένου να μην εξαλειφθεί το ευεργετικό αποτέλεσμα της μέθης.
Τέλος, καταγγέλλω τη Βαλιάνα που διαρκώς ξύνει πληγές επαναφέροντας το ακανθώδες (για την κατάστασή μου) θέμα της ξανθιάς αλκοολικής (πλη ανθρακούχου) θεάς...
Κατόπιν μικρό τμήμα της ροής από το τεχνητό σωληνάκι θα μπορεί να επιστρέφει (λειτουργώντας ως "παράκαμψη" του γαστρεντερικού) στο σώμα (π.χ. στο χέρι, ή στην καρδιά) και να επιτρέπει την είσοδο ποσότητας μπύρας στο αίμα ενδοφλεβίως προκειμένου να μην εξαλειφθεί το ευεργετικό αποτέλεσμα της μέθης.
Τέλος, καταγγέλλω τη Βαλιάνα που διαρκώς ξύνει πληγές επαναφέροντας το ακανθώδες (για την κατάστασή μου) θέμα της ξανθιάς αλκοολικής (πλη ανθρακούχου) θεάς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος drcypher την Τετ Μάιος 02, 2007 4:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
- Skliraios
- Real Name: Ιουλιος Μπιτζιμπιτζιδης
σας καταγγελω ολους ....ειστε ολοι ζωα ζεβρες ,γουρουνοειδης οψης...
πουλημενα κρεατα ....αισχος!!!!
πουλημενα κρεατα ....αισχος!!!!
http://www.freewebs.com/hellian00/300%204.gif
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι έχει ρίζες στη έλλειψη του είναι.
Occasio aegre offertur, facile amittitur - Opportunity is offered with difficulty, lost with ease. (Publius Syrus)
http://www.neobux.com/?r=SKLIRAIOS
- drcypher
- Portal Administrator

- Real Name: Κώτσος Φίλ
Καταγγέλλω τον λογοκλόπο Σκληραίο που ξεσηκώνει χωρίς παράθεση των αντίστοιχων πηγών (εν προκειμένω του πρόεδρα της Ένωσης Κέντρου) Ιστορικές ατάκες του εκβαρβαρισμένου Ελληνικού χώρου.
Διασκευάζοντας τα "διακριτικά" συνθήματα της Πανσπουδαστικής σε κάθε τοίχο, σκάλα, πόρτα και τζάμι των Ελληνικών ΑΕΙ, με αφίσες, στιλό, μανό, λαδομπογιά, σπρέυ, πλαστελίνη και ψαρόκολλα...
ΙΣΧΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!
Διασκευάζοντας τα "διακριτικά" συνθήματα της Πανσπουδαστικής σε κάθε τοίχο, σκάλα, πόρτα και τζάμι των Ελληνικών ΑΕΙ, με αφίσες, στιλό, μανό, λαδομπογιά, σπρέυ, πλαστελίνη και ψαρόκολλα...
ΙΣΧΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!
Από τούδε και στο εξής ως στρογγυλοί αριθμοί ορίζονται τα πολλαπλάσια του 5 και οι δυνάμεις του 2.
-
O_Xamenos
- Real Name: Σαληγκαρι με Ητα που θυμιζει Ηττα
- Facebook ID: 682417817
- Επικοινωνία:
σταματηστε να παιζετε με τα νευρα μου

Γαμώ... τα κράτη, γενικώς...
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
Θέλω να μην φθονουν την ευτυχία μου΄ μη σώσω και γίνω πορθητής΄ μη σώσω κουρσεμένη τη ζωή μου ν' αντικρίσω...
Θα παω στην κολαση γιατι τη νυχτα εκεινη μια γυναικα με περιμενε στο στρωμα της και εγω δεν πηγα
Ώρα για λίγη φαντασία... ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ... Έχουμε φτερά!
ο χαμένος τα παίρνει όλα
- pao132003
- Real Name: Γιάννης
- Επικοινωνία:
ναι, ζηλεύει τις συνδέσεις μας..
No battle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools.
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου
-William Faulkner, novelist (1897-1962)
H πιο επαναστατική πράξη σήμερα (2013) είναι να κρατήσεις ένα σχολείο ανοικτό.
-Άγνωστου