Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 20/09/2011
-
Ιάσωνας
- Real Name: real name
- Facebook ID: 0
Re: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Τρίτη 20/09/2011
Κατέβα να ψηφίσεις φίλε
-
trapezi1
- Real Name: sakis
εισαι λαθος.εχω κατεβει σε ολες τις συνελευσεις του σεπτεμβριου,αλλα ματαια.οργανωση μηδεν!οποιος εχει κοσμο τις περνει.
Ιάσωνας έγραψε:Συμφωνώ μόνο για τους φοιτητές που προέρχονται από πλούσιες οικογένειες. Αν μπεις και διαβάσεις στην ιστοσελίδα, θα δεις ότι υπάρχει γραφείο financial aid για τους φτωχούς και γι' αυτούς που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις σπουδές τους οικονομικώς. Αυτό το γραφείο είτε μειώνει τα δίδακτρα στους φτωχούς είτε τους δίνει παράταση στο χρόνο αποπληρωμής είτε τους επιτρέπει να πληρώσουν τα δίδακτρα σε δόσεις
ναι σε αυτους που δε μπορουν οικονομικως,τους δινουν δανειο και τους χρεωνουν ως το λαιμο!
αλλα εσυ μου λες οτι τους κανουν και δοσεις!μα τοσο γενναιοδωροι ειναι πια?
το επομενο ν/σ να εισαι σιγουρος οτι θα εχει και διδακτρα με την αιτιολογια μα παντου υπαρχουν εμεις γιατι?
και παλι θα βρεθουν καποιοι σαν κ σενα να υποστηριξουν την κυβερνητικη πολιτικη οπως τωρα...
καλυτερους βοηθους απο τα ΜΜαποβλακωσης και εσας δε θα εβρισκε η κυβερνηση...
και μονο που εχετε κοινη προσπαθεια θα επρεπε να λες κατι κανω λαθος
-
Ιάσωνας
Το δάνειο που τους δίνουν έχει χαμηλότατο επιτόκιο (νομίζω 1%). Οπότε γιατί λες ότι τους χρεώνουν μέχρι το λαιμό? Διαφωνώ, όμως, μ' αυτήν την τακτική, γιατί ο άλλος καλομαθαίνει στα δάνεια.
Τώρα, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τί θα γίνει, αλλά αυτές τις χαζομάρες λέγαται και όταν βγήκε ο αντικαπνιστικός νόμος (ότι το επόμενο βήμα θα είναι να μας φορέσουν τσιπάκι και να μας παρακολουθούν παντού) και τελικά τώρα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τα "φουγάρα", για να συζητάμε που θα καπνίζουν.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ποτέ στο παρελθόν η "λανθάνουσα αριστερά" δεν έχει ταυτιστεί τόσο έντονα με τον θρησκευτικό φανατισμό και την εθνικιστική συνωμοσιολαγνεία
Τέλος, όχι δεν απορώ που συμπορεύοΜΑΙ με την κυβέρνηση (οι απόψεις που εκφράζω είναι προσωπικές και δεν αφορούν το σύνολο των ανεξάρτητων). Δεν είμαι οπαδός της στείρας αντιπολίτευσης και της κούφιας πολιτικολογίας. Αν συμφωνώ με κάτι θα το πω, και ας το έχει προτείνει και η Χρυσή Αυγή. Αν διαφωνώ με κάτι θα το πω, παρομοίως, όποιος και αν το προτείνει.
Τώρα, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τί θα γίνει, αλλά αυτές τις χαζομάρες λέγαται και όταν βγήκε ο αντικαπνιστικός νόμος (ότι το επόμενο βήμα θα είναι να μας φορέσουν τσιπάκι και να μας παρακολουθούν παντού) και τελικά τώρα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τα "φουγάρα", για να συζητάμε που θα καπνίζουν.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ποτέ στο παρελθόν η "λανθάνουσα αριστερά" δεν έχει ταυτιστεί τόσο έντονα με τον θρησκευτικό φανατισμό και την εθνικιστική συνωμοσιολαγνεία
Τέλος, όχι δεν απορώ που συμπορεύοΜΑΙ με την κυβέρνηση (οι απόψεις που εκφράζω είναι προσωπικές και δεν αφορούν το σύνολο των ανεξάρτητων). Δεν είμαι οπαδός της στείρας αντιπολίτευσης και της κούφιας πολιτικολογίας. Αν συμφωνώ με κάτι θα το πω, και ας το έχει προτείνει και η Χρυσή Αυγή. Αν διαφωνώ με κάτι θα το πω, παρομοίως, όποιος και αν το προτείνει.
