Ξεκινάω με ένα που ενώ απλούστατο, έχει μεγάλη αντοχή:
*δεν είμαι εγώ στο βίντεο
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3EC5oH2IIRo[/youtube]
Moderator: Nasia!
Κι εμένα μου αρέσουν τα στρατηγικής. Θα κοιτάξω μάλιστα αυτό το τελευταίο.Ryu wrote:Τι είδους επιτραπέζιο όμως ψάχνεις; Υπάρχουν διαφόρων ειδών, οπότε θα σου προτείνω διάφορα![]()
5)Power Grid: Τέλος αν ψάχνεις κάτι το φοβερά στρατηγικό με πολύ λίγη τύχη, είναι ίσως το πιο "βαρύ που έχω παίξει εγώ (δεν είμαι και πολύ μεγάλων αντοχών). Έχεις εταιρία παραγωγής ενέργειας. Αγοράζεις εργοστάσια, παράγεις ενέργεια και αποκτάς μονοπώλια! (2-6 παίκτες 90-150 λεπτά)
Προφανώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα στα επιτραπέζια, αλλά ελπίζω να βοήθησα
Ωραίος...το είχα δει και λέω" αυτό τώρα τι στο καλό RPG είναι πάλι..."constant wrote:Επίσης, εκπληκτικό παιχνίδι στρατηγικής είναι το tsuro: το μονοπάτι της ζωής! Παιχνίδι ανατροπής και μεγάλης στρατηγικής!
Σε μη κορεατικό βαθμό, μπορείς να υπολογίζεις προς τα που θα πάει ο άλλος και στο κρίσιμο σημείο να τον πετάξεις εκτός παιχνιδιού πισώπλατα. Άλλωστε και στη ζωή έτσι γίνεται...Ryu wrote:Το Tsuro παιχνίδι στρατηγικής;;;;; Σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και το σκάκι τύχης. Δε λέω καλό παιχνίδι, πλάκα έχει, κρατάει και λίγο αλλά αν δεν είσαι Κορεάτης αριθμομνήμονας να θυμάσαι απ έξω τα πλακίδια δε μπορώ να καταλάβω που κρύβεται η στρατηγική... (Ο constant είναι pro στο Tsuro πάντως, είναι ο πολυνίκης της παρέας...)