ΟΛΟΙ που υποστηριζουν "ανοιχτη σχολη" με τη σταση τους συμπορευονται με τη κυβερνηση κα προωθουν τους στοχους της!(καταπολεμηση αντιδρασεων κ φοιτητικου κινηματος)Ιάσωνας έγραψε:Το δάνειο που τους δίνουν έχει χαμηλότατο επιτόκιο (νομίζω 1%). Οπότε γιατί λες ότι τους χρεώνουν μέχρι το λαιμό? Διαφωνώ, όμως, μ' αυτήν την τακτική, γιατί ο άλλος καλομαθαίνει στα δάνεια.![]()
Τώρα, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τί θα γίνει, αλλά αυτές τις χαζομάρες λέγαται και όταν βγήκε ο αντικαπνιστικός νόμος (ότι το επόμενο βήμα θα είναι να μας φορέσουν τσιπάκι και να μας παρακολουθούν παντού) και τελικά τώρα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τα "φουγάρα", για να συζητάμε που θα καπνίζουν.![]()
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ποτέ στο παρελθόν η "λανθάνουσα αριστερά" δεν έχει ταυτιστεί τόσο έντονα με τον θρησκευτικό φανατισμό και την εθνικιστική συνωμοσιολαγνεία![]()
ειστε οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ τους!!!
συμμαχοι της κυβερνησης που θα μεινει στην ιστορια ως η πιο αντιλαικη και αντιδραστικη!
συμμαχοι της κυβερνησης που σε κλεβει και σε τρομοκρατει καθημερινα!
συμμαχοι της κυβερνησης που σε στελνει στην ανεργια καταργωντας καθε εργασιακο σου δικαιωμα!
συμμαχοι της κυβερνησης που προσπαθει με καθε τροπο να πτωχευσει τον λαο!
συμμαχοι της κυβερνησης που αντι για δημοσια δωρεαν παιδεια χαριζει δημοσια δωρεαν εξαθλιωση!
για ποσο ακομα θα τους στηριζεις?
υγ:κατι για θρησκευτικα και συνωμοσιες που τα βρισκεις απορω!
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
ΟΛΟΙ που υποστηριζουν "ανοιχτη σχολη" είναι εντελως αντιθετοι με την κυβερνηση εκτος απο αυτους που ανηκουν σε ΠΑΣΠ ΔΑΠ.tommy888 έγραψε:Ιάσωνας έγραψε:Το δάνειο που τους δίνουν έχει χαμηλότατο επιτόκιο (νομίζω 1%). Οπότε γιατί λες ότι τους χρεώνουν μέχρι το λαιμό? Διαφωνώ, όμως, μ' αυτήν την τακτική, γιατί ο άλλος καλομαθαίνει στα δάνεια.![]()
Τώρα, για τα υπόλοιπα δεν ξέρω τί θα γίνει, αλλά αυτές τις χαζομάρες λέγαται και όταν βγήκε ο αντικαπνιστικός νόμος (ότι το επόμενο βήμα θα είναι να μας φορέσουν τσιπάκι και να μας παρακολουθούν παντού) και τελικά τώρα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τα "φουγάρα", για να συζητάμε που θα καπνίζουν.![]()
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ποτέ στο παρελθόν η "λανθάνουσα αριστερά" δεν έχει ταυτιστεί τόσο έντονα με τον θρησκευτικό φανατισμό και την εθνικιστική συνωμοσιολαγνεία![]()
Δεν θα κρινεις εσυ ποιος πιστευει τι, ουτε ειναι μονοδρομος για αντισταση στην κυβερνηση η συμπορευση με τα ΕΑΑΚ._
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
Full Metal Alchemist έγραψε: ΟΛΟΙ που υποστηριζουν "ανοιχτη σχολη" είναι εντελως αντιθετοι με την κυβερνηση εκτος απο αυτους που ανηκουν σε ΠΑΣΠ ΔΑΠ.
Δεν θα κρινεις εσυ ποιος πιστευει τι, ουτε ειναι μονοδρομος για αντισταση στην κυβερνηση η συμπορευση με τα ΕΑΑΚ._
τοτε γιατι εχουν κοινο στοχο ρε παλικαρι και κοινη γραμμη για εξηγησε μας να μαθουμε
και για το ποια θα ειναι η κριση μου δε θα σε ρωτησω "αντιθετε με την κυβερνηση"
το ανεκδοτο της ημερας!
-
Ιάσωνας
Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό. Δηλαδή και ο Κουβέλης σύμμαχος της κυβέρνησης είναι, ε? Παρ' όλο που ψήφισε "όχι" στο νομοσχέδιο και ζητάει δημόσια και δωρεάν παιδεία... Εσείς ζητάτε από εμάς να σκεφτούμε ότι με αυτή μας τη στάση συμπορευόμαστε με την κυβέρνηση. Εσείς, όμως, δεν σκέφτεστε ότι με τη στάση σας αυτή διαφωνεί ένα κόμμα που ψήφισε "όχι" στο νομοσχέδιο. Αυτό εσένα δε σου λέει κάτι?
Και για να σε προλάβω, τί θα πεις? Ότι ο Κουβέλης είναι δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ? Αν ήταν, θα ψήφιζε "ναι" στο νομοσχέδιο. Τί σε κάνει να νομίζεις ότι εσύ είσαι πιο "επαναστάτης" από εμένα ή ότι ο τάδε σύντροφός σου είναι πιο "αριστερός" από τον Κουβέλη? Έχεις κάποιο "αριστερόμετρο" και μας το κρύβεις? Αν είναι έτσι, φέρτο στη σχολή, να μας πεις κιολας πόσα κιλά ιδεολογίας πρέπει να έχει κάποιος για να θεωρείται "μη σύμμαχος της κυβέρνησης", "αγανακτισμένος", "όχι δεκανίκι του Παπανδρέου", "αριστερός", "επαναστάτης", κλπ.
Και εσύ που δεν είσαι σύμμαχος της κυβέρνησης τί κάνεις? Κατάληψη κάθε μέρα, μέχρι το βραδάκι, και μετά σπίτι, ε? Ούτε το πρόγραμμα της κατάληψής σου δεν έχεις διαβάσει. Για διάβασε να δεις τί λέει... Παρασκευή στοπ κατάληψη και μετά ξανά Δευτέρα. Έτσι είναι η κατάληψη, ρε "μη σύμμαχε της κυβέρνησης"? Θέλετε και να ανατρέψετε το νομοσχέδιο, και πιστεύετε ότι θα γίνετε κιόλας οι συνεχιστές του Τσε Γκεβάρα. Μάθε ότι ο Τσε Γκεβάρα, για να ανατρέψει τον καπιταλισμό, πολεμούσε μέρα-νύχτα, έτρωγε και έπινε ελάχιστα, και γ%μούσε όποτε έβρισκε ελεύθερο χρόνο. Πάρε τον φίλο σου, τον rontriguez, και πηγαίνετε σε κανέναν παππού κομμουνιστή να σας πει πώς πολεμούσαν την Κατοχή το 1942, πώς πολεμούσαν τους ιμπεριαλιστές Άγγλους το 1945 και πώς πολεμούσαν την Χούντα το 1973? Εσείς παρομοιάζετε, λαϊκίστικα, τη Γερμανία με 4ο Ράιχ, την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με χούντα και την τρόικα με ιμπεριαλιστές, αλλά δεν είστε σε θέση ούτε ένα προεδρικό διάταγμα να ανατρέψετε. Όχι ολόκληρο νομοσχέδιο ή, ακόμα χειρότερα, ολόκληρη πολιτική της ΕΕ.
Κατάληψη μέχρι το βραδάκι, και μετά σπίτι, γιατί πρέπει να φάτε καπιταλιστικό φαϊ, να πιείτε καπιταλιστικό νερό και να κάνετε καπιταλιστικό σεξ. Για ρωτήστε κανέναν παλιό κομμουνιστή, να σας πει, στα βουνά δεν γ^μούσαν καθόλου και κατέβαιναν σε διάφορα χωριά και βίαζαν γυναίκες από την @γ@μία τους. Εσείς, όμως, Παρασκευή στοπ κατάληψη, και Σ/Κ Γκάζι για ποτό ή Θησείο για μπάφους. Και μετά από Δευτέρα. Έτσι έκαναν και στην Παρισινή Κομμούνα? Από το πρωί μέχρι το βράδυ κατάληψη ήταν στην Παρισινή Κομμούνα. Έλεγαν 30 μέρες κατάληψη, και εννοούσαν 30 μέρες, ΚΑΘΕ μέρα, 24 ΩΡΕΣ το 24ωρο ΚΑ-ΤΑ-ΛΗ-ΨΗ. Εσείς λέτε μία εβδομάδα κατάληψη και εννοείται 25 ώρες (και πολύ λέω).
Έμαθαν τώρα και οι ΕΑΑΚίτες τί θα πει "επανάσταση". Οι μισοί από αυτούς θα είναι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ σε 10 χρόνια και έμαθαν και τη λέξη "κατάληψη". Λοιπόν, άντε βγες από το semfe.gr και στείλε μήνυμα για να κανονίσετε πού θα πάτε Σ/Κ. Άσε τις απαντήσεις, δεν προλαβαίνεις. Έχεις να ετοιμαστείς για το Σάββατο το βράδυ. Σε περιμένει και η γκόμενα...
ΥΓ: Εγώ βγαίνω. Τυχόν απαντήσεις στο post μου όταν ξαναμπω.
Και για να σε προλάβω, τί θα πεις? Ότι ο Κουβέλης είναι δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ? Αν ήταν, θα ψήφιζε "ναι" στο νομοσχέδιο. Τί σε κάνει να νομίζεις ότι εσύ είσαι πιο "επαναστάτης" από εμένα ή ότι ο τάδε σύντροφός σου είναι πιο "αριστερός" από τον Κουβέλη? Έχεις κάποιο "αριστερόμετρο" και μας το κρύβεις? Αν είναι έτσι, φέρτο στη σχολή, να μας πεις κιολας πόσα κιλά ιδεολογίας πρέπει να έχει κάποιος για να θεωρείται "μη σύμμαχος της κυβέρνησης", "αγανακτισμένος", "όχι δεκανίκι του Παπανδρέου", "αριστερός", "επαναστάτης", κλπ.
Και εσύ που δεν είσαι σύμμαχος της κυβέρνησης τί κάνεις? Κατάληψη κάθε μέρα, μέχρι το βραδάκι, και μετά σπίτι, ε? Ούτε το πρόγραμμα της κατάληψής σου δεν έχεις διαβάσει. Για διάβασε να δεις τί λέει... Παρασκευή στοπ κατάληψη και μετά ξανά Δευτέρα. Έτσι είναι η κατάληψη, ρε "μη σύμμαχε της κυβέρνησης"? Θέλετε και να ανατρέψετε το νομοσχέδιο, και πιστεύετε ότι θα γίνετε κιόλας οι συνεχιστές του Τσε Γκεβάρα. Μάθε ότι ο Τσε Γκεβάρα, για να ανατρέψει τον καπιταλισμό, πολεμούσε μέρα-νύχτα, έτρωγε και έπινε ελάχιστα, και γ%μούσε όποτε έβρισκε ελεύθερο χρόνο. Πάρε τον φίλο σου, τον rontriguez, και πηγαίνετε σε κανέναν παππού κομμουνιστή να σας πει πώς πολεμούσαν την Κατοχή το 1942, πώς πολεμούσαν τους ιμπεριαλιστές Άγγλους το 1945 και πώς πολεμούσαν την Χούντα το 1973? Εσείς παρομοιάζετε, λαϊκίστικα, τη Γερμανία με 4ο Ράιχ, την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με χούντα και την τρόικα με ιμπεριαλιστές, αλλά δεν είστε σε θέση ούτε ένα προεδρικό διάταγμα να ανατρέψετε. Όχι ολόκληρο νομοσχέδιο ή, ακόμα χειρότερα, ολόκληρη πολιτική της ΕΕ.
Κατάληψη μέχρι το βραδάκι, και μετά σπίτι, γιατί πρέπει να φάτε καπιταλιστικό φαϊ, να πιείτε καπιταλιστικό νερό και να κάνετε καπιταλιστικό σεξ. Για ρωτήστε κανέναν παλιό κομμουνιστή, να σας πει, στα βουνά δεν γ^μούσαν καθόλου και κατέβαιναν σε διάφορα χωριά και βίαζαν γυναίκες από την @γ@μία τους. Εσείς, όμως, Παρασκευή στοπ κατάληψη, και Σ/Κ Γκάζι για ποτό ή Θησείο για μπάφους. Και μετά από Δευτέρα. Έτσι έκαναν και στην Παρισινή Κομμούνα? Από το πρωί μέχρι το βράδυ κατάληψη ήταν στην Παρισινή Κομμούνα. Έλεγαν 30 μέρες κατάληψη, και εννοούσαν 30 μέρες, ΚΑΘΕ μέρα, 24 ΩΡΕΣ το 24ωρο ΚΑ-ΤΑ-ΛΗ-ΨΗ. Εσείς λέτε μία εβδομάδα κατάληψη και εννοείται 25 ώρες (και πολύ λέω).
Έμαθαν τώρα και οι ΕΑΑΚίτες τί θα πει "επανάσταση". Οι μισοί από αυτούς θα είναι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ σε 10 χρόνια και έμαθαν και τη λέξη "κατάληψη". Λοιπόν, άντε βγες από το semfe.gr και στείλε μήνυμα για να κανονίσετε πού θα πάτε Σ/Κ. Άσε τις απαντήσεις, δεν προλαβαίνεις. Έχεις να ετοιμαστείς για το Σάββατο το βράδυ. Σε περιμένει και η γκόμενα...
πως τα εχεις ολα ανακατεψει στο μυαλο και τη φαντασια σου δεν εχω ιδεα.Ιάσωνας έγραψε:Μάλιστα, το ακούσαμε και αυτό. Δηλαδή και ο Κουβέλης σύμμαχος της κυβέρνησης είναι, ε? Παρ' όλο που ψήφισε "όχι" στο νομοσχέδιο και ζητάει δημόσια και δωρεάν παιδεία... Εσείς ζητάτε από εμάς να σκεφτούμε ότι με αυτή μας τη στάση συμπορευόμαστε με την κυβέρνηση. Εσείς, όμως, δεν σκέφτεστε ότι με τη στάση σας αυτή διαφωνεί ένα κόμμα που ψήφισε "όχι" στο νομοσχέδιο. Αυτό εσένα δε σου λέει κάτι?![]()
Και για να σε προλάβω, τί θα πεις? Ότι ο Κουβέλης είναι δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ? Αν ήταν, θα ψήφιζε "ναι" στο νομοσχέδιο. Τί σε κάνει να νομίζεις ότι εσύ είσαι πιο "επαναστάτης" από εμένα ή ότι ο τάδε σύντροφός σου είναι πιο "αριστερός" από τον Κουβέλη? Έχεις κάποιο "αριστερόμετρο" και μας το κρύβεις? Αν είναι έτσι, φέρτο στη σχολή, να μας πεις κιολας πόσα κιλά ιδεολογίας πρέπει να έχει κάποιος για να θεωρείται "μη σύμμαχος της κυβέρνησης", "αγανακτισμένος", "όχι δεκανίκι του Παπανδρέου", "αριστερός", "επαναστάτης", κλπ.![]()
Και εσύ που δεν είσαι σύμμαχος της κυβέρνησης τί κάνεις? Κατάληψη κάθε μέρα, μέχρι το βραδάκι, και μετά σπίτι, ε? Ούτε το πρόγραμμα της κατάληψής σου δεν έχεις διαβάσει. Για διάβασε να δεις τί λέει... Παρασκευή στοπ κατάληψη και μετά ξανά Δευτέρα. Έτσι είναι η κατάληψη, ρε "μη σύμμαχε της κυβέρνησης"? Θέλετε και να ανατρέψετε το νομοσχέδιο, και πιστεύετε ότι θα γίνετε κιόλας οι συνεχιστές του Τσε Γκεβάρα. Μάθε ότι ο Τσε Γκεβάρα, για να ανατρέψει τον καπιταλισμό, πολεμούσε μέρα-νύχτα, έτρωγε και έπινε ελάχιστα, και γ%μούσε όποτε έβρισκε ελεύθερο χρόνο. Πάρε τον φίλο σου, τον rontriguez, και πηγαίνετε σε κανέναν παππού κομμουνιστή να σας πει πώς πολεμούσαν την Κατοχή το 1942, πώς πολεμούσαν τους ιμπεριαλιστές Άγγλους το 1945 και πώς πολεμούσαν την Χούντα το 1973? Εσείς παρομοιάζετε, λαϊκίστικα, τη Γερμανία με 4ο Ράιχ, την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με χούντα και την τρόικα με ιμπεριαλιστές, αλλά δεν είστε σε θέση ούτε ένα προεδρικό διάταγμα να ανατρέψετε. Όχι ολόκληρο νομοσχέδιο ή, ακόμα χειρότερα, ολόκληρη πολιτική της ΕΕ.![]()
Κατάληψη μέχρι το βραδάκι, και μετά σπίτι, γιατί πρέπει να φάτε καπιταλιστικό φαϊ, να πιείτε καπιταλιστικό νερό και να κάνετε καπιταλιστικό σεξ. Για ρωτήστε κανέναν παλιό κομμουνιστή, να σας πει, στα βουνά δεν γ^μούσαν καθόλου και κατέβαιναν σε διάφορα χωριά και βίαζαν γυναίκες από την @γ@μία τους. Εσείς, όμως, Παρασκευή στοπ κατάληψη, και Σ/Κ Γκάζι για ποτό ή Θησείο για μπάφους. Και μετά από Δευτέρα. Έτσι έκαναν και στην Παρισινή Κομμούνα? Από το πρωί μέχρι το βράδυ κατάληψη ήταν στην Παρισινή Κομμούνα. Έλεγαν 30 μέρες κατάληψη, και εννοούσαν 30 μέρες, ΚΑΘΕ μέρα, 24 ΩΡΕΣ το 24ωρο ΚΑ-ΤΑ-ΛΗ-ΨΗ. Εσείς λέτε μία εβδομάδα κατάληψη και εννοείται 25 ώρες (και πολύ λέω).![]()
Έμαθαν τώρα και οι ΕΑΑΚίτες τί θα πει "επανάσταση". Οι μισοί από αυτούς θα είναι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ σε 10 χρόνια και έμαθαν και τη λέξη "κατάληψη". Λοιπόν, άντε βγες από το semfe.gr και στείλε μήνυμα για να κανονίσετε πού θα πάτε Σ/Κ. Άσε τις απαντήσεις, δεν προλαβαίνεις. Έχεις να ετοιμαστείς για το Σάββατο το βράδυ. Σε περιμένει και η γκόμενα...![]()
ο,τι σου κατεβαινει δε πρεπει απαραιτητα να το πετας και καλα να μας "την πεις"!
Και για να ξερεις αν δεν εβγαιναν οι ψηφοι στο νουμερο ΝΑΙ θα ψηφιζε ο πασοκοκουβελης,οπως εκανε και η νδ με το μνημονιο και μας το παιζει τωρα δηθεν!αφου ηθελε να κανουν και συνεργασια παλια,
ξεχνας η δε το ηξερες?http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=118320
Για το ποσο "επαναστατης" ειναι καποιος θεωρω μια καλη αρχη να μη συμπορευεται με την κυβερνηση εχοντας ουσιαστικα κοινους στοχους και να μη σκεφτεται μονο τη παρτη του,το πτυχιακι του....
(ωχ μηπως το κανεις εσυ αυτο?)
εσυ σε ποιον ιδεολογικο χωρο εισαι προσκειμμενος?
μη μου πεις ειμαι "ανεξαρτητος".
για ολα τα αλλα που αναφερεις θα σου πω οτι ο πολεμος δε κερδηθηκε σε μια μερα και πρωτα πρεπει να αλλαξουν οι βαθια ριζωμενες πασοκικες(κ οχι μονο)συνειδησεις αλλα που να τα καταλαβεις εσυ αυτα...
εσυ ελεγες στα οπλα,στα οπλα!!!
αντε καλο ποτακι κυρ Παντελη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tommy888 την Πέμ Σεπ 22, 2011 10:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Full Metal Alchemist
- Real Name: Konstantinos
- Facebook ID: 849225054
- Επικοινωνία:
το να ειρωνευεσαι με τετοιο τροπο καποιον για τον οποιο δεν εχεις ιδεα ποιος ειναι και τι πιστευει σε γελοιοποιειtommy888 έγραψε:Full Metal Alchemist έγραψε: ΟΛΟΙ που υποστηριζουν "ανοιχτη σχολη" είναι εντελως αντιθετοι με την κυβερνηση εκτος απο αυτους που ανηκουν σε ΠΑΣΠ ΔΑΠ.
People cannot gain anything without sacrificing something. You must present something of equal value to gain something. That is the principle of equivalent trade in alchemy. We believed that was the truth of the world when we were young...
Full Metal Alchemist έγραψε:το να ειρωνευεσαι με τετοιο τροπο καποιον για τον οποιο δεν εχεις ιδεα ποιος ειναι και τι πιστευει σε γελοιοποιειtommy888 έγραψε:Full Metal Alchemist έγραψε: ΟΛΟΙ που υποστηριζουν "ανοιχτη σχολη" είναι εντελως αντιθετοι με την κυβερνηση εκτος απο αυτους που ανηκουν σε ΠΑΣΠ ΔΑΠ.
γιατι θα μου πεις εσυ ρε φιλε τι θα πιστευω ΕΓΩ?εγω τι πιστευω το εγραψα...
μη παρακαμπτεις τις ερωτησεις για τις οποιες δεν εχεις απαντηση με τετοια σχολιακια της πλακας...
αμα θες απαντα με επιχειρηματα να συνεισφερεις στη συζητηση...
- NickNafplio
- Real Name: Νικος (mod(p^n)) ...
ΟΛΟΙ που υποστηρίζουν "ανοιχτή σχολή" είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι και φοιτητές με όλη τη σημασία της λέξεως. Ενέργειες όπως καταλήψεις δημοσίων χώρων, είναι ζημιογόνες για όλους, και έχουν νόημα ως μορφή αντίστασης μόνο όταν είναι μακροχρόνιες αλλά υπάρχει προοπτική για κάτι πραγματικά καλό που μπορεί να έρθει άμεσα (τέτοια περίπτωση ήταν η εξέγερση του πολυτεχνείου το 73). Τοσα χρόνια όμως, το μόνο που κάνετε εσείς είναι να προχωράτε συνεχώς σε τέτοιες ζημιογόνες ενέργειες, για να σταματάτε απλά την κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης για να περάσει κάποιο νόμο που δεν σας αρέσει, χωρίς όμως να υπάρχει προοπτική για κάποιο άμεση αλλαγή προς το καλύτερο στο παρόν σύστημα**. Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους ότι έτσι το μόνο που κάνετε είναι να υποβαθμίζετε τα πάντα και να ζημιώνετε τη χώρα.tommy888 έγραψε:
ΟΛΟΙ που υποστηριζουν "ανοιχτη σχολη" με τη σταση τους συμπορευονται με τη κυβερνηση κα προωθουν τους στοχους της!(καταπολεμηση αντιδρασεων κ φοιτητικου κινηματος)
συμμαχοι της κυβερνησης που θα μεινει στην ιστορια ως η πιο αντιλαικη και αντιδραστικη!
συμμαχοι της κυβερνησης που σε στελνει στην ανεργια καταργωντας καθε εργασιακο σου δικαιωμα!
συμμαχοι της κυβερνησης που αντι για δημοσια δωρεαν παιδεια χαριζει δημοσια δωρεαν εξαθλιωση!
Εξ' αιτίας σας η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε, εσάς και των βολεμένων που όλα αυτά τα χρόνια έπαιρναν θέσεις στο δημόσιο με βίσματα (αν και από περιπτώσεις που ξέρω, έχω καταλάβει ότι αυτές οι ανούσιες καταλήψεις υποκινούνται ΚΑΙ από τέτοιους για δικά τους συμφέροντα, ενώ δεν παίρνω και όρκο για το εαν δεν υποκινούνται ΜΟΝΟ από τέτοιους). Σε καμία χώρα στον κόσμο δεν γίνονται καταλήψεις ΚΑΘΕ χρόνο, ενώ νόμοι σαν αυτόν που πέρασε τώρα έχουν περάσει πάρα πολλοί σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες του πλανήτη. Διαμαρτυρίες γίνονται παντού, και μεγάλης έκτασης μάλιστα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι συνεπής φοιτητής σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο οποιασδήποτε σοβαρής χώρας, και να καθυστερίσεις να τελειώσεις λόγο καταλήψεων. Τι γίνετε δηλαδή? Μόνο εμείς είμαστε οι έξυπνοι που προκαλούμε συνέχεια όλα αυτά τα μπάχαλα όποτε δεν μας αρέσει κάτι? Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ελβετοί, Πολωνοί, Σουηδοί, όλοι βλάκες είναι??? Μάλλον, γι αυτό μόνο εμείς έχουμε φτάσει στην κατάσταση που είμαστε τώρα...
**: Εδώ μη μου πει κανείς τις γνωστές κομμουνιστικές θεωρίες, γιατί δεν είναι μόνο οι αστοί που τις απορρίπτουν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Ο νεοφιλελές της διπλανής πόρτας
- Chris
- Forum Moderator

- Real Name: Χρήστος
Και τον Γαλιλαίο τρελλό τον φωνάζαν όλοι όταν έλεγε ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο.NickNafplio έγραψε:.**: Εδώ μη μου πει κανείς τις γνωστές κομμουνιστικές θεωρίες, γιατί δεν είναι μόνο οι αστοί που τις απορρίπτουν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
τοσο ανοιχτομυαλοι που δε βλεπουν περα απο το καλο του εαυτουλη τους...NickNafplio έγραψε:ΟΛΟΙ που υποστηρίζουν "ανοιχτή σχολή" είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι και φοιτητές με όλη τη σημασία της λέξεως.tommy888 έγραψε:
ΟΛΟΙ που υποστηριζουν "ανοιχτη σχολη" με τη σταση τους συμπορευονται με τη κυβερνηση κα προωθουν τους στοχους της!(καταπολεμηση αντιδρασεων κ φοιτητικου κινηματος)
την χωρα την υποβαθμιζει η κυβερνηση με τα συνεχη μετρα,πτωχευει το λαο και τον οδηγει στην πεινα.NickNafplio έγραψε: Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους ότι έτσι το μόνο που κάνετε είναι να υποβαθμίζετε τα πάντα και να ζημιώνετε τη χώρα.
Εμεις ζημιωνουμε τη χωρα?ουτε ο gap δε θα το λεγε καλυτερα απο σενα!
εξαιτιας μας εφτασε η χωρα εκει που εφτασε???NickNafplio έγραψε: Εξ' αιτίας σας η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε, εσάς και των βολεμένων που όλα αυτά τα χρόνια έπαιρναν θέσεις στο δημόσιο με βίσματα (αν και από περιπτώσεις που ξέρω, έχω καταλάβει ότι αυτές οι ανούσιες καταλήψεις υποκινούνται ΚΑΙ από τέτοιους για δικά τους συμφέροντα, ενώ δεν παίρνω και όρκο για το εαν δεν υποκινούνται ΜΟΝΟ από τέτοιους). Σε καμία χώρα στον κόσμο δεν γίνονται καταλήψεις ΚΑΘΕ χρόνο, ενώ νόμοι σαν αυτόν που πέρασε τώρα έχουν περάσει πάρα πολλοί σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες του πλανήτη. Διαμαρτυρίες γίνονται παντού, και μεγάλης έκτασης μάλιστα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι συνεπής φοιτητής σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο οποιασδήποτε σοβαρής χώρας, και να καθυστερίσεις να τελειώσεις λόγο καταλήψεων. Τι γίνετε δηλαδή? Μόνο εμείς είμαστε οι έξυπνοι που προκαλούμε συνέχεια όλα αυτά τα μπάχαλα όποτε δεν μας αρέσει κάτι? Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί, Ελβετοί, Πολωνοί, Σουηδοί, όλοι βλάκες είναι??? Μάλλον, γι αυτό μόνο εμείς έχουμε φτάσει στην κατάσταση που είμαστε τώρα...
**: Εδώ μη μου πει κανείς τις γνωστές κομμουνιστικές θεωρίες, γιατί δεν είναι μόνο οι αστοί που τις απορρίπτουν, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
εχεις χασει αισθηση της πραγματικοτητας παλικαρι...΄
για δες εδω πως οδηγηθηκε η χωρα στο δντ και απο ποιους:http://news247.gr/oikonomia/elleimma_ma ... ref=recArt
απο αυτους που εσυ υποστηριζεις!!!
νομιζεις οτι θα σωθει η χωρα με τον gap ετσι πασοκε?
γι'αυτο και στο πανεπιστημιο δουλευεις γι'αυτον?
τα ΜΜαποβλακωσης τουλαχιστον τα πληρωνει ενω εσενα σε εχει τσαμπα!!!
υγ:
ειδαμε και τις χωρες που δεν εχουν κομματα στα πανεπιστημια,δεν κανουν μπαχαλα κλπ που δε γουσταρετε.μαντεψε τους αυξησαν τα διδακτρα!!!
-
Ιάσωνας
Θαυμάστε εδώ σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες του ΕΜΠ:
Αυτοί είστε...
@tommy88
Εγώ κοιτάω την πάρτη και εσύ κοιτάς τη δικιά σου. Γιατί την κατάληψη την παρατάς για να φας, για να πιεις, για να κοιμηθείς και για να γ@μήσεις. Άρα ΚΑΙ εσύ τα προσωπικά σου συμφέροντα βάζεις ΠΑΝΩ από την κατάληψη.
Μέχρι, λοιπόν, να αλλάξουν οι πασοκικές συνειδήσεις, εσύ συνέχισε να συμπορεύεσαι με την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ που "δεν" είναι ΠΑΣΟΚ (ΓΕΛΙΑ) και άσε εμάς να πάρουμε τα πτυχία μας. Και όταν πέσει ο καπιταλισμός, όπως έπεσε και το 1917, σφύρα μας, να δούμε το θέαμα και να γελάσουμε. Παρωδίες του Τσε Γκεβάρα...
ΥΓ: Δείτε εδώ τον Πάγκαλο τί λέει για τα σωματεία, με τα οποία συμπορεύονται τα ΕΑΑΚ: http://www.youtube.com/watch?v=P3hD8pAg ... r_embedded
Στους Πολ.Μηχ αποφάσισαν συνέχιση εξεταστικής και οι "επαναστάτες", σεβόμενοι το δημοκρατικό αποτέλεσμα, άρχισαν τραμπουκισμούς.news247.gr έγραψε:Την είσοδο στο κτήριο των Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου έχει αποκλείσει από το πρωί μικρή ομάδα φοιτητών, με αποτέλεσμα καθηγητές και φοιτητές να μην μπορούν να μπουν στη σχολή να δώσουν τις προγραμματισμένες για σήμερα εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι η άρση της κατάληψης έγινε πριν από δύο ημέρες με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των φοιτητών.
Φοιτητές και καθηγητές βρίσκονται έξω από τον προαύλιο χώρο, περιμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία των εξετάσεων. Αργότερα θα γίνει έκτακτη σύγκλητος για το θέμα.
Αυτοί είστε...
@tommy88
Εγώ κοιτάω την πάρτη και εσύ κοιτάς τη δικιά σου. Γιατί την κατάληψη την παρατάς για να φας, για να πιεις, για να κοιμηθείς και για να γ@μήσεις. Άρα ΚΑΙ εσύ τα προσωπικά σου συμφέροντα βάζεις ΠΑΝΩ από την κατάληψη.
Μέχρι, λοιπόν, να αλλάξουν οι πασοκικές συνειδήσεις, εσύ συνέχισε να συμπορεύεσαι με την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ που "δεν" είναι ΠΑΣΟΚ (ΓΕΛΙΑ) και άσε εμάς να πάρουμε τα πτυχία μας. Και όταν πέσει ο καπιταλισμός, όπως έπεσε και το 1917, σφύρα μας, να δούμε το θέαμα και να γελάσουμε. Παρωδίες του Τσε Γκεβάρα...
ΥΓ: Δείτε εδώ τον Πάγκαλο τί λέει για τα σωματεία, με τα οποία συμπορεύονται τα ΕΑΑΚ: http://www.youtube.com/watch?v=P3hD8pAg ... r_embedded